Torrhetslinjer.. GO AWAY!

  • | Annica

Sensai Ansiktsvatten

Säg mig… VEM får inte torrhetslinjer denna årstid??

Hmm… ja det ska möjligtvis vara barn… dom blir dock också fuktfattiga och yttorra med deras hudar är så rackarns plumpade så det blir inga linjer hur man än vänder å vrider på det.

Men vi övriga… vi blir yttorra nu. Det bara är så. Och har man dessutom passerat 30 typ, ja då kommer de där nedrans torrhetslinjerna som ett litet brev på posten.

Torrhetslinjer är ju alltså inte att förknippa med rynkor. Torrhetslinjer har inget med hur bra eller dåligt vårt elastin och kollagen är i huden. Nej, torrhetslinjer har endast och uteslutande att göra med FUKTBRIST!

En av mina räddare i nöden som jag gillar jätte, jätte mycket och har så gjort i flera år är Sensais Silk Lotion Moist som är ett ansiktsvatten.

Eller det är faktiskt mer än ett ansiktsvatten. Jag skulle säga att det är en blandning mellan ett serum och ansiktsvatten.

Någon frågade mig på bloggen för en tid sen om jag hade tips på ett riktigt återfuktande ansiktsvatten, då man tyckte det var svårt att hitta. Då tipsade jag om detta. Jag kan hålla med, många ansiktsvatten av den klassiska sorten är lite blaskiga och det kan va svårt att hitta en riktigt bra A-vatten med mycket MOIST!

Detta är dock inte blaskigt at all, det är som ett tjockt vatten..lite geleigt nästan. Mjuukt, mjuukt på huden. En av de mest angenäma delarna tycker jag i hudvårdsrutinen är detta moment…

bild 2

Jag tar min lotion flaska och häller ut lite i en kupad hand. Eller lite.. jag är ganska generös med denna för den ger mig så mkt fukt OCH gör just det som detta inlägg handlar om dvs får torrhetslingerna attbokstavligen GO AWAY. Jag klappar in över heeela ansiktet. Glöm inte runt ögonen, det är ju bl.a. där de små torrlinjerna ofta blir synliga. Låt huden få absorbera någon liten minut. Sen fortsätter du med ditt serum + creme. Ni kommer älska jag lovar:)! Är du super yttorris gå all in på fukt nu vad gäller även serum och creme.

Bestämde mig för att lyfta denna doldis just idag då vi har denna + dess efterföljande kompanjon i dagens lucka till 40% rabatt! Kolla in HÄR om du e sugen!

PS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNARNA AVSLÖJAR JAG LITE SENARE IDAG!

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

24 svar till “Torrhetslinjer.. GO AWAY!”

  • (24) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Sandra skriver:

    Så det tar bara ca 2 dagar för torrheteslinjerna att försvinna? Men vad för cream rekommenderar du? 🙂

  2. Sandra skriver:

    Hur lång tid tar det innan linjerna försvinner ungefär då? 🙂 efter man börjat med krämen 🙂

    • annica skriver:

      Hej Sandra, Produkten är ett ansiktsvatten så viktigt att lägga en creme ovanpå. Fukten och mjukheten kommer snabbt, för en del redan på två dagar. Sedan tar det upp till ungefär en månad innan man når maximalt resultat. Det vid en daglig användning. Sensais produkter är verkligen bra för den fuktfattige-I know : )

      kram Annica

  3. Sandra skriver:

    Hej! Kan jag som är 24 år använda det tro? Har små små linjer men endast under ögonen! Finns det några nackdelar med denna? Tex att elasten försämras eller liknande. Jag har noll koll på sånt faktiskt. Finns det nåt negativt med denna pga av min ålder? Använder en annan men det gör så huden inte alls känns torr längre, men linjerna är kvar. Kan det vara permanenta då kanske? Aloe mosterizing heter den jag använde! Brukade förr använda tvål ibland vilket jag nu aldrig gör. Kan det ha förstört mitt elastitet för alltid nu? 😮

    • annica skriver:

      Hej Sandra, Visst kan du som är ung också använd den här, den passar alla : ) Huden förbättras bara, den kan inte ta skada av att du tillför fukt. Det är om man inte lägger någonting alls som huden åldras snabbare.

      kram Annica

  4. Viktoria skriver:

    Hej!
    Jag använder JM Retinol plus några ggr i veckan som nattkräm. Kan inte ha den ensam på huden, för då känns den för effektiv och jag reagerar lite. Det fungerar utmärkt med Transformation creme över, men nu har jag kört med Transderma M under istället. Det går bra, men frågan är om det kan bli så att den liksom blockerar effekten av retinolen? Kan jag ha retinolen först och lägga transderman över istället?

    • annica skriver:

      Hej Viktoria, Du kan ha transderma under den blockerar inte effekten. Låt den bara som alltid få absorberas ca 5 minuter innan efterföljande produkt! Kram annica

  5. Anette skriver:

    Hej Annica!
    Jag köpte Jan Marinis rengöring med pump. Men jag kan inte öppna pumpen hur jag än vrider. Gör jag fel?
    Tack för en härlig blogg! 🙂

    • annica skriver:

      Hej Anette, Du trycker lätt ner den lite och vrider och då pluppar den liksom upp. Den är i nedtryckt låst läge när den kommer. kram Annica

  6. Annie skriver:

    Den här bara måste jag lägga på minnet. Stod framför spegeln för 2 v sen och *chock* ”f*n vad rynkor jag fått under ögonen! Så snabbt? Hur är det möjligt? Nääääeee..HUR kan jag ha missat?! Vad är det som händer…”
    Lite pantat kanske men inte tänkte jag på det som torrhetslinjer, vilket det nog är även om det också är dags att börja med mer förebyggande mot ålder eller antiage under ögonen 🙂

    • annica skriver:

      Hej Annie, Jaa det måste du ;)! Det är jättevanligt att man misstar och blandar ihop dessa. Inte så himla självklart kanske att små rynkor kan bero på olika saker. Kramis Annica

  7. Lulillan skriver:

    Ja fy för yttorrhet! Det ger mig dessutom alltid mer finnar vilket är trist. Fuktmask ett par gånger i veckan är min räddning när huden är som mest bråkig. Måste testa denna tror jag… gillar inte mina torrhetslinjer vid ögonen!

  8. Anna skriver:

    Hej!
    Älskar dessa! Äntligen kan jag ha mineralfoundation även på vintern då dessa gör att jag inte har några torrhetsflagor i ansiktet! Klickade hem prioris foundation i julkalendern och har nu provat and I love it! Funderar på vilken primer du rekommenderar under för att dölja stora porer? Undrar också hur PTR cc-cream skulle fungera under mineralmake? En sista fråga: fungerar alla exuviance produkter vid amning om inte vilka fungerar inte? Älskar din blogg och nätshop får alltid så bra hjälp och bra priser! Kram

    • annica skriver:

      Hej Anna, ja me!! :))KUUUUL att du gillar! Glad jag blir! Yes jag har PTR cc under min priori när jag vill va extra snygg!!! Yes, Exuviance funkar utom dessa: Skin Brightening Gel, Blemish Treatment Gel, Rejuvenating Complex
      Tack för de fina orden! Det värmer!! KRAM Annica

  9. Åsa H skriver:

    Kan man blanda dessa från Sensai med MD Formulations? Jag använder Rengöring, Continous renewal serum och Antioxidant cream från MD men känner att jag behöver en fuktboost nu på vintern. Eller är PRT oilless oil bättre att kombinera med MD? Och om oilless oil går att kombinera med MD i vilken ordning använder jag i så fall produkterna?

  10. karin st skriver:

    Hej Annika,
    Jag köpte Sensai by Kanebo, Mascara 38c volumising när den var i adventskalendern. Och den håller verklgien bra och smetar inte under träning etc. Men jag har problem att få bort den. Jag hoppades med den här slippa använda speciell ögonmakeupremover och att det varma vattnet i kombination med min vanliga tvål(just nu bliss fabulous foaming face wash)skulle funka men icke. Har du nåt råd att bidra med?
    Tack på förhand!

    • annica skriver:

      Hej Karin, Visst håller den bra! Man måste lära sig den. Det går inte att gnugga bort eller ta rengöring. Varmt och mycket vatten. Dock inte hett vatten. Men jag håller med att just volymising kan vara lite trixig utan lash base under. Med den under så går det super lätt och det blir 3 gånger så snyggt! testa! kram annica

  11. Hilde skriver:

    Denna är jättebra för mitt vintertorra ögonområde. Kunde tro att du visste att mitt lilla prov som jag använt tog slut i går 🙂 Nu på påfyllning hemklickat i alla fall. Tack för en bra lucka igen.
    Kram

    • annica skriver:

      Hey Hilde, visst är den. Jag baddar ansiktet två gånger ibland. Du vet japanerna menar att lotions är hemligheten till vacker hud…hehe… det tänker jag alltid på när jag applicerar.. kram Annica

  12. Shopaholic skriver:

    Hej Annica,
    Jag undrar om denna serie är bättre än CP Lotion II och CP Emulution moist II för yttorrhet? jag som är 40+ Har precis gått över till från Sensai silk. Funderar även på att testa Prime Solution, fyller de inte samma funktion? Kan man inte ha dessa runt ögonen? Sen undrade jag över PTR oilless oil om jag kan ha dessa på mina tjejer som är 9 och 6 år?

    Tack på förhand!

    • annica skriver:

      Hej Shopoholic, De är två olika serier och båda är bra på sitt vis. Silk är mest fokus på återfuktning och förebyggande av åldrande. CP är mer antiage och verkar på linjer som redan finns där. Prime solution är en unik produkt som är mer än de klassiska lotions. Men de används efter rengöring precis som lotion. Du kan ha alla dessa runt ögonen. Svarade nedan om oilless! kram Annica