Bra nattcreme för fet/blank acnehud

  • | Annica

Exuviance Hydragel Nattcreme fet, acnehy

En riktigt bra nattkräm för acnebenägen, oren och fet/blank hud är Night Renewal HydraGel från Exuviance! Natten är den tid då huden återhämtar sig som mest. Viktigt är att man då har en creme (som alltid egentligen) som är anpassad efter ens hudtyp.

Ibland kan jag uppleva att många oavsett hudtyp vill ah en kraftigare nattcreme. Men har man en hud med en ökad aktivitet i talgkörtlarna behöver produkter som reglerar detta utan att ge avkall på fukten.

Night Renewal HydraGel kan tack vare sitt innehåll av mandelsyra, växtextraktet Phytotal och PHA- syra balansera talgproduktionen och samtidigt ge huden maximalt med fukt och näring.  D.v.s. den är väldigt bra för dig med fet, oren och blankhy.  Denna nattcreme passar även utmärkt om du har känslighy. Jätte bra på en infekterad rosacea (acne rosacea).  Har du en torrare rosacea så kan du med fördel applicera produkten som en extra vårdande behandling på de drabbade partierna kombinerat med Ultra Restorative Creme ovanpå.

Exuviance Hydragel Fethy, acnehy

Bra med praktisk pump!

 

Killar som har lite grövre hud med större porer och högre talgproduktion älskar denna creme.

Eftersom den innehåller syra bör den ej blandas med syraprodukter från andra märken!

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

23 svar till “Bra nattcreme för fet/blank acnehud”

  • (23) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. claudia skriver:

    Hej jag är ute efter en nattkräm som jobbar djupt mot rynkor och ger mer liv och lyster till mitt ansikte?? är 35 år, och även som man kan blanda med andra produkter använder just nu en ekologisk serie nonique som dag rutin

  2. Lisette skriver:

    Hej Annica.

    Jag har blivit rekomenderad exuviance: purifying cleansing gel, soothing toning lotion, vespera bionic serum, essential daily defense fluid och evening restorative complex från dig.

    Har yttorr hud som får knottror som ofta blir inflammerade o stora. Har blivit mycket hjälpt av dessa produkter men har fortfarande lite knottror kvar.

    Min nattcreme har precis tagit slut. Kan den här vara något för mig eller ska jag hålla mig till den förra?

    Kram lisette

    • annica skriver:

      Hej Lisette, Ja absolut. Men dtänk på att den är för en fet hud så den kan kännas för ”lite” om du är mer åt det blandade hållet. Kram Annica

  3. Nicka skriver:

    Hej vilket solskydd fungerar till känslig Rosacia hud jan marini? Som är färgad ? Ha en bra dag 🙂

  4. emilia widerström skriver:

    Hej och tack snälla ni för Murad-proverna och bareMinerals-mascaran som jag fick med i mitt paket som jag hämtade ut idag! 😀 jag använder just nu Murad t-zone pore refining gel varje kväll, men har också lite kvar av Murads exfoliating blemish treatment gel. Jag undrar vad det är för skillnad mellan dessa två? Jag har dessutom läst lite om Murads Post-acne spot lightening gel som ska få bort acneärr. Är det en produkt som ni har möjlighet att få in i sortimentet på skincity? 🙂 Kram Emilia

    • annica skriver:

      Hej Emilia, Produkterna heter eg precis det som de gör. Blemish treatment_ partiellt precis på blemmor/finnar och Pore refiner: återskapar balansen i både torra och feta hudpartier. Den innehåller Murads Advanced Performance Complex TM samt glykolsyra och salicylsyra, som skonsamt avlägsnar orenheter, reducerar fina linjer och ger en jämn slät yta. Produkten exfolierar hudytan och tillför antioxidanter. VI har hela Murads sortiment som är tillåtet i Sverig. Kommer den produkten bli det så kommer vi garanterat ha den i sortimentet! Kram Annica

  5. Emma skriver:

    Hej Annica! Kan man kombinera Bliss produkter, exempelvis youth as we know it/Triple oxygen med JM eller PTR? Bästa hälsn Emma.

  6. Hilde skriver:

    Hej Annica! Factor-A Plus Face Mask från JM, har den gått ur sortimentet? Nu har jag redan ganska många produkter, men jag gillar att lägga mask 🙂 Jag undrar vad du rekommenderar i så fall, om du tycker jag behöver någon? Jag har alla 5 steg + regeneration booster, samt clean zyme och skin zyme hemma.
    Kram

  7. Nicka skriver:

    Hej sensitiv tint dermalogica går det ihop med decleor för känslig hy?räcker det då att ha serumet under från decleor?Passar kanebo 1 &2 med rengörning med dem?den med olja och cream tvålen.jätte bra med att det finns en blogg här:-) sen vill jag fråga matis och decleor går de ihop?

  8. Kalle skriver:

    Hej Annica jag är en kille på 30 som börjar få linjer under ögonen. Har testat detmalogica, decleor, exiviance, Matis, jan marini men ingen dessa har varit extremt bra. Kan du rek några som verkligen fungerar och som fått goda recensioner. Skin renu har jag läst lite om men hittar inga recensioner på nätet från kunder. Tacksam för svar Kram

  9. Ida skriver:

    Hejsan bästa du! Jag tänkte att jag skulle skaffa mig ett serum att komplettera med mitt serum antirouge från MÅ eftersom jag även har en del orenheter jag vill bekämpa. Jag har funderat på om det är serumet clearing eller c-vitamin för jag har läst runt nu och båda ska vara bra för finnar. Jag har inte grov aktiv akne med böld finnar utan mer små finnar i t-zonen ungefär någon gång ibland kan jag få en ”stor” finne men vanligtsvis så är de mer medel så jag undrar om clearing är för stark eller passar den bäst? när jag har läst runt om c-vitaminet står det att den är bra för mild akne.. Jag har känslig hud också. vad rekomenderar du? Tack för allt!

    • annica skriver:

      Hej på dig bästa Ida:) Jag tycker nog serum C som kommer förbättra din hudhälsa rent allmänt. Den andra kan bli för kraftig. Kram Annica

  10. Aonym skriver:

    Hej Annica,

    Jag är 23 år och börjar få PANIK. Jag har börjat få som små röda ”trådar” typ spindelnät runt hela näsvingarna och nu även upp över båda kinderna. Min mamma har hela ansiktet fullt, dock är hennes tjockare och mer blålia men jag vill inte se ut så. Hur förebygger jag detta på bästa sätt? finns det någon mirakelkräm? kan jag bleka bort det med någon creme eller ska jag använda något som får upp cirkulationen i ansiktet? Snälla hjälp mig.
    Tack för en grym blogg!

    • annica skriver:

      Hej Anonym, Det låter som ytliga kärl helt klart! DU bör vara noga och endast använda produkter för känslighy som inte stimulerar eller förvärrar kärlen utan som stärker kärlväggarna. Kolla in matis serie Delicate tex för känslighy. Du kan inte bleka kärlen men du kan behandla dem med apparatur på klinik. Inget jag jobbar med så kontakta en hudklinik för det. Men viktig är att inte klämma vid näsan. Alla ”njutningsmedel” kan förvärra som kaffe/te, cigaretter och alkohol. Även snabba temp skillnader som överdrivet bastubadande etc. Se till att ha en skyddande creme om väldigt kallt/väldigt varmt klimat som extra skydd. För en komplett rekommendation hänvisar jag till vårt hudtest på Skincity.se KRAM Anncai

      • Anonym skriver:

        Tack så mycket för hjälpen!:) vad tror du om crèmen K-Ceutic i mitt fall?:) vänliga hälsningar

      • Ida skriver:

        Tack så mycket Annica! Jag kan inte förklara i ord vad jag är tacksam för att jag hittade din blogg och skincity! Du är verkligen bäst och alldeles underbar som tar dig så mycket tid till mig och andra med hudproblem med tips och råd! Tusen tusen tack!

  11. freja skriver:

    Hej Annica! Jag har en fråga till dig. Jag använder matis miscellar water 3 in 1 och matis vitaminic cream efter att ha blivit rekommenderad det på skincity, har använt rengöringen i ca 3 veckor nu och cremen i en vecka. Jag har blandhy med fetare t-zon (blir väldigt glansig i t-zonen under dagen när jag har smink), men är väldigt yttorr. När jag har tvättat av sminket och innan jag smörjer in ansiktet så känns det otroligt torrt och stramar! Tycker ingen av de cremer jag testat innan har varit speciellt bra då jag bara en kort stund efter att jag smörjt in ansiktet redan känns torr samtidigt som fet i t-zonen igen.. antar att detta beror på för lite fukt? Matis är i alla fall lätt det bästa jag testat hittills, men jag upplever samma problem med cremen. Redan efter kanske 20-30 min känns huden i t-zonen både torr och lite oljig samtidigt, du vet så att man typ bara vill ta i ansiktet! Nu har jag ju bara använt cremen från matis i en dryg vecka, så det kanske tar längre tid för huden och cremen att ”klicka” med varandra, eller vad tror du?
    Tack för en bra blogg ! 🙂