Hair to Die For – vackrare och fylligare hår!

  • | Annica

 

Hair-to-die-for-Newsletter-500x296Visst är det alltid extra roligt att vara först med saker och ting!

Nu är vi på Skincity först i Sverige med att lansera Peter Thomas Roths senaste och hetaste nyhet!

Lika kaxiga namn som vanligt när PTR lanserar något.. denna gång är det HAIR TO DIE FOR! Produkten finns bara på Skincity under hela lanseringsperioden!

Hair to Die For är en skalpbehandling som hjälper till att bevara, aktivera och bibehålla hårstråets naturliga tjocklek. Ger ett mer fylligt och hälsosamt och blankt hår. Det är inget undermedel som ger effekt motsvarande att sätta in extensions i håret med det förbättrar hårets kvalitet från roten och på 3 olika stadier som hårstrået befinner sig i.

Hårets växtfaser!

 

Så här fungerar den:

Den innehåller ett komplex (dvs en sammansättning av olika aktiva ingredienser som PTR tagit fram unikt för denna produkt)  Tri-Phase Complex™. Detta påverkar hårstråets alla faser i livscykeln. Serumet hjälper till att bevara, aktivera och bibehålla hårstrået så länge som möjligt. Det är ett skalpbehandlande serum med en hudvårdsinspirerad formula som behandlar hårroten för att ge ett starkare, tätare, tjockare och fylligare hår.

Vem passar produkten för?

Den är framtagen för personer med håravfall, livlöst hår, skadat hår samt hår som överbehandlats och påverkats av hormonförändringar och stress. Man har tagit fram produkten för att kunna erbjuda ett fylligare och mer välmående hår. Passar även alla som önskar förbättra sin hårkvalitet och återge håret sin vitalitet och maximal fyllighet.

Det är en ultralätt formula som absorberas snabbt i skalpen. Håret/huden blir ej fet eller kladdig. Helt OK att använda även för alla med färgat och/eller behandlat hår. Den är formulerad utan Parabener, Sulfater och Syntetisk färg.

Resultat kan börja ses redan efter 6-8 veckor, men det är individuellt hur snabbt man ser resultatet.

Ni som har provat PTR´s Hilton kollektion kommer att känna igen doften som återkommer i denna. Underbart fräsch Unisex doft. Vissa hårmedel doftar så urkigt att men inte ens vill ha dem, oavsett effekt.. men denna doftar riktigt nice.PTR

Det har gjort kliniska resultat på produkten som säger att CAPIXYL™, som är en av huvudingredienserna ökar den anagena/katagena fasen med 46% .

Lite om huvudingredienserna och dess verkan:

  •   CAPIXYL™ – förbättrar hårväxt och bibehållandet av strået.  CAPIXYL består av en mix av fyra peptider och rödklöver.
  •   Tricorexina Hydro – ökar cellförnyelsen och ökar keratinproduktionen
  •   Seveov – Skyddar follikeln och aktiverar hårväxten
  •   Procapil – Hjälper till att förankra follikeln och ökar cellens livslängd. Skyddar mot påverkan av DHT.
  •   Hydro-Proteiner – Går ner till follikeln. Hjälper till att bevara nya celler, stimulerar hårväxt och motverkar håravfall.
  • Tri-Phase Complex™ – Påverkar hårstråets alla faser i livscykeln. Består av en cocktail av näringsämnen, bl.a. viktiga aminosyror, extrakt av rölleka, tussilago, Pro Vitamin B5

 

Hur används produkten?

Applicera en full pipett, där det behövs två gånger om dagen. Kan användas på torrt eller fuktigt hår. När den används enligt ovan så räcker produkten ca 25 dagar.Hair to Die for ska ge mig fylligt, tojockt och glänsande hår!

Spännande lansering tycker jag! Jag har självklart börjat prova. Startade min behandling för 2 veckor sen och känslan är bra men det är för tidigt att säga något om resultatet. Dock av ingredienserna att tyda så kommer den ju absolut göra gott för skalp och hår och det borde ge ett friskare och vitalare hår som inte är lika torrt och sprött som det brukar bli, speciellt när kylan smäller till. Sen hoppas jag på lite mer fyllighet. Det borde också ske, för ingredienserna är de rätta. Jag kör på och ger min skalp och mina små rötter en boost! Låt mig få mjukare, fylligare och mer välmående hår i vinter.. please.. så där riktigt mjukt, fylligt och välmående 🙂

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 svar till “Hair to Die For – vackrare och fylligare hår!”

  • (6) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Anette skriver:

    Hej Annica!
    Hur funkade den på ditt hår? Märkte du stor skillnad? Jag e liten sugen på den. Har tunt o torrt hår. Gud så många kosttillskott jag har provat utan något större resultat. Så detta kanske funkar bättre 🙂 Kram

    • annica skriver:

      Hej Anette, Ja du ser hinner inte återkoppla om allt jag provar! Bra tyckte jag. Körde nog ett halvår i kombo med kostitlllskott. Alltid svårt att veta vad som ger vad men mitt hår kändes fylligare och definitivt glansigare och mer välmående. Tyckte det växte snabbare än vanligt med. Sen slutade jag.. Varför? Dumt men det bara blev så.. får ta nya tag nu i höst! 🙂 Annica

  2. sara skriver:

    Jag undrar hur mycke den kostar?:)

  3. Så spännade, har provat produkter från Kanebo som hade liknade effekt, de säljs ju ej längre, de fungerade, så absolut skall jag prova detta serum från Peter Thoms Roth. Vet att asiater alltid använder prudukter för att aktivera och stärka hårtillväxten och få ett starkt och friskt blankt hår.

    • annica skriver:

      Hej Anna, Vad roligt att du provat liknande från Kanebo. Intressant med användningen hos Asiater. Ja , det är helt klart värt ett försök! Kram Annica