CC-cream ny färg!

  • | Annica

bild 1

Jag vet att ni är många som så gärna velat ha PTRs CC-cream som jag ÄLSKAR och många med mig men inte kunnat ha den för att den ljusaste färgen light/medium varit lite för mörk och framförallt för gul eller gyllene i tonen.

Peter Thomas Roth CC-cream

Light till vänster och light to medium till höger. PÅ denna bild har jag bara kluttat ut det i ett tjockare lager.

En del av er har säkert redan sett att vi nu fått in en ny färg som heter LIGHT och som är precis på pricken i den tonen som saknats bland färgerna.

Dvs en ljus beige ton med neutral till kall/rosa underton. Riktigt fin är den i tonen.

Jag som kör medium/light och tycker den är toppen blev faktiskt lite sugen på att blanda upp den lite med light för att få en ändå mer perfekt och snygg ton som bas.

CC-eream

bild 4 cc-cream

Färgerna utapplicerade i två olika ljus. Vänstersida på handryggen är LIGHT och HÖGER LIGHT TO MEDIUM.

I övrigt är produkten precis samma. Vill ni läsa mer om CC-cream generellt och se alla andra färgerna så klicka in på mitt tidigare blogginlägg om dem HÄR!

Vill också skvallra om att snart så kommer PTR´s CC-concealer med illuminator och concealer effekt OCH mina vänner SPF30! Jag har redan provat den och använder den och den är riktigt bra kan jag berätta. Sjukt dryg man behöver bara lite, lite, precis som föregångaren om ni provade den. Denna är dock utvecklad och förbättrad på flera sätt +att man har adderat SPF30 vilket är unikt i en ögonprodukt och samtidigt är den superlätt. Like it a lot!

Lite förhandsinfo för de som är sugna när den kommer (förhoppningsvis lanseras den i slutet av juli) så kommer färgskalan motsvara CC-creamens färger.

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

26 svar till “CC-cream ny färg!”

  • (26) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Maria skriver:

    Hej fina! 🙂
    Hoppas du ser om man kommenterar i lite äldre inlägg?
    Tänkte höra: hur tycker du PTR’s cc cream är i den mörkare nyansen Medium/Tan? Är den väldigt gul? Det är så att jag beställde hem Light men den är lite för ljus, och Light/Medium har jag provat och den är lite för gul (jag har förstått att jag är neutral i hudtonen). Nu tänkte jag beställa en till PTR och blanda ut med Lighten. Vill även ha en lite mörkare till de dagar jag har BUS :). Skulle Medium/Tan kunna passa att blanda med Lighten, mer eller mindre beroende på bus eller inte vid tillfället?
    Har testat att blanda Light och Light/Medium och det blev fin nyans men kommer vara för ljus dagar med bus, och att ha Medium blir som sagt för gult 🙁
    Hoppas du förstår hur jag menar :))
    Kramar

    • annica skriver:

      Hej Maria, Medium/tan är ganska mörk men inte så gul så den kan blandas med någon av de ljusare. En liten del i Light låter toppen, sedan ökar du bara på mängden om du just lagt en bus.

      Självklart får du kommentera äldre inlägg, jag ser allt : )

      kram Annica

      • Maria skriver:

        Tuuuuusen tack för svar! Nu blir det beställning direkt!!
        Tycker det är fantastiskt att du svarar på alla inlägg, nya som gamla. Det är inte många bloggare som gör det! 🙂 Du får oss kunder att känna oss sedda och speciella! <3
        Kram

        • annica skriver:

          Hej Maria, Mennn taaaaack!!! Eftersom så många tar sig tiden att läsa min blogg så känner jag att jag vill svara på alla frågor. Sen kanske svaren dröjer lite ibland…men svar blir det! En ära att du följer bloggen och gör den än trevligare : ))))

          kram Annica

  2. Sabina skriver:

    Hejsan!

    Undrar, för jag är inte i behov av concealer under ögonen men vill ha spf + samma färg i hela ansiktet om man kan PTR CC under ögonen? Undrar även samma med decleors DD.

    Kram Sabina

    • annica skriver:

      Hej Sabina, Jag hade lagt en concealer kring ögonen, inte cremen då den kan bli för aktiv på den känsliga huden kring ögonen. Om du har PTR´s CC så passar concealern med samma namn jättefint till:

      http://skincity.se/sv/product/4323/peter-thomas-roth-cc-eye-correcting-concealer-spf30

      kram Annica

      • sabina skriver:

        En concealer med spf kan jag alltså ha hela vägen in till ögonfransen?
        Hur ska man tänka med barn och solskydd intill ögonen?

        • annica skriver:

          Hej Sabina, Jag själv lägger inte spf så nära ögonen på mina barn. Det är solhatt, keps osv som gäller för att ge extra skydd. De som är anpassade för barn kan man säkert ha där men jag vet hur mina barn är de svettas, badar och gnuggar sig i ögonen. Vips så har de cremen i ögonen och det är ingen hit det kan sluta i gråtkalas. kram Annica

        • Sabina skriver:

          Undrar även vilka ögonkrämer/concealer med spf (helst ögonkräm)som går ihop med exuviance? =)Kan man ha exuviance vespera intill ögonen förresten? Måååånga frågor =)

          • annica skriver:

            Hej Sabina, fråga på : ) Vesperan kan man lägga ordentligt nära kring ögonen. Det finns många bar ögoncremer med spf. Kika på Dermalogicas och Caritas tex. Peter Thomas Roths Concealer med spf 30 är grym. kram och trevlig helg! Annica

  3. Fanny skriver:

    Hej! funderar på att klicka hem denna från skincity imorgon då den verkar super bra! men har 2 frågor 🙂

    1. är den oljefri?
    2. passar den på torr ty? jag har lixom både torr men även lite olig hud som har tendens att få plitor.

    Tack för en bra sida 🙂 kram Fanny

  4. Kristin skriver:

    Blev jätteglad när jag såg på din blogg att den hade kommit i en ljus nyans. Har pigmenteringar i pannan som jag vill dölja/jobba med. Beställde den för ngn dag sen och fick den idag. Var tvungen att prova direkt, jag är en sån blekfis och var lite rädd ändå att den skulle vara för mörk. Men den är perfekt!!! Har aldrig varit med om något liknande, perfekt i tonen och den smälter riktigt in i huden så inga linjer eller pudrig finish men inte heller blank utan lyster… Jag är chockad! Och jätteglad!!! 🙂

  5. Lotta skriver:

    Hej Annica

    Lotta heter jag och är 47 år. Jag vill bara kommentera Peter Roth produkter. Har använt hans produkter i ca 2 år i hela min ansiktsvård och jag måste säga att detta är helt fantastiska produkter. Rengöringen jag vill rekommendera är Chamomille cleansing lotion och ren, det blir man. Huden blir fantastisk bra efter denna. Sen använder jag ögon gelen anti-aging cellular eye repair gel som faktiskt gör underverk på ögonen, och tro mig jag har provat många dyra fina märken. Mina fina linjer har blivit mindre. Dag och natt kräm ska man alltid använda. Vad det gäller CC crèmen så rekommenderar jag den till alla jag känner, det bäste jag haft, inga mer Foundations för min del. Jag måste rekommendera hans produkter för de fungera faktiskt.

    //Lotta

    • annica skriver:

      Hej Lotta, Vad roligt att du skriver å berättar! Ja den är bra.. har nästan glömt den.. riktigt skön är den! Visst, jag är med helt kär i CC. Har du testat att blanda i Clarins lyster booster som jag tipsar om i lyster inlägget nu senast? Kramar annica

  6. åsa skriver:

    Det är så bra att fler märken börjat med ljusare nyanser! Hur är den här jämfört med Clarins bb-cream i nyansen 00? Ptr är mer täckande vad jag förstår, men färgmässigt? Den ser ut att ha lite mer lyster också? Irriterade mig lite på att Clarins bara har spf 25, men det kanske bara är yttepytte skillnad mot spf 30 i praktiken.

    • annica skriver:

      Hej Åsa, Clarins BB i 00 är snäppet gulare i undertonen jämfört med PTRs light. Skulle säga att Clarins 00 nyans ligger mellan PTRs light och PTRs Light/medium. PTR är mest lystrig tycker jag! KRAM Annica

  7. milla skriver:

    Hej, åhh äntligen, den måste jag ha 🙂
    Jag tänkte byta hudvårdsmärke, jag har dermalogica nu och står och velar mellan Beauté Pacifique och Exuviance, råd?? är 36 år och har pigmenteringar och vill självklart få in anti age också. Hmm ..

  8. Ann-Charlotte skriver:

    Åååhhh I cannot wait på PTR concealern!!! 🙂
    Kram! <3

  9. Felicia skriver:

    Hej Annica! Jag undrar om du har några bra tips för att hålla hormonella finnar i schack? (göra det bästa av situationen tänker jag) Typ behandlingar. Lever ingen stressig livsstil, har bra hudvårdsrutiner i övrigt och jag lägger gärna ner MYCKET tid på huden. 🙂 kram

    • annica skriver:

      Hej Felicia, Absolut. En viktig del som du skriver själv och redan gör är ar en sund livsstil. Är man nedgången, stressad och i obalans så påverkas man mycket mer av yttre och inre omständigheter. Vad gäller huden så en bra rutin som sagt. En stark hud i god hudhälsa klarar svängningarna bättre. Vad din perfekta rutin är, är svårt att säga utan att veta mkt mer om din hud. För att få komplett tips om en bra daglig hudvårdsrutin vill jag tipsa om HUDTESTET som jag tagit fram och som du hittar i min butik Skincity: http://skincity.se/sv/skintest. Sen, lägg gärna till kosttillskott. Dessa från beyond wishes stabiliserar den hormonella nivån: http://skincity.se/sv/product/2013/beyond-wishes-omega-woman-skin?nosto=best-seller-per-category. Du kan även komplettera med zink som snabbar på läkningen i huden.

      Varmt lycka till!
      Kram annica

  10. Linda skriver:

    Åh vad bra:) har light/medium hemma men den blir för mörk på mig. Ska beställa den nya nyansen på en gång! Hoppas inte den blir för rosa/kall bara..
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Linda, Visst är det:) Den är inte för rosa mer neutral men undertoner åt det kallare.. ..den är grymt snygg i tonen! kram annica

  11. weronica skriver:

    Hej Annica!

    Köpte denna cc-cream innan sommaren, älskar PTR:s produkter. Men den blir inte bra på mig!! Jag har stora porer och krämen lägger sig där i så att jag får ett prickigt resultat, vad ska jag göra? Eller är det så att den inte passar mig då? Jag har använt primer innan krämen men det hjälper inte heller 🙁 Har du något knep?

    Kram!

    • annica skriver:

      Hej Weronica, Hmm kanske den inte passar dig helt då om du även försökt med primer men ändå inte får bra resultat. Skulle då vilja tipsa dig om Glominerals presed base som är riktigt bra om man har mer vidgade porer. KRAM annica ps. FIRMX från PTR som egentligen är en produkt för att släta ut linjer är faktiskt riktigt bra att även släta ut ojämnheter. Antingen testar du att applicera den innan CC eller blanda med din CC… kan vara ett alternativ! Kram