Tävlingens rätta svar: Vi lanserar bliss!

  • | Annica

Köp bliss nu på Skincity.se

Äntligen mina vänner har jag/vi äran på Skincity att få erbjuda er New Yorks absolut coolaste och bästa spa märke: bliss!

Den som först gissade rätt i tävlingen var JOHANNA R!

Grattis Johanna, snyggt jobbat. Jag kontaktar dig:)!

Det är rätt roligt för i mitt allra första blogginlägg ever har jag tagit med en fortfarande idag favoritprodukt från bliss nämligen Triple Oxygen Instant Energizing Eye Mask! 

Det finns nog inget märke som är så inspirerande som detta. Gå nu på en gång in och kika på produkterna på en gåååång och bara låt er förföras av bliss charmiga framtoning…

Bliss spa produkter Skincity.se

Jag kommer berätta mer om why I am so blissed lite längre fram…

Nu ska jag åka till jobbet och pyssla om och duttelidutta lite med min lilla nya ”bebis”.;) Ha en galet härlig söndag!!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

25 svar till “Tävlingens rätta svar: Vi lanserar bliss!”

  • (25) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. JohannaR skriver:

    Hej!!!

    Nu har jag fått hem mitt fina pris, Fabulips kit. 🙂 jag rekomenderar det starkt:) Tack snälla snälla Annica <3 kram

  2. Marie skriver:

    Hej Annica!
    Jag undrar om jag kan använda transderma tillsammans med JM nya Age intervention regeneration booster?
    Jag är 32år, är det förtidigt att använda den då?
    Mvh Marie.

  3. Annica skriver:

    Hej! Jag fick diagnosen Perioral Dermatit i somras men under hösten har det försvunnit. Använder nu Matis SOS creme. Har dock problem med utslag och finnar på halsen (!). Fick ett prov på nya C-vitaminserumet från Peter Thomas Roth från er och tyckte det hade bra effekt. Tror du att det är för kraftigt för mig eller kan det funka tillsammans med Matis SOS? Serum e ju rätt dyrt så man vill vara ganska säker att det funkar innan man shoppar loss. Tack för en bra blogg!

  4. Annicka skriver:

    Är känslig vilken ögonkräm som är lugnande rekomenderar du? Och vilken ögon makeup är bäst? Jag verkar få röda ögon av artdeco. hej bra blogg här:-)

    • annica skriver:

      Hej Annicka, Ja egentligen skulle jag vilja veta lite mer tex vad använder du för hudvård i övrigt och vilken ålder du har men spontant skulle jag ge Transformation Eye Cream från Jan MArini en chans. Mild ögonmakeup hittar du hos tex Sensai! Kram Annica

      • Annicka skriver:

        Hej igen:-) jag nyss börjat med Md för känslig hy, har en ögon kräm .Och serum och en kräm över.Men har Babors ansiktstvätt för känslighy.
        är 40 årsålder.Artdecco ögonmake blir svullen röda variga ögon fy:-(
        Vilket märke exuviance Md eller Dermalogica vad ska jag välja tycker du? till min känsliga hy kram:-) vilsen i djungeln:-)

        • annica skriver:

          Hej Annicka, Åhh det är jätte svårt att ge en rekommendation på ett helt märke bara så. Jag behöver mer info för att kunna ge en komplett rekommendation. Bäst är att du gör vårt hudtest på Skincity som jag skapat. Där får vi hudterapeuter jag och mina skincity kollegor all info vi behöver på det sätt vi behöver för att ge dig en bra rekommendation. Testa det! Kram Annica

  5. Paula skriver:

    Hej! Tänkte kolla om jag kan använda Daily Microfoliant från Dermalogica samtidigt som jag använder Jan Marini-produkter? 🙂

    • annica skriver:

      Hej Paula, Jag rekommenderar inte det då den innehåller syra. Komplettera istället med Clean Zyme och Skin Zyme från Jan MArini så du har samma. Kram Annica

  6. Gabbi skriver:

    hej! jag har fått bra tips av dig tidigare på hudvårdsprodukter men det finns ju en djungel av produkter.

    jag är 23 år, har inga rynkor men börjar se lite linjer i panna, runt ögonen. har bland hy, inga direkta finnar men lite knottror i ansiktet samt ganska torr runt näsan och i pannan. Har lite ärr från tidigare klämda finnar samt (vad jag tycker) mycket svarta pormaskar främst på näsan.
    Jag har också lite ojämn hudton då jag lätt blir röd runt näsa, haka runt ögonen.

    så skulle uppskatta tips på produkter som hjälper att jämna ut hudtonen, främst få bort pormaskar och få mer lyster till huden. Och jag ammar så produkter som är säkra att använda när man ammar skulle uppskattas. tacksam för svar!

    • annica skriver:

      Hej Gabbi, Låter som du vill ha en komplett rekommendation av produkter, I så fall är hudestet på skincity bäst att göra. Spontant annars Peter Thomas Roths Laser Free Serie låter som den kan vara något för dig. Kram Annica

  7. Frida skriver:

    Va kul! Bliss har så härliga & fräscha produkter! Gillar verkligen deras hot salt scrub & eye mask. Ännu mer för oss hudvårdsjunkies att tråna efter alltså,hihi. Kram

  8. Jessica skriver:

    Grattis till vinnaren och kul med ännu ett nytt märke:-)
    Jag har ju rosacea och peppar peppar ta i trä så har huden lugnat ner sig enormt, har inte längre några plitor *weiii*
    Använder varje kväll exuviance rengöring clarifying facial cleanser och sedan synchrorose/synchroline cleansing milk i steg 2 + ansiktsvatten +creme (hoppas på att du tar in synchroline :-))
    Det jag undrar är nu när huden lugnat sig tror du att jag ffa måste använda exuviance rengöring varje kväll, den torkar ut ganska bra tyvärr. Hur ska jag tänka, varannan kväll eller mer sällan? Vill ju att detta bra ska hålla i sig!
    Varm kram till dig!

    • annica skriver:

      Hej Jessica om du tål så Gentle Cleanser från exuviance att varva med eller Ultracalming från Dermalogiva eller C-esta från Jan Marini. KOm inte ihpg vilka du har testat och vilka som funkade 🙂 Kram Annica

  9. Tina skriver:

    Har deras body butter … Så bra .läst lite och det verkar intressant .
    Hur är det med ingredienser och så.

    Grattis till vinnaren :-))

  10. Jenny skriver:

    Skoj med nya märken! Just Bliss är jag personligen inte så där jätteförtjust i, det luktar gott men tycker inte riktigt att det går att jmf med MD, PTR och deras scrubs och bodylotions osv. Har till och med varit på ett Bliss-spa i NY förra sommaren.

    MEN, jag skulle verkligen uppskatta en liten presentation, vad är det för ingredienser etc som gör att du tycker dessa är bra produkter?

    Jag tror att jag kan ha Keratosis pilaris (har dessutom lätt att få eksem på ben och armar och mage på höst/vinter) och det kan ju hända att det är syrorna i PTR och MD som gör att jag föredrar de?

    Kram!

  11. Hilde skriver:

    Stort grattis till vinnaren!
    Jag ska absolut testa Bliss kroppsvård när mina produkter från Decléor är slut 🙂
    Kram