Scrolla för att läsa mer

Bakterier….försvinn!

cicamed sprit för händerna

Herregud vad är det frågan om? Det känns som mars blivit en ännu värre sjukmånad än februari! Peppar peppar har jag och familjen klarat oss relativt bra i vinter men nu är det förkylning som gäller för barnen och halva Sverige känns det som. Jag gör allt för att försöka inte få några läbbiga basilusker.

handsprit

Ett steg i kampen mot bacillerna är Cicameds handsprit i sprayform som jag inte lämnar huset utan.  Den bor i min väska allt som jämt i allafall under vinterhalvåret. Vanligt vis blir man ju så sjuukt torr när man spritar sig mycket vilket jag verkligen tycker är ett stort problem då man är ju redan torr som det är på vintern. Ingen höjdare att bli ännu torrare.

handsprit, E-vitamin, återfuktande, mjukgörande, Aloe Vera

Se upp! Nu går jag loss med min handsprit!!

Men det är det jag gillar med just Cicaclean för den har dubbelverkande egenskaper. Den är både antibakteriell och mjukgörande. Alkoholen har antibakteriella egenskaper och denna innehåller en så hög antibakteriell alkoholhalt som är nödvändig för att kunna förebygga bakteriespridning. Samtidigt innehåller den mjukgörande och vårdande med vitamin E och Aloe Vera.

Cicaclean har alkohol som huvudkomponent, 70%, och verkar snabbt och effektivt utan att bli klibbig.

Aloe Vera och vitamin E vårdar och återfuktar huden så att den kan behålla sin naturliga fuktbalans. Vitamin E skyddar som känt även mot solens skadliga fria radikaler och Aloe Vera är läkande, lugnande och som sagt mjukgörande.

Man blir absolut inte torr efter man använt denna vilket är riktigt, riktigt bra. Dessutom doftar den milt och gott. Inte sprit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 svar till “Bakterier….försvinn!”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Ulrica skriver:

  Räddaren i nöden!

  Efter fyra veckors influensa, bihåleinflammation och nu ytterligare en förkylning vill jag spontant tacka och tipsa om Rodial bb venom EYE. Den gör verkligen underverk på min röd-lila hud runt ögonen! Den täcker bara lite lagom. Märks men inte syns, eller hur jag nu ska uttrycka det. Ser nästan frisk ut tack vare den 😉

  Hälsar en förkyld men nöjd kund

  • annica skriver:

   Hej Ulrica,Så kul att du upptäckt den produkten.. Tack för att du tipsar alla om den. Det var ett tag sen jag hade den.. måste nog börja med den nu för jag känner mig så trött runt ögonen!!! den är härlig… lätt och skön och er fin reflektion på huden….KRAM Annica

New in – Osmosis

Låt mig presentera vår senast lanseringen på Skincity, Osmosis. Ett märke som känns så nytt, så fräscht liksom en helt ny era av hudvård! Dr. Ben Johnson tog fram Osmosis med ett holistiskt tänk, hans tanke var att ta fram effektiva produkter som ger resultat utan att störa hudens barrier eller skapa inflammation. Målet var att ändra skönhetsindustrins […]

Se hela inlägget »

Håll bakterierna borta i vinter

Ja bästa produkt att ha på skrivbordet och i handväskan för fräscha och rena händer är här. Maria Åkerberg har nämligen kommit ut med en grym naturlig handsprit för att ta död på alla magsjukebakterier och bästa preppen nu inför ”Vabruari” månad. 😉 Nu på vår resa har denna fått en hedersplats i min handväska.. Jag […]

Se hela inlägget »

Hej där! Idag hoppar jag in och gästar här på bloggen för att visa er vad jag just nu använder för att behandla mina envisa hyperpigmenteringar. Jo, det finns en tid innan jag blev hudterapeut, då jag tyvärr hade en lite mer mañana mañana-attityd till solen och spf så att säga… Ett antal solsemestrar utan […]

Se hela inlägget »

Busa bort vinterglåmet

Måste säga att jag är mäkta imponerad av Vita Liberatas senaste brun utan sol produkt. Efter ett flertal tips från olika kollegor så testade jag.. Gränsen mellan hudvård och brun utan sol är outstanding och lättare applicering och snyggare resultat får man leta efter. Alltså BUS kräver ju alltid lite effort såklart men här behöver […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag skriva om något som jag och mina kollegor på Skincity får in frågor om dagligen, nämligen mörka ringar kring ögonen och hur man reducerar dessa på bästa sätt. För det är ju inte kul när de där mörka ringarna gör att man ser trött och glåmig ut även fast man inte känner […]

Se hela inlägget »

Vintertips för torr hud

Det här är räddaren i nöden för huden i vinterkylan mina vänner. Ett stärkande och reparerande balm för alla hudtyper och tillstånd men framförallt torr och känslig hud, en produkt alla ska ha nu om kylan och vinden biter tag i kinden! Så fort jag kommer tillbaka ifrån semestern är det denna produkt som jag […]

Se hela inlägget »

Ny termin ny rutin

Nu är det hög tid att se över vår hudvårdsrutin. Känns huden inte riktigt balanserad, något kanske saknas? Ofta kan det räcka att lägga till en produkt eller vila från en annan för att känna harmoni igen. Finjusteringen hjälper jag er mer än gärna med. Vill ni har supersnabbt svar så chatta gärna med mina härliga […]

Se hela inlägget »

Gott nytt 2019!

Wooohoo …nu är det inte många timmar kvar tills vi inviger 2019! Min magkänsla säger mig att det blir en galet bra år! Vill börja med att tacka ER för ett fantastiskt år tillsammans. Ni är så fantastiska varenda en av er och jag bara älskar att ni är så engagerade, likar, gillar, kommenterar säger […]

Se hela inlägget »