Smyglansering bareMinerals READY Foundation

  • | Annica

bareMinerals READY Skincity

Taa Daaaa! Tjohooo och Wiiiihaaaa!! Vad är väl roligare än at smyglansera något?! Lansera är jättekul men att toppa det med en smyglansering några dagar innan alla andra är megakul! Extra megakul blir det om det är en grym produkt.

bareMinerals Ready Foundation

Jag har färgen R170. (I bM lösa Originalpuder har jag Light) Ofta får man gå upp 1-2 färgtoner på de fasta om man jämför med vilken färgton man har i de lösa.

Nu mina vänner och alla bareMinerals lovers eller blivande lovers låt mig presentera bareMinerals nya mineralfoundation i FAST form. YES, du läste rätt.  Nu kommer deras älskade foundation i kakform. Jag vet sååå många som inte orkar med mineralfoundations mer för att de är så meckigt och smuligt med lösa puder. Men nu mina vänner kan ni le ingen!!

bareMinerals READY Foundation ger dig en naturlig finish och sitter på plats perfekt i 12 timmar. För bM´s Original/Matte Foundation säger man 8h hållbarhet, så READY har mer long lasting effekt.

Jämförelse bareminerals foundation

Här ser ni skillnaderna och fördelarna de olika bM foundations emellan..


Kolla in innehållet av schyssta hudvårdande ingredienser:

  • SeaNutritive Mineral Complex – fuktgivande mineraler med antioxidantskydd som frigörs på huden hela dagen. Förbättrar hudstrukturen för synbart lenare hud.
  • Mineralinkapslad humussyra och glycerin – Glycerin och humussyra är mikroinkapslade i silica (en mineral) för att återfukta huden direkt och under dagen.
  • Kallpressad nyponkärnsolja- Naturligt innehåll av A & C -vitamin = antiage

Denna är precis som bM´s andra foundations formulerad utan parabener, syntetiska dofter, artificiella oljor, kemiska konserveringsmedel eller talk.

READY foundation ger ett bredspektrat skydd både mot UVA och UVB strålning, SPF20. Bredspektrat betyder just att det ger skydd mot både UVA och UVB strålning. Tack vare detta så rekommenderas den av amerikanska Skin Cancer Foundation som effektivt solskydd mot UVA/UVB strålning. Nice!

Den ger medium till full täckning beroende på vilken borste man använder och känns faktiskt magiskt viktlös på huden. Passar alla hudtyper som vil ha en hudvårdande mjuk foundation.

bareMinerals borstar

Har har ni urvalet av borstar och vilken täckning de ger!

Jag är väldigt förtjust i deras nya borste av syntet hår. Så mjuk, så mjuk, så mjuk & tjock & solid…me love! Denna är perfekt i READYS dosa

Precision Face brush baraMinerals

bareMinerals Ready foundation mineral foundation

När det kommer till de fasta mineralerna i bM så vevar man inte runt i dosan utan bara TAP & BUFF. Ni som använder lösa mineraler är vana vid SWIRL, TAP & BUFF.

Swirl  tap buff barminerals ready

Sen till det svåraste… välja färg!! Det finns ingen direkt översättning från de lösa mineralerna. Generellt kan man säga att man får i READYs fasta mineraler välja 1-2 nyanser mörkare än vad man har i de ljusa.  Här kommer en guideline som kan hjälpa dig att sortera ut och närma dig rätt färgval!

bareMinerals Ready färger colours Skincity.se

R110 – För den ljusaste hudtonen med rosa undertoner

R130- För porslinshy och ljushy med gul-oliv underton

R150 –  För ljushy med rosa underton

R170 – För ljushy med neutral underton

R210 – För ljus till mediumhy med rosa underton

R230 –  För mediumhy med gul-oliv underton

R250 – För medium hy med neutral underton

R270 – För medium till tonadhy med gul-oliv underton

R310 – För medium till tonadhy med rosa underton

R330 – För tonadhy med gul-oliv underton

R350 –  För tonadhy med neutral underton

R370  – För tonad till mörkhy med gul-oliv underton

När du valt den perfekta nyansen på foundation kan du uppnå den perfekta täckningsgraden genom att välja rätt borste!

Psst…vi smyglanserar dem först i Sverige idag och vi har dessutom 20% på hela bareMinerals sortiment + att om du handlar för över 500kr i helgen så får du en Flawless radiance på köpet i originalstorlek värde 479kr!!

Dock begränsat antal! Så skynda fynda;)

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

64 svar till “Smyglansering bareMinerals READY Foundation”

  • (64) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Ida skriver:

    Hej!
    Jag använder barrminerals ready och är väldigt nöjd med det. Men jag undrar hur lång hållbarhet de har ungefär? Jag börjar nämligen fundera om min börjar bli gammal, sminkar mig inte så värst mycket så jag har fortfarande kvar den jag köpte för drygt två år sedan.

    • annica skriver:

      Hej Ida, Den är hållbar 12 månader efter att du har öppnat produkten. Du hittar en symbol på baksidan av produkten med ett öppet lock, där står det 12M. Så för bästa resutlat och effekt är det dags att tänka på en ny produkt 🙂 Kram Annica

  2. Emelie skriver:

    Hej 🙂 har Fairly light på bareminerals orginal. Köpte ready foundation i R170… Tror den är bra men är lite osäker (kanske beror på att den täcker MKT bättre? :)) men om jag skulle vilja ha en snäppet ljusare är det R150 eller tom R110 jag ska ha? Kan tyvärr inte svara på vad jag har för hudton 🙁 Med vänlig hälsning, Emelie

    • annica skriver:

      Hej Emelie, Jag har kikat på nyanserna och tyvärr finns det ingen nyans som är ljusare av den produkten. Får lägga in det som en önskan till Bare. Original har och Bareskin!

      kram och God Jul! Annica

  3. Marie Hultman skriver:

    Hej sugen på att prova bareminerals ready!
    Har nu Glo minerals golden dark och bareminerals golden medium.vilken färg kan passa i den fasta?

  4. sofia skriver:

    Hej Annica! Jag är sugen på att testa prioris foundation men undrar vilken nyans jag skall beställa. Min hy är olivfärgad, medium i ljushetsläge. Just nu använder jag Bare minerals ready foundation nr r230. Vilken nyans tror du att jag ska ha om jag ska beställa priori? Mvh Sofia

  5. Kristina skriver:

    Hej!
    Jag brukar ha Medium Beige / Golden Medium (på sommaren då jag fått lite färg) i den vanliga lösa varianten.
    Vilka färger motsvarar dessa i Ready?
    Vad tycker du är den stora skillnaden mellan den vanliga och ready?
    Tack för en superfin blogg!

    • annica skriver:

      Hej Kristina, Det finns ingen direkt översättning men kika på R250. Stora skillnaden tycker jag är att Ready blir mer täckande. Kram Annica

  6. […] passade på att köpa hem ett exemplar när Skincity hade smyglansering tidigare i vår. Jag har testat den i ungefär en månad nu och känner att jag […]

  7. Malin skriver:

    Hej! Jag använder i dag deras andra foundation, matte, i golden medium. Vilken färg är det då som gäller för ready?

    • annica skriver:

      Hej Malin, Åhh så svårt att säga.. Jag har en liten guide från Original foundation till nya ready men Matte skiljer sig. Jag tycker du besöker en fysisk butik första gången och provar ut så du får exakt rätt ton! SÅ trist om det blir fel… KRAM Annica

  8. helena skriver:

    Hej! Hur vet man om man har neutral eller rosa underton? Jag har fairly light på vintern och light på sommaren, vilka två skulle då passa mig bäst? Och en fråga till, kan man ha ett mineral veil som inte är från READY utanpå? eller blir de då frasigt som de kan bli med det lösa pudret?

    • annica skriver:

      Hej Helena, Om du är osäker så gå till en hudterapeut eller makeupartist på ett varuhus och fråga. R110 eller R150 tror jag kan passa. Det går bra att ha det lösa utanpå. Kram Annica

  9. Lulillan skriver:

    Jag har nu testat R170 och den funkar perfekt på mig. I lösa varianten har jag kört med både fair och fairly medium. Då tycker jag Fairly light är lite för gul och mörk för mig men i ready funkar den perfekt. Kanske kan det hjälpa någon!

  10. Sofia skriver:

    Hej! Åh vad roligt att den äntligen kommer i ready formula! 🙂
    Har fair i lös format, vilken tror du jag ska satsa på då? Svårt när man inte kan se den irl 🙂 Kram

  11. Nicka skriver:

    Hej igen undrar kan man köpa det fasta pudret ute i affärenena nu?

  12. Nicka skriver:

    Hej har fairly light den lösa formen.Vad ska jag då ha i den fasta barmineral.?Finns de ute i affärerna också?

    • Petra Ingesson skriver:

      Hej! Jag undrar över 210. Det står med rosa underton, betyder det att den passarom man är lite rosa i huden?Kram

      • annica skriver:

        Hej Petra! Ja det stämmer. Endel som har rosa hud väljer mer gult för att de igen vill ha så roda och vise versa fast snyggast blir om man väljer något i sin egen hudton eller neutral ton. Kram Annica

    • annica skriver:

      Hej Nicka! Någon av dessa: R150, R170 eller på sommaren kanske tom R250. Kram Annica

  13. Jessica skriver:

    Hej! Jag har färgen medium beige i den lösa bare minerals borde jag då välja R250 i denna? eller vad menas med att man går upp 1-2 nyanser?

  14. Lulillan skriver:

    Det jag ville komma till är att t ex R 170 kallas för Fairly Light i USA. Enligt recensioner jag läst verkar många gå upp en eller två nyanser i den pressade varianten även om det på Bare Escentuals hemsida står att man ska använda samma nyans som vanligt. Det är lite förvirrande 😉

    • annica skriver:

      Hej igen! Det stämmer R170 är READY Fairly Light i USA. Ja ibland vill man gå upp någon nyans om man har en färg i original. Därför tog man bort namnen för det hela blev väldigt förvirrande! KRAM Annica

  15. Lulillan skriver:

    När jag tjuvkikade på dessa för ett tag sen när de lanserades i USA så har jag för mig de hette som den lösa varianten (dvs t ex Light, eller fairly light). Det är alltid svårt med nyanser men jag har hittat en ny i lösa som jag gillar och det är fairly medium. Den passar mig ok fast jag mer har neutral underton och inte jätte rosa. Men jag upplever att Bare minerals är generellt ganska gula i tonen. Men det kanske mest är för att det inte riktigt passar mig eftersom jag är så blek.
    Vill verkligen testa denna pressade variant! Kanske till sommaren, nu känns min hud lite för torr (!). Eller rättare sagt är den yttorr och flagig och det passar bättre med en krämfoundation.

    • annica skriver:

      Hej Lulillan! Ja det stämmer! Man har valt att ta bort detta nu för att det visade sig att färgerna inte stämde helt överrens alltid färgmässigt oc man jämförde Orgiginal/matte och ready så det blev väldigt förvirrande.. Ibland får man välja en mörkare nyans i READY för att den ska motsvara samma i Original tex. Däremot kan du fåga här eller maila info@skincity.se då vi har har alla översättningar och de amerikanska namnen och kan ge en guidning om vilken färg. READY Fairly light heter nu R170 och Light heter nu R230. Kram Annica

  16. Rebecca skriver:

    Hej och glad påsk :). Jag har oxå en fråga ang färg.. Förstår att det är jättesvårt att råda per mejl, men tar gärna emot ett tips. Jag är lite mörkare med gul underton. Har därför svårt att hitta rätt nyans. Använder id’s golden medium, som jag blandar med pyttelite tan eller golden tan. Finns det ngn nyans som är lite mörkare än golden medium, men fortfarande gul. Ha det gott. Hälsningar Rebecca

    • annica skriver:

      Hej Rebecca! Glad påsk till dig med!! :)Jag tror R270 kommer passa dig bra! Men saom sagt alltid svårt att tipsa när man ej sett huden! KRAM Annica

  17. Camilla skriver:

    Hej! Bara undrar, om jag använder ”honey light”i Glo, blir R 270 bra då tror du..? Undrar också ang gåvan-flawless radiance, ska jag lägga en sån i kundkorgen, el skickas den med automatiskt..?
    Tack på förhand! 🙂

    • annica skriver:

      Hej Camilla, Jag tror R330 kan bli bra men det är jättesvårt att rekommendera färger så mitt bästa tips är att du provar den live. Men enligt mina översättningstabeller från de olika märkena och produktfärgerna så borde denna vara den som passar bäst! Flawless Radiance följer med automatiskt. men så länge lagret räcker och det finns risk för att den gåvan kommer ta slut! Kram Annica

  18. Vivien skriver:

    Hej!
    Får skriva här också.
    Jag beställde igår 3 st Mene & Moy produkter (ta 3 betala för 2). Betalade via internetbanken, pengarna är dragna men inte fått någon form av orderbekräftelse, dessutom ligger produkterna kvar i min varukorg trots att jag har betalat!!När jag trycker på fortsätt skickas jag till internetbanken IGEN trots att jag har betalat! Jätte konstigt, så pengarna är dragna från mitt konto men inget köp är genomfört. Vad ska jag göra?

    Mvh
    Vivien

  19. Jenny skriver:

    Hej Annica
    En helt annan fråga, använder Dermalogia produkterna men vill ha en ansiktskräm med SPF i men som inte är färgad, har Dermalogica det eller är alla färgade?
    Eller är det ok att blanda den krämen jag har med deras Solar Defense Booster?
    Sen över detta använda foundation med SPF, låter det som ett ok skydd?

  20. Sophie skriver:

    OBS! Bare Minerals produkterna innehåller oftast Bismuth vilket många av oss inte tål. Gissar att detta också gör det? Väldigt synd i så fall.

    • annica skriver:

      Hej Sophie, Ja de innehåller bismuth. Majoriteten har inga problem med det men har man det bör man välja en annan foundation. Kram Annica

  21. carina skriver:

    Hej vi har just för en diskussion om våra nagelförlängningar, det blir ju så smutsigt under nageln och hur hygieniskt det är när man tar creme på fingret och smetar i ansiktet….lösningen borde ju vara att använda spatel men vi blev nyfikna på vad du anser kram kram

    • annica skriver:

      Hej Carina, Håller med. Egentligen gillar jag inte nagelförlängningar men personligen har jag alltid så korta som det går. Jag använder alltid, alltid spatel. med eller utan förlängning. Sen är en nagel borste ett måste så man kan borsta ordentligt rent när man tvättar händerna. Kram Annica

  22. Danielsson skriver:

    Jag har natrual fair i glo minerals pressade. Borde jag satsa på R110 eller R170? Tack för svar! 🙂

    • annica skriver:

      Hej Danielsson… Ahhh svårt… du borde testa… men kanske jag tror på R170 Kram Annica

      • Danielsson skriver:

        Det blev R170! 🙂 Om inte den passar nu så passar den väl snart när man förhoppningsvis får lite färg av solen! 🙂 Glad Påsk på dig! Ser fram emot leverans! 🙂

  23. nathalie skriver:

    Har färgen light i Bareminerals. Vilken färg motsvarar det i det fasta pudret?

  24. Anneli skriver:

    SOS MAYDAY, Annica hjälp!

    Min hud törstar ihjäl, eg inte bara ansiktet utan hela jag är ett litet torrt fnöske.. men behöver framför allt hjälp med ansiktet.

    I dagsläget kör jag JM serie med gentle cleanser, cesta cream, biocleare cream och transformation cream. Och min hud fullkomligt slukar produkterna, de tar slut på stört… jag gillar ändå produkterna tycker huden blivit bättre från acne men jag e så himla torr. Jag har använt JMs holiday scrub ngn dag i veckan och använder dermalogicas ultracalming mask 1-2ggr i veckan rikligt. Men den blir liksom aldrig nöjd. Jag har en superkänslig hud som tyvärr reagerar på en del produkter..

    Varit sugen på JMs nya serum men tycker priset är lite tungt i plånboken då huden redan äter de nuvarande produkterna på ett wips.. Vad säger specialisten? Hur skall jag hjälpa min stackars hud?

    Kramar Anneli

    • annica skriver:

      Hej Anneli! Här kommer akut hjälp! Här direkt att du måste byta ut serumet C-esta nr 2 under en period till transderma M. Morgon och kväll eller bara kväll. Jgr gärna så de första dagarna att du är riktigt generös när du applicerar och låt det verka i time innan du går vidare. Under den timmen återapplicera gärna serumet flera gånger för att totalt mätta huden. Kommer blogga om detta snart… det är fantastiskt skönt! Vill du kan du ha serumet under masken oxå för mkt mer effekt! Kram och Lycka till! Annica

  25. Sussi skriver:

    Åh, äntligen i fast form! Innehåller denna bismuth? 🙂

  26. Petra Ingesson skriver:

    Gud så spännande 🙂 Passar den mig som har accneärr o stora porer samt lite röd i huden? Eller rekomenderar du någon annan ? Tack för en bra blogg 🙂 Kram

  27. Ulrika skriver:

    Men hur underbar är inte denna smyglanseringen…var alldeles nipprig i går när du instagrammade och jag anad att det var Ready som var på ingång….ordern är redan lagd och jag längtar tills den dimper ner i brevlådan!!!!

    Och så måste jag bara säga hejja Skincity, kommer alltid att handla hos Er då bloggen innehåller massa matnyttigt och är väldigt informativ om de olika produkterna som testas vilket gör att man omgående känner om det är något som kan passa mig eller inte=)

    Keep up the good work!!
    Och Glad Påsk!
    Kram Ulrika

    • annica skriver:

      Hej Ulrika, hihi… visst är det spännande. Hoppas du kommer att tycka om den! STOrt tack för de fina orden. SÅ roligt att höra, helt fantastiskt glad blir jag :)) Tack för att jag får ha dig som bloggläsare och tack för att du väljer Skincity! Kram och glad påsk!!! 🙂 Annica