En perfekt Beauty Bag!

  • | Annica

En perfekt Beauyt Bag - Skincity.se

Ska du ut och resa? Då kan jag verkligen tipsa om denna superbra hudvårdsväska eller som man på 80-talet kallade det Beauty Bag. Denna är från Samsonite och är stor rymlig och massor av bra fack och gummiband som gör att man kan ställa flaskor och de står på sin plats. Inget för dig som ska flyga kanske då den går inte i en resväska och nuförtiden kan man ju inte komma med ett handbagage proppat med liquida medel.  Förra helgen bilade vi till Halmstad och då hade jag fyllt denna väska till brädden. Det var så skönt för den slukade alla mina grejer. Vanligtvis behöver jag typ 3-4 olika necessärer men inte denna gång. Det enda som inte rymdes var mitt lilla husapotek… men det är en historia för sig. Min sambo tycker jag e helt kokko som tar med mig ett husapotek, han menar att vi ska ju inte till Afrika direkt. Det finns ju Alvedon etc. att köpa i Halmstad. Jag e dock hur fjantig som helst och vill gärna ha med mig allt. Det värsta som finns är väl att ge sig ut och köpa Treo eller Alvedon om man tex har ont i huvudet. Nääää…allt ska med… utifall att ..

Jag hade faktiskt glömt av denna Beauty Bag lite, det var ett par år sen jag köpte den men from nu kommer den alltid få haka med på resa och skydda mina darlings.

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 svar till “En perfekt Beauty Bag!”

  • (5) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. P skriver:

    Jag menar Factor À plus cream

    • annica skriver:

      Hej! Factor A creme & Lotion utgåt ut JM´s sortiment och denna nya förbättrade version har ersatt dessa: Age Intervention Retinol Plus! Kram Annica

  2. P skriver:

    Hej!

    Apropå ngt annat tänkte beställa À-Factorcream från JM men hittade den inte på eran sida. Finns den inte längre?

    Vänlig hälsning P.