Scrolla för att läsa mer

MAXIMAL Återfuktning!

Det blir en dag på stranden..

Dessa ljuvliga varma sommardagar gör gott för kropp och själ tycker jag. Vet inte hur det är med er men jag mår oftast så mycket bättre på alla sätt å vis under sommaren och speciellt nu när vädret varit underbart.

Jag försöker ge min hud mycket, mycket återfuktning då jag riktigt känner hur vind, vatten å sol gör mig yttorr. D.v.s. lite torr å stram på ytan. Yttorhet är brist på fukt i huden och kan drabba ALLA. Ung som gammal, fet som torr.

Tänkte ge er tips på tre riktigt bra fukt-duos i form av serum och mask som är ypperliga året runt egentligen och även nu då på sommaren när man bara vill maxa fuktmatningen till huden. Lite skinfood, så väl behövligt efter en hel dag ute.

Dessa ger fukt,fukt, fukt och passar som sagt därför alla då alla hudar mår bra av fukt. (några är lite antiage också. Läs mer nedan)

Jag måste säga att det finns riktigt mycket bra fuktalternativ där ute nu. Jag gillar och har använt och skrivit rätt mycket om Transderma M, Oilless oil, Beauté Pacifiques Hydrating Mask, Rodials fuktmask. Alla dessa ju såå bra! Vissa av er gillar den ena bättre och vissa den andra… Jag har fått rätt mycket frågor om andra alternativ, så jag tänkte idag bjuda på lite gömda fuktskatter som jag inte skrivit så mycket om innan. För er som letar något nytt, vill ha ett komplement eller bara vill veta allt om allt;).

Jag har delat in dem i fyra kategorier för att öka valmöjligheter för tycke, smak och plånbok.

PREMIUM, LYX, MELLAN ELLER BUDGET… Vad väljer du?

Ni som nu undrar viken är bäst? Hur mkt bättre är La Prairies än tex Maria Åkerbergs?

Jag skulle inte vilja jämföra dessa. De är helt olika i sin uppbyggnad de billigare är riktigt bra de med men något enklare i sin uppbyggnad. Men för vissa passar de bättre. Det man kan säga att PREMIUM och LYX alternativen har förutom fukten riktigt fina antiage egenskaper och passar därför de som upplever att huden inte bara är yttorr utan även åldrats. Gillar verkligen dessa Anti-age och fukt serier. Många serier för mogen hud har inte så mkt fokus på fukt utan mer bara att stärka collagen och elastin. Men även en åldrad hud behöver återfuktning. Det behöver ju som ni vet nu ALLA.

Dessutom tror jag att den som funderar på Maria Åkerberg inte funderar på La Prairie och vise versa. Olika märken med olika kunder, precis som allt annat kläder t.ex.

 

Klicka på produkterna för att läsa mer om dem….

La prarie

PREMIUM – LA PRAIRIE (även anti-age)

Fuktserum: Cellular Hydrating Serum 1799kr. Mega återfuktaren för dig som vill ha återfuktning deluxe. Hjälper dig som har en hud som förlorat sin fukt på grund av en försämrad fuktbarriär.

Fuktgivande Ansiktsmask: Cellular Hydralift Firming Mask 1469kr. Ger intensiv fukt och viktiga näringsämnen till din hud. Hjälper till att dramatiskt förbättra hudens fasthet och ton.Det exklusiva Cellular Complex är en patenterad formel exklusivt för Laboratoires La Prairie. Complexet är en huvudingrediens i La Prairies produkter. Complexet aktiverar den hudens metabolism (ämnesomsättning) och förhindrar tecken på åldrande. Det ökar även kapaciteten för hudceller att överleva och reproduceras samtidigt som det säkrar hudens eget skydd genom att värna om hudens egna naturliga försvarssystem. Complexet förbättrar även hudens förmåga att behålla fukt.

Sensai by kanebo

LYX – SENSAI (även anti-age)

Fuktserum: Hydrachange Essene 1299kr. Lätt, silkeslen essence som omedelbart friskar upp huden och dränker den i fukt. Denna essence med silkesstruktur innehåller en “Splashing Formula”dvs den dränker huden med fukt och deoppmatar hela dagen. Främjar dessutom snabb penetration av högkoncentrerad Hydrachange Complex för att främja hyaluronsyresyntesen

Fuktgivande Ansiktsmask: Hydrachange Mask 1139kr (Verkar även antiage). En riktigt mjuk mask i krämform som ger intensiv återfuktning och verkar antiage. Den ger huden lindring och återfuktar den omedelbart samtidigt som hyaluronsyresyntesen optimeras i över- och läderhuden tack vare Hydrachange Complex, CPX Vital Extract, Shilan Extrakt och Koishimaru Silk Extrakt

Phytomer

MELLAN – PHYTOMER (Multifunktion)

Fuktserum: Hydracontinue 12H Moisturising Flash Gel 389kr

1 droppe ger fukt i 12 timmar! En ”multiprodukt” som går att använda i alla åldrar på många sätt. Det är både ett serum och kan användas som en lätt fukt kräm. En super fräsch gel. Kan appliceras när som helst och hur ofta som helst under dagen.

Fuktgivande Ansiktsmask: Hydrasea Thirst Relief Rehydrating Mask 289kr. Mättar huden med fuktgivande ingredienser och stärker hudens egen kapacitet att stå emot uttorkning. Polarized Weaving Algae: två tekniska processer säkerställer maximalt fuktgivande effekt i huden. Sea-Buckthorn: hjälper till att motverka fuktförlust genom att balansera hydrolipid hinnan.

Maria Åkeberg

BUDGET – MARIA ÅKERBERG (Ekologiskt)

Fuktserum: Jojoba Oil 129kr (alternativt Moist Serum för lättare känsla, Jojoban är lite rikligare.). Den unika sammansättningen av fettsyror gör att oljan snabbt går in i huden. Jojobaoljan binder hudens fuktighet, ökar hudens skyddsbarriär och gör den sammetslen

Fuktgivande Ansiktsmask: Moisturising Mask 219kr. Tillför huden fukt med hjälp av fuktighetsbevarande örtsalter samt kallpressad Jojobaolja. Stärkande Mandarinolja Neroliolja stärker, lugnar och förebygger också ytliga kärl.  Denna mask fungerar även att sova med.

11 annica forsgren skincity.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

56 svar till “MAXIMAL Återfuktning!”

 • (56) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Karin skriver:

  Hej Annica!

  Tack för ännu ett toppeninlägg! 🙂

  Jag är sugen på fuktmasken från Phytomer och undrar om det går bra att kombinera den med Murad (som jag använder som min dagliga ansiktsvård)? Har fått presentkort på Skincity av min pojkvän så nu tänkte jag handla lite 🙂

  Kram o tack för bra blogg!

  Ps. Sjukt snygga presentkort!

  • annica skriver:

   Hej Karin, Tack kul du gillar! javisst går den det! Åhh vilken bra present:) Bra pojkvän du har;). Tack, vad roligt att du gillar min blogg… och presentkorten:)
   Kram annica

 2. Kristin skriver:

  De här varma sommardagarna har jag, efter jag har tvättat ansiktet på morgonen, smort in ansiktet med MÅs jojobaolja och låtit den sitta på 5-10 min, sen sköljt av med vatten. Oljan som gått in i huden sitter kvar och huden blir lugn och sjukt len och grymt förpreppad för serum, fuktkräm och cc-cream och håller sig återfuktad hela dagen verkligen – ingen yttorrhet i sikte! 🙂

  • annica skriver:

   Hej Kristin, Bra tips! TACK! Kram annica

   • Sabina skriver:

    Är detta ett tips som hade funkat för alla? Använder exuviance i hela hudvårdrutinen förutom dagräm där jag använder paulas choice…
    Kram Sabina

    • annica skriver:

     Hej Sabina, Dessa tips fungerar absolut även med andra märken. kram Annica

     • Sabina skriver:

      Tack för svar =) Jag har ju självklart vesperaserumet och använder detta på kvällen innan exuviance nattkräm och undrar därför vilket är bäst att använda på morgonen då när jag känner att jag behöver, vespera eller jojobaolja? Samma sak under fuktmask som jag låter sitta över natten, använder Beauty Pacific instand hydrating mask, vespera eller jojobaolja? Jag ser inte torr ut i huden men får ofta “kliattacker” på kinder ner under öron framåt eftermiddagen. Tack för infon om att jag inte ska använda ansiktsvatten när jag använder padsen, hade jag inte aning om, trodde padsen var mer som ett serum?!
      Min hud har aldrig varit så fin som den är nu sen jag började med era rekommendationer efter hudtestet så TACK för all hjälp =D

     • Sabina skriver:

      Undrar dock… om jag smörjer in ansiktet med jojobaolja efter exuvuance tvätt, ansiktsvatten + padsen. Bör jag efter att jag sköljt bort “jojobaoljaresten” med vatten ta ansiktsvatten igen? Blir lätt yttorr så jag tyckte detta tipset verkade bra =) Men hur/ i vilken ordning bör jag göra?
      Kram Sabina

     • annica skriver:

      Hej Sabina, Om du är fuktfattig så lägger du lite jojoba olja efter padsen som ett serum. Låter oljan gå in och lägger sedan din creme. Mjuk kommer du blir inget ansiktsvatten efter din olja. Padsen som du applicerar ger effekt av ansiktsvatten så det behöver du aldrig när du applicerar padsen. kram Annica

     • Sabina skriver:

      Och här hittade jag det nu, TACK Annica för svar =D

 3. Heidi skriver:

  Hej fina Annica, jag skulle behöva akut svar på kommentarerna jag lämnade på ditt förra inlägg.. känner att jag har lite ångest.. Har varit rätt seg med att börja och känner att tiden går och jag ännu inte börjat och behöver verkligen börja nu då jag ska ha en stor invigning utomlands i October.. och känner att jag måste få rätta till min urtråkiga och ofräscha hy 🙁 Så vore guld värld om jag fick möjligheten som jag skrev på ditt förra inlägg.. om du läser kommentarerna.. vet att just du av alla kan hjälpa mig med denna hy då du är så fantastiskt proffsig av dig! 😉 Och som sagt är du ju den enda jag kan lita på.. vilket vänner av mig med gjort som känner dig :)Och som bara sagt gott om dig.. Väntar på ditt svar.. Och hoppas så på att få ett positivt svar.. detta betyder världen för mig.. och jag menar det sååå.. Massa kramar

  • annica skriver:

   Hej Heidi vännen, Se mina svar till dig nedan på dina tidigare kommentarer.. tror det täcker in alla dina frågor! Kram till dig gumman! Annica

 4. Heidi skriver:

  Var inne på min mail nu och såg att ni satt ihop ett hudvårdsprogram till mig 🙂 Dock undrar jag om jag inte bör använda mig utav en ansiktsmask med? samt ansiktsvatten? ska jag inte använda mig av ansiktsvatten? oftast får man ju det med sina hudvårdsprodukter men tror att ni ej ansåg det om jag nu inte har fel? 🙂

  Sedan skickade jag ju inte in några bilder då jag hade tagit ett par olika bilder från olika vinklar.. skulle det inte varit bättre om jag hade skickat in bilder? Hade kanske varit ännu tydligare? För jag lämnade ett par kommentarer på ditt förra inlägg här nedanför där jag frågade om jag möjligtvis skulle kunna få din mailadress kanske? Och skicka in bilderna till dig så kanske du skulle kunna kika på dem produkter jag fått som rek och kika på hur min hy ser ut och om du verkligen tycker att de skulle kunna passa mig? För att få just din hjälp betyder guld för mig.. har en del vänner som tydligen känner dig och som hyllat dig som bara den.. och jag har ju läst massvis här på bloggen din och ser hur kunnig proffsig du är!! Och avgudar bara din kunnighet! Och hur noga du är.. Anledningen till att jag har lite panik är för att jag ska ha en stor ingivning utomlands i October i Monaco och måste få rätta till denna ofräscha tråkiga hy som jag har 🙁 Och känner att jag verkligen behöver någon som dig.. skulle bli evigt tacksam om jag bara kunde ta detta kort med dig per mejl.. tar nog inte mer än en kvart.. bara att svara när du har möjligheten.. Skulle bli helt överlycklig Annica!! Och förstod riktigt inte hur jag ska börja och vilka jag ej ska använda mig av just nu.. då hon skrivit att hon markerat de tre lämpligaste produkterna jag bör börja med om det är första gången jag använder mig av Jan Marini men dock är dem hon fetmarkerat 1. rengöring facial clenaser. 3. förbättra hudstrukturen bioglycolic-bioclear-face-lotion. 4. återfukta.

  Ingen dag eller nattkräm? Förstod riktigt inte.. Xx

  • annica skriver:

   Hejsan Heidi, JM finns inget ansiktsvatten. Behövs oftast inte om man har en syrabaserad rengöring. Då syran sänker pH i huden vilket annars är ansiktsvattnets uppgift.
   Har skrivit till dig att du kan bifoga bilder. Vill du sända väldigt många så maila till info@skincity.se som komplement till testet.

   Ang kontakt till mig så har jag svarat dig om det och det är här på bloggen jag har möjlighet att hjälpa till kostnadsfritt. Har även fullt på övriga tider för betalande kunder och tar ej emot nya pga tidsbrist.
   Tack söta du för de fina komplimangerna. Jag blir jätteglad! :)) Mina kollegor kan dock lika mycket som mig och jag har kikat på din rekommendation som Lena gjort och den låter perfekt utefter det du fyllt i. Ring in till kundtjänst idag så får du allt förklarat för dig. Tror det är det bästa för dig att få lite guidning oxå via telefon som komplement! Stor kram annica

  • Viktoria skriver:

   Heidi, läs på om Jan Marini det finns hur mycket som helst att läsa om du googlar. De har inga ansiktsvatten utan använder sig av 5 steg istället. Mask behöver du inte börja med än. Det som ger bäst resultat är den dagliga vården. Det är inte så krångligt som det verkar och det händer inte så mycket om man skulle göra “fel”.

  • Heidi skriver:

   För jag känner och vet att det kommer att bli en hel del frågor fram och tillbaka vilket leder till att dagarna rinner iväg och jag måste måste börja så jag ser lite förbättringar innan October 🙂 Och vet att du ger mig dem klaraste svaren någonsin.. För jag vill gärna skicka in bilderna till dig så du kan kika på de.. för ett klarare beslut

 5. Sussi skriver:

  Hej! vad ska jag göra med min blanka hy? den blir blank nästan direkt efter rengöring, serum + creme. det har nästan alltid varit så. man ser hur det ”sipprar” ut sebum ur porerna. Finns det några generella tips vid förhöjd talgproduktion som man kan testa på? zink, b5? Just nu använder jag neostrata och exuviance men håller på att vänja av för att vänja in beaute pacifique. jag har så himla mycket pormaskar och förstorade porer som BP tydligen ska vara effektiva mot.

  • annica skriver:

   Hej Sussi, B5 kan vara bra att testa. Sen är det ju så att vi har olika hudtyper i grunden. Men du kan göra mkt med RÄTT produkter. Inte bara rätt märke utan rätt kombination i det märket. En produkt som du kan komplettera till oavsett vilket märke du har är denna från PTR: http://skincity.se/sv/product/980/peter-thomas-roth-max-anti-shine-mattifying-gel. Den är magisk för dem med fet hy. Du kan använda den innan makeup efter crème och sen ovanpå makeupen när som helst och hur ofta som helst på dagen. Testa den. Gör även gärna tex Exuviance Purifying Mask några gånger i veckan för att eliminera överskottstalg. Kram annica

 6. Ann-Charlotte skriver:

  Åååh!! 🙂 Tack för att du ger mig en ännu längre önskelista haha! 🙂 Jag fick höra av hudterapeuten på spat på västkusten att jag är yttorr, jo tack jag jobbar på det men behöver ännu mer fukt! Matar på i massor men jag tror att jag får lugna ner mig lite m enzympeelingen. Ska testa att gå ner till 1 högst 2ggr/v så får vi se. Mkt som händer m hyn nu så jag får försöka ha tålamod… Inte min bästa gren! 🙂
  Kram Ann-Charlotte

  • annica skriver:

   Hej Ann-Charlotte, haha.. varsågod.. så lite så;)). Ja gör det .. överpeelande kan göra dig yttorr. Isss i magen.. jobbigt men nödvändigt:) Kram annica

 7. Heidi skriver:

  Ohh hoppas du svarar imorgon är så akut för mig.. Vill helst inte börja så sent då det är dags för mig.. Inför october som jag skrev hehe.. Vill absolut inte vara till besvär men är så viktigt för mig.. Hoppas kag får ett svar imorgon fina du

 8. Linda skriver:

  Går Maria Åkersberga fuktserum att kombinera med exuviance? Tar man ansiktscreme ovanpå?

 9. Heidi skriver:

  Tack Annica, jag hoppas att du förstår min enorma ångest 🙁 är bara inte så kunnig kring det här då jag inte haft en hudvårdsserie som jag lyckats med.. och har oftast blivit så besviken vilket lämnat en rädsla.. just därför ställer jag dessa otroligt jobbiga tusen frågorna.. skulle jätte gärna betalat bara för att få just din hjälp men förstår att du inte har tider nu.. skulle ialf gjort det på en gång och tom betalat dubbelt så pass är jag i behov av att få rätt hjälp 🙂 var också lite synd att ni hann svara så snabbt på hudtestet då jag ej hann skicka in bilderna med tanke på att man då enbart kunde ladda upp en bild.. vill så hemskt gärna att du skulle kika på min hy och se om produkterna verkligen är bra.. eller om min hy behöver rensning hos någon hudterapeut eller om produkterna hjälper med allt det där så att jag slipper leta efter en bra hudterapeut för rensning av porerna.. hjälper produkterna mot allt det där? och med tanke på att jag inte är så kunnig kring detta förstod jag riktigt inte hur jag skulle använda det ena och det andra då hon hade markerat vissa mer än de andra hon skrivit ner 🙂 jag kommer väl inte behöva byta ut dessa produkter efter ett par veckor? har för mig att du skrev något sådant idag på kommentarerna jag lämnat om jag nu inte har helt fel?
  Om jag nu skickar in bilderna och skriver att de tillhör testet jag gjorde skulle du möjligtvis kunna kika in på de imorgon bitti när ni fått de? när du ändå kikade in på testet jag gjorde? ville så gärna att du skulle se bilderna med men kunde ju inte skicka dem bilder jag tagit från olika vinklar 🙁 sedan är jag klar med alla mina frågor och antar att jag då vet precis vad som är vad och hur jag ska gå till väga med allt.. gillar heller inte att byta ut produkter eller ta in nya då och då.. blir så jobbigt 🙂 känns ännu lättare samt stabilare att enbart satsa på de man får från början.. Hoppas du kan kika in på bilderna med bara.. det enda jag ville när jag gjorde hudtestet men det vart ju som det vart 🙁 Hoppas jag får ett svar idag så lär jag blir så himla lättnad.. känner sådan ångest då jag aldrig kommer igång 🙂

  Tack för att DU finns bästa Annica!!

  • annica skriver:

   HEj Heidi, Jag förstå vännen och förstår att det är jättejobbigt. Jag tror dock att jag hjälpt dig så gott jag kan nu och du har fått svar på alla frågor som jag kan svara p å+ en rekommendation så om du nu ska testa någon ny hudvård så har jag hjälpt dig så mkt jag kan från mitt håll! Kram annica

  • Heidi skriver:

   Var detta jag menade som du skrivit “PS. Ibland kan man behöva justera något senare om man upplever någon produkt för tung/för lätt. DS”

   Tror du jag kan behöva det? Och när lär jag veta om det nu kan behövas? Jag tror nog du kommer bli ännu mer säkrare om du kan kika in på mina bilder om jag skickar in dem.. ohh önskade att det då gick men gick bara med en enda och skulle nog inte uppfattas så bra 🙁 Evigt tacksam skulle jag bli om du kollade min hy

   • annica skriver:

    Hej Igen Heidi svarar på 3 kommentarer samtidigt nu.. Det finns ju inga garantier för att vår rekommendation är 100% rätt. Du kan ju vara så oxå att du upplever din hud tex mer fet än vad den egentligen är och det är svårt för oss att veta.Ibland måste man testa sig fram lite innan man fått den perfekta kombon av produkter. Tyvärr måste jag be dig att läsa mina tidigare svar och förklaringar angående provat konsultation. Det du kan få och som är helt gratis är här. Dock har du nog fått svar på det mesta så du kan börja nu.Kram annica

   • Heidi skriver:

    För det värsta jag vet är att när jag väl köpt hudrdsprodukter och sedan byta vissa av dem till andra eller lägga till andra senare känns så förvirrande och jag är ganska så kontrollfull gillar när allt är under kontroll och inga problem uppstår osv r annars lite panik då jag upplevt det ganska så många gånger med produkter att jag fått lite rädsla att det ena och det andra ej ska fungera osv det är därför som jag ställer så många frågor och verkligen vill att du kikar på min hy vilket du hade gjort när du kollade testet vart så glad men sen stod det att man enbart kunde ladda upp en bild.. Hoppas att du förstår bättre nu fina du 🙂 vill aldrig vara för jobbig utan gillar att allt under kontroll och nu när jag ej är så kunnig kring produkter måste jag ställa så mycket och känner att jag behöver extra hjälp kring produkter

 10. Ida skriver:

  Heidi lyssna på Annica och ring deras kundtjänst! De är super duktiga allihop! Annica har valt ut de bästa teamet som finns! Istället för tusen kommentarer över allt blir de så mycket lättare att diskutera och få svar på dina frågor med en gång via deras telefon!

  • Heidi skriver:

   Kommer aldrig att kunna börja annars vilket är så trist.. Har inte använt hudvårdsprodukter på tre år pga vissa anledningar så måste börja känner jag för att få till min hy och få en fräsch hy och få bort all denna ofräschet jag har 🙁 legat på sjukan väldigt länge av den anledning har jag ej använt några produkter på tre år 🙁 så behöver rätt hjälp för att komma igång.. Vill ej att jag skjuter upp det och aldrig kommer igång på rätt sätt och får denna fräscha hy jag bara läääängtar efter 🙂

   • milla skriver:

    Hej Heidi,
    Inget illa menat men tycker du ska ringa kundtjänst istället för att ställa massa frågor gång på gång om samma sak! Alla är superduktiga, lycka till 🙂

 11. Antonia skriver:

  Hej bästa Annica! Blir alltid lika sugen på nya produkter när jag läser din blogg.. Så till en liten fråga jag har, för ca 1 år sedan började jag använda dermalogicas produkter mot acne. När jag inte såg någon skillnad på min hud efter ett halvår bestämde jag mig för att testa JM. Min hud blev så mycket bättre och inte alls lika stressad och något mindre acne. Men tyvärr tog produkterna slut och jag gick tillbaka till dermalogica för ca 3 mån sedan. Här står jag idag, med acne och många “innombordare” som jag inte haft förut. Dessutom är min hud otroligt stessad. Tror du det kan vara något i dermalogicas produkter som jag inte tål? Jag tänkte göra ert hundtest men vill du hjälpa mig med vilken serie jag kan bocka i? JM är tyvärr för dyrt för mig i längden.. Trevlig helg! Kram

  • annica skriver:

   Hejsan Antonia, Roligt att du blir sugen:) Roligt att du upplevde fina resultat med JM. Det behöver inte vara så att du intee tål dem Tål man inte något får man ju en allergisk reaktion blir röd och irriterad. Det kan bara vara så enkelt att din hud inte svarar på deras ingredienser mot acne/finnar. Ett billigare alternativ än JM som är bra är Exuvince… kanske du ska testa det? Kram annica

 12. Mia skriver:

  Hej! Jag undrar om man kan använda exuviance Foundation om man använder Jan Marinis produkter? Kram.

 13. Natalia skriver:

  Hejsan tänkte höra en grej med dig. Nu under sommaren duschar man ju väldigt ofta o man använder ju sina dagliga hudsvårdsprodukter o kvällsprodukterna men på morgonen när man vaknar tvättar man ju ansiktet o använder sina produkter som är till för morgonen vad gör man senare när man vill duscha under dagen igen av värme nu under sommaren ska man använda dagprodukterna igen då? dom går ju bort när man tvättar sig o efter andra duschen har man inget kvar på ansiktet hur gör man då? använder dagprodukterna igen? rengöringen o allt som är för dag? detta har jag riktigt aldrig förstått

  • annica skriver:

   Hej Natalia, Om man duschar massa gånger under dagen antar jag att man är ute mkt och då räcker det ju med solskydd under dagen som man återapplicerar. Sen kör man serum och hela konkarongen till kvällen. Dock brukar jag första gången på morgonen alltid ha serum under. Kram annica

 14. Jessica skriver:

  Hej kära du!
  Prioris mineralfoundation kan jag använda den även som finish powder? Har finish powder från priori som jag älskar men börjar ta slut.
  Har kvar sen tidigare köp priori foundation men det funkar inte som foundation tyvärr på min känsliga hy… den reagerar när man borstar in foundation och slår bakut. Har Clarins Everlasting foundation som funkar perfekt. Men får jag samma fina resultat om jag tar prioris mineralfoundation som slutfinish puder som deras finish powder?
  Tack o kram!!

  • annica skriver:

   Hejsan Jessica, Nej det är ju egentligen två helt olika saker.. själva foundation och finishing pudret. Dock måste du ju ha borsten till dem båda och då kommer väl problem med irritation? eller? kramis Annica

   • Jessica skriver:

    Tack för ditt svar 🙂 Tycker dock att det är lite skillnad på att borsta in foundationen jämfört med deras finish powder, det senare funkar kanon.
    Har en fråga till. Har fått så fint resultat i hyn av dr babor neuro sensitive rengöring + creme! Men finnarna är envisa men inte lika stora o ömmande längre, märker att det går åt rätt håll även där. Har du tips på någon punktbehandling av finnarna eller ska jag vänta lite till så huden får fortsätta lugna ner sig? Men idag ser jag inte klok ut efter getingstick i munnen o på underläppen. Gör ffa fruktansvärt ont o det bultar *snyft tycker synd om mig själv”
    må så gott/kram
    Kram kram

    • annica skriver:

     Hej Jessica, ja iofs finishingen är lite lättare att borsta på och lite mer silkig..Åhh nej dumma getingar… de är riktigt hemsak nu.. riktigt invaderat hela sverige! Har du testat synchrolines punktbehandling.. den är bra.. Men vänta något innan du går på med det och se om det lugnar sig av sig själv! Kram annica

 15. Lena skriver:

  Hej Annica
  Räcker det att använda någon av ovan nämnda produkter för att få effekt eller bör man använda alla ( rengöring, ansiktsvatten osv) produkter av märket?

  • annica skriver:

   Hej Lena, en ger bättre än inget. Men för maximaleffekt alltid serum under mask! Du kan kombinera dessa duos med vilket märke som helst! Kram annica

 16. Heidi skriver:

  Hej Annica, tack menade mer att jag hade talat om för dig här innan på bloggen att jag skulle skicka in ett par bilder samtidigt som jag gjorde testet som du skulle kolla på men gick ju inte att ladda upp fler bilder tyvärr 🙁 därför undrar jag om du kan kika på min hy om jag skickar in bilderna till skinciry för ni hann svara så snabbt fast än jag da att jag skulle skicka in bilderna då man enbart kunde ladda upp en enda bild ville att du skulle se hur den är och se ol produkterna lär passa in och hur min hy mår och behöver just idag

  • annica skriver:

   Hej Heidi, Jag svarade på det 2 gånger och en gång direkt att du skulle maila info, du kanske inte såg det. Men det är barra maila bilderna nu som komplement och fråga om de efter de sett bilderna fortfarande har samma rekommendation eller om något ska ändras. kram annica

  • Heidi skriver:

   Det enda jag vill innan jg tar ich beställer hem produkterna för egentligen skulle du ta och kika på min hy och testet samtidigt men ni hann kolla så snabbt fast än jag talade on här på din blogg att jag ej kunde ladda upp fler och att jag ska skicka in de gjorde de just för att du aka veta im det och kika när bilderna med kommit in massa kramar

 17. Ida skriver:

  Hej!

  Jag såg på din instagram att det nu finns en ptr concealer. Skulle verkligen vilja beställa den men svårt med färg. Jag använder cc creamen i färg medium/tan men vill ju ha en lite ljusare under ögonen så det ljusar upp. Skulle du kunna lägga ut bilder på färgerna :)?

  Hälsningar
  Ida

 18. Heidi skriver:

  Ska göra det med en gång men kan du kika då lite snabbt för när du sa att du skulle kika på testet jag gjorde vart jag så glad för jag ville så hemskt gärna att fi skulle kika på min samtidigt och anledningen till att jag på en gång skrev att man ej kunde ladda upp fler var för att du skulle kika på mitt test när bilderna med kommit skulle skicka den från min mejladress då såg jag att du redan hunnit se mitt test och att de redan rekommenderat 🙁 var det enda jag ville då jag litar på dig mest uppskattades så när du kollade på mitt ett fast än du har mycket.. Skulle bli vigt tacksam om du bara kunde kolla på de när jag skickar in bilderna till skinciry nu och btw fick jag aldrig någon mask rekommenderat bara peeling osv behöver jag rj mask? Massa kramar bästa du tack tusen tack för ditt enorma tålamod verkligen tack

 19. Nathalie N skriver:

  Hej igen. Har insett ett bra tag att jag är väldigt torr på ytan alltså yttorrhet. Men ändå så blir jag blank genom dagen speciellt i t-zonen, hur kommer det sig?
  Att man både är torr samtidigt som man är fet. Måste jag tillägga att jag har finnar o porer, och det känns som att jag har fått mer porer på senaste tiden att det som har spridit vidare, fattar ingenting. Önskade jag hade normal hy men tyvärr går det ju inte o bestämma det… Har som sagt fortfarande euxivance, men hur vet man om produkterna är bra för huden? För finnarna kommer o går i sina perioder, visst att man får några på sin lingonvecka, men det är så himla ojämnt o hur vet man om produkterna är bra för sin hy? Lägger så mycket pengar på de men känns som ingenting fungerar. Tacksam för hjälp!

Så förebygger du acneärr

Acne är inte kul men tyvärr en vanlig hudåkomma som drabbar alla åldrar. Acnen kan även göra sig påmind långt efter den försvunnit i form av ärr. Idag ska vi kika närmare på vilka produkter som tar upp fighten med acnen och reducerar risken för ärr. Magiska plåster! Har någon prövat nya Clear Skin Shield Patch från By […]

Se hela inlägget »

Sommarens bästa solskydd

Nyp mig i armen, Jag har kommit till solskyddshimlen! Heliocare som nu finns på Skincity tänker på hudens skydd i helt nya vinklar, från insida till utsida & vice versa, 360 grader, all year round. Gillar skarpt deras tänk! Celebrate life! Filosofin bakom Heliocare är “Celebrate life”! Med det menar de att man ska kunna […]

Se hela inlägget »

Så kul med nya BUS produkter, fyra produkter som jag är hooked på som är mina must haves i vår och sommar för flawless gyllene ton! Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Hur smart med en foundation till kroppen? Body Blur Glow har dessutom uppdaterat sig med en ny produkt i Blur-familjen, Body Blur Sunless […]

Se hela inlägget »

Jag och mina kollegor på Skincity får ofta frågan om man kan använda retinol på dagen. Svaret är JA, du kan använda produkter med A-vitamin även på dagen men det finns regler, låt oss kika närmare vad som gäller. Som många av er redan vet så är ju A-vitamin en magisk ingrediens som ger effekt […]

Se hela inlägget »

SKINCITY CELEBRATION

Wihooo vilket firande! Skincity fyller 8 år och växer så det knakar, det är så kul och spännande. Otroligt kul att så många av er varit med så länge och gillar det vi gör! 😊 Självklart firar vi med fina erbjudande när vi fyller år. Våra ikoniska produkter får träda fram, men erbjudandet gäller bara […]

Se hela inlägget »

Tidigare i år var jag på en intressant föreläsning med KTF (Kemisk Tekniska Företagen)och KoHF (Kosmetik- och hygienföretagen) som hölls av Peter Jansson & Maria Brolin,  specialistläkare inom dermatologi. De tog upp de senaste rönen om våra solvanor kring solskydd och hudcancer. Våra solvanor Varje år görs en enkät av Kosmetik- och hygienföretagen där de frågar ett […]

Se hela inlägget »

SkinMedica – nu på Skincity!

Nu är märket här, ni har förstått vid det här laget att jag är EXALTERAD över att vi nu kan erbjuda ett av USAs mest erkända cosmeceuticalmärken SkinMedica på Skincity! Varumärket som har sina rötter i klinikvärlden – hos dermatologer och hudläkare – och som har så mycket kliniska studier och forskning bakom sig.  Det […]

Se hela inlägget »