Scrolla för att läsa mer

Mr Magic!

Annica Forsgren
För ett tag sedan hyllade jag denna i ett inlägg som handlade om flera produkter från detta märke!

Då skrev jag så här:

”Men vilken jäkla body lotion! En riktig håll käften body lotion får jag säga. Jag älskar, konsistensen, älskar hur helt sinnessjukt mjuk jag blir, hur sinnessjukt gott den luktar och hur sinnessjukt härligt bulligt gullig förpackningen är. Köp pump till och freaka loss på denna!! Det är inte ett tips, det är en ORDER! ;)”

Hoppas ni löd min order;) Om ni inte gjorde det så får ni nu en ny chans…hehe.. Jag bara måste skriva lite mer om denna kroppsprodukt.

Förutom att doften är så nice lätt , frisk, fräsch och blommig så är den verkligen en outstanding återfuktare till kroppen.

När jag läser ingredienslistan så har jag lätt att förstå varför jag gillar denna så mycket. En av de aktiva hudvudingredienserna, som också är på plats 4 på listan (alla ingredienslistor är alltid skrivna så att det som produkten innehåller mest av kommer först) är nämligen Squalane. En av mina absoluta favorit ingredienser i hudvård. Beauté Pacifique tar sin Squalane från oliver.

Squalane är en olja som finns naturligt i vår hud och är en viktig del av lipid-systemet. Dess peneringskapacitet är anmärkningsvärt hög. Små, små droppar av Squalane fungerar som effektiva “transportörer” för A Vitaminet i Beauté Pacifiqiues produkter. Ung och frisk hud innehåller en hög mängd av squalan men nivån minskar tyvärr dramatiskt med åldern.

Därför absorberas Squalane te.x utmärkt av solskadad och åldrad hud. En brist av Squalane i huden kan leda till för tidigt åldrande, mycket torr hud och förlust av elasticitet. Utsatta områden som lätt åldras i förtid t.ex. händer, armbågar, hälar och knän etc. blir sååå otroligt mjuka dels direkt men även med långtidseffekt.

Annica forsgren

Den innehåller mkt mer än Squalane… bl.a. Retinyl Palmitat, som är en stabil form av A-vitamin och verkar regenererande (dvs anti-age) på huden. Dock eftersom A-vitaminet är inkapslat i Squalanen och transporteras ner i huden så blir huden INTE solkänslig av A-vitaminet och det går BRA att använda denna och Beauté Pacifiques produkter även på sommaren. Mycket fiffigt!

Denna passar verkligen alla och även den torraste torrisen. Den lämnar inte alls någon fet och kladdig yta trots dess närande och rika egenskaper.

Perfekt även för de som har problem med eksem och psoriasis! Riktigt bra även som aftersun och som hand- och fotcreme.

Jag gillar att den finns i 500ml super bullig och mullig förpackning och pump att köpa till.

Detta är enligt mig vårens och sommarens bästa köp till kroppen!

11 annica forsgren skincity.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

23 svar till “Mr Magic!”

 • (23) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Linda skriver:

  Håller med! Köpte denna första gången du tipsade om den så jag löd order;) kan jag använda den på min treåring?
  Kram

 2. Louise skriver:

  Hej,

  Funkar den på alla åldrar? 🙂

 3. Jenny skriver:

  Hej
  Har du tips på proukter för att arbeta med shades och att highlighta delar av ansiktet, tex hakan? Som kan användas under cc-kräm?
  Letar också efter en vit penna att använda på den inre delen under ögat, tips?
  Kram!

 4. Mona skriver:

  Hej fina Annica,

  Detta får bli min nästa bodylotion tror jag bestämt!

  Har samlat på mig lite frågor som jag undrar:

  – Caritas Supreme Wrinkle Solution filler: gör den någon skillnad på lång sikt eller är det endast kosmetiskt precis när man använder den?
  – Nyfiken på Murads Time Realease Retinol Release – är den effektiv? Kan den användas om jag kör Sensai hudvård? Kan den användas om jag använder JM som hudvård?
  – Upplever du JM eller Sensai som mest effektiv? Använt båda och min hy älskar båda programmen – kanske med lite plus för JM vad det gäller att hålla utbrott i schack och plus för Sensai vad gäller fukt. Vilken ger mest antiage?
  – ute efter en effektiv ögonkombo – vill ha max fukt och max antiage. Sneglat på Elemis och BP. Andra förslag eller tips?
  – Vad gäller BP – vad är skillnaden mellan super3 booster och vitamin A crèmen (metamorphique)?

  Blev många frågor det! Orkar du till slutet?

  Annars måste jag bara säga att vitamin c till huden är wow! Min hud älskar vitamin C! Har provat från den fina corallpåsen transderma c – åh vilken magi! Masken från PTR – toppen och jag har sedan tidigare testa cesta serum från JM. Den som kom på C:et i hudvård fixade mirakel på burk! 🙂

  Hoppas du har en underbar helg! Kram Mona

  • annica skriver:

   Hej Mona, Bra beslut:). Här kommer svar på dina frågor: Caritas wrinkel filler ger omedelbart resultat och Även på lång sikt. Timer release är en riktigt fin produkt. Den innehåller bal peptider, retinol och hyaluronsyra… går bra att kombinera med sensai om du önskar. Dock ej med JM tycker jag, det blir för mkt mix. JM och Sensai är svåra att jämföra de är totalt olika serier.. båda har väldigt bra produkter för antiage men helt olika ingrediensmässigt. hmm riktig riktig ögon dynamit.. Neuroliquid från PTR är en riktig höjdare med..Eller Exuviance Age reverse med vespera serumet under. Den viktigaste skillnaden är att Super 3 booster innhåller frygt 3 gånger så mkt avitamin som metamorphiquen. Ja visst är det så!! C vitamin är underbart för huden… A och C är bland det bästa:) kram annica

 5. Ann-Charlotte skriver:

  Jadå Annica! Jag tänker lyda din order! 😉 Så fort jag använt upp min nuvarande body lotion så ska jag lägga en order på denna bland annat!! 🙂 men nu är det hårda bud, en produkt måste användas upp innan nästa flyttar in! Annars får vi bygga ett nytt badrum igen! 😉
  Kram Ann-Charlotte

  • annica skriver:

   Hej Ann-Charlotte, det känns skönt att veta att du kommer bli nöjd innan du ens har provat men kan i princip garantera det;). Haha… ja du måste använda upp. Det är dyra droppar så man måste tömma innan man fyller på med allt för mkt nytt! 🙂 kram annica

 6. Olga skriver:

  Hej Annica, jag har fått prov från er på denna body lotion och tycker lotion är drygt,luktar gott och fräsh.Tack så mycket för det! Olga

 7. Em skriver:

  Usch, nu får du väl ändå sluta tipsa om bra grejer som man måste ha? Jag blir ju ruinerad. =) Har precis lagt en beställning på lite annat iaf så att jag får er snygga hairband på köpet.
  Har en fundering också när det gäller glopressed base från glominerals. Hur sjutton får man foundationen att sitta hela dagen? Jag kör hela kitet från JM, inklusive solskydd och primer, därefter CC-cream från PTR, concealer (MÅ), glopressed, mineral veil och hydration mist från glominerals som avslutning. Men det hjälper inte. Jag blir ändå blank i T-zonen och makeupen ”avdunstar”. Hjälp?
  Kram Em

  • annica skriver:

   Hej Em, haha.. men försöker sluta men jag KAN INTE:))) härligt.. hoppas du kommer gillar hårbandet! Kanske du är yttorr..? Låter lite så.. då brukar makeupen försvinna under dagen. Gör en fuktkur med fuktmask nattetid varannan dag i 2 veckor. Sen kan du testa Anti shine från PTR på makeupen dagtid när som det börjar blänka… KRAMAR annica

 8. Viktoria skriver:

  Har lite samma fråga som föregående. Har nu testat PTR-s cc och får inte till det riktigt. Den är så fin och lystrig till en början, men efter nån timme är den som smör i ansiktet. Har provat med primer under, mattande puder både över och under och att blanda den med JM physical protectant. Får nog ge upp snart. Kanske det skulle fungera bättre utan dagkräm under? (Sensais), men jag vill gärna ha den också.

  • annica skriver:

   Hej Viktoria, Ger samma tips om den äts upp så mer fukt.. man kan oxå använda antishine från PTR som primer ..alltå sbåde inann och efter makeup. Testa tan dagcreme med och se hur du känner. Kram anncia

 9. Johanna skriver:

  Jag har nu blivit “duktig” med att använda solskydd i ansiktet.
  Jag smörjer inte nära ögonen. Jag undrar om man kan det eller bör jag använda solskydd för ögonen istället?
  Använder Jan Marini spf 45.

 10. Viktoria skriver:

  Ok, får experimentera vidare lite då 🙂 Är mycket nyfiken på Sensai’s nya solskydd, kommer det en recension snart på den? Har den fysikaliskt filter? Ska den användas som dagkräm direkt på serum eller ovanpå dagkräm?

  • annica skriver:

   Hej Viktoria, Japp absolut.. hål ut lite till bara..:) Den har både kemiskt och fysikaliskt filter. Man kan göra som man vill, direkt på serum eller dagcreme under. Denna är så vårdande så funkar fint som dagcreme under sommarhalvåret med! Kram annica

 11. Tina skriver:

  Hei. Snakket med en hudpleier fra beaute-pacifique. Og hu anbefalte meg disse produktene. Hvis jeg ville forebygge fortidlig aldring. Bruker de selv og er superfornøyd. Snakket med en annen hudpleier for noen dager siden. Og hu ville aldri ha testet disse produktene fordi de inneholdt enormt med mineralolje sa hun te meg. Betyr d at jeg bare burde slutte med de eller?

  • annica skriver:

   Hej Tina, kul att du gillar den! Det håller jag inte alls med om. Be den terapeuten läsa ingredienslistorna noggrannare! I denna är det ju tex squalane högt upp och det är the best! Kram annica

 12. […] Jag har bloggat om denna härliga body lotion förut som jag då kallade Mr Magic. Ni kan läsa det inlägget HÄR! […]

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »