Serum i Centrum

  • | Annica

Serum för huden

Heeej alla sweets!

I dag e jag extra glad för idag och fram till söndag kör vi 20% på alla SERUM på skincity! Japp, ni läste rätt ALLA serum. Jag e så glad att så många mer nu än för bara ett par år sen förstått vilken skillnad det gör att ha ett serum. Dock är det fortfarande många som kanske inte provat. Jag och mina hudis kollegor på skincity vill spriiiiiiida Serum kärlek över hela Sverige och vårt sätt är bla att se till att ge er ett lite extra schysst pris på det. Vi vet ju hur bra det kommer bli om man väl provar.

Jag är ju inte serum galning av ingen anledning. Nej, det är ju just för att det är serumet (kallas även ibland för olja, booster, fluid etc. men det är alltså dem produkt som man har efter sin rengöring/ansiktsvatten och innan sin dag-/nattcreme.) som går djupast ner i  huden av alla dina hudvårdsprodukter och kan påverka huden mest.

Tänker du då, jamen så bra då behöver man ju bara ett serum så e det klart! Nje, tyvärr är det inte så enkelt. Vi behöver rengöring, exfoliering, näring på djupet, återfuktning/vård av hudytan och SKYDD.  Det är som en orkester av produkter som samarbetar på olika nivåer, tillstånd på huden. vackert va:).

Ok lite kort…Varför ska man ha serum?

Serum fungerar som en katalysator till din övriga hudvård och kan speeda upp effekten och verkan av dina produkter upp till ca 3 gånger. Detta är den produkt som går djupast och ger mest effekt av dina hudvårdsprodukter. En hudcreme är till för att vårda och skydda hudytan och en booster går ner och jobbar att bygga upp en bra hudhälsa längre ner i huden, balansera hudens funktioner och stärka upp huden på djupet. Serumet är den produkt som arbetar med att förbättra hudens kvalitet mer än någon annan produkt i hudvården. Välj ett eller flera serum efter din hudtyp eller ditt hudtillstånd.

Så det får bli mitt fredagstips….och det är ett riktigt bra tips om jag får säga det själv:)..puss puss..

annica forsgren

11 annica forsgren skincity.se

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

46 svar till “Serum i Centrum”

  • (46) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. May-Britt skriver:

    hej.
    Jag har nu använd Exuviance i noen veckor och allt fungerar nu bra.
    Jätte fin hud 🙂
    Jag undrar kan jag prova detta på natten nu Exuviance
    Collage TRIPLE BOOST SERUM
    Jag använder Exuviance
    Vespera BIONIC SERUM och Exuviance
    DAG REPARATION SPF 30 på dag och Exuviance
    KVÄLL reparativ KOMPLEX på natten.
    Och annan Ver Idag har jag Exuviance
    , PADS och Exuviance
    Vitamin C + anti aging booster.
    Är det klokt och bli van med serumet och börja med 3 gånger i veckan?
    Undrar också om du kan skriva lite om hur man bäst sminkar när man har blodkärl på kindene?
    Jag får det kladdig på kinderna och ser mycket smink ut.
    Jag rider så önskar och täcka dem/ det röde men vill inte se ut som jag är mycke sminkad.
    Kram.

  2. Malin skriver:

    Hej Annica! Jag är en trogen läsare på din fantastiska blogg och även trogen kund på skincity 🙂 Hittade er för över ett halvår sedan och har testat Exuviance i ett halvårs tid mot min acne. Tyvärr har det inte hjälpt mot just acnen trots mycket tålamod och noggrannhet. Men jag ska nu ge Jan Marini ett försök och väntar på leverans från er 🙂 Ska även byta medicin som innehåller mycket hormoner som jag har för att jag misstänker att min acne är hormonell och svår att få bukt med. Så, håll tummarna för att det fungerar denna gång! Har även recenserat Exuviance i min blogg: http://mallafoto.blogg.se/2014/january/recension-av-exuviance-efter-6-manader.html . Även om acnen inte är bättre, så är exuviance de bästa produkterna jag testat hittills. Tusen tack för alla bra tips i denna blogg, och all bra service som jag fått från skincity!

    • annica skriver:

      Hejsan Malin, Så roligt att höra!!:) Låter som Jan Marini för dig helt klart! Fin blogg du har!! 🙂 Tack själv för att du väljer skincity och att du läser min blogg:) Hör av dig å berätta hur det går med JM. Glöm inte att ge det TID bara:) Kram Annica

  3. Charlotte skriver:

    Jag vill så gärna test hyllade transderma R serum.
    Går det bra med exuviance?

    Vad tycker du om neostrata? Hur kommer det sig att ni inte har de produkterna ?

    Tack för bästa bloggen!!

  4. Thessa skriver:

    Passade på att beställa en till laddning Babor ampuller. Såg att flera på Instagram efterlyser Babors julkalender så här oxå efter jul, men jag gör min egen ”baborkalender” och kör med ampuller dagligen, planerar att ”ampulla” tills det blir varmare ute, för de är verkligen toppen!!!

    • annica skriver:

      Hej Thessa, Kul! hoppas du blir nöjd! Ja och alla ni som LÄNGTAR efter babors julkalender med ampuller… HÅLL UTKIK… det kommer en härlig överraskning från Babor i vår som ni kommer älska. men tills dess du gör helt rätt!! KRAM Annica

  5. Ingrid skriver:

    Hej Annica,
    Jag var väldigt frestad att beställa ett serum i helgen men blev osäker på vilket märke jag kan använda i kombination med Mene & Moy vars produkter jag använder dagligen och är jättenöjd med. Jag använder deras Cleanser 15 %, Facial lotion C20, Sunscreeen SPF 30 samt till natten Enhanced cream 15 %. Något ansiktsserum finns inte i deras sortiment. Eftersom produkterna innehåller syror vet jag att man ska vara försiktig med att kombinera. Jag är väldigt tacksam för ett svar samt även förslag på en mask som jag kan använda i kombination med mina produkter.

    • annica skriver:

      Hej Ingrid, Det stämmer att de inte har något serum Du kan kombinera med de flesta egentligen som inte har syror. Vad vill du ha för typ av serum/ mask? Vad ska de ha för effekt på huden? Kram annica

  6. Amanda skriver:

    Tusen tack för ditt svar!!:) Du är för bra för att vara sann!;)
    Då blir det att jag inhandlar de produkterna inom en snar framtid!:) Ska bara ta slut lite mer på de produkter jag har:) Men jag undrar, när man vant in sig med produkterna, o kör steg 1-5, ska man då köra alla stegen både morgon och kväll?? Eller kör man 1-5 på morgon sedan 1-4 på kväll? Sen undrar jag också (förlåt att jag frågar mycket förstår att jag inte är den enda som tjatar på dig..:-/) kan jag köra på med produkterna även under sommaren? Om jag har steg 5 skyddet eller måste jag/bör jag ändra något då? Jag äter zink o vitamin b5 redan:) sover för det mesta bra beror på hur jag jobbar o så.. Förstår att det kan bero på massa olika saker.. Inte lätt att veta vilket dock, man får testa sig fram.. Mjölkprodukter är något jag försöker minska på, svårt dock.. Men jag får svullen mage om jag dricker för mycket och har hört att oroliga tarmar ofta är en bidragande faktor till finnar i pannan? Och förresten, vet du om man kan få finnar av för mycket protein? Tex protein pulver? Tränar mycket nämligen och tar endel tillskott.. Men jag ska ge Jan Marini ett försök och hoppas hoppas verkligen att det kommer hjälpa mig.. Tack för all hjälp fina fina du:) Jag e så tacksam!!! Kram

    • annica skriver:

      Hej Amanda, Yes, dock inte steg 5 på kvällen. Det är ju SPF och behöver inte då man sover. Du kan använda dem året runt bara var noga med steg 5. De är ju producerade i USA där det är varmt året om så absolut kan du ha dem jämt. Magen om den är i obalans så kan det visa sig på huden, absolut…just a apannan vet jag inte riktigt. Det är lite olika. Kan hända att det kan ge finnar, individuellt. Testa att minska. Kram å lycka till! Annica

    • Amanda skriver:

      Och förresten ang. min hud. Är dryga 20 år gammal, har fet blandhy. Mycket inkapslingar som sagt främst i kinderna men även mycket i pannan. Ibland blossar det upp oftast i pannan och blir som ”bulor” som gör skitont! Även endel små svarta pormaskar på näsan.. O de tycker jag har blivit mer sedan jag började med Exuviance! Min hudfärg är identiskt med din 😀 dock är jag en riktig blekfis just nu så är nog aningen ljusare ändå;) Och som sagt får endel ”infekterade” finnar med som sagt, har nog alltid någon ny antingen på morgonen eller på kvällen när jag tvättar bort sminket;) då gul som liksom man bara MÅSTE klämma:-P o det är oftast på kinderna de kommer, och pannan. Och har även inkapslingar ner mot halsen.. Innan jag började med Exuviance har jag aldrig skött min hud.. Hade aldrig problem med huden när jag var ”yngre”, det började för ca 2 årsen med inkapslingarna men störde mig inte så himla mycket på dem då.. Men sen för typ ett årsen började jag väll få lite mer finnar som blossade upp ofta o så. Och senaste året har det ju vart gaaanska mycket…Vart superslarvig och bara köpt något billigt på Ica typ.. Sen dyrt smink istället, som bara vart dåligt och täppt till, så jäkla dumt! Ångrar mig ju som fasen nu. Vet hur viktigt hudvården är:) lärt mig sååå himla mycket tackvare dig!! Sminkväg använder jag nu Jan Marinis primer, bareminerals o glominerals foundation, kanske något svep med Prioris ibland:) bareminerals mineral veil som finish.. Är det ok för huden?:)
      Kram

  7. Amanda skriver:

    Heej Annica!:)
    Har skrivit till dig förut ang. min hudvård..o nu skriver jag igen;) Hoppas det e ok..:)

    Använder Exuviance (som jag skrivit tidigare, men antar att du inte kan ha koll på alla du svarat till haha;)) och har gjort det sedan början på Augusti alltså snart 6 månader. Men resultaten är så upp och ner… och just nu känns det helt hopplöst då jag har fått massa finnar igen… har fet hud och hade främst problem med finnar och inkapslingar/tilltäppta porer i främst kinderna, när jag började med Exuviance. Huden har på sätt och vis blivit bättre, klarare på något sätt..men inkapslingarna har inte blivit ett dugg bättre..o fortfarande kommer det utbrott/finnar. Vissa dagar är det bättre andra sämre.. Men, alltså jag vet inte när jag INTE hade en finne i ansiktet senast.. Det var nog över ett år sen, har aldrig sedan jag började med Exuviance vart helt ”finnfri” heller. Sist jag skrev rekommenderade du padsen från dem o köra dem varje morgon,vilket jag gjort sen dess. O det känns bra!:) o förutom finnarna är huden riktigt lystring och fin, haha. Men jag ÄR så otroligt trött på dessa finnar!! Varenda morgon är där någon ny! Känner liksom att jag inte kommer någon vart med det problemet. O jag har funderat väldigt mycket nu det senaste på att faktiskt byta hudvård. Kanske passar inte Exuviance mig riktigt… Funderar på antingen Jan Marini eller Dermalogica? Vad tror du?

    Min hudrutin idag är såhär:

    1.
    Morgon: Gentle cleansing créme
    Kväll: clarifying facial cleanser
    2.
    Morgon sedan 14dgr: Skinrise Bionic Tonic Pads
    Kväll: Soothing toning lotion (första 2,5månaderna använde jag Moisture balance toner)
    3.
    Transderma R, sedan ca en månad, använde Vespera innan.
    4.
    Morgon: Essential daily defense cream (använde fluid först, bytte för en månad sedan till créme.)
    Kväll: Evening restorative complex

    Använder även Rejuvenating Treatment Masque 1-2ggr i veckan samt Dermalogicas Skin Hydrating Masque 1-2 ggr i veckan.

    Jag undrar vad du skulle rekommendera mig för ”motsvarande” produkter till mig, fast från annat märke (Jan Marini el. Dermalogica:))?

    Du är bäst Annica!! Men det vet du redan hoppas jag för det har jag skrivit 100ggr förut:)!

    KRAM

  8. ulrika skriver:

    vilken bra erbjudande! vad för serum skulle du rekommendera mot acneärr? har fortfarande lite finnar kvar med mitt största problem är ärren. tacksom för svar, och tack för en jättebra blogg 🙂

    • annica skriver:

      Hej Ulrika, kul att du gillar! Jag rekommenderar Peter Thomas Roth Laser Free, Prioris Target Recovery serum om de t är röda ärr. Mörka ärr tex Jan Marini age intervention Enlighten plus! Kram Annica

    • Matilde skriver:

      Nu passar jag på att försöka imponera på Annika 🙂 Jag har förstått det på Annika som att Priori cellular recovery serum, transderma R och Peter Thomas Roth
      Laser-free Resurfacer Face är super för att få bukt med acneärr! Har själv samma problem och ska passa på att köpa nu när det är 20% 🙂

  9. wilma skriver:

    Hej! Kan man använda exuviance skin brightening gel mot mörka pigment, fräknar och ärr/märken från finnar som är lite röda/lilamörka? 🙂

    • annica skriver:

      Hej Wilma, Yes mot mörka pigment. Inte fräknar inte rödlila märken. Kram Annica

      • Wilma skriver:

        Vad kan jag använda till märkerna från finnar som inte vill försvinna? Vill gärna ha punktbehandlare eller liknande.
        Använder i övrigt:
        MÅ:
        Foaming wash gentle
        Neroli freshener
        Serum clearing
        Refining lotion

        Exuvuance clay mask
        Exuviance blemish treatment

        • annica skriver:

          Hej Wilma, Är dina märken röda så rek. denna: Laser Free Resurfacer från Peter Thomas Roth. Är det mörka märken så Skin Brightening gel från Exuviance. kram Annica

  10. Therese i Eskilstuna skriver:

    Tack för er suveräna service 🙂 Blev dock lite besviken när ögonserumen inte ingår i ert serumerbjudande 🙁

    • annica skriver:

      Hej Therese, Tack, själv så roligt att höra!! Ögonserum kör vi en annan gång:) Vi har ju en ny spännande helg varje vecka! Håll utkik! 🙂 Kram Annica

  11. Åsa skriver:

    Hej, ni har inga planer på att ta in Kerstin Florians produkter?

  12. Emma skriver:

    Hejsan! Undrar samma sak som Milla fast med Sensai by Kanebo?! Kram!

  13. milla skriver:

    Hej 🙂 kan jag använda peter thomas roth laser free resurfacer med dermalogica? 😀

  14. Jennifer skriver:

    Hej Annica!
    Jag började för ca 3 veckor sedan med Jan Marini efter rekommendation av er på ert hudtest. Jag har blandhy och problem med acne.

    Jag fick rekommenderat att använda Jan Marini´s Skin Care Management System –
    Jan Marini C-Esta Cleansing Gel och
    Jan Marini Antioxidant Daily Face Protectant SPF 33 i min dagliga hudvård.

    I specialvård blev jag rekommenderad
    Jan Marini Clean Zyme (Papaya Cleanser) och Jan Marini
    Skin Zyme (Papaya Mask)

    Jag är ny inom hudvård så jag hoppas att det inte blir allt för rörigt, haha 😉

    Jag har blivit torr i huden och börjat ”fjälla” mycket,hör det här till när man börjar med nya lite starkare hudvård? Jag undrar också utöver det här med serum, jag blev inte rekommenderad det i mitt hudtest, är det så att vissa ”hudtyper” gör sig bättre utan serum? Jag känner att jag gärna skulle vilja lägga till det i min hudvård nämligen. Känner också att jag skulle behöva något fuktgivande för huden, har du några tips?

    Tack för en grym blogg och väldigt bra kundservice! 🙂

    • annica skriver:

      Hej Jennifer, Jag tror du har fått svar från oss med kompletterande uppgifter till din rekommendation. Inte sant? Den är det så att man kan bli väldigt torr initialt. Det är en fas man får ta sig igenom. Men om nu nu addar steg 2 och 4 och ev sen steg 3 så kommer du märka STOR Skillnad. Serumet C-esta är toppen och steg 4 som du fått rekommenderat nu kommer ge dig fukten! Lycka till! Annica

  15. Maria skriver:

    Hej, vilket serum är bäst om man har hud med lite mindre spänst, och behöver mkt hyaloronsyra och fukt, är 42 år? Kan man använda flera serum samtidigt efter varandra?

  16. Frida skriver:

    Älskar serum! :)Har fråga till dig som jag hoppas du kan svara på! Jag ska använda nimues produkter ett par månader nu,i samband med att jag ska få syra behandlingar (30 procent) mot hyperpigmentering på salong,jag ska gå 7 ggr. Hur snabbt därefter kan jag börja använda exuviance igen? Kan jag fortsätta använda optilight produkterna direkt efter den sista salongsbehandlingen?Jag älskar exuviance produkter och optilight serien har hjälpt lite men inte tillräckligt därför ska jag nu göra behandlingar på salong. Kan jag använda transderma serum direkt efter också? Jag använder transderma c och är nyfiken på att testa transderma R också!Frågar dig eftersom jag vet att du alltid ger bästa råden! Tack igen för en superbra blogg!

    • annica skriver:

      Hej Frida, Ja me!!:) Du får konsultera med din nimue terapeut vad de ger för rekommendationer för efterbehandling. Min spontana tanke är ett par veckor efter avslutad behandling och vänj in så du kan känna av huden. Transdermas går bra, med lite reservation för A (efter som A är milt exfolierande.) Tack för komplimangen! Kram Annica

  17. Natta skriver:

    Hej Annica. Kul att ni har lite rabatt på serum:) jag anv nu dermalogica och har skin renewal serum på morgonen o på kvällen ptr oiless oil dom du tipsade om under active moist. Kan man ha ett serum och bara ptr över eller blir det kaka på kaka? Ha en trevlig helg

    • annica skriver:

      Hej Natta, Visse e det :). Inte serum på serum det blir kaka på kaka. Oillessoil kan man faktiskt ha som serum eller som creme om man vill…:) Kram Annica

  18. Åhh nice, då ska jag passa på att shoppa på mig det serum ni rekommenderade mig efter mitt hudtest jag gjorde….;-)