Tävling- Vinn hudvårdsprodukter för 2697kr!

  • | Annica

TÄVLING, vinn hudvårdsprodukter, vinn produkter,

Men visst är det väl hög tid för en tävling nu för att pigga upp lite i höstmörkret?! Jag tänkte jag skulle lotta ut 3 Superhärliga produkter till 3 lyckliga vinnare!

Tre personer har möjlighet att vinna var sitt lyxigt riktigt dunderkit från Jan Marini till ett värde av 2697kr/st.

Kitet innehåller:

C-esta Cleanser

En ljuvligt mjuk och löddrande mjuk rengörings gele som passar alla hudtyper, även känslighud. Perfekt för hela ansiktet, tar bort makeup effektivt utan att torka ut. Kan även användas att raka benen/skägget med.

Age intervention Regeneration Booster

En anti-ageing formula som förbättra hudens kvalitet bl.a. med hjälp av coenzyme Q10, flera stärkande ”Growth Factors”, peptider och antioxidanter.

Appliceras innan ditt ordinarie serum som en essence…. Mmmmm beyond serum alltså mina vänner..

Kan användas som superbooster i kombination med alla andra hudvårdsmärken.

Nyheten Recover E

En lyxig fuktighetsbevarande crème perfekt särskilt för torrt klimat och torr hud men är passar även utmärkt för alla hudtyper.  Denna effektiva fuktighetsbevarare innehåller tre patenterade och bevisade ingredienser: Vitamin E, vitamin C och beta karoten som bekämpar fria radikaler.

Kitet passar alla hudtyper som vill ge huden en riktigt härlig boost så här på höst kanten.

 

SÄ HÄR GÖR DU FÖR ATT TÄVLA! 

Skriv i kommentarsfältet ett tips på en askungeprodukt som du tycker piggar upp/ger lyster och gör huden strålande på ett kick! Tipsa även gärna om du har något speciellt användningstips för produkten!

Tävlingen pågår tom fredagen den 25/10 kl. 24.00 och vinnaren meddelas här på bloggen någon dag efter.

TÄVLING  Annica Forsgren

Kom igen nu vänner, ge mig era bästa lystertips!

 

11 annica forsgren skincity.se

 

 

 

 

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

249 svar till “Tävling- Vinn hudvårdsprodukter för 2697kr!”

  • (249) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Malin skriver:

    Min askungeprodukt är Dermalogicas peeling, Daily Microfoliant, som ger mig en otrolig lyster! Låt gärna den sitta ett tag och man känner sig superfräsch efteråt. Tips två blir juicemaskinen för att börja inifrån med en vitaminboost! Plus bästa highlightern från duwop!

  2. Louise Deutgen skriver:

    Hej Annica!
    Jag är en trogen Skincity-kund som har lärt mig jättemycket om hudvård av den fantastiska bloggen och er otroligt informativa hemsida. Tack för det! Jag är 48 år, har en blandhy som är fet i t-zonen och något torrare på kinderna och vill hellre ha produkter som ger lyster än matthet. Jag har upptäckt att jag ser yngre och piggare ut med lystergivande produkter. Jag har ett par favoriter som jag brukar växla mellan. Egentligen mest för att jag gillar båda och inte kan välja bort någon av dem. Dessutom tror jag att det är bra att byta ibland och jag är alltid nyfiken på nya märken och produkter. Mina favoritmärken är Sensai, Murad och Priori. Har dessutom precis inhandlat lite PTR som jag ser fram emot att prova! JM har jag inte provat ännu men läst mycket om på bloggen och det verkar vara ett kvalitetsmärke som jag är väldigt nyfiken på.

    Här kommer mina två lystergivande favoriter som gör att jag får komplimanger:

    Murads Active Radiance Serum featuring Resilient-C Complex
    Helt fantastiskt serum som piggar upp och ger en otrolig lyster. Underbar apelsindoft.

    Priori Advanced AHA Skin Renewal Cream
    Snacka om Askungen på bal-effekt! Ett cremeserum som exfolierar och ger djupgående fukt. Verkligen en fantastik produkt som gör att den mest trötta och grådaskiga hud liksom stramas upp och blir fastare, inte en rynka är synlig och jag lovar minst fem år är som bortblåsta! Det bästa av allt är en jämn hy som fullkomligt strålar av lyster. Prova själva så får ni se! Jag rekommenderar båda produkterna varmt.

    Kram

  3. Pernilla skriver:

    Jan Marini har fantastiskt fina produkter. Roligt att ni lottar ut just dom 🙂
    Min hy har varit kvisslig hela livet fram tills nu. Jag har botaniserat på Skincitys sida flera gånger och alltid blivit nöjd. Allra gladast blev jag efter att ha provat Jan Marinis Bioglycolic Bioclear Cream. Den gjorde verkligen rent på djupet. Nu känner jag mig så bekväm med min hy att jag ibland hoppar över foundation. Istället använder jag Sensai Duo Bronzing Powder som jag tar på kinderna och lite i pannan. För att ljusa upp och öppna upp ögonen använder jag Sensai Silky Highlighting Powder både under ögonen och på ögonlocket. Glåmigheten är som bortblåst och hyn får en underbar lyster. Dessa vackra dosor finns ständigt i min väska.

  4. Karin skriver:

    Inget får dig att stråla som en rejäl dos kärlek!!
    Och mycket vatten förstås 🙂

  5. Louise Deutgen skriver:

    Hej Annica!
    Jag är en trogen Skincity-kund som har lärt mig jättemycket om hudvård av den fantastiska bloggen och er otroligt informativa hemsida. Tack för det!
    Jag är 48 år, har en blandhy som är fet i t-zonen och något torrare på kinderna och vill hellre ha produkter som ger lyster än matthet. Jag har upptäckt att jag ser yngre och piggare med lystergivande produkter. Jag har ett par favoriter som jag brukar växla mellan. Egentligen mest för att jag gillar båda och inte kan välja bort någon. Dessutom tror jag att det är bra att byta ibland och jag är alltid nyfiken på nya märken och produkter. Mina favoritmärken är Sensai, Murad och Priori. Har dessutom precis inhandlat lite PTR som jag ser fram emot att prova! JM har jag inte provat men läst mycket om på bloggen och det verkar vara ett spännande kvalitetsmärke som jag är väldigt nyfiken på.

    Här kommer mina två lystergivande favoriter som gör att jag får komplimanger:

    Murads Active Radiance Serum featuring Resilient-C Complex
    Fantastiskt serum som piggar upp direkt och ger en fantastisk lyster.

    Priori Advanced AHA Skin Renewal Cream
    Otroligt bra crem

  6. Katarina skriver:

    Jag vill tipsa om ett riktigt budgetalternativ som jag bara älskar, man känner att det stramar upp, går in i huden ordentligt och huden ser piggare ut på direkten.
    Aloe Gel från Sasco AB. 99,6% Aloe Vera. Made in Sweden. Även deras ansiktskräm är okej, men Aloe Gelén är fantastisk och alla har råd med den!

    Hälsningar

  7. Veronica skriver:

    Jan Marini BIOGLYCOLIC FACE CREAM, en riktig fuktbooost oavsett årstid.!Den gör sitt jobb samtidigt som den ger otroligt med fukt som gör huden väldigt glad!

  8. Linn skriver:

    Åh detta skulle jag hemskt gärna vilja vinna!

    För ett halvår sedan hittade jag din blogg Annica samt Skincity då såklart, jag gjorde hudtestet och fick rådet att börja med Maria Åkerbergs ekologiska hudvårdsprodukter.
    Jag har inte varit så intresserad av hudvård tidigare men nu när jag har följt din blogg får jag inte nog av hudvård! Det har blivit som ett nytt intresse för mig och jag skulle bli oerhört glad av att få prova Jan Marini som jag hör/läser så mycket gott om!

    Jag har precis fått hem Jan Marinis Age intervention prime och tycker att den är fantastisk, efter rengöring, ansiktsvatten samt fukt (efter din hudtyp) så kommer Jan Marinis fantasktiska primer och sen Bare Minerals Original SPF 15 foundation – du får en fantastisk lyster och kanonstart på dagen. Det får bli mitt askungetips.

    Trevlig helg och lycka till oss alla som suktar efter detta pris!
    Kram Linn

  9. Anette skriver:

    Hej!
    Ett tips för att känna sig som askungen en kväll:
    Först en mild rengöring Exuviance.
    Efter det Exuviance Rejuvenating Treatment Masque, kanonmask, den både stramar upp och rengör på djupet. Huden blir som ny och får en fin lyster.
    Efter den är så är huden redo för serum som jag då använder Transderma M. Dyr ja men dryg och helt underbar! Framförallt nu när huden börjar bli torr och fnasig 🙂 och sen Exuviance Age Reverse Day Repair. Ett lyft för huden!
    Efter det Sensai by Kanebo Cellular Performance Brightening Make-Up Base lyster lyster 🙂 och till sist Priori Foundation den bästa mineralfoundation jag nånsin testat!
    Ett litet tips har börjat att äta mycket tomater och huden känns mycket bättre!
    kram

  10. Louise skriver:

    Hej!

    Jag är ingen skönhetsguru och kan garanterat inte komma på bättre konkreta tips än vad som redan delgetts.

    Vad jag dock är en livsnjutare. Varje dag försöker jag se det fina i livet och fokuserar på det som gör mig glad.

    Det finns ingen skönhetsknep i världen som är bättre än att skratta, le, må bra och vara lycklig. Så mitt tips är att fokusera på det som gör dig glad och inte lägga energi på allt negativt, för tro mig, det är det som gör att du får trött hy!

    Idag är jag glad för att jag är ledig, min vovve har äntligen blivit frisk, vi ska ha myskväll här hemma och livet är härligt!

    Men, om jag ska rekommendera något som jag älskar så är det ett serum ifrån Clarins. ”HydraQuench Intensive Serum Bi Phase”. Jag upptäckte serumet för ett år sedan och det gör underverk på min hy, året runt. Min hy blir spänstig, mjuk och får massa lyster! Jag applicerar den i hela ansiktet, undviker ögonen, varje dag och sedan dess har min hy blivit mycket mer balanserad.

    Så mitt tips: Skratta, var lycklig och boosta huden med serum!

  11. Maria skriver:

    Min askungeprodukt är helt klart Dermalogicas Overnight Repair Serum. På morgonen vaknar man alttid med extra lyster i ansiktet och det känns alltid lika bra!

  12. Anna skriver:

    Krämer i all ära men billigast är att gå träna och sen basta 🙂 det bästa lystergivande medlet efter att vara kär;)

    Men lite aniktsgympa funkar det med …..

  13. Linda Persson skriver:

    Hej Annica!
    Tack för en bra sida!!
    Åh, det kittet man inte bli ledsen om man vann! 😛 Här kommer ett väldigt billigt lystertips;
    Bikarbonat! (Ej bakpulver) Kostar ca 10 kr för en burk på vilken mataffär som helst. Blanda ett tesked i en tom sprayflaska, använd som ansiktsvatten. Både på bomullsrondell och som uppfräschning under dagen över makeupen.
    Bikarbonat är även toppen att borsta tänderna med, det bleker och slipar. Blanda då lite pulver med bara en skvätt vatten. Drick bikarbonat! En tesked i ett glas vatten. Många problem som uppsvälld mage, förkylningar mm beror på att vår kropp är försurad. Bikarbonatet är starkt basiskt och återställer ph-värdet (Ät dock inte på 30min-1 tim efter, magen behöver vara sur för att bryta ner maten) Tänk på samma sak om du använt bikarbonatvatten i hårbotten för mjäll el torr hårbotten, att du måste återställa balansen…Avsluta då med att skölja håret med äppelcidervinäger. Bada i bikarbonat! (2 dl till ett fullt bad) Blir ett koldioxidbad som ökar cirkulationen till hud och muskler. Blodets ph sänks, bra för värk.
    Bikarbonat är en helt naturlig produkt!
    Ha det fint!
    Hälsningar Linda 🙂

  14. Marika K skriver:

    Prioriterad sömn och sen PHYTOMER OLIGOFORCE SOOTHING ENFORCEMENT SERUM innan ansiktskrämen på morgonen brukar få mon hud att leva upp. Men det här paketet skulle jag gärna vinna för att testa då hudtestet rekommenderade just JM för min hud. Håller tummen för vinst i denna tävling med en så många olika tips. Kanske den resulterar i ”kundernas tio-i topp” på rekommenderade produkter?

  15. Sandra skriver:

    Jag älskar Jan Marini och avviker sällan från deras Bioglycolic line. Tvätten ur serien är bland det bästa man kan komma över! Jag brukar låta den sitta på huden i ca fem minuter innan jag fuktar ett tvättlapp och stryker bort den. Detta tillåter produkten att exfoliera huden. Jag får emellanåt Perioral dermatit (framförallt vid väderväxlingar = hösten) och det som är perfekt med Bioglycolic cleanser är att den är tvålfri och irriterar inte lika mycket som andra tvättar kan göra. Man masserar dessutom in produkten med fingertopparna (utan vatten!) och stryker bort den innan man sköljer med vatten, vilket låter en avgöra om man bör undvika ett område helt vid skov.
    Passar fet liksom torr hy, helt galet bra!

    Ett annat tips inför vintermånaderna är morotsoljan! Alqvimia har en som är helt underbar! Denna olja använder du när huden fortfarande är fuktad (och under din vanliga hudkräm) på såväl kropp som ansikte och den ger en fantastisk lyster och även lite färg. Frukta inte, man blir inte gulorange! Bara lite lite härligt gyllene och man slipper se den gråa uppenbarelsen i spegeln : )
    Med huden mjuk och återfuktad kan man sen njuta av frisk luft och långa promenader i väder och vind utan att det stramar och sticker, glad höst på er!

  16. Therese skriver:

    Mitt absolut bästa askungetips är ett par sprayningar i ansiktet utav Matis Réponse Vitalité Energizing lotion under en dag så får man en riktigt härlig lyster på ett kick! Samt nyckel ingrediensen i livet, Kärlek!

    Kram på er alla och ha en fin dag!

  17. Nina Persson skriver:

    Min aksungeprodukt är absolut Dermalogicas Daily Resurfacer. Jag använder den som en kur på hösten och våren. Den tillför en massa fukt och jämnar ut pigmenteringar som kommit med sommarens soltimmar. Jag ser tydligt att hudstrukturen blir bättre och får mycket mer lyster! För att boosta huden extra använder jag Daily microfoliant på morgonen och denna på kvällen. Denna bör finnas i varje kvinna/mans hem=)

  18. monica skriver:

    Att slutat röka♥har fått tillbaka färgen på huden samt testat jan marini a plus.

    Men mitt tips till fuktig och rosig hy är att riva gurka och blanda med lite honung så den inte blir så rinnig. Blir jätte mjuk och mitt ansikte känns återfuktat .Behöver nu mer boost till mtt ansikte så jag håller tummarna

    Kul med alla härliga tips.
    Kram till alla här och skin city

  19. christina loveur skriver:

    Clarins produkt Vital Light Serum är min askungeprodukt. Jag kan inte leva utan den, alla som inte har testat den än borde göra det NU! Är väldigt nyfiken på produkterna i vinsten så jag håller tummarna
    kramar

  20. Maria Persbo skriver:

    Dermalogicas super rich repair gör underverk den kalla årstiden, man blir så återfuktad! Vill jag vara extra lystrig använder jag några ”duttar” av high beam, en fantastisk make up-produkt.
    Tack för finfina tips.

  21. Jenny skriver:

    Mitt bästa askungetips är lätt ”Gentle cream exfoliant” från Dermalogica! Den är superbra om man som jag har känslig hud och inte vill skubba huden. Trots att den är utan korn känns huden supermjuk efteråt, och nu till det som verkligen är askungeeffekten av denna mask: Om jag har en funne brukar jag lägga lite på och låta den sitta lite längre. När jag sköljer av krämen är finnen nästan helt borta! Jag använder mig av Exuviance i övrigt, men denna mask kommer jag aldrig byta ut!
    Ett annat tips från Exuviance är deras Vespera Bionic-serum! Det är helt fantastiskt! Och det som också gör detta lite speciellt är att jag brukar lägga lite under ögonen också, innan jag lägger den vanliga ögonkrämen. När jag vaknar dagen därpå ser mina ögon mycket piggare ut än de gjorde när jag bara använde ögonkräm. Jag är märkbart ljusare under ögonen och ser inte lika ”hålig” ut.
    Det finns massa fantastiska produkter, men det här är mina bästa askungetips!
    Hoppas att jag vinnerrrr!!!:)

  22. Fröken skriver:

    Min bästa är Exuviance dag – och nattkräm! Äntligen har jag en hud i ansiktet som följer med när munnen rör sig, istället för nåt som känns som om det ska krackelera vilken sekund som helst 🙂

  23. Susanna skriver:

    Hej Annica!

    Älskar också lyster och allt vad det innebär!
    Jag tycker att syraprodukter är en bra källa till lyster och fräschör eftersom de exfolierar, skyndar på cellförnyelsen och ger bra med fukt. Brukar också addera Transderma C som är fullspäckad med c-vitamin som ger fantastisk lyster!
    En annan favorit är Decleors flash radiant mask är en riktig askungeprodukt som ökar cirkulationen och ger superfin lyster. Vill man fuska lite kan man alltid dutta på lite highlighter från Glominerals. Mer lyster åt folket! 😉

  24. Malin N skriver:

    Vilken fantastisk tävling!

    Mitt tips är: någon droppe kallpressad ekologisk arganolja innan din vanliga dagkräm på morgonen. Enbart olja på natten. Min hud har blivit så mycket bättre sedan jag började med denna rutin.

  25. Ida skriver:

    Hej!
    Jag vill tipsa om PTR Un-wrinke illuminator och PTR CC-Cream, de ger verkligen härligt lyster på ett kick!
    Gillar även lermasken skin glow, topp produkt 🙂

  26. Susanne skriver:

    Vid skiftningarna mellan höst-vinter och temeraturer och luftfuktighet som går helt bananas så gör även min hud det, speciellt i ansikte och på händer. Jag får extremt fnasiga händer och självsprickor som gör attans så ont. I ansiktet blir jag fnasig runt näsa och kinder och läppar.

    Mitt Askunge-tips är,

    Händer: Burt’s bee apricot scrub som jag skrubbar händerna med, mjuk och fin blir jag. Sen på kvällen tar jag en klick Bepanthene (går bra med vilken kräm som helst som innehåler lanolin) och masserar in i händerna

    Ansiktet,

    En fuktig handduk som jag masserar bort fnasigheten med och följer upp med Elisabeth Arden 8 hour cream på de utsatta ställena, som ni kanske förstår så är det här kvällsrutinen 🙂

    Må väl!
    Susanne

  27. Josefin skriver:

    Hör upp!=) Decleors night balm ylang ylang har gjort min hy till en helt annan… vaknar och känner att den verkligen har jobbat under natten. Kostar en slant för en student men endå prisvärd när man faktiskt ser resultat! tack en underbar blogg! håller tummar o tår! Mvh Jossan

  28. Kristina Resmark skriver:

    Hej Annica,
    Mitt tips,som jag fått genom din suveräna blogg, är att använda Camu Camu produkterna från P.T.Roth.
    (är lika glad varje gång jag får mitt paket från er ) Det är en fantastisk C-vitamin kur som ger lyster. Jag använder serumet och fuktighetskrämen och upplever att min torra och känsliga hy fått en fin lyster, känns silkeslen och återfuktad. Peelar huden regelbundet för att produkterna ska penetrera bättre.
    Hälsningar Kristina

  29. Litzi skriver:

    Hej allihop!
    Mitt tips för direkt lyster är en produkt från Akademikliniken som heter Pro Lipid Delivery Mask! Det är en superhärlig mask med små blå korn som blir upplösta när man masserar in masken med ljummet vatten och resultatet är en superlen lite plumpad och återfuktad hud, so nice 😉 Mitt speciella användningstips är att alltid peela huden innan den här masken för extra lyster men isåfall med en peeling som INTE river upp huden, alltså helst en i pulverform ex Dermalogicas daily microfoliant eller JMs skin zyme, båda två är superfina. Så peela först och sedan en mask med en massa fukt och nyttigheter = lyster som Askungen på balen 😉 STOR kram till er alla!

  30. A-K skriver:

    Mitt bästa tips för att få en ”lysterkick” är att när jag vaknar på morgonen och känner mig trött och grå så lägger jag en Bliss oxygenmask. Under tiden den verkar så passar jag på att stryka dagens kläder, fixa lite frukost och sen hopp in i duschen. Perfekt vardagslyx som ger en härlig lyster och genast gör mig på bättre humör!

  31. Ellinor skriver:

    Hej på er ifrån Växjö!!! 🙂

    Vintern börjar ju sakta, men säkert dra in över oss, det känner i alla fall jag på min hy som börjar få torra partier när det är kyligt ute!

    Därför vill jag tipsa er alla, om en marockansk lera som kallas för ”rhassoul”. Mineralen har använts som skönhetsmedel i Marocko i hundratals år. Det är en ljusbrun lera som blandas ut med antingen vanligt vatten eller rosvatten och som sedan läggs på huden tills masken börjar stelna.

    Rhassoul eller rassullera, har en mild peelingeffekt som är rengörande med avgiftande egenskaper. Leran har även antiinflammatoriska, smärtstillande samt anti-mikrobiella och antiseptiska egenskaper.

    Jag köpte min lera i Marocko då jag reser dit ofta, men det finns lika gärna att beställa på nätet här i Sverige. Jag har märkt på min problemhud, att med användning av Rhassoul, har det blivit betydligt bättre, på grund av att leran har förmågan att dra ut överflödigt fett och orenheter från huden, bland annat. Leran förbättrar även de som besväras utav, eksem, psorisis, akne samt rosacea.

    Min askungeprodukt är alltså, ”Rhassoul-leran” som jag tipsar er alla om att börja använda, antingen som ansikts/kropps/hår mask någon gång i veckan eller som tvål eller hudrengöring.

    Ha en fin höst allesammans! 🙂
    P.S, tack för en riktigt bra blogg, ni är kanon!

  32. Johanna skriver:

    Hej!

    Vill först passa på att tack för en alldeles utmärkt blogg! Läser den med stor behållning.

    Mitt bästa tips för en strålande hy är regelbunden peeling. En produkt som är helt fantastisk i sammanhanget är en doldis i Clarins sortiment. Den heter Gentle Exfoliator Brightening Toner. Det är som ett ansiktsvatten som man sveper över ansikte och dekoltage 1-2 gånger i veckan. Den peelar huden med hjälp av milda fruktsyror utan någon som helst stickig känsla. Min hy
    känns alldeles lystrig och silkig efter applicering. Jag ger denna produkt högsta betyg!

    Johanna

  33. Annica skriver:

    Hej,
    JM’s Bioglycolic face cleanser samt Bioglycolic face cream är mitt bästa tips!
    Produkterna är väl värda sitt pris då de är superdryga.

    Har du inte råd med hela 5-stegs serien rekommenderar jag varmt dessa två produkter. Fram kommer en frisk, rosig hy som strålar!

    Kram,
    Annica

  34. frida skriver:

    Tycker det är viktigt att peela när man vill vara extra fin 😀 kan varmt rekommendera exuviance rejuvenating bionic skrub 🙂 den har fina korn så den ”rispar” inte huden och den är såå prisvärd:) och jag tycker man blir extra fin när man skrubbat innan man lägger på foundation eller annan bas 🙂 kan också rekommendera Maria åkerbergs jojoba olja efter peeling. Jag brukar peela och sedan liksom massera ansiktet med oljan så den riktigt sjunker in och efteråt ser man så mycket piggare ut och får fin lyster 😀 TACK skincity för ert stora urval av toppen produkter!! inte konstigt att ni är så populära 🙂 dessutom vill jag bara säga att ni är riktigt proffessionella!

  35. Helena skriver:

    Glömde fråga: varför utgår Age Intervention Cream? Det är en av mina favoriter. Är Recover E helt likvärdig?

    • annica skriver:

      Hej Helena, Man förbättrar och utvecklar hela tiden och denna motsvarar den cremen men har ytterligare hudförbättrande egenskaper! KRAm Annica

  36. Helena skriver:

    Vilken drömtävling för mig som ÄLSKAR Jan Marini! Mitt bästa tips för lyster är Jan Marinis C-Esta Face Serum. Jag använder det både morgon och kväll, och nu när det blivit kallare tar jag lite extra. Huden får lyster och blir plumpad på ett härligt sätt! Och så doftar serumet så otroligt gott av citrus. När jag vill vårda och stråla lite extra gör jag en peeling med Clean Zyme och Skin Zyme först. Tack för att du hjälpte mig hitta Jan Marini Annica!

  37. Linn skriver:

    Min emergency och all-time favorit produkt är Dermalogicas ”Multivitamin Recovery Masque”. Den är helt fantastisk på att återfukta, lugna och maxa lystern i huden och gör den mycket smidigare samtidigt som den jämnar ut färgen helt i huden så alla rodnader försvinner och lugnas. Men mitt absolut bästa tips dock är att ALLTID använda den som en after sun efter du fått lite för mycket sol eller bränt dig. Jag råkade i somras bränna mig över axelpartiet och ena armen rätt rejält fastän jag haft högt solskydd på mig. När jag kom hem snålade jag inte på artilleriet utan drog ett generöst lager över hela ”brännskadan” och lät det sitta hela kvällen och natten. Ni som bränt er rejält någon gång vet att en sådan bränna lätt kan hänga kvar några dagar men min var efter min askungenkur helt borta! Ingen sveda, hettande känsla, kli, eller skinn-ömsande!! Helt klart ett måste i mitt hudvårdskit, sommar som vinter!

  38. Pia skriver:

    LYSTRING! 🙂

    Jag vill varmt rekommendera Cicameds Collagen Boost Mask, samt Serum C från samma märke! Jag fick upp ögonen för dessa askungeprodukter efter att ha läst om dem här på bloggen 🙂 Så här gör jag:

    Först använder jag den fantastiska peelingen från Dermalogica, Daily Microfoliant för att få en bra start och riktigt ren hud. Därefter tar jag en liten klick med
    serum C och sist men inte minst Boost Mask. Sedan sover jag med den och känner mig fin på morgonen, trots mörk oktober!

    Detta gör jag flera kvällar i veckan och jag använder ofta Boosten även på morgonen som en primer innan make up. Jag tar då ett tunnare lager och låter den sitta i några minuter först. Och vips! Lystrig, balanserad och len hud! Även min tonårsdotter har upptäckt fördelarna, så jag lånar ut – om än lite motvilligt 😉 Produkterna har blivit hennes och mina guardian angels i badrumsskåpet!

    Det vore dock otroligt inspirerande att få testa de fina produkterna från Jan Marini! Kram till er!

  39. Erika A skriver:

    Vilken härlig tävling! Hoppas kan man ju alltid göra, att man vinner 🙂

    Min bästa askungeprodukt är en skrubbvante. Det gäller ju att få bort den gamla huden för att ansiktskrämen ska kunna dras in ordentligt, tar man inte bort gammal hud först så lägger sig ansiktskrämen som ett lager och gör egentligen ingen nytta. Som avslut, smörj in med Clarins Beauty flash balm och huden är som ny! 🙂

  40. Jenny skriver:

    Det som funkar på mig och som jag självklart blivit tipsad om av er duktiga tjejer på Skincity är JM:s Clean Zyme och Skin Zyme ca 2ggr i veckan och sedan att några dagar i veckan sova med Dermalogicas Skin Hydrating Mask. Får en naturlig lyster och har fått höra att jag alltid ser så där fräsch ut av mina arbetskamrater.
    Bättre betyg kan man inte få tycker jag.

  41. Linn Isabel skriver:

    http://aloeveraonline.se/hudvard-ansiktsvard/41-ansiktskram-aloe-face.html
    efter som du skriver ”askungeprodukt” så har jag en aloe face crem från Sasco att recomendera. det kostar 85kr och får riktigt huden att slappna av.
    En s.o.s crem med aloe vera och E-vitamin.

    tack för en underbar blogg. 🙂

  42. Johanna skriver:

    Jag använder med glädje Jan Marinis fem stegs program dagligen. På söndagar lägger jag till C-Esta facemask och avslutar sedan med Bioglycolic Sunless Selftanner. På måndagmorgon vaknar jag sedan med lite ”solbränna” i ansiktet och känner mig både piggare och fräschare. En perfekt start på veckan!

  43. Jennie Pamp skriver:

    Vill först tacka för en grym blogg.
    Mitt tips är Dermalogicas Daily microfoliant, använder denna 3-4 ggr i veckan. Har den stående i duschen så det inte glömms bort. En gång i veckan använder jag md formulations mosisture defense som är en riktigt fuktbomb. Brukar sova med den och vaknar upp med ett lyster i hela ansiktet.

  44. Maja skriver:

    Fick tips av hudterapeut exuviance produkt o är jätte nöjd o kan rekomendera till andra det finns oxå clarins som är oxå bra o det extra bra är peterthomas roth. Tveka inte om dem produkter.

  45. Anna skriver:

    Sa du lyster? Well, den där lystern har jag själv jagat med ljus och lykta de senaste sju månaderna som spädbarnsmorsa. Say no more. Men det närmaste lyster jag kommer just nu är med hjälp av Dermalogicas Multivitamin Power Recovery Masque. Jag brukar sova med den ibland och den är grym. Att sedan utgångsläget är halvrisigt just nu får jag bara försöka deala med. Ett av dina vinnar-kit kanske skulle ge mig lite extra glow i kombo med en natts obruten sömn. Ljuvliga tanke!

  46. Sandra Rudberg Uhlén skriver:

    Jag har testat massor av olika primers men den absolut bästa är Clarins. Det blir superfint under smink vilket gör att det sitter mycket bättre och hela dagen. Huden känns matt vilket är kanon speciellt på bland/fet hy. Särskilt om man har ett jobb sittandes framför datorn då huden lätt kan bli glansig och kan ”äta upp” sminket. Men inte med denna primer! Den blir också jättefin om man vill bli uppiggad och fräschare i huden utan smink. Hudtonen känns jämnare, porer blir mindre synliga samt glansighet trollas bort. En superprodukt helt enkelt.

  47. johanna skriver:

    Hej !

    Änvänder en del produkter som finns här hos er, men ska tipsa om en som inte ni har men som är räddningen för mig när tiden inte räcker till ibland.
    Vitamin C Skin Reviver från Body Shop. Ger lyster mjukhet och bara doften gör en på bättre humör. Och humöret tillför en hel del lyster det med 😉
    MVH
    Johanna

  48. Sandra skriver:

    Åh vilken härlig tävling, skulle vara rena drömmen att vinna dessa lyx-produkter!

    Mitt bästa askungetips är att bomba huden med fukt. Detta utgör en perfekt bas för att få till den där perfekta lystern när du sedan applicerar makeup. Den bästa serien för perfekt lyster tycker jag är Clarins HydraQuench-serie där man applicerar serumet Bi-Phase och sedan fuktkrämen (jag använder Normal to dry skin) samt ett par gånger i veckan komplettera med deras Cream-mask som är en helt underbar fuktmask. Startkitet HydraQuench på Skincity är perfekt om man vill testa på innan man köper alla produkter i full-storlek 🙂 Tack för en riktigt bra och inspirerande hudvårds-blogg 🙂

  49. Elin Lindberg skriver:

    Hej alla vackra människor!
    Här kommer mitt askungetips. Dermalogica Daily Microfoliant!!
    Ett puder som tillsammans med lite vatten i handen blir till den perfekta peelingen, som genast lämnar ett synbart resultat av lyster och en härlig ren känsla i ansiktet. Love it !! <3 Går lika bra att använda varje dag som att lyxa till det någongång i veckan, du bestämmer. Stor KRAM och Tack för bästa bloggen!

  50. Malin skriver:

    Hej!
    Kan varmt rekommendera Kanebos 10 Seconds Awakening Essence, en quickfix som FUNGERAR som den lovar. Särskilt effektiv runt ögon mot påsar och mörka ringar.
    Med vänlig hälsning Malin

  51. Marika skriver:

    Med Clarins Beauty Flash Balm på min kind
    blir den mjuk och len som en sommarvind
    därefter ger CC Cream Broad Spectrum från PTK
    en känsla jag unnar alla att få prova på.

  52. Eva skriver:

    Vilket drömkit det vore att vinna!!! Aldrig haft sådan lyster i huden som efter ett halvt år med Jan Marinis fem steg, cesta serum, bioclear (som är fantastiskt för att motverka acne och göra huden slät), transformation serum och solskyddet! Extra bra med enzym peelingen från JM varje vecka till. Hela kitet gav verkligen resultat! Brukar också ta JM primer med Kanebos fluid finish lasting velvet tunt över och som extra lyster Prioris foundation som jag sveper över kindben tinningar och näsa och som ger en fantastisk finish som liknar den man ser på modellbilder:-)!! Tack för jättetrevlig blogg och härlig tävling.

  53. Maria skriver:

    Askungen hade en skral kassa men för små slantar får man bästa lösningen för glåmig hy: rikligt med Lumenes BB-cream och eftersom den är så billig köper man såklart två färger för de olika säsongerna och blandar till perfekt nyans. Om inte den lystern vore nog, använd en riktigt hög och gärna färgsatt solskyddsfaktor som high lighter, tex Vichys tinted spf 50. De slår allt, oavsett prisklass!

  54. Tiina skriver:

    Mitt bästa tips en måndagmorgon i oktober: Vakna efter åtta timmars sömn. Vänd dig om och kyss din älskling i nacken. Dra på dig en morgonrock och lufsa ut ur sovrummet, in i badrummet. Det starka ljuset kommer obönhörligt att väcka dig. När ögonen vant sig öppnar du badrumsskåpet och plockar fram en enzym masque som heter Vital C från Image skincare. Applicera över ansikte, hals och dekolletage. Sitt en stund på toastolen och fundera över livets storhet. Hoppa in i duschen och skölj av dig – och passa på att tvätta håret. Kom ut som en ny människa. Torka dig och spraya lite Mult Ative Toner från Dermalogica över ansikte, hals och dekolletage. Redo för en ny vecka!

  55. Camilla skriver:

    Jag har tre tips. Ett gammalt som jag kört med länge och ett bara bpgra dagar gammalt. 1: Clear Radiance från Bare MInerals. Blandar ner detta i mitt löspuder och huden får superfon lyster. 2: Testade just Chanels CC-cream. Perfekt quick-fix när man inte orkar med att sätta på sig hela kittet (primer, foundation osv..). TYcker den är grym! 3: Gör en ansiktsbehandling med AHAsyror.

  56. Annsofie skriver:

    Trött på att se ut som en kaja.
    Nu är det all-in på Clean zyme papaya.
    Produktserien Jan Marini,
    dig känner jag mig fin i.

  57. Therese skriver:

    Önskar jag hade nåt bra tips så jag fick vara med och tävla men tycker inte att jag har hittat nån produkt som förvandlar min hy nåt speciellt 🙁
    Kanske nån av produkterna från Jan Marini skulle kunna bli min favvo?! 🙂

  58. Ewa Nilsson skriver:

    -Vaa? Är du 41 år?? Så gammal ser du verkligen inte ut att vara!
    Den här snälla komplimangen fick jag av en 17-årig tjej på gymnasiet där jag jobbar, för två veckor sedan. Det finns två anledningar till att jag blev väldigt glad. Den första är att den kom från hjärtat och gymnasietjejer idag är väldigt kritiska och tuffa. De delar med andra ord inte ut komplimanger i onödan. Den andra anledningen är att jag fick bekräftat att min hudvårdsrutin verkligen fungerar och att jag har en hud med mycket lyster som ser ungdomlig ut

  59. Ewa Nilsson skriver:

    -Vaa? Är du 41 år?? Så gammal ser du verkligen inte ut att vara!
    Den här snälla komplimangen fick jag av en 17-årig tjej på gymnasiet där jag jobbar, för två veckor sedan. Det finns två anledningar till att jag blev väldigt glad. Den första är att den kom från hjärtat och gymnasietjejer idag är väldigt kritiska och tuffa. De delar med andra ord inte ut komplimanger i onödan. Den andra anledningen är att jag fick bekräftat att min hudvårdsrutin verkligen fungerar och att jag har en hud med mycket lyster som ser ungdomlig ut

  60. Hildé skriver:

    Hej!
    Vilken fantastisk tävling i höstrusket, när värmen är på inne, vind och kyla ute. Huden börjar kännas lite blek, trött och torr.

    I am in LOVE with Babors HSR Lifting Extra Firming Foam Mask, all thanks to Annika! (Du har rekommenderat den här på bloggen).
    Den ger en slätare och spänstigare hud, fantastisk lyster och den återfuktar rejält. Jag använder den efter rengöring och peeling. Resultatet blir bäst när den får verka i minst 30 minuter. En söndagkväll med rengöring, peeling, och masken blir jag som Askungen!

    Ett annat snabbt tips är nämligen Decleor Flash Radiant 3 minute Mask!
    Helt Underbart! A real-life saver on early mornings 🙂

  61. Anita skriver:

    Lägger på Dermalogica age smart multivitamin power recovery mask om kvällen och torkar bort det överflödiga morgonen etter före jag börjar med min hudvårdsrutin med dermalogicaprodukter anpassat min hy av skincitys superduktiga hudterapeuter 🙂

  62. Sara skriver:

    Har inte haft nöjet att prova nått från Jan Marini så detta kit vore väl en bra introduktion:-) Mitt askungetips är Maria Åkerbergs ”Papaya Peeling” som både emzympeelar huden fantastiskt len och återfuktar den med mängder av oljor. Lite ”Royal Facial Oli Neroli” efteråt samt en god natts sömn gör att du vaknar på morgonen med en ny och fräsch hy!

  63. Lina skriver:

    Åh, mitt askungetips nummer ett är utan tvekan Maria Åkerbergs Dark Chocolat Mask. DEN ÄR FANTASTISK! Jag brukar först peela med Maria Åkerbergs Aha & Jojoba scrub, sedan lägga denna ljuvligt doftande chokladmask, som jag har fått majoriteten av mina vänner att köpa och älska, för att sedan avsluta med Maria Åkerbergs Serum C-vitamin och Maria Åkerbergs Face Lotion. Ni som önskar strålande vacker hy, med väldoft som bräcker allt, testa Dark Chocolat Mask! Bisous!

  64. Johanna skriver:

    Hej!
    MD:s critical care serie e underbar, men framförallt shielding creme. Makeupen sitter som berget och huden blir slät och ser ut som porslinshy! 🙂
    //Johanna

  65. Melissa Ambjörn skriver:

    Hej hej,

    SISLEY Hydra-Flash-Intensive Formula är en jättebra mask.
    Jag har gått över till Jan Marini och använder Skin Zyme och tycker att den är jättebra!

    Mvh
    Melissa

  66. Sonja skriver:

    L´Occitanes nya Angelica/ Iris serum ger huden en jätte fin lyster. Bästa serumet jag testat!!

  67. Hanna skriver:

    Jag brukar använda L’Occitanes Brightening moisture mask när jag känner mig lite grå och trist i huden. Den ger omedelbar glöd, och ger en extra fuktboost. När jag är riktigt vinterfnasig i huden och vill prova något enklare tar jag ibland rent shea smör i ansiktet, som en mask. Lite kladdigt, och mer omständigt, men absolut värt det! För övrigt har jag länge velat testa ut Jan Marini, så jag hoppas på att bli en av de lyckligt lottade! 🙂 /Hanna

  68. Emmy skriver:

    Hej Annica, min text försvann. Prövar ännu en gång och ser om jag har turen med mig 🙂 Age intervention prime från jan marini, använder den efter mitt 5steg på morgonen. Denna primern ger en silkeslen jämn och klar lyster. Trollar även bort små fina linjer och porer. Brukar blanda den med vanila sugar från ID vare minerals och använda som highlighter, lägger det på mina kindben för att framhäva dom mer sedan dutta försiktigt vid ögonvrån för en klare och piggare blick 🙂

  69. Kerstin skriver:

    En rask promenad i minusgrader!

  70. Stefan skriver:

    Hej!

    Jag som varit en man som använt tvål och vatten är i dag väldigt tacksam att min sambo efter enträget tjat fick mig att börja använda Matis herrserie.

    Jag har aldrig haft några problem med min hy, inga orenheter eller problem med acne så jag såg inte riktigt vinsten av att lägga pengar på sådana produkter – tvålen funkade ju fint.

    I dag använder jag Matis Daily Exfoliating Face Gel dagligen i kombination med Matis Global Anti-Ageing Active Cream och vilken skillnad jag framförallt upplever i min hud. Den känns fräsch, frisk, ren och spänstig. Att arbetskamrater och vänner påpekat att jag ser pigg och glad ut tar jag som ett tecken på att det faktiskt fungerar! Så detta är två produkter jag tror vilken man som helst skulle bli glad att finna under julgranen i år.

    Skulle jag ha förmånen att vinna detta lyxiga paket är det självklart min sambo jag skulle vilja överraska. Lyxiga krämer är det som piggar upp vardagen, för vi liksom många andra, befinner oss mitt i livet med hus, barn och krävande arbeten.

    Fortsatt trevlig vecka!
    Stefan

  71. Emmy skriver:

    Hej Annica, min text försvann. Prövar ännu en gång och ser om jag har turen med mig

  72. Gunhild skriver:

    Hej alla!

    Förutom rätt kost och sömn, finns det två faktorer som avgör hur mycket lyster din hud får eller upplevs ha, speciellt nu när hösten gör sig påmind med stramande torr hy som lätt känns glåmig:

    Rengöring och återfuktning.

    För rengöring har jag precis upptäckt Sensais ”Silky Purifying Cleansing Oil” och ”Creamy Soap”! Vilken silkes-känsla, vad ren huden känns utan att strama! Creamy soap är också perfekt att tvätta ansiktet med innan man fortsätter med askunge-make-up inför kvällen. (Skin city har också stans bästa priser just nu, 20 %rabatt vilket gör produkterna än mer prisvärda!)

    Som återfuktare upplever jag att Neal’s Yard ”Wild Rose Beauty Balm” är outstanding. Krämen är fet med en underbar rosdoft, så det är ingen direkt dagkräm utan återfuktaren nr 1 på natten. Har du stramande, rödblossande hud på kvällen är den garanterat slät med en exceptionell lyster på morgonen. Nästan ingen foundation eller puder behövs. Alla undrar vilken ansiktsbehandling jag gjort. det är bara en kräm svarar jag, och till vettigt pris dessutom!

    Tack för en underbar, matnyttig och livssprudlande blogg,

    Gunhild

    PS. sedan är morötter något jag rekommenderar att äta varje dag (2 st) då de har en uppstramande och tonande effekt… 🙂

  73. Paulina skriver:

    Hej!
    Jag har känt mig så grå & blek & sliten i hyn nu i höst & kände att jag bara måste ta tag i detta för inget av det jag hade hemma i badrumskåpet funkade, googlade mig in på eran sida & sökte mig fram till C esta masken vilket jag är så glad för att jag gjorde, för vilken lyster & spänst & ung hy jag fick vid bara första appliceringen .
    & vill nu gärna prova mer av Jan marini produkterna.
    Så nu håller jag tummarna!!!!
    Kärlek Paulina.

  74. Paulina skriver:

    Hej!
    Jag har känt mig så grå & blek & sliten i hyn nu i höst & kände att jag bara måste ta tag i detta för inget av det jag hade hemma i badrumskåpet funkade, googlade mig in på eran sida & sökte mig fram till C esta masken vilket jag är så glad för att jag gjorde, för vilken lyster & spänst & ung hy jag fick vid bara första appliceringen .

  75. Paulina skriver:

    Hej!
    Jag har känt mig så grå & blek & sliten i hyn nu i höst & kände att jag bara måste ta tag i detta för inget av det jag hade hemma i badrumskåpet funkade, googlade mig in på eran sida & sökte mig fram till C esta masken vilket jag är så glad för att jag gjorde, för vilken lyster & spänst & ung hy jag fick vid bara första appliceringen .

  76. Helena Penelope skriver:

    Hej alla skönhetsfantaster 🙂 Vilken underbar tävling!

    När min hud känns glåmig och grå som den kan göra efter en ordentlig förkylning eller när kylan kommer har jag en favorit som alltid är en räddare i nöden. Nämligen
    Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask! Man kan ju använda den 3 gånger i veckan eller som rengöring när man har lite blemmor, för aknebakterien skyr ju syre.. Bra va? 🙂 Den ger lyster direkt och det känns som om huden får sig en härlig boost!
    Nu ska man ju inte massera in den här masken, men mitt speciella användningstips för lite extra lyster är just en massage för att få igång blodcirkulationen i huden som gör att huden bl.a. tömmer lite på slagg. Gör tex det här i duschen! Börja med att massera genom att dra med fingrarna inifrån ut på vardera ansiktshalva. Börja tex på käkbenet i mitten av hakan, dra lätt utåt mot slutet av käken, upprepa 3 gånger och jobba dig upp i linjer genom hela ansiktet. Vid pannan kan man dra uppåt mot hårfästet istället för utåt (för lite lyft ;)) Det är både välgörande att ta en stund för sig själv att göra det här och ger huden lite hjälp på traven. Avsluta denna sköna stund när huden fortfarande är fuktig och använd Bliss mask. Voila! Lyster inifrån ut!

    Hoppas att ni uppskattar mitt tips lika mycket som jag uppskattar era. Stor höst kram!

  77. mona nilsson skriver:

    HEJSAN
    WOW VILKET KIT:-)
    Min askungeprodukt är Elemis sp@ home frangipani monoi body oil är helt underbar att sätta på en vintertrött hud som behöver fukt går smidigt in i huden och doftar underbart:-) man kan även sätta några droppar i håret närdet blir så där statiskt som det ofta blir på vintern, man kan även sätta ngr droppar i badet vilket är helt förföriskt:-)så köp denna produkt och du har enormt många användningsområden att välja på. Många kramar till er alla kan behövas i vintermörkret:-)
    Mona

  78. Isabelle skriver:

    Mitt absolut bästa askunge tips när det kommer till hudvård som ger lyster, är att regelbundet använda Skin zyme Papaya mask från Jan Marini. Den ger mig en bebislen hud som ser nyponfräsch och lystrig ut. Och känslan på huden är direkt beroendeframkallande! 🙂 Ska jag ge ett användningstips för produkten så är det att följa upp den med masken Factor-a plus mask från samma serie. Det verkligen känns som att alla de kraftfulla ingredienserna i Factor-a masken slussas ner bättre i huden efter att man använt Skin Zyme, då den tar bort de döda hudcellerna på ytan. Jag känner mig nästan som en ny människa efter att ha använt dessa två produkter.
    Skulle jag vinna tänker jag ge bort Age intervention Regeneration Booster till min mamma så att hon också får chansen att uppleva Jan Marinis magiska hudvård! Nu håller jag alla mina tummar 🙂

  79. Maja skriver:

    Mitt bästa tips är Vespera Bionic Serum från Exuviance. Det städar bort gammal tråkig hud och ger dessutom fin lyster om man använder det dagtid under sminket.

  80. Hanna skriver:

    Utan tvekan så rekomenderar jag daily microfoliant från dermalogica!
    Den ger en otrolig lyster och är räddaren i nöden när man känner sig glåmig och trött! Med vänlig hälsning, Hanna

  81. Ann-Sofie Frisk skriver:

    ÅÅÅ vilken lyx/lycka de skulle vara att få vinna detta kit. Håller alla tummar och tår att jag blir den lycklige vinnaren 🙂 Jag vill tipsa om just Jan marini. Hade aldrig hört talas om detta märke tidigare, men var o fick en ansiktsbehandling hos akademikliniken i göteborg i somras och fick tipset att testa jan marini pga att jag lider utav rosacea. Hade testat allt möjligt tidigare men denna serie som jan marini har för just rosacea är magisk, helt underbara produkter. Age Intervention Face Cream & Bioglycolic Bioclear Cream and lotion kanonprodukter! skillnaden känns och syns! 🙂 Men de känns tyvärr i plånboken oxå 🙁

  82. Sara skriver:

    För mig gör en exfoliering underverk för huden, tar bort eventuella torra partier och tillåter ansiktskrämen att göra sitt jobb! Jag är helsåld på dermalogicas produkter och så även deras Gentle Cream Exfoliant! Huden får en helt ny lyster efter en omgång med den och en klick av deras Active Moist.

  83. Maria skriver:

    Hej! En fantastisk tävling för ett Jan Marini fan som jag! 🙂

    Mitt främsta tips är att använda Jan Marinis produkter!
    Jag har testat massor med hudprodukter men alltid återvänt till Jan Marini.
    Askungetipset: Denna produkten räddar vilken dålig dag som helst.
    Jan Marinis Age Intervention Prime ger huden en silkeslen yta och trollar bort blank hy, fina linjer. Denna underbara produkt gör att jag struntar i smink vissa dagar och det är en underbar känsla!

  84. Ellinor skriver:

    Mitt bästa tips måste nog ändå vara att rengöra ansiktet med rengöringsapparaten Clarisonic Mia 2 med borsthuvud ”Sensitive skin” tillsammans med ”MD Formulations facial cleanser sensitive skin”. Min hy strålar! Dock skall tilläggas att jag har torr och känslig hy.

  85. Emelie skriver:

    Mitt bästa tips är att lägga beauty flash balm över ansiktet efter sin vanliga hudvårdsrutin. Direkt efter blandar jag min foundation med instant light complexion perfector och applicerar över ansiktet. Detta gör att min hy ser flawless ut med fantastisk lyster! Jag får alltid beröm över hur fräsch jag ser ut när jag gjort på detta sätt.
    Båda produkterna kommer från Clarins och finns självklart hos bästa Skincity.

  86. Erika skriver:

    Mitt askungekit är Exuviance Rejuvenating Treatment Masque som är superbra mask, sedan tar man Exuviance Multi-Protective Day Creme Spf 15 som är en härlig dagcreme. Och vill man ha extra fin lyster på huden kan jag tipsa om Body Shops Vitamin C Skin Boost, wow vilken skillnad det blir.

  87. Anna Theorin skriver:

    När min hy är trött och vissen,
    jag inte ger clinique youth surge dissen.
    Den gör min hy glad på ett kick,
    och det enda du behöver är en klick.

    😀

  88. ann-sofie skriver:

    Med min budget får ett leende räcka som en askungefix.. men hoppas detta lyxiga kit kan få mig att njuta av en riktig askunge… rom förvandlades inte på en dag.. jag har väntat på denna stund..
    kram och tack för en underbar sida..

  89. Ellendellen skriver:

    Tvätta ansiktet gärna med Jan Marinis Bioglycolic facial cleanser, peela huden med Dermalogicas Daily microfoliant. Smörj in med Jan Marinis Bioglycolic face cream. Avsluta med primer, min favorit just nu är från pür.
    Du känner dig super fräsch och min hy strålar.
    Vilken härlig tävling, med mitt favvo märke!!

  90. Cecilia skriver:

    För mig krem som har gett mig bättre resultat är från DECLEOR det är ansiktskremsom heter Experience de l´Âge Triple Action Rich Creme. Jag har problem med allergi och även att jag har väldigt torr hud. Men denna kräm det har fungerat perfekt, lämnar min hud återfuktad och ljusa. förändringen var ett par dagar tills mina kolleger har frågat mig vilka krämer jag använder. Mina tips är att vi använder ständigt krämer som detta i de riktningar.

  91. Sara Johansson skriver:

    Jag tycker Gildas AHA-mask fungerar finfint!

  92. Lotta skriver:

    Tävlingar behövs så här på hösten 🙂 Ett hett tips från mig som alltid fungerar. Börja med att tvätta ansiktet ett par gånger med kallt vatten, sedan baddar du in ansiktet med ditt ansiktsvatten o därefter din dagcreme så huden får vakna till och tillförs fukt och mjukgörande. Mirakelcremen Beauty flash från clarins klappas därefter in i huden, alternativt redan efter att du tvättat ansiktet så kan du lägga på detta mirakel 🙂 Huden stramas upp o ger ett askungelikt resultat:) Vill du stråla lite extra lägger du på din foundation oavsett vad du gör blir du Askungen själv för en dag! Lycka till!

  93. Sofie A skriver:

    Hej Annica!

    Sedan jag hittade till er och fick hjälp med råd kring hudvård så är min hy bättre än någonsin. Då jag sedan tidiga tonår fått medicinera med Roaccutan pga. svår acne så har min hy fått utstå en hel del. Men aldrig fick jag några vettiga råd kring själva hudvården, så för det kan jag inte tacka er nog!
    Så jag vill GÄRNA bidra med mina tips för en strålande hud, kan tipsen hjälpa någon annan så blir jag bara lycklig. Jag använder mig helt och hållet av Maria Åkerbergs produkter och såhär gör jag för att få lite ”glow” i höstmörkret:
    1. Tvätta ansiktet med Cleansing för att skonsamt rengöra huden
    2. Massera med mjuka cirklande rörelser in AHA & Jojoba Scrub på torr hud och tvätta sedan bort med ljummet vatten. Scruben avlägsnar döda hudceller och pormaskar och ger huden en fantastisk lyster samtidigt som huden verkligen känns ren och fräsch.
    3. Spraya lite Neroli Freshener i ansiktet, ett fuktbevarande anisktsvatten. Torka ej bort. Lämna huden lätt fuktad av Freshener inför nästa steg.
    4. Avsluta med Face Lotion på fuktig hud. Face lotion är regenererande och stärkande och jag brukar ”dutta” in cremen i huden, liksom klappa in den.

    Detta är en riktig dunderkur för att ge min hud lyster. Känslan av renhet efteråt är oslagbar!
    Superskoj med en så fin tävling, dessutom väldigt givande då man kan utläsa så mycket bra tips i kommentarsfältet. Kanske man vågar testa något nytt 😉
    Tack Annica!

  94. Åsa L skriver:

    Jag älskar peeling som ett komplement till övrig hudvård nångång per vecka och min absoluta favorit just nu är Dermalogica MultiVitamin Thermafoliant. Den är underbar både när man använder den på torr hud eller på fuktig. Len som en babyrumpa efteråt ;).

  95. Anette skriver:

    Ultra Calming Serum Concentrate från Dermalogica för min krävande rosaceahud! Grundar jag med den är den lugn och fin hela dagen 😀

  96. Maria skriver:

    PTR un wrinkle peel pads tycker jag hjälper i ett kick, huden går jättefin lyster, tom min trötta småbarnsmamma hy blir kanonfin!!

  97. Malin skriver:

    Åh! Mitt allra bästa tips är en peeling, Nimue exfoliating enzyme. Den är helt fantastisk 🙂

  98. Cleo skriver:

    Efter åratal av letande och tusentals spenderade kronor så hittade jag Peter Thomas Roth Laser free serien hos er och ta mig tusan:Mirakel på flaska!!!Askungen skulle bli grön av avund 🙂 Helt oslagbara produkter och tro mig-Jag har provat i princip allt från alla.En Söndagkväll med peeling,serum och kräm och jag strålar som en stjärna

  99. Agnes skriver:

    Åh äntligen vad jag längtat efter denna tävling! Jag skulle verkligen behöva dessa produkter eftersom min hy är katastrof och jag gjorde hudtestet på eran hemsida här om dagen och blev rådd att använda just dessa produkter. Jag har tyvärr inte råd att köpa de just nu eftersom jag pluggar och bidraget endast räcker till mat och hyra.

    Min bästa skönhetsprodukt vill jag gärna dela med mig av genom att berätta mitt bästa skönhetsknep. Detta är både billigt och enkelt och du får en rejäl lyster i ansiktet. Du ångar ansiktet över en kastrull med vatten i ca.10 min efter det tar du en liten ansiktshandduk (helst en som är lite hård) och skrubbar ansiktet försiktigt och sedan sätter på en ansiktsmask. Den ansiktsmask som jag varmt kan rekommendera är Jan Marini Factor – A Plus Mask. Efter att masken suttit på ett tag sköljt jag av den och tar du en ny ganska hård handduk och tokar dig med. Det låter enkelt MEN vilken skillnad det gör och du kommer få bort så mycket mer smuts och torrhud och få mer spänst i huden. Jag gör detta en gång i veckan och ansiktsmasken verkar mycket bättre!

  100. Nikolina skriver:

    Å vilken trevlig tävling! Jag vill tipsa om en ny favorit till mig från Peter Thomas Roth, det är en ansiktskräm som heter Camu Camu Power Cx30. En vitaminboost för huden och har gett min hy en ny fantastisk lyster med minskade porer, pigmentsfläckar och rosigare kinder. Till skillnad från den gråa poriga huden jag hade innan. Jättenöjd med denna produkt och rekommenderar den varmt! Ett extra plus för den extra c-vitamin krämen innehåller tack vare camu camu bären (30xmer).

  101. LENA skriver:

    Clarins Beauty Flash Balm är toppen, använder den varje dag,kan inte vara utan den.
    Får absolut högsta betyg huden känns slät och fräsch
    varje dag.

  102. Jonna skriver:

    Jag måste nog säga efter att ha haft acne väldigt länge och testat många serier från många olika märken – ASPIRINMASKEN!
    Jag har alltid haft känslig och torr hy, även med acne. Och denna mask har verkligen tonat ner de röda områdena och peelat huden. Det har gjort det lättare att applicera en primer och foundation utan att partier runt framförallt näsa och haka, är för torra och röda. Detta är min räddning även idag, utan acne!
    Några smälta aspirintabletter utblandat med lite honung gör susen.

    Varma hälsningar i höstmörkret…

  103. LENA skriver:

    Clarins Beauty Flash Balm är toppen, använder den varje dag. Kan inte vara utan den, får högsta betyg
    huden känns slätare och fräschare.

  104. Lisa skriver:

    Varje höst och vinter är det balans i att få det vårdande och ”lyster” skapande. Det senare kan ju ibland bli hårt för huden i tuffare klimat.
    Det som har visat sig vara toppen för mig är att använda aha mask just nu faktiskt Gilda skolan- men kombinera med overnight repair serum
    AGE Smart på natten – samt då Detmalogicas primer ! Super!!
    (I övrigt använder jag som vanligt kanebo)

  105. Anna skriver:

    Mn favoritprodukt för att få snabb lyster är Dermalogicas Skin Hydrating mask – kanske inte en självklar produkt men för min hud som speciellt i den här årstiden törstar ganska rejält efter fukt (trots att jag är glansig!) så är denna mask en perfekt balansakt mellan mjuk, fuktad hy och lyster utan att bli för glansig. Ett trick som är ganska svårt att nå för mig med yttorr hud. Vill jag ha ett rejält uppvaknande på morgonen lägger jag in tuben i kylskåpet kvällen innan och drar på en iskall mask i 10 min på morgonen – sjukt skönt sätt att vakna till på!

  106. Sara skriver:

    Mitt askungetips är att göra en ansiktsmask av flytande honung, det ger lyster och lugnar huden + att det är helt naturligt 🙂

  107. Nicole skriver:

    Mina absoluta favoritprodukter är Intensive Moisture Balance Balance och Multi Active Toner från Dermalogica! De piggar upp min trötta och torra hy och får den att stråla. Även Dermalogicas Intensive Eye Repair gör under för mina trötta studentögon, som blir trötta av allt bläddrande i lagboken 🙂

    Innan läggdags tycker jag om att applicera lite Eight Hour cream från Elisabeth Arden på nagelbanden. Det gör under på vintern!

    Ett uppskattat husmorstips när hyn blir lite blemmig är att krossa ett par aspirintabletter och blanda ihop med honung! Blemmorna försvinner och honungen lugnar hyn!

    Det hade varit en stor ära att få prova Jan Marinis hudvårdsprodukter och kanske hitta nya askungeprodukter. Håller verkligen tummarna!!

    Tack för en bra blogg, Annica!

    Med vänlig hälsning,
    Nicole

  108. Rebecca. W skriver:

    Jag är som är nybörjare på att ta hand om min hy är helt förälskad i Elemis Pro Radiance Illuminating flash balm, vilken produkt.
    Efter en omgång med Decleors Aroma serie som läkt och återfuktat min yttorra hy så lägger sig Elemis helt underbart.
    Tack för en mycket fin blogg.
    /Rebecca

  109. Vivien skriver:

    Hej Annica!
    Nu har jag beslutsångest som vanligt när man surfar omkring på Skincity.se när det finns så mycket att välja mellan 🙂 Tycker att jag börjar känna av att vintern börjar närma sig och min hud börjar strama. Tänkte därför skaffa en ansiktskräm som ger massor av fukt då jag är mycket yttorr. Valet står mellan Jan Marini Recover-E Face Cream och MD Formulations Moisture Defense Antioxidant Creme. Vilken ger mest fukt? Jag använder förövrigt Mene&Moy och har PTR viz 1000 serum under. Tycker dock inte M&M dagkrämer ger så mycket fukt.
    En annan fråga om c-vitamin serum vilken ger mest lyster av Cicamed och Maria Åkerbergs c-vitaminserum?

    Mvh
    Vivien

    • annica skriver:

      Hej Vivien,Du har verkligen lyckats hitta likvärdiga produkter som du ställt mot varann, det gör det svårt för mig att ger dig så mkt bra hjälp. Alltså fuktcreme båda är grymma, får säga att det blir smaksak liks så med C-serumen. Men jag hade provat nyheten från marini som e riktigt nice och sen serumet…gahhh båda e lika bra, ta det du känner mest för! Kram Annica

  110. Monica skriver:

    Mitt tips är Exzuviance age revarse kit och serumet optiLight Essential 6 Serum som fått mina åldersfläckar att blekas, jag är 64 år

  111. Elin L skriver:

    De produkter som jag tycker ger en kick och piggar upp huden är 2 produkter från Maria åkerberg. Jag brukar använda dessa produkter innan jag går och lägger mig och låter verka under natten. Ta lite jojoba oil i ansiktet och sen tar man MOISTURISING mask och sen låter man sova med det under natten. Funkar jättebra, huden får både fukt, men även en kick av lyster och huden ser frisk och hälsosam ut. Att det är ekologiskt och görs i Sverige gör det ännu bättre. Ett bra sätt att tänka på miljön samtidigt som huden mår bra :).

  112. Kristin skriver:

    Svår tävling om man ska nämna EN produkt. Grejen är den att det ju inte går att få fin lyster utan bra återfuktning och då gärna i form av en härlig fukt- och lystergivande ansiktsmask som sen följs upp med fräsh och reflekterande make up (t.ex. mineralsmink).

    MEN – jag ser det som givet att man behöver använda ovan nämnda produkter för ett bra resultat. Däremot så finns det en typ av produkt som många inte tänker på och som lyfter de senare produkterna och det är en riktigt rengörande och exfolierande ansiktsmask som t.ex. http://skincity.se/sv/product/983/peter-thomas-roth-sulfur-cooling-masque. När jag har använt den blir huden galet len, rosig och porerna drar ihop sig. Följer man upp med fuktgivande mask och serum, fuktkräm och bra smink så blir resultatet alldeles underbart!

    Om man inte exfolierar innan så kommer ju de döda hudcellerna att minska resultatet av den lystergivande masken och de övriga produkterna.

    (Fö så har det hänt att min man – som milt utryckt inte är lika hud och hudvårdsintresserad som undertecknad – kommit in i badrummet och sagt ”men vad fin din hy ser ut” efter jag har använt just den ansiktsmasken. Såna ord och när det kommer från honom säger mer än det mesta! 🙂 )

  113. S skriver:

    Hej!
    Mitt bästa tips för hud med lyster på ett kick är BareMinerals Well-Rested Face and Eye Brightener!
    Supergrym att använda under ögonen och över kindbenen! Ger en mycket diskret men superfräsch lyster 🙂

  114. Anki skriver:

    Bikarbonat. Tillsammans med honung, gegga runt i ansiktet låta verka en liten stund och sen skölja av med massor av vatten. Eller bara blandat med vatten, ger garanterat rosig och fin hy. Men jag gör det inte för ofta,

  115. Anette Eriksson skriver:

    Clarins Beauty Flash Balm är den stora favoriten
    som hjälper mig när jag känner mig trött och sliten

  116. Johanna T skriver:

    Yo brudar!
    Listen up! Här kommer le tips för lyster!
    Peela ansiktet med dermalogicas daily microfoliant, boosta därefter med en fuktbomb à la dermalogica hydrating booster ( oavsett vad, en fuktmättad hud är alltid prio ett) smörj in era beautiful faces med någon av sensai by kanebos emulsioner. Sen loves, äre dax för le grande finale: sensai by kanebos silk 10 seconds awakening essence! Funkar som ett litet eh ( ja ni får ursäkta uttrycket) strykjärn på facet. Slätar ut och ger fin lyster! Sen brukar jag (istället för att använda den ensam) ta en liten klick av clarins beautie flash balm o mixa det med min foundation. Funkar bättre, eftersom då även din foundation får en styrke-kick! Sen som ett extratips, beyond wishes kosttillskott exempelvis smooth skin 30+ är grymt, alt käka loads and loads med färska blåbär, för lets face ( hmm ett väldigt fyndigt ordval) it, spelar ingen roll hur mycket vi smetar på utsidan, det är med insidan det börjar! Allrightie, shine bright och fortsätt inspirera!

  117. MalinRabb skriver:

    Oj, va skoj o läsa alla tips

  118. Kicki Kronborg skriver:

    Först ska man sig scrubba så att hyn är slät och len
    för det är viktigt att hyn är riktigt fräsch och ren
    Sedan skall man kolla att man inte är torr nånstans
    för hyn behöver vara fräsch och helt i balans
    Är man lite för torr smörjer man in sig lite lätt
    så att hyn är smidig och tar emot färgen helt rätt
    Därefter tar man sin favvo-brun-utan-sol och gnider in
    försiktikgt förstås så du inte får ett flammigt skinn
    Väldigt viktigt att se till att det blir ett jämt fint lager
    och när det har torkat skall du se att du blir så fager

    Loreal Paris Sublime Bronze Self-Tanning Dry Spray Body pratar jag om här och nu

    Kram
    kicki Kronborg

  119. Lisa Löwström skriver:

    Mitt bästa tips för att få lyster i hyn är faktiskt en härlig morgonpromenad med min hund Doggelito,ofta går vi upp till stallet o hälsar o tittar på vackra hästar. Det är lyster inifrån det;) Annars tycker ja Bliss enzym mask är underbar.//Kram/Lisa

  120. Linda skriver:

    Hej Annica!
    För att få riktig lyster, ett lyft och fräschör till ansiktet på ett kick använder jag mig utav Jan Marinis två stegs peeling, Clean zyme och skin zyme och direkt efter lägger jag C-esta masken med Transderma C under. Detta använder jag två ggr i veckan och när jag ska va extra fin. Det får mig som ung ensamstående mamma att se piggare ut än mina vänner i samma ålder;)
    Kram

  121. Marit E skriver:

    När jag ser trött och glåmig ut i hyn brukar jag blanda i en liten klick Eyeko Cream 3in1. Älskar verkligen hur huden får en skön lyster och hur den raderar bort all form av glåmighet. Dessutom behövs så pytteliten mängd att burken räcker i evigheter.

  122. madelen skriver:

    Mitt tips är bare minerals pure transformation night treatment. En helt underbar produkt som ger dig riktig askungehy.Använd det innan du går till sängs och hyn känns underbar dagen efter

  123. Renee Brander skriver:

    Egentligen skulle man posta bilder på sin hy för att visa bästa resultat men min röst går till AKADEMIKLINIKEN BEAUTY THROUGH SCIENCE som jag använder som kur och ger mig en fantastisk hy och lyster och bevarar my hy såpass fin att plastiskkirurgerna på Akademikliniken trodde att jag var nybotoxad fast jag inte någonsin använt botox.

  124. Julia skriver:

    Min bästa askungeprodukt är en peeling med Havtorn, och småsmå peeling korn från Natuvive, ett plus är att den är både billig och 95% naturlig!
    Efter att ha peelat huden med den så får den både fin lyster och blir silkeslen, den bästa peelingen jag har provat.

    Hade varit jättekul att vinna då jag pluggar till spa-terapeut och älskar hudvård! 🙂

  125. Sofie skriver:

    Jag är helt frälst i Jan Marinis produkter då jag själv använder mig av 5-stegs upplägget och har fått finfina resultat. Finns mycket mer man vill testa i produktväg (har ännu lite dålig erfarenhet av olika askungeprodukter) men min quickfix för fin och lyster askungehy är att ta en svettig löptur i denna underbart höstluft, det sätter ordentlig fart på blodflödet vilket ger en fin och pigg hy med rosiga kinder. Precis vad man vill ha! 🙂

    Tack för en underbar sida och fantastiska tävlinga. 🙂

  126. septemberflikka skriver:

    För att skapa den perfekta lystern är det bra att börja från början och då använder jag Maria Åkerbergs Papaya-peeling som skonsamt peelar och ger en mjuk och ren känsla. Efter det tar jag Dermalogicas skin hydrating masque som ger bra med fukt. Sen på med Transdermas Transderma C som ger en fantastisk lyster och sen avslutar jag med Dermaceutics K-ceutic.

    Nu står det ju i ditt inlägg ovan EN askungeprodukt och för att få en riktigt snabb ”quickfix” så tar jag Clarins Instant Light complexion perfector i nyansen Rose Shimmer i ansiktet. På ett kick har jag en hud som ger ett schysst glow och jag känner mig pigg och fräsch.

    kram

  127. Matilde skriver:

    Att sova med Dermalogicas skin hydrating masque ger lyster åt min hud! Särskilt nu när vintern närmar sig och huden längtar efter än mer fukt! Jag är alldeles tokig i hudvård och vill så gärna bli hooked på jan Marini också!! Kram till dig Annica

  128. Matilda skriver:

    Först Decleor Flash Radiance Mask, sen Clarins Beauty Flash Balm och sist men inte minst Peter Thomas Roth CC Cream. En oslagbar kombination

  129. ÅsaS skriver:

    Åh vilken härlig tävling, söta Annica! Efter att ha kämpat länge med min hy är jag så glad att jag hittat till Skincity och Hudspecialisten. Använder sedan några månader tillbaks hela JMs 5-stegsprogram och detta har verkligen hjälpt mig. Men den produkt jag vill tipsa om är Peter Thomas Roths CC cream! Ger jättfin lyster framför allt tillsammans med JMs Age Intervention Prime. Vilken combo, testa! Ha en underbar helg allihop!

  130. Veronica skriver:

    Hejsan!

    Mitt absoluta tips för en riktigt lystrig hy är att använda Lush´s fresh face mask: Brazened honey. Det är en färsk ansiktsmask med naturligt innehåll. Den doftar helt fantastiskt och lämnar huden supermjuk, återfuktad och ger en otrolig lyster. Bättre blir produkten om man applicerar ett serum innan man applicerar masken på huden. Viktigt att tänka på är att inte applicera masken på läppar eller alltför nära ögonen. Den ger huden lite lagom peeling, men kan absolut användas även på känsliga hudtyper, detta vet jag med säkerhet då jag själv har hyperkänslig hy.

    Kram Veronica

  131. Ullan skriver:

    Burt’s Bees Radiance Serum är en produkt jag inte kan vara utan sedan jag upptäckte den. Ekologisk, prisvärd och håller verkligen vad den lovar – fast ännu bättre! Det står att man ska märka effekt på 4 veckor, men jag tycker (eller inbillar mig i alla fall!) att jag märkte skillnad nästan direkt. Jag använder den runt munnen. Ögonen och pannan varje kväll, men jag har kommit på att funkar superbra som en ”vardagsbooster” vid långa arbetsdagar och på resor, så jag har en extra flaska med mig i handväskan. Stryk på lite när du känner dig trött och glåmig, och huden får en härlig, fräsch lyster. Den doftar underbart gott också, lyxig bidrottninggelé och lite svagt, svagt av lakrits, så allt är bara härligt med denna produkt 🙂

  132. Madde skriver:

    Alla produkter i Decléors nya serie Prolagene Lift tycker jag ger fin lyster. Speciellt Intensive Youth Concentrate piggar upp huden ordentligt 🙂

  133. Ullan skriver:

    Burt’s Bees Radiance Serum kan jag inte klara mig utan sedan jag upptäckte det! Prisvärd, ekologisk och en räddare i nöden. Det sägs att det ska ta ca 4 veckor innan man kan se resultat, men jag tycker attomprodukten att det

  134. Emmy skriver:

    Age intervention prime från Jan marini

  135. Josse skriver:

    Rolig tävling! Jag måste nog säga daily microfoliant från dermalogica som fungerar utmärkt till att ta bort döda hudceller så att ny fin hy kommer fram men samtidigt lugna huden så att den känns mindre röd. Brukar även använda ultra calming masken efteråt för att lugna huden ännu mer (ibland t.o.m sova med den). För lyster måste jag som många andra även säga Beauty flash balm från Clarins 🙂

  136. Rebecca skriver:

    Jag älskar skönhetsprodukter, och den dagliga hudvårdsrutinen är nog så viktigt, men något som gjort stor skillnad för min hud, är Transderma C i kombination med ansikstmassage. Jag brukar passa på att ta en stund och verkligen massera in serumet. Serumet ger ju fantastisk lyster, men i kombination med massagen, som får igång blodcirkulationen, blir huden fantastisk! Jag har fått massor med komplimanger för min fina hy på sista tiden,vilket är extra roligt när man är en trött småbarnsförälder:-). Sedan vill jag även tipsa om Bare Minerals radiance, som sista touch på makeupen, för en riktigt fin porslinshy.

  137. Emmy skriver:

    Age intervention prime från Jan marini, helt klart

  138. Hanna skriver:

    Åh vad jag älskar Jan Marini! Bästa hudvårdsserien! Har gjort min hy så fin tack vare produkttips från er <3
    Mitt bästa lystertips är att använda "Sensai by Kanebo Silk 10 minutes relaxing mask" några gånger i veckan. En helt underbar mask. Den ger min hy både lyster, smidighet och återfuktning! För maximal effekt brukar jag använda den som sovmask samt ha ett serum under, gärna "Jan Marini C'esta serum". vaknar upp morgonen efter med strålande lystrig askungehy! Love!!!

  139. helene skriver:

    Då måste jag ju bara säga: ASPIRINMASKEN! Den så bara så sjukt bra, för varje gång jag använder den så blir huden klarare och jämnare och porerna blir mindre tillfälligt. Jag hade pigmentsförändringar efter sommaren som är i stort sätt borta nu. Mitt ansikte brukade vara rött på sin ställen så är helt borta och om jag ser lite rött så använder jag masken och efter så är det röda borta som av ett mirakel! Den används med lite vatten o honung. Använder man den innan basen så blir huden perfekt! Det bästa av allt: alla har råd med den! Äkta kärlek!

  140. Goockie skriver:

    VIlka produkter, en dröm!

    Jag använder mig av REN:s legen-waitforit-dary Glycolactical Radiance Renewal Mask. Funkar alltid! Den exfolierar lite lätt och ger en helt fantastisk lyster <3

    Masken är bioaktiv, d.v.s. inga petrokemiska ingredienser, hudirriterande ämnen, sulfater, parabener, silikoner eller syntetiska AHA-syror, dofter eller färger. Bäst för min hy som är solskadad med pigmentering, en del porer och några ärr och speciellt i samband med att jag är trött och sliten. Resultatet är magiskt!

  141. Linnea skriver:

    Jag vill rekommendera babors ampuller – algae active fluid. De kan användas av alla hudtyper och ger mycket fukt och huden ser piggare ut tack vare spirulina algen. Jag tycker att det går lika bra att dela ampullen på två gånger om man vill göra kuren lite längre. 369:- tycker jag är ett superbra pris för otroligt fina resultat samt lite detox för huden. Används på kvällen framför allt efter rengöring innan kräm.

  142. Sara O skriver:

    För att få fram lystern måste man såklart få bort den gamla huden först. Finns massor av bra peelingmasker, men den bästa och snabbaste effekten har jag fått av bliss that’s incredi- ’peel’. Pads som du bara för över ansiktet varje kväll efter rengöring, helt underbar intensivkur!
    Vill man sedan ha lite mer av det goda lägger man bliss triple oxygen masken, som också den går snabbt, men ger ett fint och lystrigt resultat.

    När jag lägger min makeup blir det snyggt med en highligter, min är från bare minerals och heter radiance. Kom sedan ihåg att le, det ger dig rätt glow 🙂
    Kram Sara

  143. Anneli skriver:

    Estée Lauders Idealist är den mest fantastiska askungecreme jag testat hittills! Den är grym 🙂

    Trevlig helg!

  144. Lovisa skriver:

    Hej fina Annica! Min hudvårdsrutin har länge bestått av två steg; rengöring och kräm ifrån Dermalogica. Men så har jag ju genom dig förstått att det är ett serum man ska ha ifall man riktigt vill tränga in på djupet av huden. Trots stram studentbudget så fick jag ett ryck och köpte Transderma C. Har bara använt den en månad men tycker mig redan se att huden ser klarare och friskare ut. Vill jag stråla extra mycket tar jag på den på morgonen och ger mig sedan ut på en promenad med någon jag tycker om 😉 Serum är helt klart min väg till en hy med lyster! Även om det ska erkännas att jag är lite osäker på vilken av Transdermas serum jag ska ha..Vore himla roligt att testa Jan Marini, har inte gjort det tidigare! Stor kram

  145. Emma Schaub skriver:

    Mitt askungetips är att använda Jan Marini Age Intervention Regeneration Mask. Efter rengöring av ansiktet, applicera masken, sjunk ner i ett bad, och tadaa! När du sköljt av masken och är nybadad både ser du ut som, och känner dig som en askunge! Helt amazing produkt.

  146. Maria Lundberg skriver:

    Oj vilken fin tävling! Då vill jag framhäva Transderma A & C. A för natten å C för morgonen. Riktiga dyrgripar men jag köpte mina för 2ÅR sedan å för ett par dagar sedan tog jag sista droppen av A. C är lite flitigare använt. Så dyr visst men väääääl värt investeringen även för en som jag…föräldraledig då:-) nu behöver jag påfyllning på produkter så denna vinst vore bra:-) för jag måste tyvärr hålla i pengarna en stund innan de blir dax för ny Transdermabeställning!!!
    Kram maria

  147. Johanna skriver:

    Vilken bra tävling!! Perfekt nu på hösten/vintern när vi behöver mer fukt. Produkterna låter underbara av din beskrivning.
    Jag tycker inte om att ha foundation eller puder. Så ibland när jag känner mig extra trött, glåmig och pluffsig i ansiktet är Clarins Beauty Flash Balm ett bra alternativ.

  148. Anna skriver:

    Kul med en tävling, å vilka priser sen för en Jan Marini-älskare!
    Vill tipsa om världens bästa uppiggande, men samtidigt lugnande mask från Jan Marini som heter Skin Zyme Papaya mask tillsammans med Skin Zyme papaya cleanser. En oslagbar kombo!
    Tack för blogg och chansen till rådgivning och inhandling av Jan Marini-produkter!

  149. Emelie skriver:

    Jag säger som många andra här ” clarins beauty flash balm”. En riktigt bra kräm som är perfekt att ha på under foundation/ bb kräm eller liknande. Den ger ett fint underlag och huden känns återfuktad och utslätad

  150. Mona skriver:

    Åh söta rara du! Detta vill jag vinna nu!
    För att lystern få, måste man bra må,
    Rutinen på plats med daglig dos av cvitamin
    Cesta face serum fixar dig så fin!

    Saknas det lyster för dig? Gör då som mig!
    Med Transderma M och Skin Hydrating Mask sover du hela natten
    Då blir du vacker – det tycker till och med katten! 🙂

    Skin perfect primer fixar lyster som bas
    Priori med så blir det inget knas
    Highlighter duttar du här och där
    Se så, nu måste även maken bli kär!

    Tusen tack du vackra, vi alla måste tacka
    För en inblick i crèmernas värld, Vi nu alla har blivit lärd
    Att tips finns att få för att lystern nå

    Är detta ett haltande rim minsann?
    Tja med lite tur var det jag som vann! 🙂

    Ha en underbar helg alla! Kram

  151. Isa skriver:

    Åhh, vill gärna va med och tävla om dessa produkter 🙂 Fuktboosta, syresätta och ett bra c-vitamin serum är mitt bästa tips på askungehy. Har tre storfavoriter jag använder dagligen, så kunde inte bara nämna en;)
    PETER THOMAS ROTH CAMU CAMU VITAMIN C SERUM bästa på marknaden och otroligt drygt.
    PHYTOMER HYDRACONTINUE 12H MOISTURIZING FLASH GEL så glad jag upptäckte den och sist men inte minst PHYTOMER MARINE BREEZE ENERG. & OXYGENATING SERUM, bara namnet säger sitt, huden blir helt slät och underbar.
    Peela huden emellanåt gör sitt oxå, brukar blanda 1 msk honung, 1-2 msk socker och några droppar citron. Köra en detoxkur vår och höst är även det ett gott tips, finns massa olika att köpa eller göra själv 🙂

  152. Olena skriver:

    När min hud är trött och stressad tar jag några droppar utav mirakelprodukten Sensai CP Lifting Radiance Concentrate. De gyllene dropparna är inte billiga, men värda varenda krona då efter användningen lyser min hud med fängslande glans.

  153. Sara skriver:

    En stor vinnare som verkligen gör skillnad vad gäller lyster är den fantastiska Tri Active Cleanse från Dermalogica. På bara någon minut så tar den här mjölksyrerengörningen effektivt men skonsamt bort döda hudceller, förbättrar strukturen och renar huden samtidigt som den lämnar den otroligt mjuk. Många funktioner i en och samma produkt med andra ord.

    För att riktigt, riktigt lysterboosta huden i torra och glåmiga perioder av året så brukar jag även då och då kura på Dermalogicas Daily Resurfacer som fungerar liknande ett exfolierande serum som droppmatar huden med fukt på djupet medan man sover, funkar även under ögonen. Resultatet är wow och synligt redan efter en natts användning.

    Jag kan även varmt rekommendera Prioris Perfecting Mineral Foundation som får huden att se ut precis som namnet beskriver – flawless! Denna makeup produkt är perfekt i och med att den även är hudvårdande, hållbar och väldigt lätt att jobba med. Komplimangerna om att huden strålar brukar hagla in när man har denna, så numera använder också alla mina vänner denna underbara foundation!

  154. Elin skriver:

    Dermalogicas SkinPerfect Primer SPF30
    är helt underbar. Fick den med som ett prov i en beställning och blev förälskad direkt. Använder efter rengöring och mjukgörande creme. Avslutar ibland med en foundation men oftast har jag bara den eftersom huden blir så otroligt fin och ser alldeles len ut 🙂

  155. Helena W skriver:

    Hej!☀️Min absoluta favorit är JAN MARINI AGE INTERVENTION PRIME!
    En primer som passar alla hudtyper även den känsliga.
    Jag brukar använda den ensam eftersom den ger porslinshud med fin lyster men den är fantastiskt bra under make up också!
    Ett plus är den antiinflammatoriska egenskapen som lugnar min hud som lätt blir röd och irriterad!
    Jag är sååå glad för den ❤️✨

    (Skrev en gång till eftersom bara halva meddelandet gick fram)

  156. Pernilla W skriver:

    Klart jag vill ta min chans att va med i denna lyxiga tävling. Mitt tips är att grunda med en primer innan du lägger din makeup. Min favorit är PRIME TIME Foundation primer bare Vitamins ♥

  157. Jenny skriver:

    Många roliga och härliga askungeprocedurer finns det men om jag måste välja en så är det
    1. peela med MD pads
    2. Transderma M eller C – beroendepå huden behöver mkt fukt (fuktfattig = ingen lyster) eller om det räcker med lyster
    3. MD moisture defense

    LÖV IT!!!!!

    • Jenny skriver:

      Å glömde ju – det bästa är att börja kvällen innan man önskar askungeffekt! Dvs att sova med mask och serum! Men hinne rman inte det så är 1–15 min super det också

  158. Teresa skriver:

    Åh vilken underbar tävling! Jag önskar att jag var Jan Marini och hade obegränsad tillgång till produkterna. Älskar dem!

    Jag har två tips förutom att ta hand om sin hud på diverse sätt.
    1. Un-wrinkler illuminator från Peter Thomas Roth efter ansiktscreme och före foundation. Den gör under!
    2. Köp en lite ljusare nyans av ID:s foundation (bare minerals) och blanda istället i lite Warmth från samma märke. Det blir så fräscht och fint.

    Teresa

    • Jenny skriver:

      Å älskar PTR Un-wrinke illuminator! Så synd att den har försvunnit ur PTR:s sortiment! Tipsa gärna om du hittar någon liknande product som håller samma klass!!

      • annica skriver:

        Hej Jenny, Visst e det syyynd. Finns faktiskt ingen exakt motsvarighet. Jag brukar nu istället Ta Glo highlighter och mega lite bara och blanda ut i en fuktcreme för lite liknande effekt. Kram Annica

  159. Sara skriver:

    Min absolut bästa askungeprodukt är Dermalogicas Daily Microfoliant. En fantastiskt mild och BRA peeling som jag använder dagligen. Tipset är att använda den på morgonen för att skapa en fantastisk grund att lägga makeup på (om man vill). Jan Marini är ett märke som jag är väldigt nyfiken på men som jag inte har unnat mig än. Jag skulle därför bli superduperglad om jag vann!

  160. Helena W skriver:

    Hej!☀️Min absoluta favorit är JAN MARINI AGE INTERVENTION PRIME!
    En primer som passar alla hudtyper även den känsliga

  161. Karin skriver:

    Wow vilket fantastiskt tävling och skönt kiit!
    Askungeprodukten jag vill tipsa om har jag själv blivit tipsad om på la Meridien hotel på Malta -första gången jag kom i kontakt med Decleor – för 10 år sedan och det är: – Flash Radiance Mask från Decleor.
    I kur ger den sådan lyster!! Även om du nått +55 så är resultatet strålande!!
    Daglig rengöring och användning av serum och underhållande produkter från decleor ger dig ett ansikte och hy för livet!!

  162. Maria H skriver:

    Jag säger bara Mene&Moy de är bara BÄST, tvättcremen Cleanser sensitive skin och Enchaced cream 15%. Har aldrig haft så bra lyster i huden som nu 🙂
    De är faktiskt beroendeframkallande.

  163. Anette Carlsson skriver:

    Den gröna fuktmasken från PTR Cucumber gel masque är en hit alla årstider! På vintern för fukt och på sommaren efter en dag på stranden.
    Hälsningar
    Anette C

  164. Christina skriver:

    Dermalogicas peeling ”Multivitamin Thermafoliant” är helt underbar! Peela på kvällen och direkt morgonen därpå ser du en enorm skillnad på huden. Otroligt utjämnande och lystergivande!

  165. lindha skriver:

    Detta låter ju väldigt lockade att vinna 🙂
    Mitt tips för huden är ett BB serum från LUMENE med vitamin C. Du får huden att se sammetslen & den ger ett lyster så man känner sig fräch.Ett bra & billigare komplement till den som inte har råd att köpa den lite dyrare, men ändå inte vill vara utan.

  166. Sara skriver:

    MD formulations Night Recovery!
    Tack vare glykolsyran och salicylsyra jobbar den att återfukta under ytan samt verkar exfolierande på hudytan.
    Efter en noggrann rengöring, Dermalogicas daylie microfialaint skrubb lägger man Night Recovery för att avsluta med Md formulations antioxidant mask så känns huden yngre, fräschare oxh mer återfultad dagen efter!

  167. Anna skriver:

    Bliss Triple Oxygen instant Energizing Mask är mitt bästa tips för snabb lyster.

  168. Lulillan skriver:

    Något som ger en snabb och tydlig effekt, även om det så är tillfälligt, är Peter Thomas Roth firmX! Stramar upp huden och det gör susen när man känner sig lite slapp eller vill dölja lite fina linjer. Kanske inget man använder varje dag men perfekt till fest när man vill vara lite extra snygg.

  169. sara godin skriver:

    Mitt askungetips är att använda ren arganolja som mjukgörare i ansiktet, suveränt och reparerar samt ger fukt och lyster. Går även utmärkt att använda som borttagare för mascara! Använd helst ekologisk och kallpressad.

  170. Anette Carlsson skriver:

    Ju äldre jag blir desto mer ser jag det stora värdet att lägga extra pengar att få en riktigt bra produkt till huden i ansiktet.

    Min favorit är Dermalogicas Skin perfect primer, ger lite underverk till trött hud.

  171. Caroline skriver:

    Min askungeprodukt är” Harmonie calm” mask från Decleor, gör huden lugn, lugnar rodnad samtidigt som den piggar upp och ger huden en energiboost:)
    Brukar sova med den över natten ibland! Älskar den,speciellt den underbara penseln till:)

  172. Nina skriver:

    Älskar ansiktsvattnet från Maria Åkerberg, Lemon & Aloe Freshener. Sen jag började använda produkten så har jag fått mindre porer och färre finnar samt att mina finnar försvinner fortare. Mitt tips är att använda produkten under dagen för att rena huden som då känns mindre glansig, fet och oren.

  173. lotta skriver:

    Hej sötaste Annica ! Min favorit är decleors hydra floral mask , sover med den 2 ggr i veckan o vaknar upp med rosiga bebiskinder ! Kram Lotta

  174. Annie skriver:

    De här tävlingarna kan jag inte motstå. Finfina priser, alltid.
    Askungecremen för mig är absolut Sensai by Kanebos Lift Up Base, den trollar bort porer och linjer. Huden blir slät och fin. Kanonprodukt!

  175. Emma skriver:

    Jag skrev fel email-adress. Denna är den rätta 🙂

  176. Emma skriver:

    Jag är ju helt såld på Babors HSR extra firming foam mask som ger en fantastisk lyster och återfuktar otroligt bra, jag kombinerar med Elemis absolute eye mask som piggar upp omedelbart och ger ökad spänst. Innan använder jag Elemis papaya enzym peeling, bort med gammalt och slätar ut och jämnar ut, ger en fin fräschhet och lyster Två gånger i veckan gör jag detta o då byter jag ut nattkrämen till HSR masken, finns inga ursäkter till att inte ha tid för sin hud 🙂 D,s! Du är en stor förebild och jag älskar din blogg! Kram

  177. Afrodite skriver:

    Hej Annica!
    Jag har testat Babors ampuller, min askungefavorit för den här årstiden när huden håller på att ställa om och är lite känslig och behov av extra fukt, rekommenderar jag Anti-stress fluid! Man kan som sagt använda dem i en kur, men mitt tips är att utöver rengöring, ansiktsvatten, serum, dag eller nattcreme, boosta ansiktet lite extra 2-3 ggr per vecka med en mask eller peeling. Exuviance Rejuvenating Treatment Masque kan appliceras i en tunt lager som man sedan drar av huden vilket är lätt peelande, eller i ett lite tjockare lager som man sedan blöter upp och masserar lätt och låter verka 2 minuter innan man tvättar av den. Ta bort resterna med Exuviance Soothing Toning Lotion som är otroligt lugnande och klappa sedan in Babors ampull i omgångar, avsluta med din nattcreme. Låt verka över natten och vakna med underbar lyster i huden som är lugn, klar och härligt återfuktad!

  178. turkan skriver:

    Jag kan hjärtligt rekommendera Emma S oxygen mask..den är dunder bra och piggar upp även den tröttaste som mig:=)
    mvh turkan m

  179. Emelie skriver:

    Hej!
    Va roligt med en tävling!
    Jag vill verkligen sprida min kärlek om denna produkt!
    Jag fick verkligen en wow-upplevelse när jag köpte och provade Bliss – Triple Oxygen testkit för ca 1 månad sen.
    Jag provade alla produkter i kitet på kvällen efter jag köpte det. Jag rengjorde huden med Triple Oxygen cleansing foam och hoppade in i duschen och lade sedan Bliss triple Oxygen Instant Energizing Mask. Wow! Älskar den! Och den stora skillnaden ser man på morgonen efter. Huden får verkligen ett glow och all rödflammighet är borta!
    Bästa effekten tycker jag man får om man lägger masken efter en varm och go dusch! Ni måste prova! 🙂

    Ha det underbart!
    Kram Emelie

  180. Elisabet Andersson skriver:

    Vilken fantastisk tävling och vilket lyxigt kit!
    Vill tipsa om askunge- och mirakelprodukten Elizabeth Arden Eight Hour Cream 🙂
    Funkar till såå otroligt mycket!
    Gillar och delar på Facebook:
    https://www.facebook.com/elisabet.andersson.12
    Håller tummarna!

  181. Gabriella skriver:

    Mitt bästa tips är att dagligen ha en bra hudvårds rutin för då strålar huden för jämnan! Men en peeling som jag verkligen älskar är daily microfoliant från dermalogica som inte är rivig utan på ett snällt sätt tar bort ens döda hudceller så huden lämnas med fin lyster. Ett annat tips är som du Annica har rekommenderat här på bloggen, nämligen Decleor Flash Radiant mask! Underbar!
    Sen ett tips för att pigga upp ögonpartiet: koka upp ett glas vatten och lägg i en påse kamomill te, låt de sedan svalna, pressa ut lite vatten och låt vila på ögonen i en ca 10 min, trötta svullna ögon försvinner och man får en pigg blick istället!
    Ha de bra!!

  182. Johanna skriver:

    Min absoluta favorit just nu är Clarins Beauty flash balm! Make-up sitter som berget och jag får en fantastisk lyster utan att bli för skinande eller glittrig, eller se för makead ut. Love it! Använder den efter Jan Marinis produkter som jag också älskar. Perfekt ihop!
    Med vänlig hälsning,
    Johanna

  183. Natta skriver:

    Villl man ha lystrig, återfuktad och len hud tipsar jag om att efter att ha tvättat ansiktet använda Dermalogicas peeling, Daily Microfoliant. Jag har aldrig blivit besviken på dermalogicas produkter. Ska ni testa något så börja med denna. Man bara måste älska den! Jag brukar lägga lite av pulvret i en kopp och tar i några droppar vatten och vispar det sedan till ett skum med en liten borst( se till att får bort alla små korn). Applicerar på ansikte/hals och låter sitta några minuter ( ca 4-5). Vill man det där lilla extra lystriga ansiktet brukar jag därefter lägg på Skin hydrating booster samt Multivitamin power recovery mask, båda två från dermalogica, sover med detta och vaknar upp med en strålande hud! När jag använder peelingen på detta sätt gör jag det ca 3 ggr i veckan. En av anledningarna var för att jag hade acne och inte ville röra runt bakterierna i ansiktet. Perfekt även om man har känslig hud som jag! Till och med min sambo märkte av lystern i sitt ansikte när jag fick motiverat honom till att prova;) Lycka till att prova=) Och tack Annica för tävlingen =)Kram Nathalie

    • annica skriver:

      Hej Natta, Bra det du skriver om just den peelingen för acne = super bra och kul att din kille provat!! 🙂 Killar brukar gilla denna:) Kram Annica

  184. Angelica pettersson skriver:

    Mitt tips som får huden att stråla, bli mer jämn och helt enkelt gör mig snyggare är egentligen ett tips från min ”hudis” som jag fått. Prolagen gel från Decleor. Den har jag till ansiktet för lystern och förbättra fastheten. Jag har den på kroppen efter rakning. Det bästa!!

  185. Linda Johansson skriver:

    Bara vanligt vatten, gärna kallt!

  186. Linnéa skriver:

    Åh vad roliga produkter du lottar ut ! Köpte precis jan marinis kit för normal och blandhy och fick idag hem det, håller tummarna för bra resultat.
    Jag har ett riktigt huskurstips , om du dricker te på morgonen så ta te påsarna och låt dem svalna. Sätt dem sedan under ögonen i några minuter, ringarna/ svullnaden under ögonen kommer vara som bort blåst! Du känner dig även pigg och fräsch efteråt 🙂 även en till hus kur är honung, citron och muskotnöt som en ansiktsmask. Du känner dig återfuktar samt len efteråt och den säger sig ta bort pigment förändringarna hyn.
    Tak för en bra blogg och för all hjälp med att välja rätt produkter!

  187. gabriella normark skriver:

    jag tipsar om mandelolja =) funkar till allt som en snabbfix=) sedan använder jag ju alltid decleors pro lift…beroende…..och snabbaste fixen av allt……….en snabbis eller en snabbis promenad det gör att man strålar=) hahaha…trevlig helg!!

  188. Camilla skriver:

    Åh vilken härlig tävling!! Jag tipsar om mene moys facila mask c10 som jag fått tips om här. Underbar uppstramning av trött hud.

  189. ulrika skriver:

    Åh detta är verkligen vill ha! Har gjort ett hudvårdstest nyligen och blev rekommenderad flera av dessa produkter men med tunn plånbok så får jag vänta lite att införskaffa… Clarins Beauty Flash Balm är den bästa askungekräm jag testat! Älskar konsistensen, doften och resultatet. Jag kan också tipsa om Caritas underbara olja som jag använder som kur ibland. Några droppar under vanliga krämen och vips så är alla tendenser till yttorrhet borta. Den är fantastisk! Går också att ha i hårtopparna , torra händer och fötter eller på torra ställen på hela kroppen. Testa !
    Kramar

  190. Cissi skriver:

    Min juicemaskin, Mene&Moy Phytic Cream på natten, Clarita Cotton Creme på dagen = behöver numera visa legitimation på Systembolaget. Inte illa då jag är 13 år över deras åldersgräns 🙂

  191. Nicole skriver:

    Peter Thomas Roth Camu Camu Vitamin C Moisturizer o Serum är mina älsklingsprodukter som jag inte kan vara utan! Dem ger en fantastisk lyster och livar upp! Min kollega som har jobbat som injektionssjuksköterska använder Jan Marinis produkter och säger att det går ryckte att det är bäst på marknaden! Blev lite nyfiken på deras produkter och vem vet kanske bli övertygad att byta märke :-)!

  192. Lena Ohlsson skriver:

    Hej Annica
    Vilka super kit du lottar ut!! Lyxig behandling…fast hemma 😀

    Jag vill verkligen rekommendera CARITAS Genesis of Youth, anti-age-dagcream. Har använt den nu i ca 1 månad och DEN är vad den lovar. Fyller ut linjer och ger faktiskt en visuell ”lifting” effekt. Är såå nöjd med den produkten & den doftar så gott.

    Kram Lena

  193. Annika skriver:

    Hello! Min darling på den fronten just nu är Bliss triple oxygen instant energizing mask. Den ger fräsch lyster på ett kick och jag hade aldrig upptäckt denna goding om det inte varit för denna blogg, så stort tack! Kram

  194. Åsa H skriver:

    Mitt bästa lyster tips nu under hösten är att sova några nätter i veckan med Md Fomulations fuktmask med Md Formulations illuminatingserum under. På morgonen tvättar jag mig innan jag applicerar Md Formulations continuous renewel serum och sedan Md Formulations antioxidant Cream blandat med Skin Plan vitamin C Booster. Denna rutin håller min hy i fint skick och med fin lyster nu under hösten när huden känns lite torr och trist.

  195. Maggan skriver:

    Clarins Beauty Flash Balm är den bästa askungekräm jag testat.
    Jag har använt den i många år, om man ser trött och tråkig ut så tar jag ett tunt lager av den i hela ansiktet och faktiskt så ser man genast fräsch ut.
    .
    Det finns säkert många som är bra där ute i djungeln.
    Skulle bli överlycklig om jag vann detta kit.

    Med vänlig hälsning från en trogen skincitykund.

  196. Therese skriver:

    Efter år av dålig hy och flera omgångar med roaccutan har jag en del tips:

    – klassikern clarins beauty flash balm. Är verkligen en riktig askungekräm. Tightar upp, ger lyster och massa fukt! Mycket prisvärd!

    – blandningen aspirintabletter och dermalogicas multi vitamin power: ger otrolig lyster och fukt.

    – aspirinmask över lag ger fin lyster och rengör ordentligt, samt exfolierar. Bra husmorsknep!

  197. Sofia skriver:

    Nu på hösten har den bästa kuren för min hud varit en omgång med My personal peel system från MD formulation. Huden har återfått sin lyster och små pigmentfläckar har bleknat.

  198. Annelie Boren skriver:

    Mitt tips om man vill känna sig riktigt lyxig och fin är att använda Jan Marinis age intervention prime. Använd den under din dagcreme/foundation och du kommer att känna ett ansiktslyft! Den enda produkten jag har provat i denna serie men är helnöjd.
    Ha en trevlig helg!

  199. Tove N skriver:

    Klassikern klassikern klassikern Beauty Flash Balm från Clarins är en klassiker av en anledning. Jag känner mig verkligen piggare och mer uppstramad i ansiktet. Det finns en variant för området kring ögonen också som jag ännu inte har testat men som jag är mycket nyfiken på!

  200. Anette H skriver:

    Hej,
    Mitt bästa tips är Maria Åkerbergs Papaya Peeling.
    En mask som du kan använda ett par gånger i veckan.
    Luktar fantastiskt gott och gör underverk även för dig som har känslig hud.
    Annars använder jag JM produkter som jag också är mycket nöjd med.
    Hoppas på tur och önskar lycka till oss alla 🙂

  201. Maria skriver:

    En riktig höjdare för dig som är 30+ tycker jag är Caritas Supreme Wrinkle Solution Filler. På tio till femton minuter har du synbar effekt.

    Även om du inte har djupa rynkor så suddar den ut torrhetsrynkor på ett kick och tillsammans med en kort ansiktsmassage så får jag även resultat på ”arga rynkan” och smårynkorna kring munnen.

    Jag brukar använda den vid speciella tillfällen, men produkten går att använda varje dag. Ett bra ”askunge-komplement” till den ordinarie hudvårdsrutinen.

  202. annsoife skriver:

    en wow,,, som jag vill rekommendera till dom som vill ha det lilla extra och jobba med att motverka ålderstecken, bekämpa fria radikaler samtidigt som huden får en strålande lyster.? vem vill inte det?

    oh its the pure truth

    Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating Oil är en 100 % ren nyponolja som har en föryngrande effekt och aktiverar hudens egna reparationsförmåga. Antioxidanter och anti-inflammatoriska egenskaper tillför huden näring, bekämpar fria radikaler och motverkar ålderstecken. Lyxig och lätt serum som absorberas snabbt in i huden och ger en strålande lyster.och kick till huden.

  203. Emelie skriver:

    Åh vad härlig att få syn på en så underbar tävling en ruggig dag som denna!! För att vakna upp med bästa lystern så skrubbar jag ansiktet med Maria Åkerbergs Papaya peeling som funkar grymt bra på mig som har väldigt känslig hud, jag lägger sedan deras Refining mask i ansiktet och sedan innan jag kryper ner i sängen så packar jag in mig med deras Face balm Neroil. När jag vaknar på morgonen så har alla mina orenheter ”sugits up”, hyn känns fastare, starkare och framförallt så har den en helt fantastisk lyster – och är redo att möta kylan!

  204. Therese Johansson skriver:

    Jag har alltid gillat hudvården men aldrig hittat nån super produkt :(.. Några knep har jag för att pigga upp min hud,jag tvättar ansiktet med shiseido the skincare extra gentle cleansing foam och använder en peeling, ångar ansiktet och lägger en fuktmask. Jag skulle så gärna vilja testa nån bra hudvård som funkar och passar min hud, skulle vara himla kul att vinna den här tävlingen och få lite ny och fräsch hudvårdserie 🙂

  205. Mathilda skriver:

    Jag håller precis på och testar Lancomes Visionnaire serum som verkligen ger ansiktet en sammetslen känsla, minimerar porer och dämpar irritationer. Dessutom luktar den LJUVLIGT! Rekommenderas!

  206. Camilla Bergström skriver:

    Hej!
    Vilken lyxtävling 😀
    Har tyvärr inte hittat någon dunderunder produkt men hoppas nu innerligt att ha turen med mig här så lovar jag sen berätta vad jag tycker 😀
    Är verkligen i stort behov av bra produkter till mitt 45 åriga ansikte ;D
    Delar vidare på FB och håller tummarna!
    https://www.facebook.com/camilla.bergstrom.12
    Ha en underbar helg!

  207. P skriver:

    åh värsta dröm-vinsten.. jag avviker aldrig från Jan Marini i vanliga fall FÖRUTOM denna produkt som jag är såå glad över att skincitys hudterapeuter tipsade mig om.
    Jag har en klassisk blandhy så jag vill ha fukt och en plumpad hy vilket jag får av denna:
    dermalogica skin hydrating masque..
    man får toklyster av denna!!!

  208. Vivien skriver:

    Mitt bästa tips är helt klart att på kvällen efter rengöring sätta på Mene&Moy Glycolic Masque 10% under 2 minuter på ansiktet, har man acne eller mycket oren hud kan 4 minuter vara bra. Sedan tvättas masken bort och ett fuktserum sätts på huden. Detta avslutas med ett tjockt lager fuktmask som får sitta kvar under natten. När du vaknar märker du hur din hud har fått en otrolig lyster, känns återfuktad och plumpad. Denna behandling passar alla hudtyper då tiden för glykolsyremasken kan anpassas. Även orenheter så som pormaskar brukar elimineras efter denna behandling! TESTA!

  209. Titti skarp skriver:

    jag har köpt Dermalogicas skin kit för att testa och det tyckte jag va super bra då jag har normal till torr hy men denna är jag nyfiken på så hoppas på tur
    Titti skarp

  210. Åsa skriver:

    Åh, även mitt bästa tips är serumen från Transderma! Jag älskar alla fyra varianter men om jag måste välja så är Transderma A min favorit för tillfället. Resultatet syns och känns så gott som omgående och beskrivningen ”serumens Rolls Royce” stämmer verkligen!

    Jag använder Transderma A kvällstid och lägger Transderma C dagtid. En riktig AHA-upplevelse och halleluja-moment i ett!

  211. Karoline skriver:

    Åh, det måste vara fuktmasken som du tipsade om i din blogg Carita Bain Des Lagons. Gör underverk på några få minuter och jag kan inte vara utan den nu, är en stapelvara hemma i mitt skåp. Funkar närsomhelst huden behöver en boost. Skulle gärna vilja vinna då jag är nyfiken på Jan Marini, har hört mycket bra men inte kommit till skott ännu:-).

  212. Rebecka skriver:

    Hej!
    Mitt bästa tips är att en gång i veckan (vanligtvis blir det söndagar för mig) använda Exuviance Rejuvenating Treatment Mask, och sedan serum och nattkräm från samma märke, Exuviance 😀

  213. Daria Petrakova skriver:

    Guerlains Météorites är mycket fint produkt som ger fint lyster. Vita kulor separat kan användas separat som highlighters 🙂 Hade varit superkul att vinna kittet, är mycket nyfiken på den men vågar inte satsa så pass stort belopp på okänd produkt.

  214. Alexa skriver:

    Vilken fantastisk tävling! Sjukt bra initiativ!

    Jag har länge kämpat med min hud och letat efter mirakel produkter och efter att jag gjort hudtestet på SkinCity kan jag varmt rekommendera Jan Marinins skin zyme (papaya mask) den gör under för huden.

    Tack för alla fina tips du delar med dig Annica!

  215. Tessan Halldén skriver:

    Exuviance skinrise bionic tonic pads på kvällen och ha på hela natten. Sedan vanlig morgonrutin och på med Clarins beauty flash balm!

    Shine like a star!!

  216. Sam gustafsson skriver:

    Jag bara måste tipsa om ”Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum” från Elisabeth Arden. Någon sådan lyster på nolltid har jag aldrig tidigare upplevt! Produkten är helt underbar! Du blir babylen i ansiktet och får lyster direkt. dessutom räcker en kapsel till minst 2 appliceringar, tex morgon och kväll då dom innehåller väldigt mycket serum. Denna askunge produkt finns även som ögonserum, dagkräm osv.

    Rengör ditt ansikte som vanligt, bryt sedan en kapsel och smörj in ansikte och hals, låt serumet absorberas helt och applicera sedan fuktkräm!

  217. annica la sundström skriver:

    Har inte provat så många för jag fastnade direkt för denna som funkar då den behövs
    .Clarins Beauty Flash Balm

  218. Therese Lindblom skriver:

    Vill tipsa om jojobaolja,Dermanord har en tex.
    Den är bra för ALLT!
    Massera in den på torrt ansikte och skölj av så är ansiktet härligt återfuktat,rent och med en fin lyster,funkar för alla hudtyper 🙂
    Den är även bra att ha som serum under kräm om man känner sej torr.
    Den är superdryg och helt naturlig.
    Rekomenderas verkligen 🙂

  219. Anneli skriver:

    Åhhh vad spännande!

    Mitt bästa produkttips när det kommer till lyster, vilket jag som extremtorris som alla hudterapeuter och makeuprådgivare suckat över, är Transderma M. Jag är såå glad att jag funnit denna fantastiska produkt. Huden har vaknat till liv och strålar numer.

    Mitt tips för denna produkt är att använda den ganska frikostigt under en första period eller när huden är lite extra känslig och återapplicera om det behövs. Den fungerar fantastiskt på eksem! Tycker inte heller att man behöver ha ngn mer produkt eller kräm efteråt, den funkar perfekt bara den!

    En fråga kring den nya Jan marini krämen ”recover e”, kan den användas istället för transformation eller vad blir skillnaderna mellan dem?

    Stor kram
    Anneli

    • annica skriver:

      Hej Anneli, Ja det kan den. Transformation är fortfarande bra och är mer en ren fuktcreme medans Recover E har mer antiage egenskaper + fukt. bla. Den ersätter ju Age intervention Cream som utgår. Kram Annica

  220. Maria C skriver:

    Mitt bästa tips på en askungeprodukt är AnneMarie Börlinds Facial Firming Gel! Den har varit en trogen trotjänare i mitt hudvårdsförråd sedan många år tillbaka. Gelen används som ett serum, under dag- och nattkräm och gör huden fastare, slätare, ger fukt och ny lyster. Ett användningstips för produkten är att den även dämpar och förebygger ytliga, röda blodkärl. Gelen har många gånger läkt och lugnat ”röda bristningar” i mitt ansikte som blossat upp när jag har reagerat på någon produkt som jag inte har tålt. Vad kan jag säga?AnneMarie Facial Firming Gel är en oumbärlig måste-haprodukt till ett förmånligt pris och i generös förpackning!

  221. Aminah Kamaly skriver:

    CARITA GENESIS OF YOUTH DAY CREAM,
    Är dag krämen som piggar upp mina trötta morgon gör så att jag vaknar till efter att jag har tvättat mitt ansikte, Jag använder bara ett klick i ansiktet och får fin hy med lyster och behöver inte använda foundation längre på dagarna, caritas dag cremär min askungeprodukt ,

    Tips på CARITA GENESIS OF YOUTH DAY CREAM,
    cremen passar till både tort och normal hyd och är super bra jag rekomenderaar alla att testa den, man blir helt len och känner sig fräsch och vacker efter
    användningen..

  222. Elizabeth skriver:

    Önskar verkligen att jag har testat en produkt som verkligen funkat.

  223. Marie skriver:

    Dermalogicas Skin perfect primer. Halleluja villen produkt! Magisk. Jag använder den i hela ansiktet eller på utvalda partier, antingen som bas innan puder/foundation eller kör jag enbart primern, lite rouge och Sensais Higlighting powder. Magisk lyster!

  224. Linda skriver:

    Hej!
    Jag vill tipsa om en snabb löprunda i friska höstluften och sedan Transderma serum R samt Peter Thomas Roth CC cream!
    Garanterad askungelook!

  225. Maria Langås skriver:

    Åhh vilken härlig hösttävling! 😀 Bortsett från ert fantastiska tips på min dagliga hudvård från Md Formulations, så kan jag tipsa om ”Ceramide Gold Ultra Restorative Capsules” från Elizabeth Arden 🙂 Dessa små kapslar är helt grymma, ger en silkeslen hy med grym lyster! 😀 Används efter rengjort ansikte & innan fuktkräm.

    Sen är ett annat bra tips att dricka mycket vatten & få i sig extra vitaminer & mineraler varje dag! 🙂

    Tack för er grymma service & grymt snabba leveranstider! <3

  226. Alexandra L skriver:

    Mitt tips är faktiskt Jan Marini C-esta krämen – man känner en sån otrolig ren och len känsla med en fantastisk doft.

    Om man vill så kan man skrubba innan för bästa effekten 🙂

  227. Sara skriver:

    Jag säger Jan Marinins skin zyme (papaya mask) som en exfolierande mask som verkligen gör under för huden. Alla borde testa den. Det var dom underbara människorna på Skincity som tipsade mig om denna!

  228. Therese skriver:

    I vintertider blir alltid min hud ( som många andras) torr och känslig, men förra året fann jag min räddning!
    Maria Åkerbergs Serum Moist är en fantastisk återfuktare, till ett väldigt förmånligt pris dessutom! 🙂 Till en början var jag skeptisk då jag har testat många andra produkter som inte fungerat men jag tänkte att jag skulle ge det en chans ändå. Detta ångrar jag inte! Ta en klick av serumet innan din ansiktskräm och du kommer inom kort märka resultat. En fantastisk produkt helt enkelt! 🙂

  229. Claudia skriver:

    Shine like a Star!!! Med Transderma C – serum är mitt bästa tips som ger min hy en vacker lyster som en Vacker askunge! 🙂

  230. Lisa l skriver:

    Maria åkeberg eye balm.
    Helt fantastisk produkt, man känner sig som en prinsessa på morgonen när jag vaknar. Mjuk och skön.
    + är att produkten är ekologisk.

  231. Clara skriver:

    Mitt bästa tips är att efter rengöring svepa Md Formulations daily peel pads över ansiktet- och därefter applicera moisture defense antioxidant treatment masque mask och sova i den! Nästa dag vaknar jag med en jämn och en otroligt återfuktad hy som verkligen strålar! Jag älskar att använda denna kombination, då den effektivt och skonsamt återupplivar en trött och glåmig hy och lugnar masken lugnar den när den känns stressad.

    Kram!!

  232. Sandra skriver:

    Hej,
    Jag vill tipsa om Clarins vital light serum som har en fantastisk uppljusande och lystergivande anti-age-effekt på huden! Jag använder serumet varje morgon och min hud strålar som aldrig förr! Tack för en inspirerande blogg 🙂
    Kram Sandra

  233. Johanna N skriver:

    Här kommer mitt askungetips!

    TRANSDERMA R är en pålitlig vän som fortsätter att imponera! Kommentarerna är många efter att jag började använda detta mirakelserum. Jag har fått en jämnare och piggare hud efter sommarens sol som gör mig så otroligt glad varje morgon. Använd morgon som kväll och du blir helt enkelt strålande 🙂

    Kram Johanna

  234. Renée skriver:

    Måste säga att Clarins Beauty Flash Balm är en höjdare i alla lägen. Brukar lägga den som mask som får sitta i under natten. Vill också passa på att tacka för en väldigt bra blogg, informativ, tekniktips, info om nya produkter.. innehåller allt!

  235. Hilde skriver:

    Men wow vilken tävling! Nu är min hy ganska fin tack vare min hudvårdsrutin som jag inte viker från. Är jag lite trött i ansiktet någon morgon så kör jag följande bas; i stället för primer kör jag Clarins beauty flash balm, därefter blandar jag PTR CC cream med en droppe Carita Golden Oil och går loss på det trötta ansiktet. Efter några minuter ser jag pigg och fräsh ut med lagom lyster. Sen kör jag med shading och lite highligt samt rouge för att ansiktet inte ska bli ”platt”. För att det ska hålla bättre duttar jag på lite BM hydrating veil över det hela. Nu är jag redo för en lång arbetsdag 🙂
    Kram

  236. Sofie skriver:

    Åh vilken fantastisk tävling! 🙂

    Mitt bästa tips är decleors 10 days radiance kur, ett serum man använder
    I tio dagar! Lystern är helt fantastisk och huden är riktigt återfuktad dessutom. Alla på jobbet kommenterade min hud när jag körde
    kuren. Sen för att behålla den fina lystern:

    *Transderma C och Peter Thomas Roth camu camu vitamin C moisturizer,
    vill man dölja skavanker men ändå behålla lystern så Peter Thomas Roth CC cream ovan.

  237. Linda skriver:

    Vilken fantastisk tävling (igen!)

    Mitt bästa tips för lyster är först och främst att sköta om huden ordentligt och se till att exfoliera huden (märk väl exfoliera, inte överexfoliera!) för att få bort gamla hudceller för att få huden att se klarare ut.
    Skall jag tipsa om någon produkt så måste det bli Transderma C- vårdande och lysergivande, kan det bli bättre?! Tycker för övrigt att alla Transdermas serum är riktiga mirakelprodukter! Jag tyckte att prislappen var lite avskräckande först men de är verkligen väl värda pengarna!

  238. Sofia skriver:

    Märker att huden påverkas av det liv man lever. Och nu mitt i livet med små barn och karriär så vill jag bara ibland få 15 minuter i badrummet för mig sjölv:), rengöra, peela, lägga mask:).
    Min askungekur består av peter thomas roth: instant firm temporary face tightener. Perfekt innan du ska lögga en makeup för fest. Den gör verkligen huden fastare. Hat du inte testa? Gör det:).

  239. Gisela skriver:

    Clarins Super Restorative Wake-Up Lotion är grym att smeta på ansiktet när man vaknat. Man känner verkligen med en gång hur huden kickas igång och den ser mycket fräschare, friskare och vaken ut. Har man märken från lakanen man kan få ibland på t.ex. dekolletaget eller kinden och man tar på denna försvinner de supersnabbt och man slipper se nyvaken ut halva dagen.

  240. Ulrica skriver:

    Wow vilket fantastiskt kit!
    Askungeprodukten jag vill tipsa om har jag själv blivit tipsad om här i bloggen – Flash Radiance Mask från Decleor. Passa även min känsliga hy! Man blir så fint lystrig, återfuktad och rosig (men absolut inte röd). Använder den varje lördag- och söndagsmorgon. Den håller vad den lovar. I love it!