What a nice suprice!

  • | Annica

Carita Luxury Kit  hudvård

Ni måste bara kolla in detta deluxe kit man just nu får på köpet när man handlar produkter från Carita. Yummie! Bara boxen e bara såå fin och lyxig i svart siden med siden band. Perfekt förvaring för smycken sen när cremerna är slut.

När vi får in sådana här fina saker på lagret går jag lite bananas.. Det spelar liksom ingen roll hur mycket produkter jag än må ha i badrumsskåpet.. lyxiga boxar med hudvård kan jag ALDRIG få nog av. Denna är så fin och überlyxig så jag dör….Bäst att sova nu.. kanske drömma om den 🙂

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 svar till “What a nice suprice!”

  • (8) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Rebecca skriver:

    Hej, vill säga att du har en fantastisk blogg!

    Tänkte höra vad dina tankar om laser är? Jag läser till hudterapeut och skriver ett arbete om fraxel laser. Vore jätte intressant att höra dina tankar om det, positivt/ negativt enligt dig?

    Kram Rebecca

    • annica skriver:

      Hej Rebecca, Tack söta du! Det värmer mycket att höra:) Laser kan vara jätte bra och effektivt för många olika hudproblem. Viktigt att tänka på är att man verkligen går till någon som inte bara är certifierad utan oxå har lång erfarenhet av att arbeta med apparatur och laser. Det är en bred fråga då det finns många olika aspekter på olika hudtyper och problem men det kan vara effektivt rätt utfört. Lycka till med arbetet och utbildningen. Kram Annica

  2. Jenny skriver:

    En fråga om Age Intervention Dark Circle Eye Defense. Det står ju att man skall använda en kapsel till båda ögonen men jag tycker det är massor i en av dessa kapslar. Är det ok att använda 1/4 per öga (så att en kapsel räcker 2 kvällar) eller ska man ta på ett jättetjockt lager? Ok om det är ok med 1/4, håller krämen i den öppnade kapseln i 24h?
    Kram, Jenny
    PS Mitt nya transderma C är banne mig nästan lika bra som transderma M och då har jag bara prövat det 3 kvällar (kör mest på M nu men skall så sakteligen övergå till att använda C på kvällen tänkte jag)

    • annica skriver:

      Hej Jenny, Den ska appliceras generöst och var noga med att applicera på hela området! JM skriver att det ska an användas samma dag så jag hade gjort det då ingredienserna är förpackade just i engångskapslar av en anledning, att det är lite ”färskvara”. Klappa in produkten och låt absorbera under ett par minuter.
      Härligt att du gillar C med!! Det är grymt! Du ska se efter ca 1 månads användning vilken fin lyster huden får!! Kram annica

      • Jenny skriver:

        När du skriver hela området – menar du att det också är ok på själva ögonlocket? För jag lyckas bara inte göra slut på en hel kapsel per kväll 🙂 Men jag håller med dig, förpackningen gör att jag inte har lust att ”spara”!

        • annica skriver:

          Hej Jenny,
          Ja jag tar även på ögonlocket dock ej närmast ner intill ögat. Även ut där ”kråksparkarna” är eller eventuellt kommer. Den är ju toppen ut anit-age synpunkt oxå! Kram Annica

  3. Lisa A skriver:

    Hej.
    Håller fullständigt med, det är ljuvligt! Köpte produkter så jag fick med det förra veckan och jag måste säga att jag är positivt överaskad. Carita är verkligen ett lyxigt märke men jag har nog avfärdat det lite och förutsatt att det är lite som kosmetikamärken. Lyxigt, fint att titta på, trevligt i konsistens och doft men kanske inte helt funktionellt alla gånger.
    Jag letar för fullt efter en serie som skall passa till mina transderma serum och min daily microfoliant och är väl främst ute efter en serie med fukt (även om anti-age börjar komma högre upp på listan över nödvändigheter med :)..). Det perfekta med necessär-erbjudanden är att man kan prova ett lite längra tag för att se om de funkar ihop med övriga produkter etc.
    Jag blev som sagt oerhört positivt överaskad över hur bra denna serien är just på fukt. Köpte ansiktsvattnet och tillsammans med krämen är detta fullgott för min hy (vill inte använda a serumet under sommaren) även på natten. Alltid trevligt med överaskningar om de är posetiva. Sen är det klart att lite skåplyx i form av fina förpackningar inte skadar heller :).
    Ha en fin dag!

    • annica skriver:

      Hej Lisa, Kul att du oxå gillade gåvan!!! Verkligen lyxigt som du säger och bra saker! Håller med dig i allt du skriver 🙂 Kram annica