Dynamit för ögonen!

  • | Annica

Mature-woman-applying-cre-008
Bild lånad från guardian.uk

Måste bra passa på att tipsa er som letar efter en riktig dynamitkur för ögonen vad gäller anti-age, påsar och eller mörka ringar.

Skin Renu… tror de flera av er inte känner till detta lilla, lilla märke bestående av endast 4 produkter och du hittar dem på Skicnity.se under mene&moy. (de ligger där för att de är utvecklade av den brasilianska plastikkirurgen Rumolo Mene, precis som mene&moy.

Anti-age ögoncreme

Serien består av en riktigt bra allround Anti-age ögoncreme. Vill man kan man köra bara den och få fina resultat på alla ålderstecken. Vill man BOOOSTA effekten och få dels mer djupverkande effekt, snabbare effekt och kraftfullare effekt adderar man en av Skin Renus serum under. Det finns tre serum att välja på och vilket serum man väljer är beroende på vad man främst vil jobba på.

Ögonserum

Serum P har spetskompetensen PUFFINESS, dvs svullnad och påsar runt ögonen, Serum DC har spetskompetensen DARK CIRCLES, dvs mörka ringar och Serum W har spetskompetensen Wrinkles, dvs rynkor och linjer.

Cremen gör som sagt lite av allt detta så du får en viss effekt på alla områden om du har cremen på serumet. Ibland upplever man ju att man har lite av allt, men då får du alltså behandling på det med och så väljer man ut serum efter det största problemet.

Jag vill passa på att tipsa er om dessa för jag får mkt frågor om bra produkter till ögonen och idag är sista dagen vi har 20% på dessa små ögondoktorer☺

Så letar du efter lite dynamite till ögonen…här har du det!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

39 svar till “Dynamit för ögonen!”

  • (39) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Hill skriver:

    Hej!
    Hur applicerar man serum och créme vid ögonen? Jag har hört att man ska lägga och smörja vid benet under ögat så att det sedan ”vandrar ” upp till partiet med tunnast hud. Stämmer det? Eller lägger man det direkt på påsarna?

  2. Isabelle Persson skriver:

    Kan jag ha de under min graviditet?

  3. Anna skriver:

    Hej Annica!
    Jag är 48 och tänkte testa Skin Renu Anti Wrinkle Fineline tillsammans med Intensive serum W och Skin Renu Intensive serum P. Min fråga kan man använda alla tre samtidigt?

    • annica skriver:

      Hej Anna, Det du kan göra är att du lägger det ett serum på dagen och ett till kvällen. Tre tycker jag blir lite overkill. Välj de som du känner är mest nödvändiga. Nr kan du testa nästa gång : ) Kram Annica

  4. loa skriver:

    Kan man använda serumet mot puffiness under Exuviances ögonkräm? 🙂

  5. Anna skriver:

    Hej igen Annica! Tror min fråga försvann i allt annat jag skrev så jag försöker igen:-) Kan man ha Transderma A under nattkräm med syra i ( apropå din rekommendation) Blir superglad isåfall:-D Har Transderma C på dagen och är helt såld!
    Kram/ Anna

    • annica skriver:

      Hej Anna, Jag tror jag svarade på det. Det beror lite på din egenhud tålig/känslig/tjock /tunn. Prova 3 gr/v nattetid och se hur du känner. Varför man man bör vara lite försiktig är för att det kan bli för exfolierande:) Kram Annica

  6. Anna skriver:

    Tack för svaret Annica! Blir till att lägga en beställning så fort ni får in dem igen:-) Blir bara lite konfunderad ang serumet, har länge sneglat på Transderma A (har C på dagen) men trodde inte just A funkade under syraprodukter? Har jag fått det om bakfoten tro?
    Tack för din hjälp och ha en fin dag!

    • annica skriver:

      Hej Anna, Ja, jo men det har du delvis rätt i. Har du känslig hud så bör du undvika det. Du kan initialt ha serumet 3 gånger i veckan och känna efter. Varför man ska vara lite försiktig är för att både Avitamin och syra är exfolierande på hudeytan och man vill inte att det skall bli för mycket exfoliering. Krem Annica

  7. Anna skriver:

    Hej igen!
    Så konstigt…ditt svar till Therese har hamnat under min fråga..:-)

  8. Anna skriver:

    Hej Annica!
    Är lite nyfiken på Skin renus serum w samt ögonkrämen men vet inte om det är lite ”too much” om man inte har så mycket rynkor runt ögonen ännu. Är dock 40 så jag vill ändå arbeta förebyggande för att fördröja rynkorna så länge som möjligt:-) Kan man ha de här i förebyggande syfte eller rekommenderar du något annat serum samt kräm för ögonen i mitt fall?
    När jag ändå är igång med frågor tänkte jag höra efter något bra nattserum (anti-age och återfuktande) som funkar under Dermaceutics turn over? Har en normal till blandad hud som ibland kan bli lite yttorr.
    Önskar dig en riktigt bra dag!
    Kram/ Anna

    • annica skriver:

      Hej Anna, Inte för att 40 är någon ålder men du kan absolut börja med Skin Renus produkter. Hade du skrivit att du varit 20 så hade jag sagt nej , nej , nej och åter nej 😉 De är fantastiskt bra produkter. Tyvärr helt restade nu pga att det har gått lite skin renu feber här på skincity. Vi väntar in nya från Skin renu om några veckor! Så håll utkik! well, satsa på transderma A så har du magi på natten:) Kram Annica

  9. annica skriver:

    Hej Therese, Tack vad roligt att du gör det. Roligt att du hittat något som du gillar! Kram Annica

  10. Felicia skriver:

    Hej! Jag har gjort hudtest & mailat & kommenterat o allt möjligt för att försöka sätta ihop en hudvårdserie som skulle passa desperata mig 😉

    Tanken är då att ha riktigt bra specialvård produkter som kanske är lite starkare/ fokuserar på problemen medans rengöring & kräm ska det mesta vara sådär härligt, kvalitet, vårdande. Haha svårt att förklara men iaf, vad tycker du om detta för en fet hy som är väldigt blank i hela ansiktet men oljig i t zonen, inte hela ansiktet. Har nån-några finnar & små kvisslor som jag nog fått från fel produkter. Vad tycker du om detta?
    Sensais cleansing oil
    Sensai mud soap
    Sensai Silk emulsion light
    PTR mattifying gel

    Att lägga till sedan:
    PTR clinical peel & reveal
    PTR sulfur mask
    PTR acne spot and area treatment
    Sensai Silk lotion light?

    • annica skriver:

      Hej Felicia, Det låter so en riktigt bra hudvårdsrutin tycker jag!! Låter som du kommer bli nöjd med detta! lycka till! Kram Annica

    • Felicia skriver:

      Glömde säga att jag andvänder glopressed base & deras
      concealer mot mina ibland mörka ögon.
      Är de det bästa för mig?
      Är 14 om det spelar någon roll för produkterna.

      Tack så jättemycket!
      Kram

  11. Alexandra skriver:

    Hej ! Undrar vad skillnaden är mellan Bioglycolic cream och Bioglycolic bioclear cream ? Det är en blycolic kräm från JM som är väldigt hypad och ska vara väldigt bra, vilken av de kan det tros vara ?

    Har A-factor cremen utgått ? Varför ? Har hört massa bra om den.

    Tack för en super bra och intressant blogg !

    // Alexandra

    • annica skriver:

      Hej Alexandra, Bioglycolic Cream är lite enklare i sin uppbyggnad och mer en renare Syra creme. Bioclear är lite mer behandlande och passar även en känslighy tex. Den som det skivits mycket om är Bioglycolic crème. Men har du känslig hud gör du använda Bioclear. Faktor A har utgått och ersatts av Age Intervention Retinol Plus. Kul att du gillar min blogg. Kram Annica

  12. Carina skriver:

    Serum W är tråkigt nog slut

  13. Annika skriver:

    Om man använder denna ögoncreme och serum till natten och caritas ögoncreme med spf 15 på dagen har man serumet under även den ?

  14. Annika skriver:

    Oj oj, verkar dags för en beställning igen…

  15. Hilde skriver:

    Ja, dessa är helt klart det bästa jag testat. Jag använder Serum-W tillsammans med ögonkrämen, och vilket resultat jag fått efter 6-8 veckors användning. Ett par kollegor hade hittad en bild på mig från 2005, och tyckte att jag ser yngre ut nu 😀 Jättebra produkter som verkligen håller vad de lovar.
    Kram

    • annica skriver:

      Hello Hilde! WOW vilken komplimang :)) Men du är ju så duktig med din hud också! Det lönar sig :)! Kul att du med gillar skin renus produkter! Kramis annica

  16. Linda skriver:

    Hej Annica!
    Jag har sedan fyra månader använt Jan Marinis hela serie och verkligen gått all in för produkterna och haft tålamod.
    Använder bioglycolic rengöring,age intervention booster, c-esta oil Control, bioclaer lotion, age peptide extreme och spf.
    Har tyvär inte sett någon förbättring förutom mer fasthet i huden. Acnen är värre än på länge och kommer nya ömma bölder hela tiden och är rätt röd i hyn. Borde jag byta till en annan serie?
    Med vänlig hälsning Linda

    • annica skriver:

      Hejsan Linda, Tråkigt att du inte upplever någon förbättring på huden. Jag tycker din hud borde vant sig på 4 månader. Det kan vara så att Jm inte är märket för dig utan att du bör ha något annat. Det är ju så som du säkert vet att alla produkter passar inte på alla i praktiken även om de gör det i teorin. Men du kan oxå testa att backa ett par steg i din behandling innan du slutar med JM. Tex så kan man utesluta eller dra ner på användandet av steg 3 som är den mest aktiva produkten i den dagliga vården. Tex bara använda den 2-3 gånger i veckan, en del tycker det räcker. Lycka till! Kram annica

  17. Hildé skriver:

    Ögoncremen verkar vara slut?

  18. Septemberflikka skriver:

    Jag köpte serum W och ögoncremen för ett tag sen och hjälp vad nöjd jag är. Tycker redan att de ger resultat. Kan verkligen rekommendera dem.

    Kram

    • annica skriver:

      Hej Septemberflikka, Kul, kul, kul! Av de som provar dessa får jag alltid mkt bra feedback. Det är så roligt när man hittar riktigt bra grejer! Kram Annica

  19. Kristin skriver:

    Blir nog en beställning på ögonkrämen. Serum P verkar vara slut?