And the winner is…

  • | Annica

Tävling - vinn hudvård för 2000kr

Mina vänner! Tävlingen är avslutad och jag har lottat ut en lycklig vinnare av ett presentkort på Skincity för 2000kr.

Vinnaren är: Catharina Svensson

STORT TACK alla underbara för att ni deltog i tävlingen och för alla otroligt bra hudvårdstips. Så roligt att läsa om era favoriter och varför! Kommentarsfältet (som någon skrev också) är fyllt till råga med bra hudvårdstips, så gå in och läs om du inte redan gjort det!

Catharina, jag kontaktar dig via mail med information om din vinst!

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 svar till “And the winner is…”

  • (8) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Annie skriver:

    Stort grattis Catharina! Underbart! Jag gillade din beskrivning skarpt, mkt undehållande 😉

    • annica skriver:

      Hej Annie, Din var oxå väldigt bra! Jag fick till slut ta en det var sååååå svårt att välja. Jag lottade tillslut för jag höll på bli tokig.. alla hade så bra motiveringar:) Kram Annica

      • Annie skriver:

        Ja, du har många trogna läsare på bloggen och det har varit jättekul att följa alla intressanta rekommendationer de senaste dagarna 😉

        Du, jag har nyligen börjat med fluid finish velvet som foundation och jag brukar använda svamp när jag tar på den, en som jag byter ofta. Jag blev plötsligt sugen på att testa borste för att ”stryka” på den. Har du någon lämplig rekommendation? Och hur rengör jag den bäst samt hur ofta?

        Sedan undrar jag hur jag gör med för fixering. Jag tycker inte jag behöver löspuder på med tanke på att min hy inte är fet och att den även innehåller silke som mattar ned fortfarande som den ger fin lyster till huden. Men är tanken att man ska ha något fixerande puder över?

        Kram bästa Annica!

        • annica skriver:

          Hej fina Annie, Ja, visst var det kul att läsa alla tips!! Tyckte jag verkligen med!! Vill du använda ett redskap från Sensai så fungerar Gel Brushen alldeles utmärkt. Den använder många make-up artister att applicera denna foundation med. Sen kan jag ge ett annat litet special tips och det är att använda bareMinerals stora concealer brush. Det blir Grymt snyggt ;). Du behöver absolut inte ha något fixerande puder över hela ansiktet. Jag har aldrig det. Jag brukar istället ha bara partiellt Sensais foundation Total Finish matte och dutta på typ på näsan och pannan där man lätt blir blank. Perfekt även som touchup under dagen!

          LYCKA till! Kram Annica

        • Jenny skriver:

          Stort grattis! Och jag håller med, många roliga tips bland alla kommentarer! 🙂

    • ES skriver:

      Grattis till vinsten!
      Jag tror dock ej på det folk skriver! Så’na undermedel finns inte !Jag läser medicinska undersökningar som ska va objektiva och de säger ngt annat!

      • annica skriver:

        Hej ES, Det är ju upp till alla att tycka tro, tänka som man vill. Många av våra märken på Skincity görs det dock en hel del kliniska studier på. Sen bara för att ett märke eller en produkt inte har kliniska studier bakom sig så behöver det inte betyda att den inte är bra. Jag har många exempel på det. Hör gärna av dig om du vill ha mer information eller rådgivning om något eller några av våra varumärken. Kram Annica