Scrolla för att läsa mer

Maria Montazami Lips

Maria Montazami lips

Snyggt eller inte? Det råder säkert extremt delade meningar om detta. Oavsett Maria Montazami så gillar jag nude färger på läpparna.  Tycker det kan vara schnyyyyggt…. Jag har hittat en super snygg nude kombo som verkligen ger snygga diskreta och sofistikerade nude läppar. Kombon är läppstifttet Rouge Prodige i färgen nude 122 och sen på det mitt nya favorit lipgloss som jag nyligen bloggat om Instant Light Natural Lip Perfector i färgen 03. Blir riktigt snyggt om du gillar känslan av just nude. Sminkad men ändå inte liksom;)

Maria Montazami läppar, lips, läppstift, lipgloss

11 annica forsgren skincity.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 svar till “Maria Montazami Lips”

 • (10) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Linda skriver:

  Hej Annica!
  Tänkte fråga dig vad du tycker om Caritas Foundation sublim radiance veil, är den bra på fet hy? Jag använder jan iredale pure pressed base i färgen bisque, vilken färg skulle du rekommendera i Caritas?
  Sen undrar jag vilken flytande Foundation du tycker är bäst för fet hy?
  Kram 🙂

  • annica skriver:

   Hej Linda, jag det är den. Lätt och skön!Jag tycker det är en mkt bra foundation för fethy, även Clarins Ever matte är jättera. På Carita så måste det bli den ljusaste 01 men den är lite mörkare än Bisque från JI. Kram Annica

 2. nathalie skriver:

  Hej Annika! Jag skickade för ett tagsedan om tips på bra produkter till pigmentförändringar på överläppen, kommer inte ihåg vilka du tipsade om & nu hittar jag inte ditt svar … tror du att du kan ge några tips igen ? 🙂

  Kram Nathalie

  • annica skriver:

   Hej Nathalie, Hmm kommer inte heller ihåg vad jag svarade 😉 Men här kommer två bra tips: Yellow Cream från Dermaceutic, Skin Brightening gel från Exuviance. Kam Annica

 3. rebecca skriver:

  Hej.
  vilken fantastiskt blogg du har.
  underbart bra info.
  tack 🙂
  Rebecca, en ny läsare.

 4. Lovisa skriver:

  Kan inte du göra ett inlägg med dina rutiner? Hudvårds, hårvård & smink?
  Vet ju att du testar olika och andvänder olika men antingen det du andvänder mest eller för tillfället?
  Hade varit superkul!
  Kram

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »

Torra händer?

Våra händer behöver extra kärlek nu när kylan är här. Den kalla luften gör att huden lätt torkar ut, vilket kan visa sig som självsprickor, trasiga nagelband och sköra naglar.  För att hjälpa er att hålla händerna snygga och mjuka denna säsong vill jag tipsa om dessa super produkter. Handcremernas handcreme som reparerar vilken torr […]

Se hela inlägget »

Resefavoriter – Maldiverna del 2

Här kommer fortsättningen på vilka favoriter som fick äran att följa med på resan.. 🙂 Som rengöring gjorde jag det enkelt för mig och tog med mig 2 st travel sizes av Hygges Cleasning Water.. Det är ett milt rengöringsvatten som avlägsnar make-up och orenheter samtidigt som den återfuktar och bevarar en stark hudbarriär. Toppen […]

Se hela inlägget »

Resefavoriter – Maldiverna del 1

Tänkte bjuda er som gillar resor på en liten reserapport från Maldiverna. Måste säga att Maldiverna är min absoluta favoritdestination. Det är så vackert att jag får ont i hjärtat. Havet, sanden, himlen. Alltid lika vackert men hela tiden på olika sätt. Alla dessa element är ju hela tiden i förändring.. man tittar bort en […]

Se hela inlägget »

Kuren mot keratosis

Just denna tid på året när kylan krypet sig på blir huden ofta extra utsatt. För den som inte är bekant är keratosis pilaris (KP) en över produktion av keratin som resulterar i röda små ”knottror” på huden som kan vara både irriterande och svåra att bli av med. Här kommer knepen hur du på […]

Se hela inlägget »

Lösningen för en känslig hud!

Har ni sett nyheten att vi har fått in Epionce i vårt sortiment. Ett märke jag vet ni kommer att gilla och ni som redan känner till ja you already know what I´m talking about! 😊 Med sin dubbla kliniska prövningar från oberoende företag ser de till att produkterna gör vad de säger och levererar […]

Se hela inlägget »

Rätt makeup för mogen hud

Många tycker det här med makeup är ganska så svårt. När man blir lite äldre kan man även få oönskade linjer och torrare hud uppkomma som för många tycks försvåra det hela. Men den goda nyheten är att anpassar vi vår makeup rätt kan vi göra underverk. Med rätt val av produkter kan vi både […]

Se hela inlägget »

Vinterpreppa huden-Nyhetsmorgon

I morse var min kollega Sofia med på Nyhetsmorgon om pratade om sååå spännande ämnen. Om ni missade det så kommer hela klippet här nedan. 🙂 Eller så kan ni se det direkt på Nyhetsmorgon via denna länk. Under reportaget pratade Sofia om det så kallade blåaljuset. Från våra mobiler, datorskärmar får vi koncentrerat det så kallade […]

Se hela inlägget »

Meet the founders: CODAGE

För några veckor sedan kickade jag igång ett till nytt koncept här på bloggen som jag döpte till ”Meet the founders”. Förra gången intervjuade jag Kerstin Florian, grundaren av ett av världens främsta SPA märke, så om du missade inlägget så kan du läsa det HÄR. Idag bjuder jag på en riktigt maffig intervju med […]

Se hela inlägget »

Så påverkar kollagen din hud

Kollagen ett riktigt buzz word och på allas läppar just nu. Ett naturligt byggsten i våra kroppar. Visste ni att runt 30 procent av kroppens protein består av kollagen och finns i våra ben, senor, muskler och i vår hud. Men med åldern… ja redan så tidigt som i 30 års åldern… krymper kollagenförrådet vilket […]

Se hela inlägget »