I got my lipstick on..

  • | Annica

lipstickON

Det var många som gillade mitt läppstift jag visade på INSTA häromdagen så tänkte dela med mig av lite fler bilder och tips.

Jag är normalt ingen röda-läppar tjej eller färg på läpparna överhuvudtaget-tjej.  Jag är mer en neutral, lite gloss-tjej. Faktum är dock att det är riktigt snyggt med lite colores på läpparna och alla kan faktiskt ha det. Trixet är bara att hitta rätt ton på läppstiftet och eventuellt nyansera det och mjuka upp intrycket med ett schysst gloss på.

Clarins lipstick

I vintras föll jag för denna kombo som jag fortfarande gillar även om jag suktas mer å mer åt det rosa håller nu på våren.

Detta är Clarins läppstift Jouli Rouge i färgen Poppy Red nr 734. Jag tar rätt lite och applicerar det med en läpppensel, det blir så mkt snyggare än om man tar stiftet direkt på läppen.

clarins, lipstick

På bilden har jag bara så och rätt lite av det röda…men vill man så kan man ta lite intensivare med röd färg för att sen avsluta med ett pärlemogloss  (tipsade om just detta på nyhetsmorgon i höstas) blir det så fint och lite mjukare touch.  Jag har färgen 01. Detta gillar jag så mkt!

Annica Forsgren

Prova lite färg, det känns så nice när man väl börjat. Skönt kvinnligt!!!

 

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

20 svar till “I got my lipstick on..”

  • (20) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Malin skriver:

    Vill bara lämna en liten kommentar och berätta att jag börjar se en liten förbättring på min hemska och svåra hy med Jan Marini efter 8 veckor. Vågar inte ropa hej men det ser ut att ljusna. Är så glad att jag hittade din sida och skincity så att jag fick upp ögonen för detta. Har även hittat den bästa foundationen jag nånsin testat (och jag har testat många många), purepressed från Jane Iredale. Det ser helt otroligt naturligt ut på 🙂 Kramar från en nöjd kund!

    • annica skriver:

      Hej Malin, Åhh vad roligt att höra! Vad glad jag blir att du hör av dig. Det tar ju tid innan man ser optimala resultatet men kul att du ser förbättring! :)) Ja JI foundaion är toppen!! Så roligt att du är nöjd…blir sååååå glad att höra!! KRAMAR annica

  2. Charlotta skriver:

    Hej igen Annica! Måste be dig om ett tips igen:)
    Min hy blir alltid blank och fet framåt dagen och porerna syns mer. Önskar tips på ett bra ansiktsvatten som jag kan spraya på ansiktet när det blir sådär blankt och behöver fräschas upp, vill kunna använda det även över makeup. Vad rekommenderar du?
    Kram

  3. Linda skriver:

    Hej Annika! Vet att ni inte lanserat Beauté Pacificue än men hoppas det är okej att jag ställer en fråga angående det:)Jag använder deras Clinical Super3 Booster varje kväll, ska man använda den ensam eller kan man ha ett serum under, tex. Transderma R?
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Linda, Du får fråga hur mkt du vill:) Absolut Transderma under! Jag testar just nu den med fast Transderma A under:) Kram Annica

  4. Wilma skriver:

    Hej!
    Jag har en väldigt fet/oljig hy men ändå inte så jättemycket finnar.
    Använder mud soap & emulsion light från sensai. Funderar på att lägga pore essence från sensai?
    Undrar sen också ifall du tips på en mask som motverkar främst blank hy, hittar ingen som från sensai men finns det någon från ett annat märke?

    Kram

  5. Alexandra skriver:

    Hej,

    Har en fråga ang Glominerals. Jag tänkte beställa Gloconcealer under eye och Glocamouflage. Problemet är att jag inte vet vilken färg jag ska välja. Vet inte om jag är varm eller kall i hudtonen. Får fräknar i solen, blå ögon vet inte om det hjälper så mycket. Finns det någonstans i Sthlm där man kan prova Glomonerals (åhlens city eller liknande) innan jag beställer?

    • annica skriver:

      Hej Alexandra, Jag vet att conturkliniken i Stockholm har deras produkter så kanske du kan gå dit och prova`? Annars är beige ljus kall en som passar många på undereye och natural på camoflagen är en bra färg. Kram annica

  6. Johanna skriver:

    Hej
    Undrar vad tror du om detta: http://www.skinroller.se/produkt/skinroller/

    (För att minska ärr från acne)

    Har lite acneärr kvar (och har haft mer acneärr). Men jag har gjort flera laserbehandlingar, så det är bättre nu 🙂

    (Ska inte köpa skinroller, då det nog blir lite för mycket för huden. Undrar mer vad du tror om den?)

    En annan fråga:
    Då jag gjort flera laserbehandlingar nu, så är det viktigt att skydda sig extra mot solen ett tag framöver.

    Har du något bra tips på solkräm/skydd? Jag har känslig hud, med lite acneärr och lite rödhet i huden och får lite finnar ibland.

  7. Cecilia skriver:

    Hej!
    Jag funderar på att köpa ekologiska produkter. Hur ska jag kunna välja bland Neals Yard Remedies och Mara Åkerberg? Vad skiljer dem åt? Jag har typisk blandhud med feta partier och små finnar dyker upp då och då. (Har gjort hudtestet men blivit rekommenderad båda serierna vid olika tillfällen).

    • annica skriver:

      Hej Cecilia, Kul att du kikar på NY och MÅ. Båda är så fina ekologiska varumärken och båda är faktiskt bra i pris. MÅ är möjligtvis lite billigare. MÅ är svenskt och NY är från England. Det bästa är att läsa på lite mer om de olika koncepten och lära känna dem. Då tror jag att du kommer känna mer för det ena än det andra. Kanske olika värderingar osv som känns mer eller mindre i linje med dina egna. Jag tycker alltd det är svårt att jämföra rakt av det är så mkt olika faktorer som spelar in. Du hittar mkt info på Skincity.se samt så kan du gå in på deras egna hemsidor. Kram Annica

  8. Maria Billberg skriver:

    Hej har rosasea undrar vilken hudvård är bäst exuvians eller synchrolin

    • annica skriver:

      Hej Maria, Svaret blir att de är båda suveräna.En del upplever Exuviance bättre på sin hud och en del Synchroline. Det är individuellt och man måste prova vad som gäller just för sin hy. Börja med en produkt från ett av märkena och se om du och din hud gillar. Kram annica

  9. Ann-Charlotte skriver:

    Okej, jag försöker med en ny kommentar. Krånglar lite!
    Jo, du är ju galet snygg med lite mer färg på läpparna! Denna färg klär dig verkligen, snygging där! 😉 Jag använder läppstift varje dag och har gloss ovanpå. Bara lipgloss känns så naket o försvinner fort tycker jag. Jag gillar lite mer färg på läpparna, även om nude-färger även finns här med! Jag kommer nog att norpa den där superfina färgen, så tack för fin inspiration! 🙂
    Stor kram, Ann-Charlotte

    • annica skriver:

      Hej Ann-Charlotte, Tack söta du!!! vad glad jag blir att du tycker det! lycka till och ja, det e verkligen nice emd lite färg känns så rätt nu! Kram annica

  10. Sofia skriver:

    Grymt snyggt. Väldigt inspirerande.
    Vill gärna få tips på snygg vårfärg till läpparna, gärna nåt rosa:). /Sofia