Scrolla för att läsa mer

4 snabba steg till perfekt lyster!

bild 3 Annica forsgren, skincity.se

Jag lovad er för ett tag sen att ge er snabba och enkla tips till riktigt fin lyster. Tänkte idag ge er 4 snabba steg till rden där magiskt snygga glow känslan som alla vill ha!

Som ni vet är jag förespråkare av att man har en bra daglig hudvårdsrutin och kör både peeling och mask varje vecka för att få en fin hud.

Meeeen…jag har ju lovat att ge er några snabba lyster fixare så här kommer det!

peeling, dailymicrofoliant

Peeling

Jag gillar verkligen Dermalogicas Daily Microfoliant. Den är ett bra tips då den passar de flesta. Har du produkter med syror så välj då en peeling ur den serien då denna innehåller syror. Det viktigaste.. använd helst syra eller enzym eller en kombo av dessa istället för kornpeeling.

Serum och ansiktsmask

Fuktserum & Fuktmask

Då menar jag ett riktigt majsigt mojsigt fuktserum som t.ex. oilless oil från PTR eller Transderma M från Transderma. Badda in huden. Låt absorbera och lägg sen en riktigt riklig fuktmask tex Beaute Pacifiques som är riktigt riktigt cremeig och nice.. Är huden i obalans och du inte riktigt vet vad du ska göra. Den är både torr, fet, finnig, och stram och ja allt på en gång och ingenting. Gör då duktserum och fuktmask varje dag i 5 dagar och sen 3 dagar i veckan så ska du se att det börjar rätta till sig.

Som dagligt så kör du rejält med fuktserum underdin creme. Ett måste för att få snygg lyster.

bild 1 CC-cream och Lyster creme

Foundation

Blanda din foundation med en lystercreme. Jag gillar duon PTR CC och Clarins Instant Light Radianc Complexion. Den funkar att blanda i vilken flytande foundation som helst. Men dessa två verkligen den ultimata GLOW känslan till huden. Inte glitter bara GLOW!
bild 2

bild 1

bild 2
 Lätt bronze

Avsluta med Sensais bronzepuder med SPF30 som du applicerar svepande över ansiktet med fokus på 3 an… d.v.s. från pannan till kinden till hakan. Inget bronzepuder mitt på ansiktet tack… J. Det kommer bara göra att du ser gammal ut. Jag kör nr 1 men det kan man välja efter tycke och smak.

Här har ni alla 4 färger:

Sensai silky bronze

bild 3

 

Känner du att du vill ha mer GLOOOOOWWW?

Ok då kommer här ett ADD-ON tips för dig som vill toppa din lystriga bas.

In touch jane iredale

Tag Jane Iredales In Touch Highlighter och dutta på handryggen, tag ett finger och applicera sen högst upp på kindkotorna och lite ut mot tinningen och sen under ögonbrynets ”vinge” (d.v.s. den sista biten). Sååå snyggt och ger det ett riktigt, riktigt nice magiskt glow.

Annica Forsgren

Sen lite svart mascara, färgade ögonbryn och Clarins härliga gloss på lipsen så är du redo för allt! 😉

11 annica forsgren skincity.se

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

33 svar till “4 snabba steg till perfekt lyster!”

 • (33) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Louise skriver:

  Hej Annika,

  Alltid mycket bra tips från dig. Man vet knappt vart man ska börja för att man vill ha allt, testa allt och framförallt få bästa möjliga resultat.
  Jag har en fråga om Dermalogicas protection 50 sport. Går det att ha smink utanpå eller ska den endast användas för sig?

  Beauté Pacifique softly exfoliating body scrub, är den bra?
  Du rekommenderar ju deras Enriched moisturizing body lotion så jag undrar vilken body scrub som du tycker är bäst?

  Jag har Jan Marinis resurfacing body scrub samt hand and body lotion som jag använder på armarna för plitar/knottror. Har även utfört din procedur för snabb fotvård med den.

  Tacksam för svar!

  Kram Louise

  • annica skriver:

   Hej Louise, roligt att du gillar mina tips! Det går fint att lägga make på den! Den är bra, och just nu har vi specialpris på den.. har du sett det? Du får verkigen en bra produkt för rätt liten peng nu! Till kroppengillar jag verkligen Jan MArinis Bod scrub. Så effektiv men inte för rivig. Den jobbar ju både med korn och syra + stor bra förpackning som räcker i evigheter! Du har den ju redan så du har den bästa ! Kram annica psst.. vad tyckte du om fotrutinen?

   • Louise skriver:

    Hej Annika,

    Tack för ditt svar!
    Nej det har jag inte sett men det var ju trevligt! 🙂 Då fortsätter jag att använda Jan Marinis body scrub.

    Jag måste säga att det var väldigt bra resultat med lite jobb, så den fotrutinen kommer jag definitivt att fortsätta med. Framförallt när jag fick sambon att massera mina fötter.. 😉

    Idag har jag PTR Laser free resurfacer face som serum. Jag undrar vilken du tycker är absolut bäst? Jag har sedan dryt ett årssedan bränt mig i ansiktet. (om det har någon betydelse) Har inget ärr men är lite rosa på det området.

    Tack igen! 🙂

 2. Millis skriver:

  Hej.
  Jag funderar lite på att börja använda någon typ av bus som bygger upp färgen gradvis. Är ganska blek på kroppen men mindre blek i ansiktet.
  Kikade lite på Decleor gradual glow till kroppen men vad kan tänkas vara bra för ansiktet?
  Använder Exuviance och synchroline i övrigt
  Är lite rädd för bus då jag inte vill riskera något ojämt flammigt resultat
  Testade en spraytan för ett tag sen men tyckte inte att det vart något vidare bra då färgen lossnar fort om den ens fastnar

  • annica skriver:

   Hej Millis, Den är toppen, verkligen. Testa sensais. Det är ingen gradual men den är så mjuk och ljus i färgen så du kan jobba med den som en gradual tycker jag. Dess silkiga konsistens gör det nästintill omöjligt att få det ojämt! Lycka till! Annica

   • Millis skriver:

    Tack för svaret beställde Sensai till ansiktet 🙂
    Kanske är en dum fråga men bör man använda den på rengjord hy på morgonen och därefter använda serum? Tänkte hur man ska göra för att samtidigt använda de produkter man brukar för ansiktet.

    • annica skriver:

     Hej Millis, Hör finns på riktigt inga dumma frågor… bara fråga på;). Ja precis. rengjord hud, serum och cremer sen kör du BUS. Kram annica

 3. Ann-Charlotte skriver:

  Ojoj såå snyggt! 🙂 Vilken tur att jag har dessa produkter och kan försöka mig på att bli lika snygg som du! 😉 Det där med en “mask-kur” lät riktigt najs!
  Kram! Ann-Charlotte

  • annica skriver:

   Hej Ann-Charlott.. tack söta du! Du, det fixar du lätt som en plätt! Du slår nog mig hästlängder ska du se! Kram på dig och ja maskkuren kör jag nu.. riktigt nice är det! Kram annica

 4. Sandra skriver:

  Hej Annica! Åh tack för en inspirerande blogg. Man vill ju testa allt du skriver om men plånboken håller inte med 🙂 Jag undrar om du har tips på någon bra fotbad produkt samt en bra fotkräm för förhårdnader? Har du testat några olika märken? Ha en bra sommar! Kram Sandra från västkusten 🙂

 5. Matilda skriver:

  Hej och tack för alla fina tips i din blogg! Jag har en fråga ang solskydd. Jag har pigmentförändringar i ansiktet och använder Jan Marinis serie. Vad är det för skillnad mellan Jan Marinis olika solskydd för ansiktet? Är det någon särskild du rekommenderar lite extra? Tack på förhand och fortsatt fin söndag!

  • annica skriver:

   Hej Matilda, Så lite, kul du gillar! Det är egentligen så att det som heter Physical är endast fysikaliskt skydd i och lämpar sig speciellt bra för de med uberkänslig hud eller gjort laser behandling eller liknande. daily antioxidant är vår best seller och den funkar med ypperligt om du är känslig. Lite smaksak. Physical är lite “torrare” i konsistensen och många som har fetare hud gillar den bättre. Men lite smaksak. Spontant skulle jag säga att du satsar på daily antioxidant:) kram annica

 6. Kristin skriver:

  Supersnyggt! Men får man säga att du är finast på den första bilden när du håller PTRs cc-cream? Du ser så himla fräsh ut, du behöver ju inget smink mänska! 🙂

 7. Karin skriver:

  Hej, jag undrar om man kan kombinera regnörings gel och microfoliant från Dermalogica med Vespera Bionic Serum från Exuviance samt dag o natt kräm från Exuviance? Jag har inte hittat någon rengöring vid Exuviance som jag tycker lika bra om som Dermalogicas Special Cleansing Gel. Kramar

  • annica skriver:

   Hejsan Karin,Special cleansing går bra att kombinera men jag rekommenderar inte microfoliant ihop med exuviance. Kram annica

 8. charlotta skriver:

  Hejsan! Skulle du vilja tipsa mig om en ögonkräm som är bra om man har milier under ögat?
  Kram Charlotta

  • annica skriver:

   Hejsan Charlotta.. hmm finns inte någon som direkt påverkar det.. skulle eventuellt vara att du inte väljer en för fet variant.. Vad är d ui övrigt ute efter för effekt och hur gammal är du ca? kram annica

 9. Ronja skriver:

  Hej Annica! Jag behöver lite hjälp ang foundation. Jag använder just nu excuviance foundation och den är helt ok, men eftersom jag har så röda pigmentfläckar på kinderna efter acne (som ni på skincity i princip botat tack vare er hjälp :)!) och ljus hy, lyser det nästan igenom. Kan du tipsa om något som är bättre ? Tycker inte om att sminka mig, har bara för att dölja på kinderna. Har inga systrar eller mamma som kan visa och hjälpa mig med smink, så skulle uppskatta all hjälp jag kan få 🙂 Med vänlig hälsning, Ronja

 10. Tove skriver:

  Här kommer en massa frågor;) Vad har du för färg på cc-creamen i inlägget och hur täckande är den? Ungefär hur många dagar tar det att få hem produkter om man beställer från er hemsida?
  Tack för all inspiration och alla bra tips du ger!
  /Tove

  • annica skriver:

   Hej Tove, Jag har Light/medium Den ger medium täckning. Den är lätt med är riktigt bra på att jämna ut hudtonen. Vanligtvis om du beställer innan 12 så har du det dagen efter! Kram och tack för de fina orden. Annica

 11. Sabina skriver:

  Denna lysterkräm från Clarins låter som något som jag verkligen hade gillat =D Har ju PTR:s CC =D undrar dock här också hur man gör intill ögonen för att det ska bli samma lyster/färg i hela ansiktet? Kan man ta dessa hela vägen intill? Undrar även om spf:en i PTR:s CC sänks om man blandar ut den med Clarins kräm?
  Massa frågor men man vill ju ha och veta allt, du får en till det =)
  Kram Sabina

  • annica skriver:

   Hej Sabina, Normalt sett så rekommenderar jag inte att man tar sin vanliga dagcreme kring ögonen men när du använder dropparna så kan du göra det. Ett tunt lätt lager och vips så har hela ansiktet fått en lätt gyllene färg. Svaret på den andra frågan blir att så fort du blandar en produkt med UV-skydd med någon annan produkt så sänks spfen något. Helt rätt. kram Annica

 12. Sabina skriver:

  Undrar även om Clarins instant light…. fungerar med exuviances produkter?

  • annica skriver:

   Hej Sabina, Det gör den absolut. Har en kompis som ha den kombon : ) kram Annica

   • Sabina skriver:

    Hur gör man då under ögonen med kombinatonen cc/dd+ Clarins instant light, tycker detta med ögonen är svårt… vill ju ha samma lyster/färg/spfskydd där också men ändå rekommenderas det inte att man har ansiktsprodukter direkt under eller över ögonen. Finns det överhuvudtaget någon produkt, helst ej concealer med spf som kan använda precis vid ögonen?

    • annica skriver:

     Hej Sabina, En Concealer som är gjord för att användas kring ögonen så som tex PTR´s kan du ha riktigt nära ögonen. En Ögoncrem och en concealer med spf låter som bra val för dig : ) kram Annica

 13. Sabina skriver:

  Hej!
  Vilken färg har du på Clarins Instant Light Radianc Complexion och hur mycket tar du av den och blandar tillsammans med PTR:S CC?
  Kram Sabina

 14. Lina skriver:

  Hej bästa du

  Kan man använa vilket bronze puder som helst och få samma fina glow

  Lina

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »

De finns de masker som ligger mig lite extra varmt om hjärtat och dom vill jag rikta strålkastaren mot! Den fuktfattiga hudens hero är Skinceuticals geliga dröm Hydrating B5 masque, flera fuktgivande ingredienser i ett fuktgivande komplex tillsammans med lugnande och reparerande vitamin B5. Kärlek vid första ögonkastet och kärlek som aldrig svalnar med mumsiga […]

Se hela inlägget »

Bomullsrondellen 2.0

Jag älskar produkter och redskap som kan användas på flera sätt och underlätta hudvårdsrutinen, The Facial Pad är ett sådant redskap. Padsen är gjorda i cellulosafibrer som finns naturligt i träd. 🙂 Cellulosafibret och rayon som också kallas för konstsilke gör dom ultramjuka & följdsamma på huden. Rayon kommer även det från cellulosafibret. Padsen kompletterar […]

Se hela inlägget »

Senaste Lansering: iS CLINICAL

Woohoo Äntligen!!!! Så exalterad över att kunna berätta att vi har lanserat iS Clinical. Alltså sååå många år som jag har kämpat för att vi ska få till en lansering av detta supermärke på Skincity. Å varför jag har kämpat…. Jooo dels för att jag personligen tycker att det är grymma produkter med grymma resultat. […]

Se hela inlägget »

Gympass för huden!

Att jobba med ett “Power Couple” som boostar varandra till maximerat resultat är ju något vi som pratat om tidigare men nu hörrni lägger vi in en till växel och jobbar med TRE produkter, tänk vilket resultat som då kan ges! En vinnande trio är Syra + Retinol + Peptider, ingredienser som ger huden ett […]

Se hela inlägget »

Hej alla underbara! Jag heter Linda och i dag har jag fått äran att gästa här på Annicas blogg. Jag är hudterapeut på Skincity och det känns så spännande att jag får chansen att få nå ut till er med mina tips även i detta forum. Jag har passerat det magiska 40-stecket så jag använder […]

Se hela inlägget »

Kan man grotta ner sig för mycket i härliga syror, jag tror inte det 😉 AHA syra tillsammans med sina syrakompisar BHA och PHA är uppskattade favoriter för sina fina och snabba resultat. Syror är nämligen supereffektiva på att exfoliera, vilket betyder att de hjälper huden att bli av med gamla hudceller. De ökar även […]

Se hela inlägget »

“ Nu för tiden är det en fröjd att tvätta ansiktet, huden är så len och jag har fått en helt ny lyster.! ” Här kommer en fantastisk hudvårdsresa ifrån vår kära kund på Skincity. Hon hörde av sig till oss och berättade hur dåligt hon har mått över sin hormonella obalans i huden. Efter […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag berätta lite mer om vårt samarbete som vi har med hudläkargruppen. Jag får nämligen dagligen in förfrågningar från er om medicinska och estetiska behandlingar. Många undrar vart man kan vända sig när man överväger eller har bestämt sig för att göra en behandling. Det är viktigt att man väljer rätt klinik. Eftersom […]

Se hela inlägget »

Pormaskar

Låt oss tala om huden och porer som många av oss förknippar med pormaskar. 😊 Vad är en por och pormask? En pormask bildas i våra porer som vi har över hela kroppen, en pormask kallas i hudterapeuternas värld för en komedon och är talg, hudens fett och smörjmedel. Porer är livsviktigt för oss, dels […]

Se hela inlägget »