Är det Jul så är det…

  • | Annica

24 December julens bästa erbjudanden på SKINCITY

GOD JUL på er alla fina bloggvänner!

Så roligt det har varit att läsa alla era gissningar om vad vi hittat på i dagens lucka!

Som ni kanske redan sett så har vi öppnat ALLA luckor i hela julkalendern!! Vi tänkte ge er möjlighet att go bananas på alla Decembers tokfina erbjudanden idag…

Jag menar är det Julafton så är det….. En gång om året kommer denna dag och då ska man ju verkligen få frossa i fina erbjudanden tycker jag! Det blir min present till er! (Jag återkommer med vinnaren av sin julorder i senast den 26/12)

Efter att ni hudvårdsnördat klart på Skincity så hoppas jag att ni får en lugn, mysig och riktigt julig afton!

 Bathing Balm Lyxig badolja

Varför inte avrunda kvällen i ett varmt välgörande bad som vårdar kropp och sinne. När barnen lagt sig och när hela jul-spektaklet är slut och tänkte jag krypa ner i ett bad med min mega lyxiga bad balm från Rodial för att sen somna sött…

(Psst.. för er som inte har badkar tag en varm dusch  denna goding från Rodial passar lika bra som duschcreme;) )

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

20 svar till “Är det Jul så är det…”

  • (20) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Eva Johnson skriver:

    Hoppas din julafton varit mysig och tomten var snäll!:) Något spännande nytt kanske du kan recensera senare här? När alla andra somnat så hamnade jag här igen ikväll eftersom jag inte hann beställa nåt innan julfirandet!
    Jag frågade ju tidigt idag om några produkter jag funderar över, men förstår ju att du vill ha lite ledigt förstås med=)
    Nu tog jag ett beslut ändå så jag tänkte jag använder MD ett tag till eftersom jag vill ge det lite mer tid. Och så prova nya peelkitet såklart=) Men så kunde jag inte låta bli handla transdermas R serum.. å eftersom jag en gång fått en rek från er på det ihop m Jan Ms steg 4 antiageserum så valde jag ett sånt med. Sen tänkte jag på att du skrivit att deras steg 3 enlighten är bra samt läste jag själv om peptide extreme för mer känslig hud (som jag förstod det) så jag tog de två också..(ifall age intervention arbetar aningen för kraftfullt nu när huden är lite känsligare.) Nu hoppas jag man kan kombinera dessa ihop!! Jag tog inte bioclear som eg var rek mig för jag har ju känt lite irritation från den förr. Vad tror du, har jag valt bra? Men så kunde jag inte låta bli Kanebos lifting eye cream för du har skrivit så bra om den:) måste testa även om det inte är Jan Ms.. Är ff sugen på att prova Kanebos cellular lotion med tanke på att jag har produkter hemma redan också.. ett mellansteg från MD till Jan M kanske? Tänkte eftersom MD är rätt kraftfullt medan Kanebo känns lite ”mildare”. När det står man inte ska ha haft syraprodukter två veckor före Jan M, vad ska man då ha om man som jag har MDs fuktkrämer hemma bara? Menar jag vet inte vad jag ska använda medan jag slussar in ett nytt!
    Det jag har från Kanebo nu är lotion som jag brukar ha som ansiktvatten efter md rengöring (är jätteskönt fuktande) och så har jag 10 seconds aw essence (också skönt med fukt) och så en polish essence som jag dock inte provat ännu och inte riktigt vet när man ska ha den på. Före lotion antar jag eftersom den verkar peela aningen eller?? Tycker du jag kan kombinera dessa annars ihop med MD eller Jan M? Tex 10 sec som primer som en rek mig på Kicks. Jag provade över fuktkräm och tycker den är skön om än inte utjämnande, mer fuktande men det är inte dumt nu framför datorn.. datorn gör min hud superglansig i t-zonen om dagarna, spelar ingen roll vad jag använder så blir det fett.
    Och halsen kliar som sagt en aning när jag använt serum från MD där så jag har undvikit det sista tiden. Vet inte vad sånt beror på? Stress eller känslig för ämnen?
    Stackars dig vilket långt mail detta blev och många frågor…. hoppas det är ok! Tusen tack för din hjälp=)

    • annica skriver:

      Hej igen Eva,
      Jag har haft det bara fint!! Hoppas du med! 🙂 Jag testar alltid massa nytt och mycket skriver jag om här sen och delar med mig till er så klart så ni ska få senaste nytt om allt härligt;) Jag har just svarat dig på ditt tidigare inlägg. Du gör då så att du har Transderma R som steg 2. Enligheten från JM som steg 3 och Peptide Extreme som steg 4. Det går bra! Om du är van vid syra så kan du nog gå över på en gång men börja inte med alla produkter samtidigt. alternativt om du har något från kanebo hemma kvar som du kan varva in produkterna med. Polish essence är ett serum och används efter Lotion och innan Creme. Du kan ha 10 sec som primer ovanpå JM eller MD. Det går bra. Klåda kan bero på många saker men vanligt är stress samt att många blir torra och extra känslig i huden nu när det är kallt ute. Lycka till KRam annica

      • Eva Johnson skriver:

        Hej! Tack för råden!! Jag provade att göra ett nyss hudtest som du skrev ovan, men när jag trycker på skicka så verkar inget hända. Vad kan vara fel? Alla andra rutor går att fylla i. Har provat att vara inloggad eller utloggad men går inte ändå.
        Eva

  2. Annie skriver:

    Hej! Hoppas din jul med familjen varit bra! Tack för dagens fina erbjudande! Vilken lyx! 😉 KRAM

    • annica skriver:

      Hej Annie, Jag har haft det mysigt i jul:)! Hoppas du med har haft det! Hoppas du hittade något kul på julaftonsluckan.. som var hela 24 luckor 😉 Kram Annica

  3. Hilde skriver:

    Tusen tack för dagens kalenderlucka, fantastisk! Hoppas du får en underbar julafton. God Jul!
    Kram

  4. Linnea skriver:

    Jag gav ifrån mig ett litet språng av lycka när jag såg julerbjudandet. Tack så mycket! 🙂

    • annica skriver:

      Hej Linnea, Så härligt med ett lycko språng :))! Kramar annica

      • Malin skriver:

        Hej Annica!
        Jag har en fråga om vilka produkter jag bör använda. Jag har väldigt lätt att få finnar och får ofta whiteheads, inflamerade finnar och har pormasker. Nu har min hy blivit jättetorr den senaste tiden och jag vet inte riktigt vilken fuktkräm jag bör använda för att försöka förhindra få mer finnar. Skulle även uppskatta om du kunde ge tips på rengörningsprodukter som är bra att använda. Tack på förhand!

        • annica skriver:

          Hej Malin, Jag skulle vilja be dig göra vårt hudtest på Skincity.se Det är väldigt svårt att ge en professionell rekommendation om man inte har ordentligt med information om din hy. Via hudtestet så får jag eller mina kollegor på Skincity reda på all den info vi behöver om din hy för att kunna ge dig en bra rekommendation. Ofta krävs det ett hudvårdsprogram för att få ordning på huden inte bara enskilda produkter. Kram Annica

  5. Eva Johnson skriver:

    God Jul och tack för en superbra kalender i år igen!!! Den är bäst=) Är så mycket som verkar så bra så man får värsta beslutsångesten:-) Har ju gjort några beställningar nu, bl a MD´s peel eftersom jag har MD just nu. Och så några från PTR bl a dina tips mot inombordsacne! plus solskydd, Nu är det så att jag har produkter från Kanebo hemma sen tidigare.. och deras ögonkrämer verkar ju så bra! Jag undrar över den du skrev som är din favvo, lifting balm o cellular performance cream (finns som balm med såg jag). Vad är skillnaden mellan dessa egentligen? Jag har jobbat o stressat mycket nu senaste tiden och tycker huden under ögonen fått mer linjer o blivit mörkare:( Jag använder ju MDs ögonserum just nu men om jag byter serie till Kanebo sen, vilken ögonkräm är då bäst? (gillar bunkra lite hemma o byta ibland!) Den du har som favvo ger den också mycket fukt? Sen tänkte jag höra vad du tycker om Kanebos cellular perf lotion som finns som presentförp nu med en fuktmask i bl a? Jag tycker både masken och lotion verkar bra antiage och när jag hade Kanebo tidigare kändes huden bra. Men jag har ju fått mer pigmentförändringar nu så då fick jag tips på både Jan Marini o MD från er! Men senaste tiden tycker jag också att ytliga kärl blivit mer framträdande runt näsan bl a. Kanske är huden mer känslig nu än innan. Så jag funderar även på transdermas R serum nu när det är lite billigare och verkar så bra! Men ska jag satsa mer på MD eller börja med Jan Marini igen eller Kanebo? Tycker MDs serum på kvällen vita plus ger lite liknande pirrkänsla som Jan Marinis glyclear gjorde. Sen kanske huden blir liite rödare direkt efter också. Vet inte om det är bra eller om det kan bli fler ytliga blodkärl då?? Vore Transdermas bättre då? Det ska ju vara även för känsligare hud. Jag är lite orolig över ifall kärlen ökar. Men sen tycker jag alla övriga produkter känns väldigt bra från både MD och Jan M! Serumen är säkert med bra bara att jag som sagt känner huden reagerar lite. Även efter några månaders användning. Har ju även kvar Jan Ms peelingsystem som jag skulle vilja använda. Oj så många frågor… känner mig lite förvirrad vad som blir bäst!

    • annica skriver:

      Hej Eva, Kul att du gillar kalendern. Sensais Eye Cream och Eyebalm kan du läsa mer om i detta inlägg samt skillnaderna på dem: https://hudspecialisten.se/2012/12/1a-december-50-pa-ogoncremer-fran-sensai/. Jag gillar Kanebos produkter men även de med syror i som Md och JM. Jag känner det är svårt att ge dig en bra rekommendation utan att då all info om din hud lite mer ner spaltat. Därför skulle jag vilja hänvisa dig till vårt hudtest på skincity. Känner att jag inte kan ge bra råd utan att ha all info om din hy mer överskådligt. Syra produkter kan ju pirras och stickas lite och det är ingen fara så länge det inte består utan är bara vid applicering. Om du upplerver att huden har blivit mer sensitiviserad så kanske du ska se över vilka produkter du använder och justera programmet lite. Tex på Jan Marini använda C.esta cleansern istället. osv. Men gör hudtestet och skriv gärna lite personliga kommentarer så vi får med allt i en rekommendation till dig. Kram Annica

  6. Fia skriver:

    Hej! Frågade tidigare om pigmenteringar och du var så snäll och svarade och jag har en fråga till och undrar vad du tycker om Yellow cream från dermaceutic? Jag har läst om några sim blivit av med fläckar inom ett par veckor. Kram och god jul!