Clarins på mina läppar!

  • | Annica

Clarins läppenna!

När jag var typ 16 år hittade jag en dösnygg läppenna på The Body Shop som jag hade och älskade i många år. När jag började jobba för Kanebo så fick den lämna plats för en läppenna från Sensai som var lika fin i färgen men med bättre kvalitet och som blev finare och mjukare på läppen. Sen som det ofta gör så utgick min älskade färg ur Sensais sortiment. Jag bunkrade upp ett helt gäng men efter ett par år tog de slut och sen dess har jag stått utan läppenna. Jag har kört bareMinerals olika gloss som jag gillar men aldrig hittat en läppenna som har den där perfekta nougatmjuka färgen. Inte brun och inte för mörk utan bara mjuk naturlig färg.

En dag för några veckor sedan så kom Clarins representant Carola besökte oss på Skincity. Jag kunde inte sluta titta på hennes läppar för hon hade  just den där helt perfekta färgen som jag letat efter i så många år.

Clarins Annica Forsgren

Clarins lipgloss Instant Light

Clarins, skincity, hudterapeut Annica Forsgren

Jag fick vänta någon vecka tills vi fick hem vår startorder på Clarins, sen bokstavligen slängde jag mig över denna penna och jag kommer inte släppa taget om den. Jag e så glaad att jag återigen har hittat min färg på läppennna igen! Dessutom är den så perfekt i konsistensen mjuk och smidig och absolut noll smulning.

Clarins lipgloss

När sedan Clarins härliga testerställ kom så bara drogs jag som en magnet till några gloss som stod i stället. När jag var där och pillade kom några av tjerna på jobbet förbi och bara ..dom där är bara såååå bra! Lite maniskt skruvade jag upp ett och smetade på läpparna och mmmmmm….

Bästa lipgloss, Bästa Lipliner

Mjukt, snyggt och mycket behagligt på läppen. Precis som mitt älskade Seven Layers of Cake från bareMinerals…. Kladdar inte och känns inte kletigt på läppen. Bara mjukt och snyggt.


Nude lipgloss och läppenna clarins

Detta är glosset 03 och läppennan målat rätt mkt… jag målar mycket mindre (svagare) på läppen.

Så from now on always on my lips.. Natural Lip Perfector Instant Light i färgen 03 eller 02.. båda är jättefina och passar perfekt till Läppennan Lip Liner Pencil 08 Praline. Jag lägger läppennnan lite bredare på läppen och sen tar och applicerar gloss på det!

clarins och essie

Kan inte låta bli att ta med mitt favvo lack från essie på bilden. Färgen är sååå fin och heter Under Where

.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

17 svar till “Clarins på mina läppar!”

  • (17) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Eva Johnson skriver:

    Snygga färger ihop och fin make up!! Vilka hudvårdsprodukter kan vara jämförbara med JM? Mene and Moy, PTR, Exuviance, Priori eller MD? Jag är inte helt nöjd med JM, de är ganska dyra och har så många steg. Jag är också mer nyfiken över när du rekommenderar de övriga märken!? Jag vill jobba på rynkor, pigmenten blir fler under sommaren eller det blir missfärgningar i pannan där de liksom flyter ihop till större. Trots högt solskydd dagligen. Tyvärr är det väl svårt få bort pigmenten har jag insett. Jag har nån inombordare ibland men inte så ofta, kan vara lite yttorr i huden, har lite ytliga blodkärl runt näsvingar. Är lite nyfiken på Mene and M och Priori, vad är de särskilt bra för? Har du någon koll på märkena Obagi och Skinceuticals samt Synchroline? Tycker de verkar ha väldigt bra produkter och det sistnämnda har jag använt förut och krämerna är sköna.

    • annica skriver:

      Hej Eva, Tack! Alla dom som du nämner faktiskt! Det är väldigt olika när man rekommenderar vad. Därför brukar jag ofta hänvisa till hudtestet då vi får ordentligt med info om huden och när man sätter samman olika tillstånd/egenskaper hos huden så brukar det luta åt det ena eller andra märket som man föredrar. Alla märken du nämner är tänkbara i teorin. Sen ibland är det så att i praktiken så fungerar/gillar kunden det ena eller det andra bättre. Två exakt lika dana hudtillstånd kan få olika bra reultat av amma produkt. Detta är för att vi är olika och allas hudar är unika och det ena fungerar bättre på den ena och viseversa. Så mitt tips . Gör vårt hudtest och skriva att du ej önskar rek. på JM utan annat liknande cosmeceutical märke. DÅ får vi ordentligt med info om din hud för att ge dig en så bra rek som möjligt. Det är ju det som är det viktigaste:) KRAM annica

  2. paula skriver:

    Mac* ska det stå . ” honylove” är också jätte fin till nougat läpppennan ” whirl”

  3. paula skriver:

    Jag är en av e få människor kvar som ALDRIG lämnar hemmet utan en läpppenna i väskan . De är ett måste om man använder läppstift
    Gillar du nougatvfärger måste du testa ”whirl” läpppennan från man tillsammans med läppatiftet ” teddy velvet ” eller läppstiftet mood från make up store . Du kommer älska dem!

  4. petra I skriver:

    Hej! Har köpt en
    Dermalogica The Sponge Cloth o det står tvätta av innan användning, jag undrar med vad? ska jag tvätta av den med samma rengöring efter användning?
    Kram

  5. Marie skriver:

    Hej Annika.
    Kommer ni att få in jan marinis spf 45?
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Marie, Åhh det är så trist att ja inte kan säga JA 🙁 inte ännu…hoppas dock framöver..men vet ej tidsmässigt. Trist! Kram annica

  6. Lulillan skriver:

    Make up store har en liknande nyans på läppenna som jag använder. Den är perfekt att grunda hela läppen med. Tror den heter natural. Läppglanset ser jätte fint ut. Jag använder också oftast Bare minerals 7 layer cake men ibland vill man ha liiite mer färg.

    • annica skriver:

      Hej Lulillan, Ahhh.. nice … Ja 7 layer är grym men kommer att utgå.. kolla in Skicnity REAN där vi rear ut den för 139kr!!! :)) Kram Annica

  7. evelina skriver:

    Så fin du är! Detta läppglans är även en stor favorit hos mej.
    Måste fråga, vad har du för övrig makeup i ansiktet?
    Allt från underlag, eventuell highlight till ögon. Ser så diskret och snyggt ut!
    Tack för bästa bloggen! Kram Evelina

    • annica skriver:

      Hej Evelina, Tack söta du! Det är riktigt härligt! 🙂 Kan skriva ett inlägg om vad min vardagsmakeup består av..På detta foto har jag Sensai Fluid Finish Lasting Velvet 203 blandat med sen lite Priori Foondation, lätt lätt ovanpå och Sensais Totalmatt på näsan etc för att matta ner partiellt. Sensai bronzing Powder nr 1 och GloMienrals Rouge Sweet. Jag har bareMinerals lösa ögonskugga i färgen soul under ögonbrynet och i ögonvrån. BareMinerals Rock around the clock liner innan för ögat undertill nr 11. (denna är lite svår att applicera och kräver lite träning) . Lite fuktcreme blandat med gloMinerals highlighter på kindbenen 🙂 Kram Annica

  8. Wilma skriver:

    Hej! Jag är 14 år och jag skulle verkligen vilja få tag på bra
    en ögonkräm mot mörka ringar!! Tips?

    Tack för en super blogg!

    • annica skriver:

      Hej Wilma, Vad roligt att du gillar min blogg:) Eftersom du är så ung så vill jag inte rekommendera någon av de aktivare ögoncremerna utan tex Maria Åkerbergs Eye Gel och sen att du satsar på en bra concealer. Tex från gloMinerals. Kram och lycka till Annica

  9. Hilde skriver:

    Välkommen tillbaka 🙂 Jag kan bara instämma att dessa två produkter du skriver om är helt suveräna. Ett litet tips om någon vill ha lite mörkare men fortfarande neutral/nude färg än det du tipsar om så är Instant Light 03 jättesnyggt till läppännan 03.
    Kram

    • annica skriver:

      Halloj Hilde! tackar tackar! Känns bra! Har längtat… började klia i fingrarna:) Provade 03 nu med…jättefin den med verkligen! Kram Annica