Clarins Vårlook!

  • | Annica

Vårlook calrins

Visst e den fin Clarins vårlook?! Precis så som man vill se ut nu i vår.  Romantisk lite krispig look. Jag vet att många undrar exakt vilka färger den så snygga Clarins modellen har på bilden. Här kommer  det!

Om ni vill koma direkt till hela vårlooken om det är något ni vill shoppa så KLICKAR NI HÄR!

Clarinsvårlook

 

Här kommer lite fler bilder från de nya färgerna:)

bild 2 bild 3 clarins vårlook

 

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 svar till “Clarins Vårlook!”

  • (10) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Natta skriver:

    Verkligen en härlig kollektion! Primern verkar spännande i tonen rose. Täpper den till porerna? Kram Natta

  2. Thessa skriver:

    Ja, jag har suttit och njutit av bilderna, så himla skirt och fint – om man är blondin….men vi som är brunetter då (tänk ”Snövits färger”) och som ofta ”kräver” lite starkare färger för att komma till vår rätt, vad i vårkollektionen passar oss då?? Jag har svårt att se på bilderna av Clarins vårkollektion om det finns något?

    • annica skriver:

      Hej Thessa, Alltså jag tror de med lie mer färg i som finns i vårkollektionen kan bli helt smashing på en snövitshud med mörkt hår. Kolla in creme rougen tex… supersnyggt! Kram Annica

  3. Josefine skriver:

    Hej Annica! Jag började (efter era rekomendationer) med Exuviances hudvård för ca 4 månader sen då jag haft problemhy i flera flera år. Tycker hittills att produkterna har gjort en positiv verkan då min hy numera är mycket finare och har blivit mer ”balanserad” i sig. Har dock fortfarande problem med att jag ofta är lätt rödflammig i hyn och har en del pormaskar kvar. Min fråga är därför om jag borde byta ut någon eller några av produkterna i min serie?

    Använder just nu:
    -Clarifying facial cleanser
    -Soothing toning lotion
    -Multi protective day fluid (dag)
    -Evening restorative complex (kväll)

    Jag använder mig även av Vespera Bionic serumet på kvällen och kör ansiktsmasker med jämna mellanrum (då Purifying Clay Masque).

    Tack på förhand! /Josefine

    • annica skriver:

      Hej Josefine, Roligt att du ser en förbättring med exuviance:)! Du kan varva med Gentle Cleanser och Clarifying Cleanser om du vill. I övrigt ser rekommendationen bra ut. Det tar ju tid med hudvård för att få optimala resultat och 4månader är fortfarande en kort tid. Satsa på en bra Foundation som kan jämna ut hudtonen. tec Peter Thomas Roth CC-cream. Kram Annica

  4. Nicka skriver:

    Hej Annica , jag undrar c-esta face serum jan marini går det bra att ha under exuviance dagkräm för känslig hy??

  5. Jessica skriver:

    Hej!
    Jag har en fråga angående mina hudprodukter jag använder.
    Jag hade svåra acne problem för 1,5 år sedan. Jag var väldigt uttorkad och blev därför väldigt känslig och har varit det enda sen dess, använde mig av fel produkter helt enkelt.
    Då började jag med exuviance och det tog 3 månader innan det började bli bättre och bättre.

    Nu har min hy varit stabil i snart 2 år men har fortfarande känslig/ röd blandhy med tendens att få pormaskar. Nu har jag inte riktigt råd att gå på ansiktsbehandlingar men jag gick på en varje månad cirka under dom här 1,5 åren. Ibland kan jag unna mig, vill bara hitta de produkter som håller min hud i schack.

    I alla fall. Jag kände att jag ville byta hudvårdsmärke för att jag ville ha någonting med mer effekt då jag kände att exuviance slutade göra min hy bra, det bara stog still och kände mig alltid röd i ansiktet.
    Jag gick till en annan hudterapeut och blev därmed rekommenderad dermalogica och mene&moy. Jag fick ett serum för känslig hud, ansiktskräm för blandhy och mene&moy nattkräm för känslig hud. Hon nämnde ingenting att vänja av huden från de andra produkterna, utan bara köra varje kväll att efter 2 veckor skulle torrheten jag upplevde försvinna.
    Just nu har det poppat upp en massa orenheter och det har gått 4 veckor sen jag började med alla dessa regelbundet. Alltså serum ultra calming, dag kräm Active Moist och nattkräm Phytic Cream 8%.
    Jag var på en djuprengörande ansiktsbehandling för ca 1 vecka sedan för att ta bort det värsta
    och sen dess har det varit ganska torrt och kommit upp en massa nytt.
    Vad tror du om detta?
    För i ett inlägg skrev du att man skulle vänta med serumet, vilket jag gjorde. Jag hade inte det varje dag först. Men nu försöker jag ha det varje morgon och varje kväll under mene&moy på natten också.
    Jag vet inte om jag borde ha en mer fet kräm som Skin smoothing Cream!? Men nu har jag gått och köpt alla dessa som kostar en del och blir besviken. Vill ha tips och råd från ett proffs. Jag vet att jag borde hålla ut men det är svårt i alla fall att veta.
    Jag vill ju ha ett hudvårdsmärke med bättre ingridienser som Dermalogica har jämfört med Exuviance.

    Menmen. Hoppas du kan rekommendera mig något.
    Med vänlig hälsning Jessica

    • annica skriver:

      Hej Jessica, Svårt att ta ställning till exakt om rekommendationen var korrekt då jag skulle vilja se och veta lite mer om din hud. Av de produkter som hon valt så drar jag slutsatsen (som du med skriver) att din hud är blandad och känslig och då med en del plitor som du självskriver. Att gå från Exuviance till denna kombination känns så där tycker jag om du var ute efter lite mer behandlade produkter. Min spontana tanke var Jan Marini eller Syncrhroline. Men du, kan du inte göra vårt hudtest på skincity och bifoga en bild och skriv att du önskar en rek på någon av dessa märken ovan så ger vi dig en professionell rådgivning och får lite mer info om din hud. Om produkterna inte känns helt tokiga så kanske du ska fortsätta tills de är slut. Gör så att du komplettera med Skin Hydrating Mask från Dermalogica så du får ordentligt med fukt. Gärna 3 gånger i veckan. Den kan du också fortsätta med oavsett märke du väljer i framtiden. Kram ANnica