Vårens Makeuptrender 2014

  • | Annica

 


Missade ni mitt inslag i morse på Nyhetsmorgon så kan ni klicka på bilden ovan för att se hela inslaget eller KLICKA HÄR!

Lite foton från morgonens Pastell prat.. BTW för utom att pasteller råkar vara mega trendigt nu så är jag DÖDLIGT svag för dem året runt..

bild 5 bild 11

 Fina vårlack! Dessa på handen är från Ciate.

TREND: Matta och blanka ytor

Det som det pratas mkt om i vår är att blanda matt och blankt. Tex vad gäller nagelack är  det mycket täta och matta lack som känns rätt nu. Har man massa lack i härliga vårfärger hemma så behöver man inte gå och köpa nya utan det räcker med att komplettera med ett matt topcoat. Nice är att  experimentera och tex göra toppen matt och låta resten vara blankt. Blir dynamiskt och snyggt!

nagelack

Fler härliga lack från Essie och Babor!

nailpolish organic

The Organic Pharmacy har en härlig makeup och nagelacksserie. Vilka av er har provat och tycker ni vi ska ta in makeup och lacken på skincity?!

Makeup tv4. annica forsgren, nyhetsmorgon

Uppställt å klart innan sändning. Härligt att Steffo matchade fint med gul tröja..

LipglossClarins

Supersnygg Clarins Duo som jag hade på mig i morse på TV  Clarins Instant light natural lip perfector i färgen 01 och Jolie Rouge i färgen pink sugar 08. Must have i sommar!

lips, lipstick, nyhetsmorgon

Mummie yummie! Frossa i rosa!

hybrid lipstick

TREND: Hybrid av läppstift och Gloss..

Stor trend i vår är en typ av läpp produkt som är en hybrid av läppstift och gloss. De har pigment som läppstift men känsla av gloss.  Många kommer kul och praktiskt förpackat som lite knubbiga kritor. Det fina med dessa är att de inte blir så tjocka på läppen som gloss kan bli utan bara mjuka.  Personligen så tål jag inte när gloss blir kladdiga och tjocka så bara det blåser till lite så har allt hår fastnat på läpparna. Dessa har 0% klisterrisk! Dessa på bilden är från Babor Lip Gloss Stick och Glominerals Lip crayon. Det från Babor var det Jenny provade på handen och det som jag och Steffo höll i , Färgen 02. Älskar dessa knubbiga kritor!

rouge, blush

TREND Nyponros kind

Daggiga kinder med känsla av skir och krispighet. Väljer klara toner eller ljusa pudriga pasteller. Det ger en väldigt mjuk , frisk och lystrig look. Lite fuktig så…Det man vill åt i vår är  friska nyponrosa kinder.  Fint är också ett corall färgat rouge , corall är också det en färg som kommer stort i vår.

Rouge

Snyggt rouge från Babor i färgen super soft Duo 02 rose.

 11 annica forsgren skincity.se

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

25 svar till “Vårens Makeuptrender 2014”

  • (25) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Annabell skriver:

    Hej!!!

    Vad heter färgerna från Essie?
    Älskar dem!!!

    Ha en underbar vår!!!

    Kram

  2. S skriver:

    Jag tycker Rodials produkter verkar jätteintressanta men undrar om de ger bra effekt även på en ung hy? När jag läser beskrivningen har de mycket anti-age egenskaper. Glad påsk!

  3. Nicka skriver:

    Hej solare tan activator serum måste man börja en vecka innan för en bra effekt? Kan man använda den hela sommaren varje dag med solskydd över? Kan en väldigt känslig hy ha den?hoppas på svar. Glad påsk.

    • annica skriver:

      Hej Nicka, Så här gör du: Förbered huden en vecka innan du planerar att sola genom att applicera ett par droppar serum på ren hud, före dagcreme. Vid solexponering appliceras serumet före solcrème.Du kan använda den hela sommaren och funkar på känslig hud. Kram annica

  4. Theresa skriver:

    Haha, jättebra inslag, älskar att TV 4 alltid har med en kille som sitter och ser ut som ett frågetecken och kommer med roliga kommentarer 😀

  5. Jessica skriver:

    Önskar du fick mer tid i TV-rutan för du är så bra och inspirerande! Både rosa och corall är snyggt nu på våren.

    Jag har två frågor 🙂

    Jag vill ha en fuktspray då min hud blir så torr på jobbet. Jag använder Exuviance som hudvård. Jag vill att det ska återfukta så mycket som möjligt och då borde väl hyaluronsyra vara toppen va? Jag har tittat på tre olika märken av era fuktsprayer. Två av dem innehåller hyaluronsyra vad jag kan se:

    1.http://skincity.se/sv/product/542/sensai-by-kanebo-cellular-performance-hydrachange-mist

    2.http://skincity.se/sv/product/2167/rodial-dragons-blood-hyaluronic-toning-spritz

    Har även tittat på detta, men kan inte se att det inntehåller hyaluronsyra:

    http://skincity.se/sv/product/4037/babor-cleansing-thermal-spray

    Fuktsprayen måste funka med Exuvciance, och ska återfukta bra då min arbetsplats har riktigt torr luft, jag har yttorr hud. Rekommenderar du mig någon av ovanstående fuktsprayer eller har du något annat tips på fuktspray? Jag använder Rodials Dragoon Blood fuktmask och jag ääääälsar den, så att Rodial har en fuktspray i samma serie är ju toppen! Men jag önskar ditt råd vilket fuktspray som du anser är bäst och som passar mig bäst.

    Min andra fråga gäller mitt löspuder från Sensai. Det är puder ööööverallt eftersom det inte finns något som stoppar pudret i dosan som det exempelvis gör i BM:s puderdosor.. Har du något tips mot detta? Jag har faktiskt inte dragit bort kliserlappen som sitter över hålen eftersom jag visste att detta problem skulle uppstå, men det är ialfall puder överallt då det sätter sig puder på klistret så att den inte täpper igen de små hålen längre.. Det går ju liksom inte att ta med sig pudret någonstans eftersom burken måste stå upprätt hela tiden, ställer man den på högkant eller den kommer upp och ner åker ju verkligen allt puder ut..

    GLAD PÅSK!!

    Kram Jessica

    • annica skriver:

      Hej Jessica, Jag äääälskar sensais och tycker du ska satsa på den. Förutom att den fuktar så sjukt bra så har den världens skönaste spray lätt och som ett moln mot ansiktet:)…. Alltså ja det är ett problem jag kan hålla med dig. Har ingen bra lösning på det än att jag har mitt på hyllan och inte med mig i väskan. komplettera med ett annat som du har med. tex total finish matte.. ås gör jag:) kram annica

  6. Ann skriver:

    Älskar dina besök på Nyhetsmorgon! Du skulle kunna lägga upp egna filmade tips här på bloggen 🙂 Skulle väldigt gärna vilja ha en rekommendation på bra serum. Finns det nåt som ger bra med fukt men är ”sammandragande” om man har vidgade porer runt näsan/kinderna? Jag är 35, yttorr, blandhy, får lätt finnar. Använder Transderma R nu men upplever att porerna blir större. Kan det bero på den?? För övrigt har den gjort min hud mycket bättre men priset är ju dock lite saftigt… För övrigt använder jag Dermalogica Skin smothing och primer. Kör deras micropeeling också varje dag.
    Tack för en superblogg!

  7. Jenny skriver:

    Hej du som kan allt om hudvård 🙂 jag har vaxat mig för ett tag sedan och har nu fått en stor vit fläck på benet precis som det är en ny hud. Jag får panik, vill inte gå runt så nu till sommaren 🙁 kommer de någonsin försvinna? Det ser hemskt ut. Kom på att jag redan solat en del vilket inte alls kan va bra om de e en ny hud? Vill inte ha de förallltid. Tack kram!

    • annica skriver:

      Hej Jenny, det vet jag inte men lite kan jag allt;) Hmm skulle vilja se vad du menar för att säga mer exakt. Spontant. var MEGA noga med att inte sola på denna fläck i sommar. Då kommer det med största säkerhet att försvinna. Vill du har mer exakt svar maila en bild till info@skincity.se så hjälper mina duktiga kollegor dig. Kram annica

  8. Sofia skriver:

    Rosa gillar jag skartp- Får rosa sjukan varje vår 😉

    Tur att man är trendig i år då, haha. Men har börjat gilla korallfärgat också.

    Mitt favoritmärke när det kommer till lack är Essie.

    Om ni ska ta in något annat skulle jag gilla om ni hittade något i bra kvalitet och som såldes i miniflaskor. Är lite less på dessa stora flaskor: man måste måla en masse för att göra av med en flaska…

    Jag såg inslaget i morse- kul- det var första gången!

    Glad Påsk!

    • annica skriver:

      Hej Sofia, eller hur jag med rosa sjukan it is! essie är med min favvo. Dock hade de inte dessa matta lacker jag var sugen på just nu:) kram annica

    • annica skriver:

      Hej Sofia, häärligt:) Corall är en så fin färg! Håller med mer små flaskor.. essie gör små kuber med mini lack när de släpper nya kollektioner. Kramis Annica

  9. Lulillan skriver:

    Åh alla nyanser av rosa eller korall är ju perfekta på våren eller sommaren! Favoriten just nu på naglarna är Essie Infatuation. Rosa på kinderna är aldrig heller fel.

    Pastelliga färger som du har på naglarna där passar perfekt såhär till påsken tycker jag!

  10. Hilde skriver:

    Missa ett inslag skulle nog inte hända för min del 🙂 Det blev hur bra som helst, och skönt att corall hänger med på ett hörn då rosa inte är någon stor favorit hos mig förutom på naglarna. Jag har inte testat lack eller makeup får TOP, men jag testar om ni tar in det.
    Kram på dig och Glad Påsk!

  11. Ann-Charlotte skriver:

    Åh jag tycker ni ska ta in så många nagellack som möjligt! Vilka märken som helst! Lackoholicen här är gravt beroende, men något otrendigt då jag älskar glossiga naglar m Seche Vite, går inte att leva utan! Men dax att testa ett matt överlack kanske..? 😉 Tur stt jag råkar vara så trendig med allt mitt corall då rosa inte e min grej. Baborpennorna är ju bara a must have! 🙂
    Kram, Ann-Charlotte