BareSkin från bareMinerals

  • | Annica

bareskin bareminerals

Behöver vi ännu en ny foundation? Den frågan ställde sig min kollega Elin sig när hon var på pressvisningen för bareMinerals stora nyhet inför hösten. Jag var på Kreta när pressvisningen hölls men som tur är har jag världens bästa kollegor så Elin gick dit och här får ni hennes fullständiga rapport från pressmötet.

bareskin bareminerals

Behöver vi ännu en ny foundation? Det var faktiskt med den frågan som jag Elin med stor nyfikenhet besökte Dermarome, agenturen för bareMinerals i Sverige och deras pressvisning som de höll tidigare i Juni. Många som varit i kontakt med mig via vår kundtjänst har säkert anat en viss besatthet av hudvård och makeup, men lika ivrig som jag kan vara så är jag också skeptisk mot nyheter oavsett märke. Köper inte vad som helst bara för att någon ”talar om för mig” att ”det här är bra” För mig är resultat det enda som är värt något annars kan det lite få vara.

bareskin bareminerals

Om vi behöver en ny foundation i form av BARESKIN? Jag kan inte hålla mig så jag avslöjar direkt att -JAPP, det behöver vi! Nu ska jag i all enkelhet berätta om varför.

Någon som vill ha en HELT VIKTLÖS FOUNDATION som inte känns över huvud taget på huden? En produkt som är HYPOALLERGENIC/allergitestad eller som lyssna nu noga, inte känns som en foundation utan som ett SERUM? En foundation som passar både den som önskar LÄTT TÄCKNING och den som önskar MEDIUM ELLER FULL TÄCKNING, wow säger jag hur många produkter fungerar så! En bas som ger det där mjuka, fuktiga, finporiga resultatet som man ibland ser på andra. Ni vet man studerar någons hud så nästan ögonen poppar ut samtidigt som man tänker att, oj vilken mjuk hud hon måste ha. En produkt som INTE TÄPPER TILL porer om du har besvär med finnar/plitor (det gör i och för sig inga av våra som vi redan säljer på Skincity, men jag måste nämna det ändå).

bareminerals bareskin

 

image-2Slutligen en bas som genom att man uteslutit en mängd basingredienser lämnar plats för en otroligt massa trevligheter så som C-VITAMIN i den höga koncentration så att det ger resultat på PIGMENTERINGAR. Slutligen så kan jag meddela att trots sin lätta formula det så har den ett FYSIKALISKT SKYDD på SPF20. Vad säger ni, känner ni er inte nyfikna? Vad som också är fantastiskt är att BARESKIN finns i hela 20 NYANSER!

Vad jag också gillar skarpt är dess nya teknologi som tillåter den att vara helt fri från vatten, olja, siliconer, emulgeringsmedel. Icke sagt att de tidigare nämnda på något sätt är negativa för huden, men de tillför heller inte så mycket vård utan ger mer effekt till konsistens och funktion. I BARESKIN har man lyckats utesluta dessa och istället tillsatt bas utvunnen ur kokosnöt, vilket ger en mer vårdande grundbas och som dessutom ger slutresultatet av att man har en utslätande primer på sin hud.

bareskin brusch

Till BARESKIN så köper man en specialdesignad borste som var bland det häftigaste jag sätt. En platt skuren borste med ett litet hål/skål på toppen. I hålet droppar ni produkten innan applicering.

bareskin bareminerals

 

Jag vet vad ni tänker. Kan man skippa borsten och applicera med en annan eller med fingrarna? Jag har självklart testat och det går med fingrarna, men det blir svårare att fördela ut och det gick åt mycket mer, risken för ett ojämnt resultat blir för påtagligt så jag säger näää..borsten är en investering om man vill ha det perfekta resultatet!

Nu en liten guide till det perfekta resultatet:

  1. Skaka flaskan! (varje gång innan användning produkten är lätt flytande likt ett serum)
  2. Droppa en droppe i taget i det lilla hålet i borsten
  3. Börja borsta på produkten på huden med cirklande rörelser, om mer täckning önskas borsta in en droppe i taget.

Mängd foundation:

1-2droppar = lätt täckning

2-4 droppar = medium täckning

5-6 droppar = full täckning

Det var det. Nu måste ni testa och har ni minsta lilla fråga om BARESKIN så vet ni var jag och mina duktiga kundtjänst-kollegor finns! info@skincity.se

bareminerals bareskin

Anna på bareMinerals går igenom denna spännande nyhet med mig på kontoret!

 Tack Elin för en grym rapport!  Jag hade faktiskt också förmånen att få testa denna för några vekor sendan och kan inte säga annat än att jag instämmer i vartenda ett av Elins ord. Håll ut… i början av hösten kommer den finnas att köpa på Skincity.

11 annica forsgren skincity.se

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

25 svar till “BareSkin från bareMinerals”

  • (25) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Wagma lodin skriver:

    Hej jag vill köpa alla d som du har hur mycket koster mitt telefon number är ,0735834431 smsa mig så fört du kan tack

  2. […] Min kära kollega Elin på Skincity var även på pressvisningen i våras och gjorde ett gästinlägg.. Kolla in det HÄR! […]

  3. Stina skriver:

    Hej! Vet du om den finns att köpa på någon butik i Sverige just nu? Verkar ju superbra!

  4. Linda skriver:

    Hej Annica!
    Jag har lidit av acne och rödblossig hy i flera år nu. Jag har köpt mycket produkter från skincity och provat både JM, exuviance, Beaute Pacifique och nu Babor. Jag har provat varje produktserie i minst tre månader. Oftast blir hyn finare i början men sen återgår det till samma, ömma bölder/finnar på kinder, käke och hals och en konstant rödhet i hyn. Jag är nu 24 år och har somsagt lidit av detta i flera år. Ibland blir jag så ledsen över mitt hudtillstånd att jag gråter och knappt vill visa mig ute bland folk. Vad kan jag göra?? Jag ger snart upp, orkar inte med det här mer.
    Kram

    • Mysan skriver:

      Hej Linda. Jag såg ditt inlägg på skincity, och ville bara säga att jag haft liknande problem med min hy tills jag insåg efter flera år att det inte var produkterna som jag använde som orsakade mina hudproblem utan att det kom inifrån. Det som jag åt och drack orsakade mina hudproblem och bristen på vissa näringsämnen. Jag är bla. överkänslig mot kaffe som jag fick utslag utav. Jag äter idag kosttillskott som har fått min hy att bli bra igen.

      • annica skriver:

        Hej Mysan!
        Tack för dina tips, du har helt rätt. Produkter är viktigt men även hur insidan mår och vad den behöver eller snarare inte behöver spelar också in. Kroppen fungerar olika för olika personer och medan vissa kan bälga i sig kaffe så kanske någon annan inte tål det. Att gå på magkänslan vad man ev intar för mycket av brukar fungerar ganska bra tycker jag. Tillskott är toppen!! Härligt att du fått balans på huden.
        kram Annica

    • annica skriver:

      Hej Linda, Men vad tråkigt att höra att du inte fått bukt. Jag tror ju ändå på exuviance eller Jan Marini men att du kanske måste vänta så länge som 6 månader. Det är inte helt ovanligt att man först blir bra och sen sämre en period innan det blir bättre igen. Tids spannet för detta kan variera… jag skulle gissa på att din hud behöbver mkt mer tid med samma serie och att du verkligen inte blandar med annat utan att du är helt fokuserad på den. Om verkligen inget funkar efter det att du provat minst 6 månader så kan du alltid uppsöka hudläkare för en kortare tids behandling. Det kan ta udden av det. Dock.. för en del tar det ett år innan man får helt bukt med sina problem.. det är inte ovanligt.. lång väntan jag vet men det kan vara värt att köpa för det.

      kramar och lycka till!
      Annica

  5. Linda skriver:

    Hej Annica och tack för en grym blogg! 🙂

    Jag har perioral dermatit och har köpt hela ultracalming-serien från Dermalogica av er på SkinCity. Nu funderar jag på att byta ut alla mina makeupprodukter för att få så snälla som möjligt. Enligt min hudterapeut är jag superkänslig, yttorr och blir lätt glansig i t-zonen (glansig förmodligen pga att jag är torr). Vilken makeupserie tror du passar mig; BareMinerals eller glominerals?

    Jätteetacksam för svar!! 🙂

    • annica skriver:

      Hej Linda, Tack så mycket:) Roligt att höra!Hmm testa glo! Båda serierna tror jag skulle funka fint på dig under förutsättning att du använder rätt hudvård till din hud under. Det är ju helt avgörande. Kramar annica

  6. Jessica skriver:

    Längtar till ni får in denna foundation!

    Jag ska på bröllop om ett par veckor och har redan nu lite färg på kroppen. Skulle dock kunna tänka mig att ha ytterligare lite färg på just bröllopet. Hemma har jag redan Sensais nya BUS för kroppen. De gånger jag använt den har jag bara fått lite färg och jag tror att jag kanske som det är nu är så brun utav den riktiga solen som jag blev av Sensais BUS.

    Kommer jag att få Mer färg om jag busar eller kommer det inte att synas då jag redan har färg? Jag vill inte BUSa flera gånger (för att få mörkare färg) då det alltid blir fläckigt trots att jag både peelar innan och smörjer in mig med en mjukgörande kräm INNAN jag börjar smörja in mig med BUS.

    Kram Jessica

    • annica skriver:

      Hej Jessica, ja… meee tooooo…. om du busar så får du mer och mer färg för varje gång. Har du lite färg innan så förstärks den. Det är jätte bra att upprepa ett par gånger eftervarann för mer ton. Tycker inte att det blri fläckigt om du ser till att återfukta väl innan. Senais är ju så underbar med och lätt att få jämn! Kramar annica

  7. Emma skriver:

    Hej Annica! Funkar Bliss fabulous foaming body wash och Exuviance hydrating hand & body lotion om man har lite finnar på rygg och axlar? Har inte jättemycket men tillräckligt för att det ska störa mig nu på sommaren när man är mer lättklädd.

  8. Heidi skriver:

    Hej fina Annica, jag hade lämnat en kommentar på inlägget du gjorde som heter ”Snyggt solkysst nu” men har tyvärr ännu inte fått något svar 🙂 Vill gärna ha svar på mina frågor samt göra en beställning nu idag eller senaste imorgon då det är söndag.. vill gärna beställa så att jag har dem måndag eller senast tisdag 🙂 Är så viktigt för mig.. Hoppas du förstår allt jag skrivit på kommentaren jag lämnade.. 🙂 Då jag enbart vill ha produkter jag kan använda för tillfället för den hudtyp jag har skrev ner precis allt på det inlägget.. hoppas verkligen du kan skriva dem produkter jag kan köpa mig från exu eller sensai märket menar då rengöring, tonic, ansiktskräm dag då samt kväll.. vill bara köpa mig ett par bara för att ha något att använda just nu för tillfälligt tills jag flyttar till LA 🙂

    Önskar dig en fortsatt underbar midsommar!! Kramar

    • annica skriver:

      Hej Heidi, Nu tror jag att jag svarat på alla dina kommentaret och jag har givit dig en rekommendation på sensai. Stor kram annica

  9. Nathalie N skriver:

    Hur ska ja kunna hålla ut när du delat med dig av denna händelse, haha åh. Alltid tyckt om bareminerals och den har aldrig täppt igen mina porer.
    Så en flytande bareminerlas kanske är den perfekta foundation för mig just med min blandhy. Och att den har 20 nyanser säger mig att de finns en chans att min nyans kan finnas där. Har testat som sagt så många olika och alla har nästan varit för mörka, fattar inte.

    Åh kan ni inte bara få hem den nu direkt på skincity så man kan beställa å testa. Kommer inte kunna tänka på något annat än de här men hur ska man kunna hitta min färg av alla dessa 20 nyanser. Känns omöjligt då man bara kan få tag på den via nätet 🙁 .

  10. Paula Nilsson skriver:

    Hoppas den funkar på min superpigmenterade hud! Använder deras mineralpuder men får väl egentligen inte det resultat jag önskar! Spännande! Kanske jag kommer känna mig fin med den!

  11. Hilde skriver:

    Den är verkligen jättebra, och känns så skön på huden! Jag köpte inte borsten, men får ett snyggt och jämnt resultat med både fingrar och borsten till Ready foundation. Inte behöver jag mer än 2-3 droppar för hela ansiktet och en bit ner på halsen. Nu när jag busat är tyvärr min lite för ljus, men till hösten och vintern blir den perfekt. Jag behöver helt klart en sommarfärg i denna 🙂

    • annica skriver:

      Hej Hilde, kul att du med gillar den. det jag tycker största fördelen med borsten är att det blir så mkt mer finfördelat på huden. lägger sig som en magisk slöja på ett sätt som det itne riktigt för när man tar fingrarna..kraaaaamis annica

  12. Paula skriver:

    Den där längtar jag efter! Du får säga till när den finns att köpa 🙂

    • annica skriver:

      Hej Paula, Absolut! Hett tips är att registrera dig för våra newsletter på Skincity där vi direktkommer skriva om när dessa finns att beställa. Kram annica