Snart är det JUL…

  • | Annica

Decleor julkit

…och då kommer ni bland annat att hitta dessa finfina Limited Edition Kit på Skincity. Vi håller för fullt på att skylta upp i vår julavdelning som vi öppnar upp den 1:a november. Så fantastiskt mycket fina och förmånliga kit har jag aldrig varit med om någon jul.

bareMinerals Julkit

bareMinerals Skincity

Snygga kitet från bareMinerals med superfin necessär/aftonväska

Det är verkligen värt att ta en extra kik på julkiten till sig själv med då många favoritprodukter ligger med i många kit och man får mycket extra och bra produkter på köpet.  Står och dreglar på lagret varje dag nu ;).

Carita Parfym Skincity.se

Lite suddig bild men vi kan ju inte avslöja allt ännu:)

Jag vill ju ha allt! Alla kit är dessutom i begränsad upplaga så vänta inte för länge om du hittar ett kit från ditt favvomärke! Tänkte sukta er lite med några preview bilder på vad som komma skall!

Priori Skincity

A Priori Christmas!

Kosttillskott av bär

Detta är ingen julklapp men en härlig nyhet  som kommer i november för att boosta insidan!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 svar till “Snart är det JUL…”

  • (12) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Karin s skriver:

    Kom på härom dagen att jag gick och längtade efter er julkalender. Älskar krämer och en hel del burkar och tuber börjar ta slut nu……

  2. Matilda skriver:

    Hej!

    Tack för en fin blogg som jag hittade igår och fastnade några timmar på!
    Har en fråga till dig, jag slutade med mina p-piller för snart 3 månader sen och senaste tiden har jag fått massa små kvisslor över hela dekolltaget samt i pannan. Har haft fin hud hela tiden jag ätit mina piller, ca 6 år. Innan hade jag inte heller några större problem.
    Undrar om du kan tipsa om hur jag får bort detta? Är mycket noga med hudvård då jag själv läser till hudterapeut.
    Antar att det handlar om någon slags hormonell obalands, finns det något tillskott man kan äta? Tror du det kommer gå över av sig själv?
    Mycket tacksam för svar! 🙂

    • Anneli skriver:

      Precis det där hände mig med, men kvisslorna blev extrem acne efter ett tag. Hade superfin hy o var jättenoga med produkter men efter 3,5 månad så började det bryta ut o blev värre. Om du inte trivs fantastiskt med dina p-piller i övrigt så tycker jag du ska byta till en annan sort. Biverkningar kan ju gå över iofs…

  3. Mona skriver:

    Hejsan!

    Ser frestande ut! Misstänker att jag kommer ha svår köpångest november och december! 🙂

    Kort fråga. Kallare ute och elementen susar = hälar som spricker, torra händer och det stramar i ansiktet! Tänkte investera i Skin Hydrating Mask från Dermalogica som du rekommenderade i intervjun (har redan Dermalogica så det passar bra) – men kan bara inte hitta den?

    Kram Mona

    PS. Ska hämta mitt paket i dag med Transderma A … Är sååååå förväntansfull! 🙂 Förresten är M något att komplettera med nu när man känner sig torr?

    • annica skriver:

      Hej Mona, Idag har vi lanserat julsidan och det är så mycket fint så man vill dö 🙂 Såg att du hittat den! Bra!! Till hälarna rekommenderar jag Heel Repair från Exuviance. Den får du som julklapp om du köper en av deras nattcremer oxå. Händer: Sensais handcreme + vantar. Applicera rikligt, på med sensai vantarna sen på med dina handskar och ha det på när du åker till jobbet eller är ute och går.. ger super mjuka händer!
      Du kan även sova med dem! Kram Annica

      • Mona skriver:

        Åh tack för tips!!! Önskelistan växer! Måste ta och göra hudtestet oxå och se vad ni rekommenderar!

        Ja hjälp vad många fina saker det fanns på julsidan … Måste nog bli något till mig själv därifrån oxå. 🙂 Har en annan fråga i dessa snart nalkande juletider – kan man köpa presentkort på något sätt hos er och ge bort i present? Självklart kan jag ju handla presenter men jag vet själv att jag tycker att är höjden av lyx att få välja själv och det dessutom är betalt redan! 🙂 Eller går det att handla hos er men få skickat det någon annan stans än till mig?

        Tusen tack för dina svar! Du är ett under av kunskap och proffesionalism allt i ett!

        Kram Mona

        • annica skriver:

          Hej Mona, Tack fina fina du för de fina orden. Det värmer mitt hjärta:)! Ja hudtestet måste du ju göra :)!! Visst e det mkt fina julsaker! Och fler har kommit upp nu under helgen! Kolla n Doftljusen från Rodial… de är MAGISKA! Det är verkligen värt att ta en titt på respektive julkit från det märke man använder… det finns pengar att ”tjäna” 🙂 Tyvärr, tyvärr, tyvärr har vi inte presentkort just nu! Jag hoppas vi kommer kunna lösa det inom mkt kort! Innan jul… kanske… Jag lovar att göra ett inlägg om det här så du inte missar om vi får upp funktionen här innan jul! KRAM annica

          • Mona skriver:

            Hej du!

            Det hade varit supersnällt om du ville det även om jag har svårt att se att det skulle undgå mig så ofta som jag kollar! 😉 Förstår att allt kostar men det är i alla fall ett väldigt bra sätt att få in nya kunder då vi som redan är frälsta kan guida in fler till Skincity.se.

            Såg doftljusen från Rodial. Farligt jag som är ljusgalen – i mitt hem tänder vi inte ljus – vi eldar! 🙂 Det var sorgligt vad deras Glam balm paktet försvann fort – kommer det fler tror du?

            Ha en fantastisk vecka! Kram Mona

          • annica skriver:

            Hej Mona!Håller med absolut. Vi får se om vår webbyrå hinner få till det innan jul. VI har det på vår lista. Doftljusen är UNDERBARA… har ett tänt just nu på kontoret.. doftar magiskt här kan jag säga. Det kommer in nya Glam Balm paket på fredag! Håll utkik! Kram Annica

    • Mona skriver:

      Hej igen!

      Den är tillbaka! Hittat den! 🙂