Dofta kvinnligt….

  • | Annica

CARITA Parfym

Vad passar väl bättre än lite lukta gott till helgen?

Jag älskar goda dofter men är extremt kräsen. Trots att jag gillar dofter så gillar jag extremt få dofter. En del ger mig huvudvärk. Ofta när jag ska köpa doft så tycker jag att dofterna är för si eller så eller inte känns som de passar på mig bara helt enkelt.

Jag kommer ihåg när jag gick typ på högstadiet. Då var doften Tresor och Eternity det godaste man kunde ha. Min bästis Madde körde rätt hårt på Tresor och jag hade Eternity. Häromdagen passerade en kvinna mig med just doften Eternity..gamla minnen väcktes till liv.. haha.. Det är roligt med dofter efter som de så starkt är förknippade med situationer och människor.

Nuförtiden har jag ett fåtal utvalda parfymer som jag varvar mellan. Just nu och sen en ganska lång tid tillbaka varvar jag Cleans Warm Cotton, när jag vill ha en lätt nyduschad doft och Decleors Arome Tonic Eau de Soin när jag vill ha en frisk, krisspig, spaig och solig doft samt Caritas Eau de Parfum när jag vill känna mig sensuell och feminin. Caritas doft har jag alltid kvällstid om man ska på fest eller så eller när man känner för att vara lite mer kvinnlig och vill ha en lite varmare, djupare doft utan att den på något vis är tung.

Den kände doftskaparen Alberto Morillas har tolkat Caritas passion för skönhet och kvinnlighet med naturens finaste ingredienser när han skapat denna doft.

Beskrivningen av doften är: ”Den kristallklara, fräscha blomdoften utvecklas till en diskret aning av vanilj och musk, ett uttryck för den bara hudens sensualitet.”

En otroligt slående beskrivning tycker jag med betoning på kristallklar, diskret och sensualitet. Det är mitt i prick så den doftar!

Dessutom… pumpen… jag dör av att den är så snygg och vacker. Ställ den på en bricka av fattigmanssilver i sovrummet.. Snyggt, snyggt, snyggt!:)

Alberto Morilla säger själv så här om sin doft:

”EAU DE PARFUM är framför allt ett uttryck för en varm och mjuk känsla. Den fysiska aspekten var väldigt viktig för mig, jag använde mig av naturlig vit musk som jag älskar väldigt mycket. Sedan föddes idén till färska, krispiga blommor, själva symbolen för sofistikation och kvinnlighet. Avslutningsvis arbetade jag med träiga och moderna accenter för att förankra den nya doften i 2000-talet.“

Carita Parfym

I helgen har vi valt ut denna doft som helg-erbjudande på Skincity.

Du får köpa Carita Eau de Parfum i specialstorleken 100ml (ordinarie pris 789kr för 50ml) för endast 599kr. Sjuuukt bra pris med andra ord..100ml billigare än vad 50 millarn kostar ordinarie…

Dessutom får du Supreme Wrinkle Solution Cream i resestorlek på köpet. Värde: 1525kr. Produkterna ligger i en fin ask som alltid när det är fina saker från Carita..

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 svar till “Dofta kvinnligt….”

  • (7) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. shopaholic skriver:

    Hej Annica,
    Har du inga prover på denna? Svårt att köpa när man inte kan prova den….men låter lockande 🙂
    KRAM!!

    • annica skriver:

      Hej Shopaholic, Jo vi har faktiskt prover på denna hemma just nu. Om du gör en order hos oss kan du önska prov på Carita doften så lägger vi med. Dock så har vi den inte alltid hemma men just nu vet jag att vi har den på lager! Kram Annica

  2. Linda skriver:

    Hej igen Annica!
    Vet inte varför inte hela min kommentar syns men
    gör ett nytt försök

  3. Linda skriver:

    Hej igen!
    Verkar som att nästan hela min kommentar försvann!
    Hade ju en fråga om primers men den kom inte med