Amazing glow!

  • | Annica

PTR lysterprodukter

Alla ni lyster galningar där ute. Lystring!!;)

Jag måste slå ett slag eller ge ett par ord till ett rackarns fint kit som vi har just nu på Skincity.

Förutom att innehåller är grymt, Peter Thomas Roth har samlat några av de bästa produkterna i sortimentet i ett kit för att fira sitt 20 års jubileum, så är priset helt makalöst bra för det man får.

Många älskar ju redan deras lysterrengöring Anti-Aging Cleanser. Låt er dock inte luras av det lite vilseledande namnet… anti-aging för den funkar faktiskt lika bra till alla åldrar och hudtyper. Visst, den innehåller lite anti-age ingredienser men mer förebyggande så det funkar på alla.

Rengöringen ihop med Camu-Camu serumet och FirmX Peeling Gel som faktiskt är en HIT i peeling sammanhang gör nog detta ett av vinterns bästa LYSTREKIT!

Firmx gel peeling

FirmX peeling Gel måste jag nämna några extra ord om. Den innehåller 3 olika enzymer (från ananas, granatäpple och keratinase samt cellulosa) som effektivt men ändå skonsamt ger en utomordentlig peeling. Man lägger på ett rikligt lager av denna sköna gel. Masserar in den med cirkulerande rörelser för att hjälpa till processen att eliminera gamla hudceller. Skölj sedan av. Vill du ha en extra effekt så låter du den ligga och verka 1-5 minuter efter det att du masserat och tvätta sen av.

Passar alla hudtyper, även känslig. Innehåller inte syra eller korn utan endast effektiva enzymer = mkt skonsamt och som sagt bra på även en känslighy. Även great för de som använder syra produkter i övrigt och vill komplettera med en peeling så går denna utmärkt. HETT TIPS! Jag vet ni kommer gilla denna.

Rengöringen i kommer i ordinarie storlek och resten av kompisarna i kitet kommer i schyssta resestorlekar.

Perfekt för den redan PTR inbitna lilla människan eller för den PTR sugna lilla människan eller för den lysterhungriga lilla människan eller för den som är sugen på att prova något nytt och riktigt bra lilla människan;)

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

22 svar till “Amazing glow!”

  • (22) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Helen skriver:

    Hej!
    19 årig tjej som gillar din blogg starkt men har inte riktigt vågat pröva de produkterna du rekommenderat än. Jag har tyvärr problemhud överallt men främst på ansiktet. Jag har tidigare haft ett problem med acne som resulterade i ärr. Inte djupa ärr men kolsvarta prickar överallt i ansiktet men även på ryggen. Eftersom att det inte är en fråga om djupa gropar utan snarare hyperpigmentering tänkte jag att jag helt enkelt kunde bleka dem eller göra något liknande ,men detta rekommenderas tydligen inte för mörkhyade. Finns det något du kan rekommendera snälla?
    Tack på förhand och god fortsättning!
    Helen

    • annica skriver:

      Hej Helen, Kul att du gillar:)! Steg ett tycker jag är att ha en bra hudvårdsrutin, daglig rutin med anpassade produkter. Tex Skulle du kunna testa Exuviance. De har även en blekande produkt som heter skin brightening gel som du kan applicera partiellt på pigmenterinar som är mkt bra. Vill du veta exakt vilka produkter du ska ha så gör vårt gratis hudtest online på skincity. Kram Annica

  2. Anna skriver:

    Hej Annica!
    Min fråga handlar om lyster men inte om PTR. Hoppas det går bra ändå:-) Såg att BM mineral veil hydrating har utgått. Hur är den ”vanliga” veilen i jämförelse? Finns det någon liknande produkt att ha över foundation (just nu Kanebos) som ger lyster, jämnar ut men inte lägger sig i linjer som en del lösa puder tenderar att göra?
    Kram och God fortsättning!
    /Anna

    • annica skriver:

      Hej Anna, Den vanliga veilen är faktiskt lika bra får jag lov å erkänna. Jag har ju älskat hydrating och grät blod när den skulle utgå men ja jag tycker faktiskt att det går lika fint med den vanliga. Priori har ju en liknande produkt som med är bra men jag gillar bM´s bäst. kram Annica

      • Anna skriver:

        Tack Annica för ditt svar!
        Skulle lägga en beställning men blev åter fundersam då det fanns illuminating mineral veil och ”bara” mineral veil. Hihi, alla dessa svåra val i livet:-) Vad är skillnaden och vilken är mest lik hydrating?
        Kram igen!

        • annica skriver:

          Hej Anna, Illuminating är rätt glittrig av sig så den rekommenderar jag inte i hela ansiktet. Mineral Veil är den som är mest lik hydrating. Jag upplevde hydrating blev lite mer lystrig på huden men nu finns den inte mer så då är det Mineral veil som gäller och den e jättesnygg me! Kram Annica

  3. Emma skriver:

    Hej!
    Har precis hittat till denna bloggen! Läste ditt inlägg angående acneärr. Kan man använda PTR Laser-Free Resurfacer Face när man använder Epiduo? Tack för en mycket bra blogg!

  4. Wilma skriver:

    Hej!
    Jag skulle verkligen vilja ha en bra punktbehandlare för finnar, har ibland nån större & ibland små men hade PTH acne spot and area treatment men slarva tyvärr bort den, vet inte riktigt hur bra jag tyckte den va men de största problemet var att ibland när jag la på krämen så kunde det börja ”klia” ordentligt/ svida samtidigt som jag inte kände nånting.. Köpte denna då du rekommenderade den. Tycker du jag bör köpa den igen eller finns det någon annan från något annat märke som är lika bra?
    Tack 🙂

  5. Jonas skriver:

    Varför hade inte ni nått rabatterbjudande i kalendern på ptr?
    Typ som på dermalogica eller exuviance?

    • annica skriver:

      Hej Jonas, Det hade vi den 22 på camu Camu. Vi har olika erbjudanden på vare märke och hur vi väljer beror på massa olika faktorer;) Kram annica

  6. Nicka skriver:

    Hej 🙂 använder jan marini för känslig hy .undrar om man kan börja använda Exuviance mot känslig hud kan man byta direkt? ?

    • annica skriver:

      Hej Nicka, Ja du kan göra en övergång emellan dem om du har de produkterna för känslig hy. Dock är JM fantastiskt bra så fundera ett extra varv innan du byter. kram ANnica

  7. Jessica skriver:

    Hej Annica! Tack för en grym blogg! Jag använder Dermalogicas Skin Hydrating Masque och älskar den verkligen! Dock tycker jag att den är ganska dyr så jag undrar om du har några tips på lite billigare alternativ av en lika grym fuktbomb? Från Maria åkerberg kanske? Kram och tack på förhand!

  8. jessica skriver:

    Hej Annica och tack för en grym blogg! Jag använder dremalogicas skin hydrating masque och älskar den! Men jag tycker att den är lite väl dyr så jag undrar om du har något tips på ett lite billigare alternativ på en lika grym fuktbomb? Från typ Maria Åkerberg? Kram och tack på förhand! 🙂

  9. jessica skriver:

    Hej Annica! Tack för en grym blogg

  10. Catrine skriver:

    Hej Annica 🙂 jag tänkte nyss köpa Peter Thomas Roth acne clearing gel men kan inte hitta den. Undrar om den e tillfälligt slut och kommer komma in eller om ni slutat sälja den? Om så är fallet, vet du vart man kan köpa den annars? Kram

    • annica skriver:

      Hej Catrine, PTR måste göra om sina benämningar på förpackningar för nya EU regler så förtillfället så får vi ingen leverans på denna och några andra PTR produkter.. tyvärr. Men vi hoppas att de snart ska kunna leverera dem igen. Kram Annica

  11. Wilma skriver:

    Hej! Jag har fet/oljig hud men bara nån-några finnar/kvisslor, jag är litee känslig i huden också.
    Jag använder följande MÅ produkter:
    Cleansing Milk Gentle
    Neroli freshener
    Face refining lotion
    Papaya peeling – lämnar mjuk hud, inte märkt så mycket annat.
    Refining mask- känns bara som huden är blankare av den istället för motsatsen.
    Mina frågor är om jag bör byta ut någon av produkter? Fundera även på att lägga till Royal facilal oil clearing eller serum clearing men vet inte vilken av dom.
    Tack!
    Kram