Så blir du snyggast på nyårsafton!

  • | Annica

Var det någon som sa nyår?! Ja, helt sjukt det är redan nyårsafton.. igen! Jag förstår inte att tiden går så fantastiskt snabbt! Ikväll vill ju alla gnistra i kapp med fyrverkerierna eller med den sprudlande champagnen kanske..

Sienna-Miller hudspecialisten skincity.se

En nyårssnygg Sienna Miller. Jag älskar makeupen och håååret är FAB!

Här kommer mina bästa tips som gör dig snyggast på festen ikväll!

  • Börja morgonen med en lång skön Power walk som sätter igång och syresätter kropp och hud och plockar fram en frisk rosig hud!
  • På förmiddagen: Gör en peeling följt av en ansiktsmask. Välj en som passar din hudtyp eller an av sorten askungemask. Dv.s en mask som snabbt ger din hud en kick och gör den strålande på studs. Det finns flera bra jag brukar ju göra denna som ni vet innan och efter (för den delen) jag ska på fest.  Några andra bra askungemasker är: Cicameds Coolagen Boost Mask, Decleors Radiance Flash Mask, Rodial 5 minute Facial, Matis Vitamin C mask, Exuviance Rejuvenating Treatment Mask.
  • Dags att göra i ordning sig! Var supernoga med grunden till din makeupbas. D.v.s. på ditt rena ansikte applicera ansiktsvatten, serum och creme. Utan bra hudvårdsprodukter under makeupen så kommer den inte sitta snyggt och hålla hela kvällen.
Eleganta Kate Hudson Skincity.se
Kate Hudson i elegant klänning med bar rygg som är to die for tycker jag.  Makeup med snyggt skimmer på kindkotorna
  • Glöm för gusskull inte en primer!  Primern applicerar du efter hudvården innan makeupen. Primerns viktigaste uppgift är att fixera makupen och ge ett flawless resultat! Mina två favoriter är Jan Marini Age intervention Prime och Sensai by Kanebo Cellular Performance Brightening Makeup Base samt även Jane Iredales nyhet Smooth Affair som är riktigt härlig!
  • Lägg mer mycket tid på en snygg bas, täck noga med concealer allt som ska täckas. Noga speciellt runt ögon och vid näsvingar samt övriga skavanker.
  • Skapa dynamiska ögon med djup genom att applicera en mörkblå/ mörkgrå/ mörkbrun penna på insidan av ögonkanten (innanför fransraden). Välj en vattenfast så att den sitter annars har den flutit ut och ser bara kladdig ut på 2 röda. Jag älskar Rock Around the Clock Eyeliner som är vattenfast. Jag gillar färgen ”11PM”.
  • Lite ”snygg skugga” självklart i ögonvrån ljusar upp och ger dig en pigg fräsch look.
charlize-theron - skincity.se
Naturligt snygg makeup har Charlie Theron. Hon har en penna innanför ögonfransarna på nedre raden och ljusat upp i ögonvrån med en snygg skugga.
  • Skippa glitter i makeupen. Det får dig bara att se rynkig ut, äldre och allmänt tacky. Ni får ursäkta mig men jag tycker faktiskt inte glitter hör hemma i en snygg makeup. Vill du ha lite glow, välj istället lite skimmer i några av makeup produkterna. Låt basen bara matt eller neutral. Skimmer i lagom dos är jättefint tycker jag till fest. Det ger ansiktet liv!
  • Glöm inte att ge din makeup den extra lilla stjänglansen. Det gör du med Radiance från bareMinerals som du applicerar SPARSAMT högst upp på kindkotorna och lätt ut mot tinningen. Ger en super fin stjärnglow när du rör ditt huvud och ljuset reflekteras.
  • Självklart slutar alltid en snygg makeup med Hydrating Mineral Veil från bareMinerals. Fixerar, sealar in och ger din huden lite retuscherad look. Nice, eller hur:)?!

Lite schysst gloss, gärna med glansig yta och lite plumping effekt på läpparna tex Buxom och sen är du redo för PARTY!

Gott nytt år alla underbara blogg-vänner! Låt 2013 bli the best year ever…….

ANNICA SKINCITY

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

16 svar till “Så blir du snyggast på nyårsafton!”

  • (16) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Emma skriver:

    Hej annica! Vilken nyans av radiance bareminerals tycker du är finast? Jag skulle tro att jag har ungefär samma hudton som dig! Kram

  2. Hanna skriver:

    Jag har ett stort problem och hoppas på att jag kan få lite råd. Så ligger det till,jag är en tonåring och har finnar och pormaskar osv. Men igår skulle jag försöka klämma en stor pormask på näsan, men det hände nästan ingenting men slutade med att det försvann skinn runt om och var väldigt hårt och skårpigt. Klåfingring som jag är började jag knoppa men beslutade mig för att försöka klämma ut ”masken”vilket lyckades nästan helt. Men nu har jag ett stort märke som är knallrött och svider oftast när jag lägger på nåt medel. Min fråga är: VAD SKA JAG GÖRA?! Hur ska jag sköta om det på bästa sätt så det försvinner. Jag är nämligen väldigt rädd för att det ska bli ett stort ärr. Jag vill helst inte visa mig när jag ser ut såhär. Och inte sminka över det då det känns som det förstör ännu mer.Oehört tacksam för svar!

    • annica skriver:

      Hej Hanna, Du har förmodligen lyckats klämma bortdt översta lagret hud så det vätskar sig och blir skorpigt. Det bästa är att låta det vara så mkt du bara kan. Om någon dag kan du använda någon mild mjukgörare tex creme eller alle vera gele. Det som gäller är pilla inte, ingen sol på. Gärna lite aloe vera på när det läkt lite.

  3. Fia skriver:

    Hej!! Du är så vacker och den här sidan är verkligen grym så många bra tips och snabba svar från dig:) jag har beställt yellow cream från dermaceutic och kommer få den närsomhelst. Men varför står det olika på hur ofta man ska använda den? Ni rekommenderar varannan dag till var tredje och andra varje dag och tom morgon och kväll?

    • annica skriver:

      Hej Fia, Vad gullig du e.. tack söta du! Så här används Yellow Cream: Appliceras på pigment förändringarna till natten. För optimala resultat använd Light Ceutic först över hela ansiktet, punkt applicera sedan Yellow cream på fläckarna. Yellow cream bör bara användas varannan eller var 3:e dag och då endast på kvällen. Kramar Annica

      • Fia skriver:

        Måste jag ta uppehåll med crèmen över sommaren? Vilka månader i så fall, kommer använda keps varje solig dag, SKA bli fläckfri:)

  4. Petra Ingesson skriver:

    Gott Nytt År Annica! Ser fram emot ett 2013 med massor av bra tips o erbjudande från Skincity 🙂 Kram Petra

    • annica skriver:

      Hej Petra, Så roligt,,,, det gör jag med! Våren är ofta full med nyheter och det längtar jag efter att få testa och skriva om här så ni håller er uppdaterade om det senaste och det bästa! 🙂 Kram Annica

  5. Hilde skriver:

    Tack för bra tips! Gott nytt år till dig och alla på Skincity!
    Kram

  6. Sandra skriver:

    Hej! Jag använder jan marinis bioglycolic-serie och är jättenöjd. Har dock en tendens att bli JÄTTETORR mellan ögonbrynen. Jag smörjer och skrubbar och duttar och tramsar men jag får fortfarande som torra flagor när jag lagt min makeup och det ser inte klokt ut. Har du något tips på någon kräm som passar ihop med JM och som är grym mot extremt torr hy?

    Med vänlig hälsning, Sandra

    • annica skriver:

      Hej Sandra, Fråga: Nopprar du mycket hårstrån mellan ögonbrynen eller klämmer du ofta finnar/pormaskar där? Det kan nämligen ge bieffekten att man blir torr och flagig.
      Om inte så gör peeling någon gång i veckan och även där och sen på med mkt mkt fukt. Tex MD formulations Moisture Defense antioxidant fukt mask varje natt partiellt eller i hela ansiktet under 5 dagar och sedan 1-2 gånger i veckan. För mkt peelande och behandlande med för aktiva produkter kan ge flagor. Har du nyligen börjat med Marini är det övergående. Man flagar alltid i början. Kram Annica