Scrolla för att läsa mer

Ingen panda i sikte!

panda

Igår var dagen då man skulle sett ut som en panda runt ögonen när man kom till jobbet om man inte hade en bra mascara på sig. Snöstorm och piskande blåst är ingen höjdare när man är nymakead och hade tänkt att se ok ut hela dagen.

Pandaögon -Mascara som tål vatten!

Bilden lånad från superstock.com

Jag brukar ofta gå till jobbet med min lilla vovve och det gjorde jag även igår. Ingen höjdare men ett bra test att se vad mascaran verkligen går för! Jag har ju min favorit som jag inte överger i första taget och den bevisade återigen sin storhet.

Sminket som håller för snöoväder!

Det är faktiskt rent teoretiskt och helt praktiskt omöjligt att denna mascara (jag pratar alltså om Sensais 38 grader Volymising Mascara) ska kunna hamna runt ögonen ala panda style. Det enda sättet att få bort denna är nämligen med vatten, vatten bara vanligt vatten MEN det måste vara över 38grader varmt. Fiffigt, eller hur?! Dessa bilder är tagna efter 30 minuters prommis till jobbet med konstant snö i ansiktet! Ser ni svarta ringar runt mina ögon så säg!;)

Bästa mascaran som inte rinner! Bästa mascaran för känsliga ögon

Bästa mascaran vid snöstorm, bröllop och badsemester!

Mascaran som ger de finaste ögonfransarna

Ni kan läsa lite mer om denna fabulösa lilla produkt samt värt att tänka på grejer när det kommer till mascaror i ett blogginlägg HÄR!

Jag använder alltid Eye Lash Base under för att maxa volym och längd. Först gjorde jag det bara till fest, sen tänkte jag.. ..varför bara till fest när man kan ha supersnygga fransar det varje dag? Känns ju jätte dumt. Dum vill jag inte vara så nu kör jag den varje dag!:)

Stor Snökram till er alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 svar till “Ingen panda i sikte!”

 • (16) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Hilde skriver:

  Jag kan bara instämma. Jag använder både bas och volymising varje dag, och har aldrig haft snyggare fransar och mascara som sitter där det ska. Det är tack vare dig jag hittade den 🙂
  kram

  • Eva skriver:

   Hej!

   Ohh detta var ett bra tips! Tycker all mascara lägger sig runt ögonen och kladdar denna årstid. Fungerar den om man har kontaktlinser? Vissa mascaror har ingredienser som gör att mina linser kan bli kladdiga under dagen, vet inte om det är vax eller fibrer som påverkar men jag märker stor skillnad på olika typ av mascara. Är även intresserad av basen så passar på att fråga även om den fungerar för kontaktlinsbärare. 🙂

   Kram Eva

   • annica skriver:

    Hej Eva, Du har redan fått lite bra tips av fina Mona! Jag kan bara instämma, den lämpar sig mkt bra till linsbärare då den ej smular. Den är lite speciell att tvätta bort. Väldigt enkel om man gör rätt… ett helsike;) om man gör fel. Tricket är MYCKET vatten över 38grader skölj mkt då kommer mascaran släppa från fransen. den bildar sen likt små suddat suddigums “korvar” som du bara sköljer bort. Alltså inte gnugga eller rubba. Bara mkt vatten och ta försiktigt med fingrarna så rullar mascaran av. Det är lite ovant först men toppen lätt bara man förstår tekniken. Det är alltså inte ögonfransar som du tappar dessa små flan som trillar av utan mascaran som lossar från fransen.. en del får för sig att de är fransarna som trillar av 😉 Kram Annica

   • Mona skriver:

    Hejsan!

    Jag är ju inte Annica 🙂 men jag har linser! Jag slog till på både mascaran och eye lash base efter tidigare blogginlägg och jag älskar båda och har inte märkt av några som helst negativa effekter av att jag har linser. Tvärtom den torkar så snabbt och smular inte som en del mascaror gör och så får man såna där irriterande svarta prickar i ögat och på linsen utan mascaran är precis så superbra som alla säger! Hoppas det hjälper! Kram Mona

  • annica skriver:

   Halloj Hilde, Kul..ja visst e den bra sitter bra och blir snygg på fransarna.. 🙂 KRAM Annica

 2. Eva skriver:

  Tack Mona för ditt inlägg! 🙂
  Vad gulligt av dig att besvara mina frågor kring produkterna. Känns bra att du provat den som har linser och att du är nöjd med den. Toppen, det ser ut som det måste bli ett inköp! 🙂

  Kram Eva

 3. åsa skriver:

  Trots att jag har använt mascara i en himla massa år velar jag _alltid_ mellan om jag ska köra på volym eller längd när jag ska skaffa ny. Hur ska man egentligen tänka? Jag har rätt ynkliga fransar, hyfsat täta men korta, så jag behöver i princip alltid jobba upp längden med borsten. Är samtidigt allergisk mot spindelben, det hjälps inte hur långa fransarna än blir om de klumpar ihop sig.
  Blir alla fransar lika fina som dina med volumising – de ser ju separerade, fylliga och långa ut på samma gång – eller behöver man ett särskilt utgångsläge på frans-fronten…?

  (Sen har jag lugg som tyvärr tenderar att “äta upp” mascaran när den blir lite längre – luggen alltså – men det är det väl inte så mycket att göra något åt 🙂 Mer än att ta fram saxen!)

  • annica skriver:

   Hej Åsa, Alltså jag tycker Sensais Volym ger fin volym OCH fin längd. Den borde heta Volymising and lenghtening! Denna är mkt bra på även de som har kortare fransar tycker jag. Prova den.. jag vågar nästan till 100% lova att du inte blir besviken.. MEN då måste du klippa luggen så du kan visa dina fina fransar 😉 Kram Annica

 4. AnnaKaize skriver:

  Det ser ut som om du har lösfransar! Fantastiskt ju. Den måste jag också börja med. Eller- jag måste köra bägge alltså. Mascaran har jag redan men den ger inte alls samma resultat på mig. Base får det bli 🙂

  • annica skriver:

   Hej AnnaKaize… haha tycker du??? Tack får jag väl säga ;)Basen under gör det magiskt bra!! Var noga med att låta den torka till lite innan du går på med maskarna! KRAM Annica

 5. Eva skriver:

  Hej!

  En fråga till är hur ni på bästa sätt tar bort mascaran på kvällen? Jag vet att jag för många många många år sedan provade Kanebo 38 grader( vet inte om jag minns namnet rätt) men upplevde då att den var mkt svår att ta bort och att det blev fullt med små smulor både i ögonen och runt ögonen.

  Tacksam för alla tips och råd! 🙂

  Kram Eva

 6. Eva Johnson skriver:

  Hej!
  Jag har både base och mascaran som förlänger (inte volym) men jag skulle vilja veta hur man gör med basen? Läste ett inlägg ovan att den ska halvtorka men innebär det att man ska vänta någon minut eller mer? Jag har provat ha mascaran nästa direkt efter men då blandas de två och det vita syntes lite. Så provade jag ikväll att basen fick sitta ett par minuter men då var den torr och mascaran fick liksom inte fart sen på fransarna som hade stelnat till. Tycker basen gör dem väldigt fina och fylliga då man har haft på den men när den sedan torkade så krympte de lite. Hur ska man göra för att det ska bli snyggt?! Dina ser otroligt fina ut och väl separerade.

  • annica skriver:

   Hej Eva, Ja du måste låta den halvtorka annars så blandar den sig med mascaran precis som du skriver. ju nyare den är desto längre tid tar den på sig att torka och desto tjockare du applicerat desto längre tid tar det. Du får in lite teknik efter ett tag det är viktigt att man applicerar basen snyggt.. då blir mascaran med snygg! KRAM Annica

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »

Best of skincare 2018 – del 2

Under förgående år fick vi minst sagt in flera härliga lanseringar.. Här kommer min del 2 med produkterna ni inte få missa. Ett märke som verkligen varit saknat och efterfrågat av både oss hudterapeuter och konsumenter det är PRIORI och jag är så glad att det är tillbaka på Skincity! Mineral Skincare SPF 25 är en gammal goding som […]

Se hela inlägget »