I just ♥ Frangipani….

  • | Annica

Elemis Frangipani

Alltså första gången jag hörde ordet på en utbildning tänkte jag vad säger människan?? Frangi vad???.  Men nu har det ordet satt sig på min trumhinna och jag bara älskar det.  Eller det hela började snarare faktiskt med att jag blev helt förtrollad av doften… och efter det så har det ordet surrar runt i mitt huvud som ett mantra från och till. Lite vrickat jag vet, men jag är lite vrickad när det kommer till sånt här.

Frangipani, frangipani, frangipani doften av dessa sagolikt doftande blommor tillsammans med detta spännande namn sätter sig på hjärnan liksom.. testa själv får ni se att det inte bara e jag som e crazy. Dofta och tänkt frangipani ni kommer förstå vad jag menarツ

ok1

Frangipani, elemis

Kokosoljan stelnar så innan användning sköljer man den i lite ljummet vatten. Bonus effekt är att oljan blir härlig och behaglig i temperaturen när man applicerar den. En kroppstempererad olja penetrerar oxå bättre!

Det första ut serien jag provade var deras kroppsolja med kokosolja i. Magiskt bra och perfekt nu på vintern om man vill ha något lite ”mustigare” än t.ex. Caritas torrolja om man gillade den som jag tipsade om i somras. Jag byter gärna till denna istället på höst och vinter kanten då den är lite rikare och har en varmare och djupare doft som passar nu. Den är extremt bra på torra nagelband och händer. Jag kör ett rikligt lager innan jag somnar. Händerna på täcket och sen vaknar sååå mjuk och fin.

IMG_6970

Men innan ni går på oljan bör ni testa och uppleva (även för att få bättre effekt av oljan) Elemins nyhet Frangipani Salt Glow. D.v.s. deras body scrub… Ohh… la.. la säger jag. Gillar du doften, gillar du oljiga peelings som lämnar huden ultrasoft, gillar du härliga spaiga rustika glasburkar, både snygga för dekoration och extra lyxiga att ta ifrån? Ja, då tror jag du kommer ramla baklänges och dö av denna!! Eller inte dö förhoppningsvis bara ett lätt litet fall;)

Frangipani Body scrub, peeling, kroppspeeling, body scrub

Denna saltpeeling smälter vid kontakt med huden. Mineralrika salter och hibiscus rengör och exfolierar medan Tahitian Monoiolja och frangipani blommor ger huden en doft som inte är av denna jord.

Även peelingen innehåller närande kokosnötolja som hjälper till att försegla fukt. Är även mycket fuktgivande och skyddar mot fria radikaler.

Peelingen är som sagt en HELT ny produkt och vi har lanseringsrabatt på den (OBS! endast peelingen) i helgen på Skincity. 25% får du om du anger koden ELEMIS i kassan. Gäller till söndag 22/9.  Chop Chop!!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “I just ♥ Frangipani….”

  • (4) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Linda skriver:

    Underbar body scrub, mums! nästa beställning blir det kroppsoljan också:) dina tips slår aldrig fel;)

  2. Sofie skriver:

    Hej Annica!
    Jag har en fundering, jag har kört MD nu i snart tre år
    men är nu sugen att gå över till exuviance, har börjat lite
    Smått med clarifying cleanser, kör md glycare lotion, o Antioxidant lotion (MD) över men gillar inte lotionen så mkt så tänkte prova på daily defense fluid från exuviance. Men de ja undrar är det ok att ha kvar glycare lotion? Det är verkligen en favorit, eller har exuviance något bättre eller som motsvarar glycare lotion? Tusen tack för bästa blogg o skincity. Kramar

    • annica skriver:

      Hej Sofie, Tack för fina orden. Du bör inte blanda dessa märken. Det finns dock ingen riktig motsvarighet till glycare från Exuviance. Men peelpadsen i exuviance är bra och kan göra en del av jobbet. De heter Skin Rise Bionic Pads. Kram Annica