Välkommen essie professional!

  • | Annica

essie professional nagellack

 

Såga vad man vill om vintern men det är inte min grej. Inte min grej alls faktiskt.  Gillar inte alls snö och kyla. Nej fy brr.. och jag som fick lite vårkänslor förra veckan. De är då puts väck nu! Dock hade jag ändå all anledning att i bilen på väg till i jobbet känna mig sprallig, ivrig och super glaaad då vi idag lanserar det underbara nagelacksmärket essie professional.

Jag visste att jag skulle mötas av ett berg med kartonger FYLLT till brädden med vackra och inspirerande färger!

 

essie nagellack

Direkt ur kartongen med dagens leverans! Vinterkollektionen i minisar!!

Gahhhhhaahaha jag blir galen av lycka över sånt här! Vill bara riva upp allt med en gång och sätta igång och testa färger!:)

Skincity är faktiskt en av väldigt få webbutiker som får sälja essie professional. Vilket vi är mega stolta och glada för. Vi tycker ju att bara det bästa är gott nog för oss och för våra kunder och nu har vi det även till naglarna!

Professionell hudvård är ju vår grej på Skincity så det tog ett tag innan vi faktiskt bestämde oss om vi verkligen skulle ha nagellack och lite nagel tillbehör i sortimentet. Beslutet blev ändå lätt när vi fick essie professional presenterat för oss eftersom det är ett riktigt gediget salongskoncept!

Essie

Men essie och essie professional tänker ni nu kanske… vad i hela friden är skillnaden?

På skincity säljer vi endast salongsformulan, essie professional, som är originalprodukten och som grundaren Essie Weingarten tog fram enbart för att få säljas hos salonger och av hudterapeuter och nagelteknologer.

essie professional har en extremt hållbar formula, högglansig finish, stärker samt skyddar naglarna. essie professional har en smalare borste och en tunnare konsistens än essie lacket som säljs på de stora kedjorna, för att få den ultimata precisionsmålningen.

essie professional appliceras även helst med ett topp- och baslack för bästa och mest hållbara resultat.

Pro-serien har hela150st galet fina nyanser samt 7st olika kollektioner med limited edition nyanser som är unika för just Pro-serien

Man har även ett större utbud av bas och topcoats samt en hel del specialprodukter som man behöver om man är en ”medveten” person (som jag vet ni alla är;) och som tar hand om sitt utseendet och bara vill ha top notch grejer!

Rosa nagellack essie

Jag inspireras av alla essies färger måste jag säga men jag personligen är ingen leading lady när det gäller nagellack även om jag tycker färgen i sig är fruktansvärt snygg. Jag är nog mer utav en Mademoiselle eller som en Pink Diamond eller varför inte Mini How High! Ja, dessa är som ni förstår några av mina rosa favoriter.

 Marshmallow nagellack essie

Jag tycker även det är ursnyggt med lite vitare nagel. Dock inte ala tipex style utan mer elegant vit med viss transparens. Här tar jag hjälp av Marshmallow som har den perfekta vita nyansen och tätheten.

www_Where's_My_Chauffeur nagelck  turquoise essie

Where is my chauffeur?

turkos nagelack essie

Turquiose & Caicos tillsammans med Where is my Chauffeur!

När jag vill drömma mig bort till dagar då solen skiner och man badar tårna i ett ljummet turquoise hav så väljer jag självklart Turquoise & Caicos eller caribien vackra Where is my Chauffeur. Det för mina tankar till Aruba eller någon annan underbar plats på jorden. Så fiin!

Secret_Stash rosa nagelack essie cerise

Sen är ju Secret Stach alltid bra att ha (i dubbelbemärkelse) vid speciella tillfällen som fest.. Detta ska jag ha nästa gång jag har min cerisa festblåsa med orange tyll på från Valerire. Det kommer bli klockers!

www_Butler_Please Calvin klein blått nagelack

Till mina kornblå pums, ett par lite ljusa blå slitna jeans och svart topp skulle jag gärna matcha med ett Calvin Klein blått lack! Gudacoolt!

Diskreta nagellack skincity.se

När jag vill vara lite med sofistikerat diskret så väljer jag gärna Jazz eller Eternal Optimist som bara andas exklusivitet och känns dyra i sin färg. Lite nonchiga i färgen.. typ jag är så snygg och så elegant men jag behöver inte visa det;). Två superdiskreta färger! Eternal hade jag på mig kvällen då vi vann priser på kosmetik guld galan så den betyder lite tur för mig:)

base coat och top coat nagellack

Men ladies and gents för den delen.. om vi ska börja från början vilket man måste för ett snyggt resultat så måste man börja med grunden. Som ni vet gå går det inte att bygga ett hållbart hus om man börjar med väggarna och taket och har slarvat med grunden. Det blir heller inte snyggt eller hållbart om man när man ska måla väggarna bara smackar på färg på en flagande vägg. Nej, grundarbetet är alltid A och O för att slutresultatet ska bli awsome.

EssieNagelfil

Förutom att fila naglarna i den form man önskar och även gärna polera själva nageln (om du inte har super tunna naglar) med en nagelpolerare så är nagelbanden helt (eller nästan helt) avgörande för hur snyggt helhetsintrycket blir.

Ni vet att jag blir kär lite då och då i olika produkter. Ganska ofta och ibland är kärleken kort och intensiv och ibland lite svalare men betydligt längre. Ibland blir jag blixtförälskad och ibland är det en kärlek som växer sig fram.  Nu ska jag berätta om en kärlek till en ny produkt för mig som började lite så… ja, hmm…det är säkert en bra produkt… men HUR bra?!… Lite svalt med andra ord. Men som väldigt snabbt växt sig till en intensivt och nästan lite stormig kärleksrelation.

Mjukgör nagelbanden

Vad pratar jag om? Jo, The Curticle Pen. En magiskt bra produkt för torra nariga nagelband. Jag har nog de torraste av de torra nagelbanden och jag såg sån skillnad bara på ett par gånger när jag började använda den. Jag blev lite förvånad faktiskt. Inte för att jag inte trodde det var en bra produkt men mer för att jag såg resultat så snabbt! Produkten är i en penna med en liten borste och så vrider man fram lite creme och borstar på nagelbanden. Ser precis ut som många flytande concealers gör med produkt i pennan och borste upptill.

När man applicerat den transparanta cremeiga cremen så massera gärna in den en liten stund för bästa resultat. Vill man och behöver man så är detta en perfekt produkt att mjuka upp nagelbanden med innan man försiktigt trycker dem tillbaka. Det som gör förhållandet väldigt stormigt förutom att jag känner en djup kärlek till denna produkt är att jag nu får lite panik om jag inte har med den i väskan till jobbet. Galet bra paketering på en produkt som denna för den lämpar sig ypperligt att ha i väskan och bara snabbt och enkelt borsta på!

Så mina darlings… för att kolla in essies magiska färgkarta klicka in HÄR så får ni en bra överblick!

 

Hoppas ni får en lika färgsprakande upplevelse som mig när ni kollar in produkterna….

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

21 svar till “Välkommen essie professional!”

  • (21) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Angelica skriver:

    Hej. Vet du hur ser man skillnaden på förpackningen om det är Essie Professional eller Essie?

    • annica skriver:

      Hej Angelica, Essie PRO lacken är märkta med Essie Professional på sidan + Har tunnare borste. det ser du med en gång:) Kram Annica

  2. […] varuhusen och kedjorna och är några kronor billigare.. Läs mitt tidigare blogginlägg om det HÄR! Liten prisskillnad tycker jag för ett mycket bättre lack om man väljer […]

  3. Olga skriver:

    Hej, älskar Essie Professional! Lätt att måla naglarna och jag hittar bra topplack Good to go,väntar bara några sekonder när lack blir klar.Tack för hjälpen med färg Marshmallow,perfekt com baslack med olika andra färg(ART kallas). Olga

    • annica skriver:

      Hej olga, Kul att du älskar lacken!! Vad bra att du blev nöjd med färgen jag tipsade om! Härligt att höra! kram Annica

  4. Fia skriver:

    Vilket hormon triggar melasma? Min läkare säger att jag kan ha hormonspiral då det bara är gulkroppshormon och inget östrogen i. Och enligt henne är det östrogen som triggar fläckarna. Stämmer det? Måste ju skydda mig mot en graviditet men vill inte att det ska bli värre med fläckarna. Stor underbar kram till dig! <3

    • annica skriver:

      Hej Fia, jag skulle säga att solens påverkan i kombination med hormonförändringar, hormonspiral, p-piller, dagen efter piller rent generellt kan förvärra. Jag vågar inte säga exakt vilket av hormonen som är det som framförallt ger melasma. Jag tycker du ska dubbelkolla med en hudläkare om du är osäker. Kram Annica

  5. Petra Ingesson skriver:

    Hej! Åh vad spännande med nyheter 🙂 Trevlig helg önskar jag dig Annica!
    Kram Petra

  6. åsa skriver:

    Åh, ge mig ett av varje! Jag säger som elin, jag skulle behöva ett ”köp 10 betala för 1”-erbjudande här… Man blir ju glad bara av att se på bilderna!

  7. Gabriella skriver:

    Hej! Jag tänkte fråga dig om du har hört talas om produkten liquid gold och om du kanske har testat den? Den aktiva ingrediensen är glycolic acid. Vet du om man får använda produkter med glykolsyra när man ammar? Så här ser ingrediens innehållet ut:
    Key Ingredients: 5% Glycolic Acid, Licorice Extract, Silk Proteins Full Ingredients: Aqua, Alcohol Denat, Glycolic Acid, Glycerin, Hydrolysed Silk, Glycyrrhiza Glabra, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.

    Tacksam för svar!

    • annica skriver:

      Hej Gabriella, Ingen produkt jag känner till. Glykolsyra kan vara ok eller så är den inte det. Det beror lite på hur den är formulerad. Oftast handlar det om att man inte ska experimentera för mkt med huden när man är gravid för att det händer så mkt med huden just när man är gravis. Mitt råd: KOnsultera med dem som säljer produkten.! Kram Annica

  8. Kristina skriver:

    Åååå essie, mitt favorit märke när d gäller lack:-) har väl säker ett 40 tal. Favorit färgerna är Licourice, smokin hot, sand tropez och a list:-)
    Kristina

  9. Elin skriver:

    Hej!

    Vad får man för rabatt om man köper ett lack i varje färg ; ) Skämt och sido, det här skapar ett härligt ha begär. Grymt utbud av färger som en godisbutik. Ska bli kul att testa!
    kram

    • annica skriver:

      Hej fina Elin, Ja, du.. om du köper ett av varje så lovar jag att jag ger dig en fin fin rabatt! 🙂 Godusbutik är rätta ordet! Kram Annica

  10. Hilde skriver:

    Vad roligt med proffsiga lack 🙂 Jag som har jobbat som nagelteknolog vet att det är skillnad på lack och lack. Det ska bli kul att testa Essie, men det är svårt att bestämma sig för färg 😀
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Hilde, Eller hur!! Lite krydda på allt liksom:)! Åhh är du nagelteknolog med.. och frissa.. duktig du e! Ja val av färg är inte lätt med så många fiina nyanser.. man blir lite galen 😉 KRAM ANNICA