Vackert sommarhår!

  • | Annica

Vackert sommarhår! Bsästa Schampp och Balsam

Just nu tvättar jag håret med Kanebos Moisturising Shampo som ger mycket fukt e mjukt och cremigt utan att tynga ner håret. Dessutom doftar det himmelskt gott.  Lite daggiga hallon… mmmm

Bästa Schampo och Balsamet

Som balsam har jag Peter Thomas Roths Mega Rich Conditioner. Det Innehåller ett Biotin B-7 Complex™, pro vitamin B5 och vitamin C och E, vilket gör att håret blir lätt att reda ut, skinande, får näring. Mitt hår är ganska långt, jag har tunna ljusa strån och har rätt torrt hår.  Detta balsam gör att håret ser mjukt och blankt ut utan att tynga ner det. Tack vare de vårdande ingredienserna så blir det mer motståndskraftigt och slittåligt.

HUVUDINGREDIENSER:

  • Biotin B7 Complex™ – stärker håret och förhindrar att det går av. Ger volym och glansighet för ett tjockt, glänsande, hälsosamt hår.
  • Pro Vitamin B5 – penetrerar ner till viktlöst tillstånd och näringsger håret
  • Vitamins C & E – håller håret återfuktat och hälsosamt

Hilton Hotell - Peter Thomas Roth produkter Skincity.se

Några av kanske varit ute och rest och bott på ett Hilton hotell? Då känner ni säkert igen detta balsam. Peter Thomas Roth har tagit fram en serie hår och kroppsprodukter som finns på väldigt många Hilton Hotell i alla badrum på hotellet. En härlig serie med Shampo, balsam, duschgel och Body Lotion som har en fräsch unisex doft. Lika fräsch på tjejer som killar. Ni hittar hela serien här!

Det är snygga förpackningar och ser stilrent modernt ut i badrummet. Stort Plus tycker jag. Jag gillar när det ser snyggt ut på hyllan med!:)

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.