Jul- och nyårsförberedelser!

  • | Annica

Skincityteam

Igår var vi hett helt gäng från skincity, inte alla men de flesta, på jul och nyårsfotografering!

Julen har känts så långt bort men helt plötsligt slår det mig att den är rätt nära, i alla fall är det snart dags att börja planera julinköpen! Ett roligt och rätt slitsamt nöje. Förra året gjorde jag dock så att jag handlade alla klappar online. För ett par år sedan hade detta varit otänkbart för mig men nu lever jag i en online värld och hittar man bra butiker så är det fantastiskt smidigt. Bara att slippa svettas, stångas och knuffas, stå i långa köer och släpa runt halva stan med tunga påsar.  Nej fy! Istället handlar jag när jag vill hemma i soffan och tar en dag på stan utan krav på inköp för att njuta av julskyltning, pepparkaksdoft och lite värmande glögg!

Hursomhelst, igår så träffades vi och fotade lite bilder till Skincity och inför jul, nyår och vår kommande uppdatering vi ska göra på siten med ändå bättre funktioner, lite nya färger och upplägg som jag hoppas ni kommer gilla!

Tänke idag ge er en liten sneak peak från gårdagen…
Julfotografering

Från vänster: Elin, Johanna, Beatrice, Anna, Michaela, Emelie och jag i mitten.

IMG_7577

FotograferingJul

Fin bild med coolt ljus på Anna och Beatrice som sitter och kollar in när det fotas, I bakgrunden Andrea som makeat oss!

IMG_7482

Vad är det i detta mega torn av paket? Har ni tur kanske vi lottar ut det lagom till jul!:)

IMG_7397

Andrea som fixat vår makup och jag.  Andrea ääääälskar cremer:) Så hon tyckte det var såå kul att vi var hos henne och pratade cremer en hel kväll!!

IMG_7396

Köket är alltid en plats där man samlas! Här står Emelie, Elin och Beatrice och festar loss på lite mackor och Aloe Vera Juice!

IMG_7392

Anna blir ännu snyggare om möjligt….

IMG_7391

…..likaså Johanna!

Skincity photoshoot, Skicnity.se

Emelie och Beatrice chillar…

 

Skincityjulafton

Lite mys på självaste julafton… eller vi låtsas det iallafall;)

Skincityjulafton2

Det här blev väl en fin bild;)

Siennafotografering

Sista bilden får bli på min dotter som var med dagen till ära och tog alla dessa kort så vi kunde dokumentera dagen! Härfick hon själv prova på att posa lite;) Tack Sienna mitt hjärta!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

18 svar till “Jul- och nyårsförberedelser!”

  • (18) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. maria skriver:

    här kommer en till fråga från mig (frågar mkt men köper oftast det du tipsar om också :))

    Undrar över maria åkermans fuktserum, är den bra? Den är ju rätt billig så därför tvekar jag. Vill ha ett fuktserum att använda under natt istället för mitt cesta serum, och även under min fuktmask.

    Har köpt så många produkter för huden denna månaden så tänkte lägga ca 400 på ett serum, därav funderade jag på denna,.

  2. Mia skriver:

    Hej Annica,

    pratade med Emelie häromdagen-hon är ju underbar! hennes omtanke och kunskaper gjorde mig glad hela dan 😀
    Hur lyckas du hitta så fantastiska medarbetare som du har? du borde sköta rekryteringen på mitt jobb 😉

    Kram

    • annica skriver:

      Hej Mia, Vad roligt att du tycker så! 🙂 Är så hjärtligt glad för alla våra fina tjejer. Utan dem är det inte möjligt att driva skincity som vi gör. Dom betyder extremt mycket!! Generellt låter jag min magkänsla guida mig;) Kram Annica

  3. Annie skriver:

    Underbart! Alltid så härligt med mingelbilder 😉 Gissa om jag ser fram emot lite skincity jul! 😀

    • annica skriver:

      Hej Annie, Jag ser med fram emot det:) Jag och mina kollegor är mitt uppe i julplaneringen.. Kan inte avslöja något utom att det kommer bli e riktigt, god Skincity jul;) Jag har planerat en alldeles speciell liten överraskning för alla som handlar hos oss i jul som jag väntar hem för att godkänna vilken dag som helst… hehe en liten Cliff hanger;) hehe Kram Annica

  4. Maja skriver:

    Hej Annica! I somras var jag utomlands och självklart fick jag en massa myggbett! Ca 25-30 stycken…Och nu är det så att jag fått en hel del mörka ärr efter dessa myggbytt…På benen, ryggen och magen. Vad kan jag göra för att göra dem mindre synliga? Kan de ”blekas” bort av sig själva? Skulle inte göra något om det var några få men nu är det en hel del…Tacksam för svar! Kram

  5. Frida skriver:

    Hej Annica!

    Vi är två tjejer som skriver vårt projektarbete p gymnasiet och vi vill skriva om just kosmetisk kemi. Vi hade från början tänk att jämföra hur ekologiska och icke ekologiska produkter påverkar cellerna men det verkade vara näst intill omöjligt att utreda. Vi undrar därför om du har tips på något som skulle kunna undersökas inom just kosmetika. VI skulle vara jätte tacksamma för svar.

    Tack på förhand,
    Vänliga hälsningar,
    Frida Wänblad

  6. Johanna skriver:

    Är solskyddsfaktor effektivt för att skydda ansiktet mot datorns ljus ,eller hur bör vi skydda ansiktet?

    Påverkar dator vår hud mycket?

  7. Olga skriver:

    Hej Annica, vad fina ni är och liten flicka också.

  8. Klara skriver:

    Hej!
    Skulle verkligen behöva lite guiding vad det gäller hudvårdsrutinen. skriver även i kommentarsfältet då jag vill ha hjälp med lite olika produkter. Känner också att det är lite svårt att beskriva min hud så blir lättare här. Jag har använt både sensai & MD formulations men kan nog inte säga att det gjort jättemycket även om Sensais produkter är helt underbara! Använder PTRs mattifying gel, sulfur mask & punktbehandlare. Tycker att PTR gelen mattar ner när man lägger på den och gör skillnad under dagen men är fortfarande blank i hela ansikte & oljig i T-zonen. Sulfur mask vet jag inte riktigt men använder den Max 10 min för tycker att jag kan bli ännu blankare dagen efter jag använt även om jag bara har på den 5 min så det kan ju vara att den kan vara för stark för mig.
    Men till min huds tillstånd, jag skulle väl säga att jag har blandhy(med normal hud på kinderna isåfall) eller fet hy sedan vet jag inte om jag har känslig i hyn för har aldrig reagerat jättemycket på andra billiga märken heller även om jag fick en väldig försämring när jag använda formula 10.0.6 ett tag. Har blivit lite torr på vissa ställen nu det senaste vilket säkerligen beror på att det börjar bli kallt. Fick även små små i princip hudfärgade knottror lite över halsen & käkbenen för ett tag sedan men det har aldrig hänt förr & gick över ganska fort. Just nu använder jag Sensai mud soap & Silk emulsion light ihop med PTR produkterna då. Har fått lite sämre hy på senaste vilket jag inte kan skylla på produkterna tycker jag då jag använt dom ganska länge. Har fått svarta pormaskar på näsan vilket jag aldrig haft förut,har sånna små små knottror på och runt näsan och även på hakan nu + 1-3 ”riktiga” finnar tillsammans med denna hemska blanka & oljiga hyn som jag verkligen skulle vilja bli av med!! Har även fått ärr/märken från tidigare finnar, så området är helt platt & det finns ingen finne där men det är ändå ett ganska tydligt blå/lila/rött märke kvar. Finns det någon mirakel produkt mot dessa hemska saker?? Det som jag har kollat på nu då är Maria Åkerberg vilket jag tycker verkar vara intressant efter som det bara är naturliga ingredienser som är då lite annorlunda från anda märken och priset är ju även så bra! Är bara 14 år & tycker allt med produkter är väldigt kul & är väldigt intresserad av att få min hy att se så bra ut som möjligt även om inga produkter kan trolla. Tycker du att Maria Åkerberg kan göra något för mig? Vilka produkter ifrån Maria Åkerberg passar mig bäst då? Eller vilket annat märke om man tänker bort priset isåfall?

    Har ett annatvproblem. Har blandat med ljusare nästan lite orangea fräknar blandat med nån mörk och nån pigmentfläck. Vill inte basera hela min rutin på pigmenteringen/fräknarna men vill verkligen se om det finns något serum eller mask som kan förbättra/ reducera det lite åtminstonde. vill ju gärna kunna lämna de gamla finnarna bakom sig

    Tack så mycket!

  9. Sara skriver:

    Hej!
    Jag hittar inte bareminerals oil-control primer på eran sida? Är den slut, har ni den inte eller hur ligger det till?

    kram

  10. Gisela skriver:

    Annica, nu behöver jag hjälp. Jag älskar allt som har med huden att göra och har bestämt mig efter två år att utbilda mig till hudterapeut. Undrar vart du pluggade? Jag bor i Göteborg så Gilda ligger ju bra till här, annars blir det elisabethskolan i Stockholm. Har du några tips på saker som är bra att tänka på? Och tips på hur jag kan ha en inkomst under tiden jag studerar?

    Kram och tack för världens bästa blogg

    • annica skriver:

      Hej Gisela, Låt mig hjälpa dig:)! Jag pluggade på privatskolan, numera yrkeshögskolan för hudvård och kosmetik. elisabetskolan är jättebra bra med. Gilda med. Det är just det med inkomsten som är viktigt att tänka igenom. Det är svårt att hinna jobba extra då man bör lägga allt på plugget det året/åren man går. Tycker jag. Jag kommer ihåg jag gick upp vid 4 på morgonen och satt och pluggade.. Isolerade mig från vänner i typ 1,5 år och bara totalt försvann in i hudens värld… men sen behöver man ju inte bli så extrem so jag var;) Kram och tack för fina orden! Annica

      • Gisela skriver:

        Ja men det är ju fullt förståeligt! Vill gå in för det och då blir det ju så! Funderar på att kanske plugga det om 1,5 år då, fast egentligen vill jag bara börja nuuuuu! Tänker lite på om jag ska plugga några kurser och jobba så mycket jag kan nu innan. Vet du några kurser som man kanske kan läsa som ej är privata och som jag kanske kommer ha iallafall lite nytta av på ett eller annat sätt när jag är hudterapeut. Funderar kanske på ekonomikurser men det får man ju lite med i utbildningen på Elisabeth och Gilda. Fast kanske är bra ändå? Har du några tips på kurser eller någon inte för lång utbildning som kan vara nyttig? Känner mig så lost

  11. Hilde skriver:

    Vad fina ni är allihopa, och speciellt den lite yngre modellen på sista bilden. Ska bli kul att se hur resultatet blir på sidan.
    Kram