Ingen panda i sikte!

  • | Annica

panda

Igår var dagen då man skulle sett ut som en panda runt ögonen när man kom till jobbet om man inte hade en bra mascara på sig. Snöstorm och piskande blåst är ingen höjdare när man är nymakead och hade tänkt att se ok ut hela dagen.

Pandaögon -Mascara som tål vatten!

Bilden lånad från superstock.com

Jag brukar ofta gå till jobbet med min lilla vovve och det gjorde jag även igår. Ingen höjdare men ett bra test att se vad mascaran verkligen går för! Jag har ju min favorit som jag inte överger i första taget och den bevisade återigen sin storhet.

Sminket som håller för snöoväder!

Det är faktiskt rent teoretiskt och helt praktiskt omöjligt att denna mascara (jag pratar alltså om Sensais 38 grader Volymising Mascara) ska kunna hamna runt ögonen ala panda style. Det enda sättet att få bort denna är nämligen med vatten, vatten bara vanligt vatten MEN det måste vara över 38grader varmt. Fiffigt, eller hur?! Dessa bilder är tagna efter 30 minuters prommis till jobbet med konstant snö i ansiktet! Ser ni svarta ringar runt mina ögon så säg!;)

Bästa mascaran som inte rinner! Bästa mascaran för känsliga ögon

Bästa mascaran vid snöstorm, bröllop och badsemester!

Mascaran som ger de finaste ögonfransarna

Ni kan läsa lite mer om denna fabulösa lilla produkt samt värt att tänka på grejer när det kommer till mascaror i ett blogginlägg HÄR!

Jag använder alltid Eye Lash Base under för att maxa volym och längd. Först gjorde jag det bara till fest, sen tänkte jag.. ..varför bara till fest när man kan ha supersnygga fransar det varje dag? Känns ju jätte dumt. Dum vill jag inte vara så nu kör jag den varje dag!:)

Stor Snökram till er alla!