Vinn hudvård för 2000kr!

  • | Annica

Vinn hudvårdsprodukter för 2000kr - Skincity.se

 

OBS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!!

Nu mina fina, fina bloggläsare är det väl ändå dags för en tävling på bloggen igen?!

Denna gång tänkte jag ge er chansen att vinna ett presentkort på riktigt bra hudvård i min hudvårdsbutik. En lycklig vinnare får 2000kr i presentkort på Skincity.se att shoppa loss för!

Ett ypperligt tillfälle att få unna sig något man kanske inte annars hade gjort eller prova på några nya produkter som man länge varit sugen på eller…varför inte ladda upp med sina gamla favoriter! Vad vet jag? Det blir helt upp till vinnaren:)

Hur gör man för att vara med och tävla om ett presentkort på 2000kr på Skincity.se?

Skriv i kommentarsfältet och berätta/tipsa om din absoluta favoritprodukt från Skincity och varför du tycker att den är så bra.

 

På SÖNDAG den 19/8 drar jag en  vinnare som får sätta sprätt på 2000kr på Skincity!

Så tjejer, killar, damer, herrar… vad väntar ni på? Ge mig era allra bästa tipa!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

145 svar till “Vinn hudvård för 2000kr!”

  • (145) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Eva-Lena skriver:

    Oh vilken fantastisk tävling!

    Jag har under många år haft problem med melasma vilket gjort att man aldrig fått känna sig riktigt fin och fräsch i ansiktet på sommaren. Jag som gillar en lätt och naturlig makeup har under sommarmånaderna istället tvingats lägga på en mer täckande foundation för att försöka dölja de fula fläckarna, resultatet har inte blivit snyggt!
    Jag har provat de flesta behandlingar och krämer man kan tänka sig men det har inte blivit någon radikal förändring. När jag hittade fram till Skincitys blogg och fick läsa om alla fina inlägg där hittade jag fram till Transdermas serum C och tänkte att denna vill jag prova för att många skrev om att den gav en sådan fin lyster till huden och vem vill inte ha det? :-)! Detta serum måste vara ett mirakel för nu har mina pigmenteringar bleknat och jag har en finare hud än på många många år!! Jag är överlycklig över resultatet!
    Vill nu prova de övriga serumen, speciellt R, för att se hur den kan påverka min hud! Är den lika bra, ja då ”är jag i hamn” efter alla dessa år av lidande!

    Vänliga hälsningar
    Eva-Lena

  2. getpalmd skriver:

    Flesta märken har jag aldrig prövat, däremot Dermalogica är bekant. Har endast en produkt från dem på badrumshyllan, DERMALOGICA MULTIVITAMIN THERMAFOLIANT. Om den gör stora förändringar vet jag inte, däremot känns huden supermjuk efteråt och det räcker – jag är nöjd användare! 🙂 Tyvärr är priset en liten turnoff, är rätt så sparsam med den…

  3. Angela skriver:

    Jag tycker att Dermalogica Overnight Clearing gel är den bästa produkt jag testat från Skincity! Morgonen efter jag använt produkten upplever jag att min hud känns mycket renare, klarare och att orenheterna minskat! Produkten håller verkligen vad den lovar och nu när min provburk precis tagit slut är det en självklarhet att jag ska införskaffa en ny 🙂

    • Linda skriver:

      Egentligen vill jag tipsa om själva konceptet Skincity. Här får man alltid superservice, snabba leveranser med några prova på produkter.
      Bytte på Annicas rekommendation från Dermalogica till Exuviance och har inte ångrat det en sekund.
      Men om jag nu ska välja en produkt istället faller det svåra valet på Exuviance Multi-Protective Day Fluid SPF 15. För mig som har extremt känslig, speciellt mot ”tjocka” krämer som täpper till är denna perfekt. Lätt men ändå fuktgivande.
      Ett extra plus får den för solskyddsfaktorn,
      anti aging-effekten och att den inte har en stark doft.

      Vänliga Hälsningar
      Linda

  4. Jamies mamma skriver:

    Decleor prolagén är ett måste för mig, har eksem på ansikte och kropp. Hjälper otroligt bra mot klåda och läker, samt ger lugn åt min irriterade hud. Använder jag på alla mina eksemfläckar både ansikte och kropp. Har genom åren använt mycket kortisonpreparat då jag haft tuffa eksemperioder mellanåt, men med prolagén har jag kunnat hålla mig borta från kortisonen 🙂 Sen är den svalkande skön också då eksem kan kännas brännande också. Lycklig tjej!

    • Linn wässing skriver:

      Om jag hade fått välja en produkt att leva med resten av livet så hade det blivit Jan Marinis bioglycolic bioclear lotion för den är otroligt återfuktande för huden samtidigt som den arbetar på djupet med att jämna ut hudstrukturen, få bort orenheter och finnar och fungerar dels som ett andra serum samtidigt som den återfuktar som en dagcreme. Att den är dryg som bara den är också ett stort plus! 🙂

  5. Kristina K skriver:

    Hejsan!

    Såg tävlingen precis, hoppas jag inte är försent ute.

    Ole Henriksen Truth Revealed Super Creme SPF 15 är min favorit. Den är ju rätt dyr, men jag brukar passa på att önska mig den när jag fyller år, i julklapp etc. I längden tror jag det är mer ekonomisk att ha en hudkräm som är dryg och gör under med ens hy, istället för en billigare variant som man är halvnöjd med och sedan slänger efter halva burken är använd och köper en ny, billigare variant.

    Ole Henriksen Truth Revealed Super Creme SPF 15 är dryg, ger min hy lyster och jag känner mig fräsch och ren. Fantastisk!

  6. Petra Ingesson skriver:

    Dermalogicas Oil Free Matte gillar jag. Använder bara Dermalogica producter som jag givetvis handlar från Skincity !

  7. Therese i Eskilstuna skriver:

    Hej Annica! Beställde nyligen Mene&Moy Facial Masque C10 http://skincity.se/sv/product/1222/facial-masque-c10
    på rekommendation av dig. Det sved i plånboken, men eftersom ni hade ett så bra erbjudande så slog jag till. Igår vankades kräftskiva och jag ville så klart snygga till mig lite, varför en mask var på sin plats (Alltså innan skivan. Man vill ju inte gå iväg och se ut som en fjällande ödla till partajet.) När masken var borttvättad och jag gick ner i köket fällde min make kommentaren att jag såg så j…a snygg ut. Hade jag haft något puder i ansiktet? Svar nej. Upplyftande utslätande porsammandragande ansiktsmask, var svaret. Masken är fantastisk. När t.o.m. maken lägger märke till detta är det ett bevis på att den gör sitt jobb galant. Tack!

    • Annie skriver:

      Jag har många favoriter i Skincitys sortiment, men jag ska hålla mig till reglerna och ange en favorit. Till att börja med vill jag bara säga att den hudvårdsserie jag vill prisa är Exuviance produkter. I mitt fall använder jag serien för ”känslig hud” I våras fick jag av en hudterapeut veta att jag hade misstänkt Rosacea, en hudsjukdom som ger blåsor i ansiktet, rödflammig hy och inte alls särskilt kul. Idag med hjälp av dessa produkter har jag fått en hy i toppskick! Huden strålar, min yttorrhet är borta, av knottror och utslag i ansiktet finns det inte ett spår av och huden ser väldigt jämn och fin ut, så bra att jag kan gå utan smink om jag vill det.

      Den produkt jag vill lyfta fram speciellt är till för det känsliga området kring Dekolletaget, nämligen Exuviance Toning Neck Crem. Denna kräm har en tjock härlig konsistens, en ljuvlig mild doft som hjälper till att reducera fina linjer och rynkor på halsen och bröstet. Jag har nu använd min kräm ett tag och märker faktiskt skillnad! Hudtonen är jämnare, fina linjer har reducerats och det syns att jag ger området fukt, något de flesta av oss glömmer när vi bara bryr oss om ansiktet. Glöm inte att halsen och bröstet, förutom händerna, är en av de första områdena där man kan se hur gammal någon är, just eftersom dessa områden är extra utsatta för sol mm och att vi ofta glömmer bort att ta hand om dem när vi är så upptagna med bra produkter för vårt ansikte. Så unna dig en härlig kräm och skäm bort dig lite, det kan göra underverk för helheten! =)

  8. Ella skriver:

    Transdermas A serum blir min rekommendation (även om Jan Marinis hudvårdssystem för torr hy innehållande bioglycolic bioclear lotion också förtjänar att snabbt nämnas) då den är skonsam nog för mina känsliga kindpartier och ger mig bra resultat i form av slätare och jämnare hy. Den håller huden fuktig och jobbar på sikt. Dock får jag säga att den fungerar bäst, enligt min åsikt, i kombination med andra Transderma serum. Det är ett stort plus att ingredienserna är rena och effektiva.
    När jag började att använda medicinska hudvårdsprodukter så var det ett självklart val att endast handla hos en certifierad återförsäljare som jag kunde samtala med ansikte mot ansikte. Jag litade helt enkelt inte på att jag kunde få säker hjälp via nätbutiker. Det har sedan dess ändrats då jag följt din blogg och följt upp ert företag. Jag känner mig säker på att ni levererar det ni säger och att ni har möjlighet till expertråd och hudkonsultation. Jag vågar rekommendera er vidare till andra men rekommenderar alltid att dem konsulterar med er innan förstagångsinköp av medicinska produkter eftersom det lätt blir fel och hjälp vid inköp minskar möjligheten för felköp.

    Oj vad långt det blev men det är viktigt att du vet varför er webshop är granskad och godkänd av mig som konsument då vissa produkter är potenta och kan orsaka hudskador om dem ej används rätt.
    Transdermas serum är fantastiska!

  9. Hanna skriver:

    Hej Annica!

    Min favorit är Peter Thomas Roth Un-wrinkle peel pads som gjort underverk för min hy. Det är en peeling som är så skonsam att den kan användas dagligen men ändå effektiv mot både finnar, pormaskar och rynkor samt att den ger en härlig lyster i huden! Denna vill jag inte vara utan!
    Tack för en superbra blogg och bästa hudvårdsbutiken med kanonbra service 🙂

  10. Mona skriver:

    Hej Annica!

    Åh vilken rolig tävling med ett fantastisk pris!

    Jag hittade hit till din väldigt underhållande och informativa blogg i våras och efter att ha plöjt igenom bloggen, har jag provat och hittat många favoriter som jag tidigare inte visste fanns.

    Vem kan inte låta bli att älska ”snygg skuggan”, Prioris underbara foundation samt finishing touch eller Jan Marinis solskydd (Daily Face Protectant SPF 30) eller deras fantastiska primer (Age Intervention Prime). Har också hunnit prova några av de masker du rekommenderat tex Sensai by Kanebo After sun … åh huden blir så fin så fin och återfuktad. Ovanstående kommer nog alla att bli permanenta i mitt badrumsskåp men vet du vilken liten pärla jag vill nominera? Ovanstående gör mig alldeles fin och jag kan inte leva utan någon av dom längre men jag vill nominera den produkt som gör mig sprittande glad!

    Den luktar så gott att jag blir alldeles kollrig av lycka varje gång jag öppnar flaskan, jag känner mig glad och lyxigt fin bara jag ser den i skåpet och det är Caritas Fluide Beauté 14. Man kan använda den på så många olika sätt men nu i sommar har jag tagit lite på armarna och urringen så ser huden så fin ut och jag luktar mums!

    Hoppas din helg har varit härlig!

    Kram Mona

  11. Ullan skriver:

    Sensai by Kanebo: Silky Purifying Silk Peeling Mask

    Jag kom i kontakt med Kanebo för första gången i Japan för ganska många år sedan nu. Det finns inget bättre för min hy; skulle kunna rada upp hur många anledningar som helst, men att jag väljer just denna produkt som min favorit är för att den helt enkelt gör under med min hy. Silkeslen blir min hy verkligen; ren, fräsch & lätt känner hela jag mig! Peelingfunktionen är perfekt mild men ändå effektiv, och efteråt får hyn en underbar lyster. Jag behöver inte heller tillföra lika mycket fukt när jag använder den regelbundet.

    En självklar vardagslyx jag bara MÅSTE unna mig 🙂

    • carina lindgren skriver:

      Ja för första gången så skall jag tävla för jag har äntligen efter alla mina år av letande efter en ögoncreme som tar bort mina påsar hittat den. Då kan jag säga att jag provat mååånga. Men köp
      Peter Thomas Roth Instant FIRMx Eye helt fantastisk, påsarna är BORTA hos tanten och ta mig tusan känner mig lite flirtig igen, kram på er

  12. Sandra skriver:

    Denna produkt är det enda jag har provat från skincity http://skincity.se/sv/product/1870/refining-finishing-powder

    Superbra puder som jag skulle vilja ha igen, men som student får tyvärr annat gå före, därför skulle jag bli så glad om jag vann 2000 kr att handla bra hudvård och makeup produkter för. 🙂

    • Amanda skriver:

      Jag köpte flertalet produkter ur The Gentry Grooming-serien till min make och både han och jag är galet nöjd med den! Bäst är the Shave Oil som gör att huden inte alls blir irriterad efter rakning och så luktar den fantastiskt. Sen tycker jag det är roligt att man börjat fokusera mer på manlig hudvård också! Efter att maken provade på detta i hemmiljö så har jag lyckats övertala honom att hänga med på Spa till vår bröllopsdag! Inte helt dåligt eller vad säger ni tjejer? 😉

  13. Martina skriver:

    Min favorit är ”Sensai by Kanebo Cellular Performance Body Firming Cream” för att den gör huden mjuk och len efter ett dusch som torkat ut huden helt. Jag tipsar starkt om denna produkt!

  14. Carola L skriver:

    http://skincity.se/sv/product/724/get-started-kit är absoluta favoriten – då har man det man behöver för en snygg look utan att smeta på sig en massa skadliga produkter!

    • Kajsa skriver:

      Min favorit är Jan Marinis Bioglycolic Bioclear Face Lotion och egentligen alla produkter i Jan Marinis startkit. Jag har problemhy och haft mild akne de senaste åren och testat en massa krämer men ingenting har hjälpt förrän detta. Som student får jag snåla lite med pengarna men jag är så himla glad att jag lade pengar på detta för min hy har redan efter 7 veckor blivit så mycket bättre! Så skönt att inte behöva tänka på sin hy hela tiden!

    • Emma S F skriver:

      Min favortiprdukt genom alla år är tveklöst Sensai by Kanebo 38° mascara framför allt volumising men de är alla bra. Den ger långa vackra fylliga fransar och sitter som berget över hela dan och natten med om den inte tas bort med varmt vatten. Klarar allt, tårar, bad, blåst och oväder.
      Samtidigt känns den skonsammare än vattenfast mascara då den ändå lätt lossnar med vatten över 38°.
      Har använt den uteslutande sen jag var 15 år dvs i 20 år nu och kommer aldrig byta. Skulle de få för sig att sluta tillverka den så måste ni säga till för då får jag köpa på mig ett lager som räcker livet ut. Klara mig inte utan denna underbara mascara.

  15. Catharina Svensson skriver:

    Vet knappt var man skall börja lovprisningen någonstans, och anar redan nu att följande skrivelse kommer att låta som ett tacktal à la Oscargalan. Detta är diamanten bland alla grusstenar i Foundationsdjungeln, detta är prinsen man funnit efter att ha kysst (inte bokstavligen) alldeles för många grodor i hopp om att kanske denna gång ha gått på jackpoten. Nu har jag funnit han (hon/den/det) och varje dag gifter vi oss med varandra om och om igen ♥. En fullkomligt sagolik Foundation som ser ut som min egen hud fast upgraded till en helt ny nivå. Den skall enligt beskrivningen ha ett halvtäckande resultat men upplever själv att den täcker precis alla skavanker man vill att en Foundation skall täcka, utan att det syns att man har någon på sig. Ger ett jämnt resultat, smälter in i huden utan att se det minsta kakig ut och ger min annars glåmiga hudton en helt ny form av lyster och välmående. Mjuk konsistens och lätt att applicera med både fingrar eller med borste och den lämnar huden härligt återfuktad hela dagen. Jag har tidigare haft stora problem med acne, yttorrhet och allmänt irriterad hy i ansiktet pga dåligt med tid och pengar i plånboken vilket resultat i billig makeup som gjort att min hy till slut la i handbromsen och sa stopp! Fick alltid finnar som ett brev på posten efter att jag använt makeup, men inte nu längre ♥. Har numera blivit bättre på att prioritera när det kommer till inköp för det finns egentligen inga genvägar till en hälsosam hud, den måste ju få tid, omsorg och omvårdnad som allt annat som är viktigt för oss. Och vilken produkt är det jag talar om, jo givetvis är det Sensai by Kanebos Fluid Finish Lasting Velvet. Take care ♥

  16. Elida skriver:

    Hej Annica!

    Min favoritprodukt från Skincity just nu är Jan Marini:s C-Esta Face Serum. Jag älskar detta serum då det känns som att huden får en riktig vitamin och fuktkick! Det doftar även helt underbart!

  17. Päivi skriver:

    Jag behöver hjälp, jag har nyss kommit hem från en härlig resa i Thailand.
    När jag kom hem upptäckte jag att allt mitt smink var borta!
    Jag måste ha glömt det på hotellrummet!
    Och nu har jag inte riktigt råd att köpa nytt smink, för jag har spenderat nästan alla mina pengar i Thailand!
    Hur som helst, min favorit produkt är BAREMINERALS EYE MAKEUP REMOVER, det är den ända smink borttagnings medlet som jag tål!
    Jag skulle bli överlycklig av att vinna det här presentkortet på hela 2000 KR, då skulle jag ha råd med nytt smink och kanske lite annat smått och gått, kanske en ny eye liner…
    Tack om jag vinner!

  18. Lotta skriver:

    Transderma M! Topnotch!
    Alltid varit (kanske överdrivet) noggrann med val av hudvårdsprodukter, lägger mer tid och pengar på det än mat, kläder, resor… ja mitt prio ett med andra ord. Trots detta inte hittat mirakelmedlet förrän nu, efter ca 15 år. Alltid haft nåt problem med huden- stort eller litet spelar ingen roll- huden är grunden till välbefinnande överlag. Problemen varade tills jag hittade detta serum.
    Yttorrheten är ett minne blott, den feta T-zonen likaså, porerna är mindre, smårynkorna försvunna, småplitor och odefinerbara knottror puts väck. Som extra bonus en otrolig lyster, som jag tidigare inte förstått definitionen av. Måste upplevas, som jag nu fått göra med hjälp av Transderma M:)

  19. åsa skriver:

    Här skulle jag egentligen vilja svara ”jag har inte hittat den än”, för hur nöjd jag än är med en produkt eller serie, så är jag ändå på jakt efter den där ultimata krämen/serumet/masken. Och så får man ett tips och hittar plötsligt ett nytt guldkorn. (Det här kommentarsfältet är farligt, farligt, farligt! Man vill prova allt.)

    Men om jag ska välja, så svarar jag Exuviances Rejuvenating Treatment Masque. Den har hängt med mig i fem år nu, och sedan jag testade den första gången har det alltid funnits en tub hemma. Efter tjugo minuter med den ser jag piggare, fräschare, mer lystrig och lite mer uppstramad ut. Dessutom har den ett så bra pris att jag har haft råd att unna mig den även i perioder när jag har behövt tumma på hudvårdskontot. Mycket mask för en rimlig peng – den blir mitt val!

    • Vivianne skriver:

      Hej!

      Har gjort er hudvårdstest, fick svar på momangen!

      Så ser fram emot att testa Exuviance som ni rekommenderade. Och alla tips man fick nu i kommentarerna 😉

      Hatar pigmentfläckarna i ansiktet, så hoppas verkligen att de försvinner!

  20. Karin skriver:

    Min nya älskling är från PeterThomasRoth, instant firm temporary face tightener, Föll pladask direkt! En super prudukt för alla som jag, funderar på att kanse dax för botox men tvekar, denna mask ger ett tillfälligt lyft man ser värkligen yngre o slätareut, den kan användas på många olika sätt man får hitta sin grej, att blanda ut den i dag krämen är min favorit! tack för denna upptäkt nu kan jag vänta lite med botox!!

  21. Josse skriver:

    Min favorit blir nog Daily microfoliant från Dermalogica. Den exfolierar milt, dämpar mina pigmenterade acneärr samtidigt som den lugnar huden och tar fram lystern. Känner mig inte helt ren i ansiktet om jag inte använt denna. Älskar den och den är otroligt dryg:)

  22. Vilma skriver:

    Hejsan! Jag har tyvärr inte testat någon av produkterna därifrån vad jag vet om. Men ger det en chans ändå och hoppas på det bästa! =) Min motivering till varför JAG borde vinna är ju såklart för att jag inte testat någon produkt där ifrån tidigare men är väldigt sugen! =)

  23. Lisa skriver:

    Hej!
    Jag har tyvärr aldrig provat någon produkt från skincity.se efter som att jag inte har haft råd med det då jag är student. men jag skulle mer än gärna vilja vinna eftersom att jag vill använda seriösa produkter som är bra för min hy.
    med de här 2000 kronorna kommer jag kunna unna mig riktigt bra hudvård.

  24. Eva Johnson skriver:

    Jag har svårt välja måste jag säga för det finns så många jättebra produkter i skincitys sortiment.. Men en produkt som jag har insett att jag inte kommer kunna sluta med är Peter Tomas Roth´s Instant Mineral spf 30. Jag älskar den!! Den är så bra över all make up och kombinationen med det höga solskyddet gör den ju oumbärlig att ha med i handväskan. Bara bättra under dagen om huden blivit lite blank eller då man vill ta en sväng ute och behöver bättra på solskyddet! Blir inte det minsta kakig eller ser onaturligt ut utan smälter in i huden som blir som precis som ”nymakead” igen. Känns också som den hjälper då man sitter mycket framför datorn. Bästa pudret/solskyddet! Tack för att du bloggade om den Annika tidigare i vår.

    • ulrika grankvist skriver:

      Min favorit produkt från skincity som verkligen hjälpt min hy och mitt självförtroende är jan marinis bioglycolic bioclear lotion, äntligen fått bort stor del av mina finnar och stora porer. Hatten av för den!

  25. Anneli skriver:

    Min bästa skönhetsprodukt är utan tvekan Estée Lauders Idealist! Det är verkligen en riktig askungecreme (eller rättare sagt serum). Den jämnar ut huden, färgen blir friskare och huden känns mjukare och slätare efter applicering. Jag har använt den i över 5 år och kommer nog aldrig att byta bort den 🙂 Den är rätt dyr men väl värd sitt pris!

    Ha en trevlig helg!

  26. Karin skriver:

    Mitt tips till den som vinner är att prova md Formulations Night Recovery. Jag har testat flera märken som Exuviance, Jan Marini och Ole Henriksen, men denna produkt från md formulations är den som överraskat mig mest. Jag trodde inte det var sant när jag kollade mig i spegeln efter första nattens använding och verkligen såg en positiv skillnad i hyn. Små skavanker var som borttrollade. Den gör verkligen underverk och även om den kostar lite så rekommenderar jag den varmt.

  27. Karin skriver:

    Mene & Moy Phytic cream 8% är min stora favorit. Jag har lite småbråkig hud som kan bli yttorr och irriterad med småfinnar och vita pluppar, men när jag använder den krämen på natten så vaknar jag med fin lyster och slät hud och oftast har den dessutom skrämt iväg de vita plupparna. Perfekt!

  28. Gerdan skriver:

    La Prairie anti-ageing night cream är min absoluta favorit. När jag vaknar på morgonen har min hy återfått sin lyster och jag ser tio är yngre ut än på kvällen. Tack vare denna underbara nattkräm!

  29. Samira skriver:

    Hej!

    Åh så härligt med tävling!! Jag har ju inte världens erfarenhet med märkesprodukter men jag kommer ihåg när farsan hämtade hem Decleor Double Radiance Scrub till mig, jag blev helt käääär i den och jag fick en nostalgikänsla nu när jag såg din tävling, för jag har inte haft en sådan efter dess. (Just för att den kostar lite för mycket för en student). Men nu håller jag tummarna att jag vinner så ska jag köpa många fler produkter från Decleor.

  30. Isabelle skriver:

    Jan Marini Bioglycolic Oily Skin Cleansing Gel!!! Jag har väldigt fet hy och finnar, och under skoldagarna har jag behövt ta på massa puder flera gånger under dagen för att min hy blir så glansig=mer finnar. Har använt denna i cirka en månad och kan inte vara nöjdare! Jag behöver knappt ta på något puder för min hy är inte fet längre! Bästa produkten jag köpt någonsin!

    • Maja skriver:

      Har inte kunnat handla så mycket från Skin CIty, på grund av min tajta studentbudjet jag lever på men något som gav mitt hår en ordentlig uppfrächning va ”Carita nutri repair soft cream shampoo”. Ett schampoo som verkligen gav vad det lovade, mina frissiga toppar försvann och upplevde att mitt hår faktiskt kunde bli ”räddat” av alla färgningar och elende jag har utsatt det för.

      • Pernilla skriver:

        Hej, Decléors aromessence néroli energising serum är bäst, jag tål inte parfym (doftöverkänslig) Men denna tål jag och använder även som parfym då den luktar helt gudomligt. Hade med glädje velat prova fler grejor, men pga av min ekonomiska situation just nu, finns helt enkelt inte pengarna.

  31. Martin skriver:

    Jag har två absoluta favoriter. Men den som väger lite starkare och som jag bara inte kan leva utan är Jan Marinis BIOGLYCOLIC FACE CREAM. Återkommer alltid till denna och har insett att jag aldrig ska sluta med den. Den rensar upp huden på ett magiskt sätt och ger en enormt fin lyster.

    Tack! 🙂

    • Sofie skriver:

      Min absoluta favorit är Priori’s coffeberry foundation som inte täpper till huden utan lugnar och är en förlägning på hudvården OCH hela 25 i spf. Bästa jag provat! 3-i-en produkt..Man blir snygg, vårdar och skyddar huden.

      Den är värd varenda krona och slår i.D’s foundation med hästlängder.

      Många kramar, Sofie

  32. Christina skriver:

    Det är abslout MD Formulations Daily Peel Pads.
    Denna smidiga produkt rengör min hud på djupet. En kur 4 ggr i veckan följt av en scrub och mask gör att mitt ansikte får chans att känna sig förnyad. Enkla och smidiga att använda. Fixar kvisslorna på studs!

    • E S skriver:

      Jag kan tyvärr inte bidra med några erfarenheter av Skincitys produkter, och kanske ej kan deltaga i tävlingen, trots att både jag och mamma läser din blogg.

      Mammas hud är som silkespapper och har åldrats enormt. Jag är väldigt försiktig med vad jag vågar använda, då jag varit såå sjuk och inte är frisk än. Allt man smörjer på sig går ju in i kroppen och ger olika reaktioner.

      Det har blivit apotekets produkter vi använder, men vem vill inte testa de lyxiga produkterna från Skincity, jo vi också så klart! Att köpa dyra produkter när man är sjuk är inte att tänka på!

  33. Paulina skriver:

    Min favorit produkt är Jan Marinis C- esta serum
    Satan i gatan vilken hy man fått av den till och med min man har reagerat på min hy och även min bror har frågat vad jag har gjort med hyn och vad jag använder -du har en fin lyster och är så jämn och fin( och då var jag osminkad) då är det bra grejer va!!;) Älskar även resten av hennes 5 stegs program.

    ❤ kärlek

    • Valdete skriver:

      Min Favoritprodukt är dermalogica renewal Lip Complex..
      Haft problem med mina läppar i flera år, av att de är torra och jag river gärna loss lite skin imellan åt för att de är så torra. Har provat alla kurer som finns, och inget har hjälpt.

      Sen av en slump för ett halvår fick jag nog. Jag hade testat alla olika slags läppprodukter i ett halvår och inget hjälpte, tills jag hittade in till denna butik. Nu mera så får jag sällan munsår eftersom mina läppar inte är torra tack vare den här produkten.

      Den har gjort min tillvaro så mycket enklare. Jag kan gå ut mer, för mina läppar ser friska ut.

  34. Carina skriver:

    Är helt såld på Jan Marinis produkter som är helt underbara. Använder alla 5 steg + Age intervation Prime och Age intervation eye cream.Slår ett slag extra för Age intervation cream som har gjort min hy strålande jämn och fin samt att produkten är mycket återfuktande och har en härligt konsistens.

  35. Anna skriver:

    LaPrairie purifying cream cleanser är min absoluta favorit, Som småbarnsförälder är man nästan alltid lite trött och när jag känner att jag vill friska upp mig lite så tvättar jag av ansiktet med den här och känner mig sååå mycket piggare och gladare! =)

    • Malin N skriver:

      Jag älskar dermalocias produkter och det är svårt att välja EN av produkterna eftersom det är helheten som har hjälpt min hud. Men om jag måste välja en är det rengöringen Special cleansing gel. Jag har aldrig tidigare hittat en ansiktsrengöring som löddrar och gör mig ordentligt ren och samtidigt inte torkar ut min hud det minsta. Detta är den enda löddrande ansiktsrengöring som även funkar vintertid på mig. Jag har testat att byta ibland men det funkar inte så numera håller jag fast vid denna superrengöring!

  36. Caroline skriver:

    Dermalogica barrier repair som är en hudkräm som jag fick hem på prov efter att varit på en skönhetsklinik för mina hudproblem och det som gjorde att jag abolut inte kunde låta bli att köpa den var den sammetslena konsitensen. Jag har väldigt känslig hy,blir jättelätt röd i ansiktet vid temperaturskillnader m.m,vilket är något jag lidit länge för. Denna produkt har hjäpt min hy,använder hela ultra calming serien och vill aldrig byta!

  37. Pernilla skriver:

    Med problemhy sedan tonåren så har jag provat många produktserier, många bra och ännu fler mindre bra. Men sedan några månader tillbaka så använder jag enbart Jan Marini och tokälskar alla produkter som jag har köpt!
    Aldrig förr har jag haft så här fin hy…ibland har den varit okej, men nu kan jag gå osminkad och ändå känna mig fräsch hela dagen!
    Svårt att välja ut en favorit bland dessa älsklingar, men får nog ändå väljajan-marini-bioglycolic-facial-cleanser då den gör min hud totalt ren och fräsch varje morgon och kväll!

    • Jenny Andersson skriver:

      Mina favortier är serumen från tranderma , wow vilka produkter ! Jag har nästan fått bort mina pigmentfläckar och huden fullkomligt lyser hälsa och lyster . Har aldrig fått så mycket komplimager om min hud 🙂

  38. Lovisa skriver:

    dermalogicas multivitamin-mask är min räddning under vintern (och resten av året, men främst vintern). Gör min hud fin och smidig och jag kommer förmodligen aldrig sluta använda den.

  39. Alexandra La Placa skriver:

    Min favoritserie är Jan Marini

    Jan Marini Skin Research Bioglycolic Cream
    Bioglycolic Facial Cleanser

    Dessa produkter tar bort gammal hud och bygger upp ny och addera med C-Esta Cream dagtid ger magiskt resultat!

    • Maria skriver:

      Jag blev tipsad av er om en helt outstanding produkt när det gäller mitt blanka ansikte. Förut torkade jag ansiktet med papper med jämna mellanrum för att det skulle hålla sig matt, men nu behövs det inte. Allt tack vare Peter Thomas Roth Max anti-shine mattifying gel, den är helt fantastisk!

      Måste också passa på att tacka er för alla gånger ni hjälp mig med svar på mina frågor om hudvård och smink, underbar service!

      • Anna skriver:

        Ett tips för att unvika blank hy!
        Starta makeup:en, innan applicering av foundation, med i.d:s Mineral Viel eller Prioris Finishing Touch på de blanka områdena i ansiktet, ofta t-zonen. Sedan även avsluta makeup:en efter applicering av foundation, med någon av dessa produkter. Om du testar detta hoppas jag att det även fungerar för dig.

        • Anna B skriver:

          Bare Minerals foundation är gudomlig. Lätt och smidig på huden som gör att man inte känns påklistrat sminkad utan naturlig. Huden får andas och blir inte fet coh ful. Kanon!

  40. Ulla Waern skriver:

    Tack för att ni på Skincity uppdaterat min hudvård på ett professionellt o effektivt sätt! Min absoluta favorit är Retinol Plus från JANMARINI. Jag använder den på natten och ser en skillnad till det bättre varje morgon! Lite ljusare o slätare, vad kan man mer begära?!

  41. Jag avgudar Mene&Moys Phytic Cream 8%. Min hud reagerar med att bli jämn, frisk och lugn. Till och med det lilla fnaset vid näsborrarna är helt borta. Jag älskar verkligen den här krämen och trots att den känns väldigt kraftfull så känns den samtidigt mild och omhändertagande. Må burken aldrig ta slut!

    • Johanna skriver:

      Hej Annica och tack för en fantastisk blogg/butik!

      Född bonnjänta har hudvårdsrutinerna kanske inte varit de bästa, så nu tar jag igen alla förlorade år och botaniserar gärna bland krämburkar och färggranna läppstift.
      Jag har tidigare haft turen att klara mig från hudproblem men så under min graviditet för ett par år sedan slog det till med dunder och brak. MELASMA. Helt plötsligt blev mitt ansikte till en världskarta av bruna fula fläckar. Jag skämdes och ville helst inte träffa nytt folk. Det gick så långt att jag faktiskt längtade till vintern (och det har aldrig hänt förr kan jag lova). Nu till svaret på din fråga; Jan Marini, Age intervention Enlighten Plus!!
      Kartan i mitt ansikte har börjat blekna och nu vill jag inget hellre än att sommaren ska stanna för alltid 🙂

  42. Anna skriver:

    Hej på er!

    Jag har många favoriter men vill så här inför hösten och mörka vintern passa på att ”TIPSA ER OM” – ***** ”Bareminerals – Faux Tan”: http://skincity.se/sv/search/searchbytext?key=faux+tan (Ordinarie pris: 389 kr, nu 311 kr.) *****
    En brun-utan-sol produkt för ansiktet och kroppen, som kan ge en fin och naturlig solbrun färg året runt om man så önskar, utan riskerna som allt för mycket solande/UV-strålning medför. Genom att använda produkten så skyddar jag min känsliga hud och dessutom kan jag använda tiden till så mycket annat än att ”pressa” allt för mycket i solen. 🙂

    För att få en jämn och fin brun hudton så
    startar jag alltid appliceringen av Faux Tan med en kroppspeeling, antingen Caritas – ”Satin skin scrub”: http://skincity.se/sv/product/2093/satin-skin-scrub eller Decleors -”Double Radiance Scrub”: http://skincity.se/sv/product/1521/double-radiance-scrub.
    Om man även önskar behandla ansiktet med en brun-utan-sol produkt, rekommenderar jag att man startar med Caritas rengöringsmousse ,”Cleansing Beauty Foam”: http://skincity.se/sv/product/2055/cleansing-beauty-foam.

    Efter peelingen och innan applicering av ”Faux Tan” så använder jag Decleors – ”Systeme corps Moisturising body milk”: http://skincity.se/sv/product/1236/systeme-corps-moisturising-body-milk-400ml (Ordinarie pris: 639 kr, nu 399 kr). Det gör att jag får en jämn och naturligt fin brun hudton.
    TIPS! Vid applicering av Faux Tan använder jag alltid plasthandskar. (Handskarna finns bl a att köpa på apoteket.) Handskarna gör att man undviker att det blir en konstig färg i handens hudveck.

    Samtliga produkter som jag rekommenderat ovan doftar mycket gott och resultatet blir fantastiskt!

    Hälsningar Anna

  43. Sara skriver:

    Min absoluta favorit är helt klart MD Formulations facial cleanser sensitive skin! Älskar hur den avlägsnar smuts och orenheter och har förvandlat min hy med en otrolig lyster som jag aldrig hade innan jag använde denna produkten! Den är så mjuk och krämig att rengöra sig med. Sen gillar jag att det är en syraprodukt också, så använder inga andra peelingprodukter längre.

  44. Axel skriver:

    Jag har problem med irriterad hud och inväxande hår efter rakning, har testat lite av varje men har ändå känt att det lilla extra saknas. Blev rekommenderad av en kompis att använda peeling innan rakning. Nu använder jag peeling från carita lagoon scrub innan rakningen och har bra balans i min hud efter rakning, så skönt. —-<—-@ Ros till skincity, enkelt och bekvämt att handla produkter!

    • Pernilla W skriver:

      Min favorit som jag tyvär inte hittade i skincitys sortimen är Matis Réponse Jeunesse Fundamental Beautifying Cream. Denna kräm motverkar hudirritationer och stärker hudens naturliga skydd och balans och ger huden massor utav fukt. Den doftar ljuvligt av växtdofter och har en behaglig och fyllig konsistens. Den här krämen passar mig utmärkt då jag har känslig hud. Krämen har en Regenererande, läkande och lugnande 24-timmars verkan som passar mogen hud som är känslig eller irriterad. Krämen verkar återupplivande, läkande och lugnande tack vare en hög koncentration av extrakt från den läkande växten mimosa tenuiflora.

  45. Marianne skriver:

    Priori CoffeBerry Radiance Eye Serum verkar intressant. Visst var det roligt att få ett jobb efter min arbetslöshet men jag jobbar så intensivt framför bildskärm 200 timmar/månad, blir det. Usch så gammal jag ser ut pga huden runt ögonen inte mår bra. Även fått pigmentförändringar, något jag inte väntar mig vid 51 års ålder.
    På Skin City finns Priori CoffeBerry och en massa andra produkter som jag vill prova för snart är mitt vikariat slut – då måste jag ut och söka nytt jobb. Vill visa upp en fint yttre.
    Med förhoppning om tur!

    • Sara skriver:

      Jag använder mig av en serie Jan Marini produkter sen en tid tillbaka. Med hjälp av skincitys dagliga ”program” och rutiner jag fått hjälp att lägga fram har min hy förändrats enormt! Min absoluta favorit produkt (och speciellt nu under sommaren) är helt klart Jan Marinis dagkräm med solkydsfaktor 30 (Jan Marini Antioxidant Daily Face Protectant SPF 30). Känns aldrig kladdig, skyddar mot solen, vattenfast, kan absolut kombineras med andra produkter (smink) och fungerar perfekt på alla olika hudtyper!

  46. Sanna skriver:

    Åh, vad roligt 🙂 jag är gärna med!

    Jag fick tips om Skin City igår(av min bror) och har därför inte något tips (än) på produkter. Däremot så har jag spanat in en mask, lite makup, en lotion samt 2 krämer som jag gärna klickar hem med detta presentkort:) ska bli väldigt kul att få testa riktiga produkter då min bror är väldigt nöjd med sina saker som han använder från denna sida:)!

    Sanna

  47. Åsa skriver:

    Dermalogica Daily Microfoliant! Utan tvekan en mirakelprodukt! Jag har provat många produkter och märken sen 15 år tillbaka, driven av en ständig kamp mot en svår acne. Antibiotika blev min räddning, men kvar finns ärren och missfärgningarna. Jag vet inte hur produkten verkar men den gör verkligen så att både ärr och missfärgningarna syns otroligt mycket mindre!

  48. Annelie skriver:

    Min stora favorit är Dermalogica Special Cleansing Gel. Den tar bort allt som man möjligtvis kan ha i ansiktet, :). Dessutom lämnar den huden fräsch och inte med den ibland förekommande känslan av uttorkning som vissa rengöringsprodukter kan ge. den passar verkligen mig och min hud, som hand i handsken!! Det som är ochså extremt bra med denna produkt är att den är dryyyyyyg!

    • Ulrika Wendel skriver:

      Hela SKINCITY är full av små darlings! Måste jag välja så är det Decleors underbara rengöringsprodukter. Måste jag välja en som jag absolut inte kan undvara så får det bli Decleor tonifying lotion. Doftar underbart, fräschar upp vilken trist hud som helst! Skulle jag vinna så blir det absolut en produkt från Transderma som jag verkligen vill testa! Hoppas………….

  49. Johanna skriver:

    Min favorit är Dermalogica’s produkter
    för att de är bra för min känsliga bland-hy och stramar inte eller blir glansig när jag använder dem, bäst är fuktkrämen!!

    kraam

  50. Malin skriver:

    Åh, nu önskar jag att jag hade testat alla de där produkterna som fanns i shoppen, så himla många märken som jag hört gott om! Ett märke som jag i alla fall testat är Bare Minerals mineralfoundation och jag älskar det märket eftersom att det smälter så fint in i huden och man ser nästan osminkad ut samtidigt som man får en jämn hudton och lyster!

    Hoppas verkligen på jättetur!!

    • Elisabeth McCann skriver:

      Min absoluta favorit är Sensai By Kanebos fantastiska Prime Solution. Wow! Huden känns perfekt genomfuktad, lugnad, len… Och det bästa är ju att Prime Solution ökar effekten av efterföljande hudvård med sextio procent! Vilket serum eller creme jag än väljer att lägga ovanpå, så vet jag att denna silkesmättade fuktlotion gör den produkten jag applicerar ovanpå mer än dubbelt så effektiv. Magi! Den passar utmärkt för min känsliga och krävande hud. Ett japanskt mästerverk som passar ALLA.

  51. jennie skriver:

    Decleor är beroende framkallande! Underbara produkter med ljuvliga dofter! En riktig vardagslyx som känns i kropp och själ! En av mina favoriter är Foaming cleanser som känns som en mousse i ansiktet, men ger den rena tvålkänslan när man är färdig! Jag har i en ung ålder fått konstaterat en kronisk hudsjukdom, som gör att det är väldigt svårt för mig att hitta rätt produkter som passar just mig! Priset spelar inte så stor roll, när man först hittar en produkt/serie som känns bra, men problemet är att det är svindyrt att prova sig fram!
    eftersom jag är ensamstående och studerar , gör det ännu lite svårare då ekonomin inte är den bästa!

    Så jag håller tummarna och hoppas på lite tur så jag kan prova mig frammellan deras andra produkter!

    • Maria skriver:

      När jag kom i kontakt med skincity bestämde jag mig tillslut för att testa MD Forumlations produkter, som jag funderat på ett tag. Detta för att få bukt på min känsliga men relativt orena hy. Och oj!

      Min hud har aldrig varit bättre. Jag har hela serien för känslig hy, men den bästa produkten är helt klart deras Face and Body scrub. Jag brukar inte tåla liknande skrubbar men den här är underbar, med en blandning av glykolsyra och små små korn som inte irriterar.

      För ansiktet är den toppen, men det är främst kroppen och mina lår som denna gör underverk för. Alla plitor försvinner på momangen och mina lår (som är mkt torra och med plitor) blir lena som babyhud! Alla måste testa denna! En gudagåva för narig kropp med plitor och för att exfoliera ansiktet!

  52. marianne eriksson skriver:

    Jag har en riktig favorit och det är Decleor Systeme
    Corps Moisturising Body Milk. Den återfuktar verkligen huden och den känns len och inte kladdig. Den är dryg också så man behöver inbte använda allför mycket åt gången.

    • Madeleine skriver:

      Åh, vad roligt!

      Min absoluta favoritprodukt är mitt nattbalsam från Decléor, essentiel night balm. Huden känns alldeles silkeslen när man vaknar på morgonen efter att ha använt den, och sen kan man ju även ha den till mycket annat – på nariga läppar, sår, solbränd hud osv. 🙂 hur bra som helst.
      Kram

  53. Hej!
    Gillar tävlingar :))
    Har tyvärr inte haft äran att kunna köpa något från Skincity men fick ett litet prov av denna http://skincity.se/sv/product/1936/repairing-eye-cream-les-yeux av en kompis.
    Skulle gärna vilja ha en burk och kunna fortsätta för mina torra fläckar under ögonen är som bortblåsta och jag ser mycket piggare och slipper hålla på och täcka dessa fält med concealer. Hoppas på tur så jag kan handla 🙂

  54. Sara O skriver:

    Kul med tävling 🙂 Jag är fast i dermalogicas produkter för blandhy. Min favorit som jag alltid har hemma är Active Moist, som jag använder som nattcreme, mina fnasiga partier har försvunnit(förutom under näsan ibland) och mina feta partier får färre finnar och pormaskar. Den är även prisvärd då den räcker länge! Kram

    • Karina skriver:

      Hello!
      På ditt tips Annica köte jag Bare Minerals Brun utan sol, Faux tan. VIlket kap. Den är färgad, så man ser vad man göra och den sparar huden då man inte behöver sitta i solen för att bli gyllene. Vilket ju på sommaren (och höstkanten) är ganska nice ändå 🙂 Tack för det tipset!!

  55. monica skriver:

    Hejsan, har inga speciella problem med hyn. Men kan säga att mina kråkparkar har försvunnit med
    Jan Marini Retinol Plus. Oj vilket snabbt resultat. Om man endast kör Retinolen på huden flagnar den försiktigt, men bör användast ovanpå serumet. Använder JM alla steg, men Transderma C på morgon går inte heller att vara utan.

    Tack Skin City för alla tipps 😀
    /Monica

    • Jenny W skriver:

      Hej Annica!
      Min absoluta favoritprodukt är BareMinerals puder. Jag köpte dessa för att min hy inte ska täppas igen då den har en tendens att bli fet och glansig. Jag har dessutom porer på näsan och hakan som jag inte heller ville skulle täppas igen.

      Jag är supernöjd med mitt val av BareMinerals eftersom det är väldigt lätta och, låt mig säga torra, sminkprodukter. Det resulterar i att min hy inte täpps igen eller blir lika glansig som den blir med andra produkter.

      Dock finns problemet kvar när jag tagit bort sminket och jag tycks inte bli av med mina porer. När jag har smink märker varken jag eller någon annan av det men när jag tar av mig sminket finns porerna där och de tycks större än någonsin.

      Att testa de olika hudvårdsprodukterna för min hy hade varit underbart. Dock lever jag ett liv där jag precis tagit studenten och jobbar för fulla muggar så jag kan göra en långresa till våren. Jag kan helt enkelt inte spendera de pengarna på dyra hudvårdsprodukter då jag måste prioritera annat före. Dock vet jag att det finns välanpassade hudvårdsprodukter för min hudtyp, tyvärr är priset för dyrt för mig och många andra i min ålder. Det är tråkigt med tanke på att alla förtjänar en vacker och strålande hy. Vägen dit behöver inte vara lång eller besvärlig, dock oftast dyr.

      Kram Jenny

  56. Isabell strand skriver:

    Min favoritprodukt är Decleors nattcreme/serum baume de nuit. Det får min hy i ansiktet att stråla!
    Varje morgon ser jag så otroligt fräsch ut och alla skavanker/finnar/porer är som bortblåsta! Denna känsla varar varje dag! 🙂 Testa den;)

  57. Linda skriver:

    Min favorit är Dermalogicas ultracalming serie som gjort/gör underverk med min hy.
    Måste jag välja en produkt i serien blir det nog ansiktsmasken 🙂

  58. Sofia Nordlander skriver:

    Min absoluta favorit är

    Dermalogica multiactivetoner.

    Den är ett måste. Jag har lite av en problem hud. Är man fortfarande igång på kvällen och är blank sprayar jag den över make’n och blir direkt mattare. Den är även super bra mot solsveda. Den lugnar huden och man blir mindre röd. De är till och med så att min man använder den när han bränt sig i solen!// Fia

  59. Solbritt Ilkert skriver:

    Decleor protectivi anti Wrinkle Cream face SPF50

    En given favorit hos mig. Bättre än alla andra jag provat.

  60. jeanette skriver:

    MD formulations facial cleanser är den bästa produkten! Jag har haft problem med acne så länge jag kan minnas och har provat flera olika ansiktsrengöringar och krämer och inget har funkat. Köpte MD formulations facial cleanser och efter ca åtta veckor är all acne som bortblåst! Och jag behöver inte använda massa andra saker utan det räcker med den och en dagcreme 🙂

    • Ancan skriver:

      Mina två favoriter är Jan Marini´s Césta creme samt Bioglycolic creme.

      Bioglycolic som nattcreme och Céstan som dagkräm.

      Bioglycolic facial cleanser till natten.

      Jan Marini´s primer för finare tillfällen, den är magisk! 🙂

      Är svårt sugen på att addera Transderma´s serum A och C, vilka kommer vara mina förstahandsval om jag vinner!

      Tack för en supershop+ blogg!

  61. Lillen skriver:

    Rengöringen exuviance clarifying lotion – kanonbra rengöring som även är lätt att tvätta bort. En del rengöringsmedel tycker jag är sådana som man sköljer o sköljer i det oändliga utan att få bort det… Inte denna. Huden känns super fräsch efteråt!

    • Frida skriver:

      Produkten jag vill rekommendera är en ansiktsrengöring från Exuviance som heter ”Clarifying Facial Cleanser”. Varför jag rekommenderar den är för att jag har haft väldigt mycket problem med acne, men sedan jag började använda den produkten har nästan all acne försvunnit inom bara två veckor! Det är en magisk produkt, den som säger att man inte kan trolla bort finnar har definitivt inte testat Clarifying Facial Cleanser! Huden blir ren ända in på djupet och man känner sig sådär löjligt fräsch som när man har varit på en ansiktsbehandling. Som pricken över i kostar den inte speciellt mycket för allt den gör, så jag kommer nog aldrig att byta produkt efter detta.

  62. Jonas skriver:

    Min absoluta favorit är, EXUVIANCE REJUVENATING TREATMENT MASQUE, den är så fräsch och rengör verkligen på djupet. 20 minuter med denna mask ger ansiktet ett nytt liv, huden föds på nytt, så extremt bekväm och härlig är denna mask, den får en att gå från grå, trött och hängig till glad, sprudlande och redo för nya utmaningar, helt enkelt masken som ger en bättre självförtroende, en favorit i mitt badrumsskåp!

    • Anna skriver:

      Vilken generös tävling, en riktig drömvinst 🙂
      Min favorit är Dermalogicas Skin Hydrating Booster eftersom den hjälper så bra när jag får torra fläckar i ansiktet på vintern. Egentligen ligger den bortom gränsen för vad min plånbok tillåter, men jag KAN inte vara utan den.

  63. Sofie skriver:

    Nog för all underbar hudvård som jag älskar men jag får nog ända säga att en av mina favoriter hittas på sminkavdelningen och det är Sensais fantastiska foundation, fjäderlätt men som ger ett riktigt bra resultat. Dessutom med spf 15 i.
    Den här är räddningen på vilken ”bad skin day” som helst, för dem har vi väl alla?!
    För allra bästa resultat så läggs lite av Sensais puder över med, det går inte att misslyckas helt enkelt med dessa och jag hade genast klickat hem mina favoriter som börjar ta slut om jag har turen att vinna =)

  64. Josefine skriver:

    Jag älskar Dermalogica och min absoluta favoritprodukt är Clearing Mattifier! Den fungerar både som en förebyggande produkt men är också utmärkt som primer och håller min hud ren, fräsch och matt hela dagen. Kan inte leva utan!

    • Camilla skriver:

      Då jag börjat få finnar vid 40 års ålder provade jag mig fram. Många acne produkter är så uttorkande… Men när jag nu märker de små otäckingarna komma sätter jag på MD Formulations Skin Perfection Gel. Finnarna går tillbaka och blommar aldrig ut. FANTASTISK PRODUKT!

  65. Dina Lisa skriver:

    Hej!

    Min favorit är absolut ”Sensai by Kanebo” series, från steg 1 till 2. De gör min hud så len som silk, ta bort acne och är skonsam mot alla hud typer och är viktigt för mig som har ”så känslig hud”. Älskar mina Kanebo produkter ”Light” och kan inte vara utan dem. Absolut bästa produkter :))

    • Annika skriver:

      Min absoluta favoritprodukt är Exuviance´s Age Reverse Eye contour då den håller de mörka ringarna under ögonen långt borta 🙂

      Man ser så pigg och fräsch ut utan dem så det är värt mycket att ha hittat en ögonprodukt som fungerar! 🙂

      /Annika

  66. Elisa Huolman skriver:

    Mene & Moy Cleanser Face & Body är min favorit, slipar bort gamla hudavlagrningar på både kropp och ansikte och motverkar uppkomsten av blemmor om du använder den kontinuerligt!

    (Om man är känslig kan man använda Sensitive Cleanser 4% istället)

    • Sara skriver:

      Dermalogica skin soothing cream är en stor favorit! Märket Dermalogica är perfekt för min ömtåliga hy och deras produkter är stilrena, fantastiska och dryga! Det är inte många märken min hy tål men Dermalogica är en av dem, tyvärr är de ganska dyra men å andra sidan så håller de länge för de är dryga! 5 + av mig!

  67. Titti skarp skriver:

    hej
    har endast haft tur att vinna Exuviance Rejuvenating bio scrub kräm och den var helt fantastisk rengör och väldigt skonsamt man kände sig fräsch långt efteråt,har aldrig haft dom andra produkterna och skulle vara väldigt trevligt att få chans att vinna och testa dom
    hoppas så på tur
    Titti skarp fd carlsson

  68. Johanna Gustafsson skriver:

    Hej!

    Min favorit är Peter Thomas skumrengöring som ni hittar här:
    http://skincity.se/sv/product/952/gentle-foaming-cleanser

    Älskar skummande rengöring och den här torkar inte ut huden så den känns stram efter som många andra produkter gör, utan man är len och fräsch!

    Det bästa med den förutom konsistensen, känslan efter och att den luktar fräscht, är att den även funkar att ta bort mascara och ögonskugga med!

    Innan hade jag alltid en egen produkt för att ta bort ögonmakeup, men det behöver jag inte längre!

    Enkel att dosera, funkar lika bra med händerna som med en ansiktsborste och dess 2-i-1 funktion gör den här produkten till en vinnare!

    /Johanna G

  69. P.K skriver:

    ladies and gents!: detta kan verkligen förändra din hy. i vintras strejkade min hy och jag fick problem med en ojämn hudton med pigmenteringar och röda fläckar. jag har provat MYCKET men det som verkligen ger mest effekt och är en riktig holy grail product är mene&moy advanced c cream 30%..

    tack för bästa webshoppen och bästa bloggen!

    • Gun skriver:

      Decleor protectivi anti Wrinkle Cream face SPF50

      Lätt att applicera, skyddade från rynkor och jag blev brun, den här krämen klara alla tre’.
      Den här produkten kommer jag alltid att använda varje solig dag, den är en given SUCCE’

      • Gun skriver:

        Decleor protectivi Anti Wrinkle face SPF 50

        Lätt att applicera, skyddade mot rynkor och jag bli brun, krämen fixade alla tre.
        En produkt som är en given användar SUCCE’

        • kerstin skriver:

          Min favorit är Clarins Beauty Flash Balm som är riktigt bra – med den blir huden (jag också) piggare – mjukare och makeupen blir mycket bättre. den är verkligen värd sitt pris! Perfekt om jag ska vara igång en hel dag och vill vara fräsch.

  70. AnnaKaize skriver:

    Jättesvårt att välja, men jag svarar Transdermas serum, o då särskilt A-serumet.
    När jag började använda det var jag lite rädd att min känsliga hy skulle reagera negativt, o eftersom jag inte hade testat några liknande produkter innan så var jag lite skeptisk, men åååå så bra det är!
    Jag är en halvgammal kärring med lite halvdassig hy, men efter att ha använt detta serum så har min hy blivit ofantligt mycket klarare, lystern är fantastisk och en väninna trodde att jag ”gjort nåt” i ansiktet eftersom jag såg så ung ut helt plötsligt.
    För första gången i mitt liv syns det att en produkt levererar. Min hy är fantastisk, och jag ler varje gång jag ser mig i spegeln. DET är väl ett gott betyg? 🙂

    • Tessan skriver:

      Jag älskar Md formulations Face & Body scrub,Den funkar jättebra att försiktigt peela min hyperkänsliga ansiktshy,oftast brukar jag lägga ett lager på torr hy och vänta ett tag så blir det som en lätt kemisk peeling,och ibland så brukar jag försiktigt skrubba ansiktet med den,och min hy har inte reagerat på den vilket är ett mirakel då min hy nästan inte klarar av nån behandling.Den är oxå super att skrubba kroppen med,man blir superlen,den torkar inte ut huden och den luktar fräsch,perfekt att använda innan man ska smörka in brun utan sol för att få den jämn 🙂

      Ha det fint! 🙂 //Tessan

  71. Amanda skriver:

    Min hudvårdsfavorit är helt klart dermalogicas precleanse. Jag kan längta till kvällen när jag ska få tvätta mig med den.
    Efter många år av sökande är det skönt att äntligen ha ”hittat hem” till produkter som verkligen fungerar för min hy!

    • Krisztina skriver:

      Hej!

      Min favorit är Marni Age Intervention Peptide Extreme. Jag vistas mycket utomhus och den är verkligen jättebra för att förabygga rynkor och solskador..

  72. Emilia skriver:

    Ska börja med och tacka för en fantastisk sida, gjorde precis hudvårdstestet och väntar på svar! Min favorit är Sensai silk emulsion (super moist) som ger min hud massvis med fukt och hjälper mig mot rödflammighet! Har verkligen gjort underverk och den används flitigt av min kille också!

  73. Anders skriver:

    Min favorit produkt är helt klart Active moist från Demalogica! Den passar min lite feta men ändå så fnasiga hud! Älskar att förpackningarna är så neutrala och att den inte doftar nått spec.

    • Lisbeth C skriver:

      Sen jag fick system corps från Decleor från mitt barnbarn i julklapp kan jag inte vara utan den! Älskar doften och konsistensen!

  74. Sandra skriver:

    Jag gillar verkligen dermalogica och en produkt som jag verkligen kan längta efter att använda är precleanse. Inte nog med att den får mig att känna mig riktigt ren, den är otroligt härlig på huden och jag saknar den verkligen om jag inte använder den.

    • Malin skriver:

      Hej Annica, mitt bästa tips/nya favorit produkt är Bareminerals get started kit. Blev rekommenderad Bareminerals av en hudterapeut fick även testa produkterna i salongerna men kände att 995 kr som kitet kostar kändes lite dyrt. Så gick hem och kunde trots allt inte släppa tankarna på Bareminerals så googlade runt och hittade till Skincity där ni hade och fortfarande har erbjudande på samma kit fast för 799 kr. Jag slog till direkt! Helt stormförtjust min senaste beställning innehöll en stor (8g) Bareminerals original SPF 15 foundation för 399 kr (också billigare erbjudande) Otroligt bra foundation som efter lite övning 🙂 smälter in i huden och ser naturligt och inte kladdigt ut!

      • Sandra skriver:

        Transderma M är bland den bästa produkten jag har testat. Älskar hur den återfuktar huden på djupet och att man känner sig fantastiskt mjuk efteråt! I love it! 🙂

        • Leif skriver:

          Dermaligicas post-shave balm lugnar min hud efter rakning! Jag blir lätt röd annars, men efter denna härliga gel känns det svalt och skönt på huden!

  75. Kristin skriver:

    Mina absoluta favoriter som jag nyligen upptäckt är Jan Marinis produkter. Svårt att plocka ut en enskild produkt i denna serie då dom verkligen gör under tillsammans. Jag har egentligen aldrig haft några hudproblem men märker ändå stor skillnad i lyster och jämnhet i huden nu när jag passerat 30 för några år sedan. Hade det inte varit för Skincity hade jag nog aldrig kommit i kontakt med dessa fantastiska produkter! Fortsätt ert fantastiska arbete, jag kommer absolut fortsätta som kund hos er. Kram

    • Anna skriver:

      Min absoluta favorit produkt är Dermalogicas Precleanse! En underbar rengöringsprodukt som rengör allt i sin väg! Tar lätt bort all makeup och talg som samlats på huden under dagen! Precleanse fungerar utmärkt året runt, torkar inte ut min yttorra hy på vintern men känns fräsch under sommaren när jag har fetare hy! Dessutom har den en fantastiskt doft vilket gör att du väntar på att få använda den på kvällen! Ett MÅSTE på hyllan!:)

  76. Veronica skriver:

    Hej! Jag hade länge problem med blank hy i ansiktet. När eftermiddan närmade sig så blänkte det friskt i t-zonen. Hjälpte inte heller speciellt bra med blottingpapper heller tycker jag. Men! Så provade jag 24h-krämen från Caviar of Switzerland o det funkar så bra 🙂 min hy är glad igen! Hälsn Veronica

    • Sandra Henriksson skriver:

      Min favorit är Jan Marini Bioglycolic Bioclear Cream, jag har endast använt den i några månader men jag är helt hooked. Har haft problem med finnar, stora porer och torr hy ända sen jag var 14 (är 21 nu) och har äntligen börjat få ordning på min hud. Jag är precis som du alldeles besatt av att pilla på pormaskar och finnar, det är nog bland det roligaste jag vet. Men har tyvärr behövt sluta med min fula ovana och har nu nästan felfri hy (nu pillas det på andras finnar istället, jag är hemsk!!!)

  77. Annika skriver:

    Min favorit är definitivt Jan Marinis Antioxidant Daily Face Protectant SPF30 som jag inte längre kan vara utan. Det perfekta solskyddet för ansiktet som inte kladdar och går att ha smink över. Jag älskar den och rekommenderar alla att köpa den som frågar efter solskydd. Har till och med smetat på fästmannen denna och han gillar den med =)

  78. Åsa skriver:

    Min absoluta favoritprodukt kommer från Murad. Jag använder hela Vitalic-serien och min hy ser fantastisk ut. Jag har under flera år lidit av vuxenacne och har provat både medicinsk behandlig och otal olika skönhetsmärket och produkter mot acne. För några månader sedan provade jag Vitalic-serien från Murad och har sedan dess inte haft en enda finne. Serien skall tydligen vara för personer mellan 18-25, men jag är 39 och den fungerar alldeles utmärkt även i min ålder. Jag har lite svårt att bara välja ut en produkt i serien som jag tycker är allra bäst, men om jag måste välja skulle jag inte vilja vara utan Vitalic serumet. Jag kompletterar Vitalic serien med skinplans c-vitamin booster för att hyn också skall få nyttiga c-vitaminer.

  79. Nina H skriver:

    Jag vill hissa Exuviance underbara Evening Restorative Complex. En helt underbar nattkräm att skämma bort huden med när du sover, reparerar och ger näring och lyster. En askungenkräm som är fantastisk i konsistens och doft och huden ser NÖJD ut när du vaknar. Så om du inte testat den så gör det 🙂 Ger resultat som att du sovit med en mask.

    Ha det gott alla!

    • Jenny skriver:

      Jag opererade bort en godartad tumör från halsen i början av sommaren och jag har därför fått gå på lymfdrängage behandling 1-2 ggr/vecka i det postoperativa förloppet. Detta har lett till en otrolig torr hud och min räddare är transderma M – vilken skillnad!!!! UNDERBART!!!!

  80. Mimmi skriver:

    Min stora favorit är Jan Marinis antioxidant daily face protectant som förutom att den skyddar mot solens strålar även ger min hy en så fantastisk lyster att folk på stan kommenterar det!

  81. Sublim skriver:

    Min favorit är helt klart Daily microfoliant från Dermalogica. Det är den enda peeling min känsliga hy tål och den enda som verkligen håller efter de tilltäppta porer jag tyvärr så lätt får. Det är en av de få produkter där jag verkligen märker en STOR skillnad mellan om jag använder den eller ej och varje gång jag är otrogen och byter hudvårdsrutin blir det kaos och elände. Den kostar några kronor men är så dryg och effektiv att den är väl värd varenda öre!

    • Sandra L skriver:

      Min absoluta hudvårdsfavorit är Peter Thomas Roth PETER THOMAS ROTH CLINICAL PEEL & REVEAL. Den är verkligen helt fantastisk. Glåmig hud blir som ny med jättefin strålande lyster efteråt användning. Mina envisa pormaskar är som bortblåsta.

      • Hanna skriver:

        Min favorit just nu är dermalogicas barrier repair.
        Jag använder den till allt, när min hud är torr hjälper den så att mitt ansikte känns återfuktat, och det är sjukt vad len man blir av denna produkt!
        Jag använder den även som primer vilket gör att jag får en perfekt yta att jobba med innan jag lägger make-up.
        Och inte nog med det, jag har lidit av röda utslag på mina kinder senaste månaderna, men efter jag börjat använda detta underbara serum så har det blivit mycket bättre!
        I’m in love!

        • madeleine skriver:

          Använder priori coffeberrys produkter passar utmärkt till mitt känsliga röda ansikte.Lystern är till baka efter att den försvann när jag testade annan produkt. o doften helt underbar.

        • Eva skriver:

          Jag har många favoriter på Skincity men om jag måste välja en är det Jan Marinis bioglycolic facial cleanser. Det eftersom rengöringen är grunden till bra hudvård och denna är något alldeles extra. Man får en jämn, mjuk och lystrig hud av den. Mycket bra produkt att investera i om man inte har råd att köpa så mycket på en gång, eftersom du får rengöring, peeling och mask i ett! Bästa!

        • Sandra skriver:

          Mina favoriter är helt klart Dermalogicas Ultracalmingserie. Sakta men säkert har min hud förbättrats efter att jag misskött min hy med alldeles för mkt rengöring och peeling.
          Hyn blir strålande och jag använder inte ens något smink numera, bara lite mascara. Love it!

  82. Lisa A skriver:

    Hej!
    Jag tycker att transdermas serum c är den bästa produkten. Jag fick melasma under min första graviditet (ingen på mvc talade överhuvudtaget om att det var extra viktigt att skydda sig mot solen under graviditet och jag solade glatt på och hade aldrig varit så brun i hela mitt liv…)vilket resulterade i en mindre läcker mustach. Detta var 8 år sedan. I vintras fick jag mitt andra barn och använde solskydd varje dag men även denna gången fick jag melasma, denna gången i stora sjok över panna och kinder (matchade mustachen :)… Mellan graviditeterna gjorde jag en serie kemisk peeling och använde syra-produkter men inget hjälpte på de envisa fläckarna. Men nu, i kombination med högt solskydd och ensympeeling har fläckarna bleknat och nästan försvunnit. Man kan fortfarande ana dem om man tittar ingående men så här fin och jämn hy har jag inte haft på 8 år! Blir ju onekligen sugen på serum r för att se om det kan ge en sista skjuts mot att ta bort fläckarna, men som sagt serum c är verkligen min heliga graal!!! Bye bye heltäckande foundations som gjorde fläckarna gråaktig och hej tonad dagkräm!

    • Mirjam skriver:

      Min favoritprodukt är Exuviance Vespera serum, en favorit som har hängt med i många år och gör min känsliga orena hy lugn och fin!