Lycklig lördag..

  • | Annica

Bästa cremen mot Acne /Akne

Mina största kickar rent jobbmässigt är när jag får feedback från mina kunder som jag rekommenderat produkter. Jag blir alltid lika glad när det trillar in härliga mail och samtal från kunder som berättar om hur de lyckats få ordning på sin hy efter det att jag rekommenderat produkter. Detta underbara mail trillade in och kind of made my day today…

Först och främst vill jag tacka dig för ditt stora engagemang för dina kunder! Jag mailade dig för 1½ månad sedan och behövde råd ang. vilka produkter jag skulle köpa då min hud var värre än någonsin, jag ställde massa frågor, och du listade då 5 produkter från JM och hur jag skulle använda dem. Och nu, efter att jag använt produkterna i ca. 5 veckor så är min hud SÅ mycket bättre. Tack så mycket!

Så, så, så fantastiskt att kunna hjälpa människor att få fin hy. En fin hy påverkar hela ens självkänsla!

Happy Saturday!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 svar till “Lycklig lördag..”

  • (10) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Sara skriver:

    Hej Annica!

    Även jag är otroligt nöjd över de produkter du rekommenderat mig, Jan Marini för torr hud. Jag har nästan inga pormaskar förutom på näsan, små svarta prickar, hur ska jag gå till väga för att bli av med dessa?
    Jag älskar dina tips och om jag bara fick välja en enda blogg att läsa så skulle det vara din! 🙂

    Kram Sara!

  2. Malin skriver:

    Hej Annica, jag har också testat denna ”mirakelkräm” från JanMarini i omgångar men jag får inget efterlängtat resultat i form av minskning av mina röda acnemärken som sitter kvar efter acnen i tonåren, slängt ut ca 20 000kr på behandlingar och hudvårdsprodukter med inget hjälper.. Tips?

    Gällande denna kräm från JanMarini har jag just nu använt den varje kväll i 14 dagar, bränner och svider samt flagnar, är den för stark för mitt ansikte eller är det vanliga biverkningar och isf hur länge tar det innan jag ser något resultat? Har som sagt använt den i omgångar men lessnar när inget händer 🙁

    • annica skriver:

      Hej Malin, Det första jag undrar över är… du skriver att du använt den i 14 dagar. Denna creme är SUPERviktig att den vänjs in på huden. Att börja använda den varje dag direkt är inte att rekommendera då det kan uppstå ungefär så som du beskriver, torrhet, flagning, rodnad, stickningar i huden. Spontant tror jag det är där felet ligger. Detta är relativt medicinska produkter och de MÅSTE vänjas in. Speciellt denna produkt. Även fast man vänjer in den kan man uppleva initialt en viss rodnad och flagning. Stickande känsla vid applicering och som sen går över kan sitta i och är ingen fara. Denna fas av en tillfällig försämring kan vara i ca 2-4-6 veckor. Dock bör man inte uppleva en kraftig reaktion (om man vant in produkten) Men kan till 99% säga att detta är anledningen varför du inte är nöjd med produkten. Skynda långsamt är det bästa man kan göra med hudvård. Ett alternativ till röda acne ärr kan vara Peter Thomas Roths Laser Free serie! Kram Annica

  3. Linn skriver:

    Hej annica!
    Jag är 18 år gammal och har en ganska så torr och känslig hy. För några år sedan reagerade min hud starkt på en fet fukt kräm som skulle fixa till mina torrfläckar, vet inte om det blev något slags svamp, men det kliade och blev ilsket rött. Det är borta sedan länge, men det har gjort att jag inte vill testa nya produkter.
    Numera har jag som genomskinliga pormaskar och är medveten om att jag misshandlar min hud med naglarna. Jag har satt upp som mål för mig själv att inte klämma, eftersom de inte ens är särskilt synliga, men jag har svårt att hålla mig därifrån…
    Så jag undrar om du har något tips till mig. Självklart ska jag försöka hålla fingrarna borta, men om det finns något mer jag kan göra. Jag sminkar sällan ögonen men använder max factor foundation dagligen och rengör morgon och kväll med en ny, rosa neutrogena skrubb/tvål och fukten i samma serie. Och så använder jag för tillfället mildison lipid på hakan vid mungiprona, eftersom att jag har fått något slag av utslag där. Lite rött och torrt osv.
    Tänkte att ett tips ifrån dig kanske kunde få det hela att kännas mindre hopplöst. Min hy påverkar mitt självförtroende drastiskt..
    MvH Linn

  4. Lulillan skriver:

    Ja dina tips på produkter har verkligen fungerat för mig! Jag tycker det är perfekt med kombinationen att kunna få personliga tips och råd samtidigt som man kan köpa via nätet (och känna sig säker på att man får äkta varor och inte några kopior!!).

  5. Frida skriver:

    Jag kan säga att du har mer eller midre räddat mitt liv. Jag har haft så otroligt mycket problem med min hy, jag har acnebelägen, känslig och mycket fet hy.
    Jag har testat allt, jag har räknat ut att jag har lagt ut mer än 30.000 på min hy och jag är bara 19 år gammal. Jag har även ätit medicin som tetralycal och fått krämer som differin utan att det har hjälpt ett enda dugg. Sedan hittade jag din hemsida och du rekommenderade produkter för känslig hy från Exuviance, min hy är som ny! Jag har aldrig haft såhär fin hy någonsin, folk som möter mig tror mig inte när jag säger att jag har problemhy.
    Tack så otroligt mycket för att du har gett mig mitt självförtroende tillbaka, ny skäms jag inte när jag är med min kille utan smink och jag känner mig fin då jag går till skolan. Tack tusen gånger om! Du har förändrat mitt liv och jag är otroligt tacksam!

    • annica skriver:

      Hej Frida, Åhh jag blir alldeles rörd av din kommentar! Så underbart att jag kunnat hjälpa dig och att du upplever sån förbättring! Tack för att du delar med dig av din erfarenhet här! Stor kram Annica

  6. Karoline skriver:

    Och jag är superglad för att du rekommenderade Caritas fuktserum och mask, I´m totally hooked!