Före och efter.. ni måste bara kolla!

  • | Annica

förefterbild

Kundens egen förebild… kolla hela inlägget för att se efterbilder!

Appropå förra inlägget så måste jag bara återkomma till ett inlägg som jag gjorde för en tid sen med före och efter bilder från en kund till oss på Skincity  som använt Jan Marini och fått så fina resultat. Hon har tagit bilderna själv och gett oss lov att visa upp dem.

Kolla gärna in DETTA BLOGGINLÄGG  det e sååå fina resultat!! Amazing! Blir lycklig och tårögd!

Jan Marini

 

11 annica forsgren skincity.se

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

16 svar till “Före och efter.. ni måste bara kolla!”

  • (16) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Malin skriver:

    Hoppas på samma fina resultat som denna tjej. Har ni fått hem ett gäng JM produkter från er och är väldigt nöjd 🙂 Underbara produkter på huden, stor skillnad från exuviance tycker jag. Hoppas bara de ger resultat 🙂

  2. Kattis skriver:

    Tack för svaret Annica. Mailar er angående pumparna. En sista fråga. Vet inte riktigt om jag är så förtjust i c-esta serumet. När det är slut funderar jag på att byta ut den mot PTR:s motsvarande serum, men alltså behålla de andra stegen i JM. Hur ställer du dig till det?
    Jag läste också ditt inlägg om finnar etc. där du tipsar om Murads pore.. för t-zonen för den med mycket pormaskar/orenheter. Där har jag egentligen samma fråga. Kan jag plocka ut en av JM-produkterna (förslagsvis bioclear-serumet) för att prova Murads nämnda produkt istället? Kan du också vara snäll och ge mig hudterapeutens fullständiga salongsnamn så att jag hittar det? (Hon som arbetar med klassisk portömning och JM-produkterna.)

    • annica skriver:

      Hej Kattis, Toppen! Det kan du göra om du inte gillar C-estan. Nej, inte blanda Muradsserum och JM …båda innehåller syra och det är också olika typer av produkter. Bioclear är ju superbra så den ska du inte ta bort tycker jag. Hon heter Ulrica Ericsson och hon finns på Contour Kliniken på Östermalm i Stockholm. Kram annica

  3. Nicka skriver:

    Hej 🙂 Peter thomas roth serum för känslig hy &Exuviance dag kräm för känslig hy fungerar de ihop? Ha de gott 🙂

  4. Marie skriver:

    Hej Annica! Jag behöver hjälp att hitta en ny dagkräm med SPF. Jag använder Priori AHA och är nöjd med produkterna (även om jag har funderat på att eventuellt byta till Jan Marini)mot min blandhy med mycket vidgade porer, finnar, acneärr och som är något reaktiv och med viss tendens till yttorrhet (men som produkterna hållit i schack).

    Har använt Priori Advanced AHA daily defense SPF 30 och varit jättenöjd och även om det i grunden är solskydd har den gett tillräckligt med fukt för att fungera som kombinerad dagkräm och SPF.

    MEN efter att de gjorde om den lite grann så har jag fått problem med den, tyvärr. Den ”korvar sig” och smular på huden, oavsett tillvägagångssätt för applicering. Allt i från lite till extremt mycket, men tillräckligt för att det ska vara irriterande.

    Skulle därför vilja köpa en annan dagkräm. Kravet är att den ska ha SPF i (minst SPF 15, helst mer) då jag inte vill behöva ha ett extra steg för det – samt att den ska vara kompatibel med Priori AHA. Antar då att syramärken går bort…? Har dock ändå kollat på EXUVIANCE MULTI-PROTECTIVE DAY FLUID SPF 15, är det helt dumt att använda den tillsammans med Priori? Vad tror du annars om Murads VITALIC ENERGIZING POMEGRANATE MOIST SPF 15 eller MURAD BLEMISH CONTROL OIL-CONTROL MATTIFIER SPF 15? Eller någon helt annan? Min hy trivs dock inte alls med Dermalogica och Decleor.

    Finns det någon som kan fungera, tror du? :)Tack på förhand och stor kram! Mvh Marie

    • annica skriver:

      Hej Marie, Min rekommendation skulle något av Jan Marinis solskydd som är suveräna! Det är mitt bästa tips! Du bör inte komplettera med en spf som tex exuviance då den inehåller syra och inte ska blandas med Priori. Kram Annica

      • Marie skriver:

        Hej och tack för svar! Jag skulle dock gärna ha just en kombinerad dagkräm med SPF. Vill verkligen inte behöva lägga till ett ytterligare steg i hudvården på morgonen. samt att jag med ett rent solskydd då måste ha även en ny fuktkräm att ha under = måste hitta någon som passar. Den jag använder som nattkräm tycker jag blir för ”tung” att använda dagtid under SPF. Finns det någon dagkräm inklusive SPF som går att kombinera med Priori AHA? Kram Marie

  5. Kattis skriver:

    Annica, gjorde ert hudtest i höstas. Är 40 år och har de senaste 20 åren gått igenom de flesta salongsmärken och många hudterapeuter (sistnämnda pga många jobbrelaterade flytter inom landet). Sistnämnda märken Nimue och Image skincare gav inte önskade resultat. Dessförinnan har jag haft allt ifrån Murad och DDF till Excuviance.
    Efter hudtestet köpte jag Jan Marinis bioclear- serum, cleanser, cream, c-esta serum + mask, transformation serum, papaya cleanser + mask, solskydd, ja hela konkarongen med andra ord. Jag är nöjd med resultaten, ska dock också byta till den hudterapeuft som du tipsade om, för är det något jag lärt mig är det att det inte räcker med hudvårdsprodukter. Om man som jag har oturen att ha en oren hy med mycket pormaskar i en aldrig sinande ström måste man göra regelbundna portömningar hos hudterapeuter som behärskar detta.
    Några reflektioner: 1. Jan Marinis pumpflaskor för serumen måste de göra något åt. Jag kan inte se på dina kommentarer, så länge jag följt dig, att någon annan har anmärkt på detta. Det är kanske bara jag som varje morgon och kväll står och svär över att jag står och trycker och trycker men inget kommer ut ! Jag följer anvisning som står på någon av dem vad man ska göra om serumet inte kommer ut, men det funkar inte. Nu har jag börjat skruva upp dem helt, trots bakterierisken. Om man då som jag först kör cEsta, bioclear och transformation och solskydd i pumpflaskor…
    2. Trots fina resultat med Jan Marini uppelever jag en negativ sak och det är att huden förefaller mer känslig på så sätt att om jag trycker ut en pormask (jag är medveten om man att man inte ska göra det) så uppstår röda märken av fingrarna liksom. Svårt att förklara märker jag…jag får ta upp det med en hudterapeut…mitt intryck är huden blivit mycket känsligare.

    • annica skriver:

      Hej Kattis, Om du har problem med Pumparna kontakta oss direkt (info@skincity.se) JM och många andra märken har sk airless pumpar. De är jätte bra när de funkar då de stänger ute syre och bakterier. Tyvärr har de en tendens att haka upp sig. Detta gäller inte bara JM utan även andra märken.. Tex md formulations har vi fått stoppa försäljningen av deras mest omtyckta ögoncreme för det är så mkt problem med pumpen. Det lustiga är att det är ofta bara amerikanska märken… någon teori är att det händer något vid flyg transporten och lufttrycket som trasslar till det med funktionen. Då varken JM eller MD har problemen i USA och därför har och är det lite svårt att få dem förstå… men jag vet båda märkena ser över det nu… men jag tror faktiskt det kan va så.. Eftersom de inte har problem ,,men bara hör av dig till Skincity så hjälper vi dig!

      Om du upplever det så kanske man bör korrigera dina produktval och din användning av dem. Tex C-esta cleanser och step 3 bara 2-3 gånger i veckan. Kram och varmt lycka till! Annica

  6. Annie skriver:

    Ja, verkligen amazing! Värmer även mitt hjärta att tjejen fått ett otroligt fint resultat. När hudvård förändrar så radikalt, wow-känsla! 🙂

  7. Linda skriver:

    Hej Annica! Jag har själv fått liknande resultat som tjejen i inlägget då jag använt Exuviance en tid. Jag har dessvärre väldigt gropig hudstruktur efter acnen och tänkte höra med dig om Phytomer XMF PIONNIÉR Radiance Retexturing Serum är något som skulle hjälpa mig att få en finare hudstruktur?
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Linda, Det är framförallt en antiage produkt.. en fantastisk sådan men inte främst den jag rekommenderar mot acne ärr. Kram annica