24K GOLD MASK

 • | Annica

IMG_2805
Alltså sooom jag och ni tror jag med har väntat på denna nyhet. Ni minns när jag var i New York i våras och träffade Mr. Peter Thomas Roth himself och fick känna på denna masterpiece. Sen dess har jag faktiskt längtat och terrat agenten för PTR här i Sverige med frågor om NÄÄÄÄÄR kommer den. Men nu, ja nu är den här!

IMG_2811

24H gold mask
IMG_2812

Grymt bra timing med nu i slutet av november när huden känns lite blek å allmänt trist och inför julens alla fester då man verkligen kan behöva en mask som är lite utöver det vanliga.

24h gold mask

Jag blir mer å mer fascinerad av PTR´s produkter som förutom att de tar fram produkter som man verkligen vill ha så levererar de! Alltså de sista lanseringarna allt från CC-cremen, oilless oil, cucumber rengöringen, Rose masken alltså de är alla så jäkla (ursäkta bra). Och nu denna är liksom huvudet på spiken. Tror jag kallar honom Mr Magic istället i framtiden.
Annica Forsgren Peter Thomas Roth

Jag å Peter på hans kontor i New York i våras!

Så varför är den här masken så bra jämfört mot alla andra anti-age/ fukt /askunge masker?

Alltså som ni vet finns det massor av bra masker har många jag älskar och detta är nu en av dem. Denna innehåller bl. a guld och det är en exklusiv ingrediens som använts i hundratals åt för sina regenererande effekter.

Men är guld då bättre än all andra anti-aging ingredienser som tex stamceller och peptider?

Det finns många bra ingredienser och att säga att den ena är bättre än den andra vill jag inte riktigt göra. Effekten av en produkt eller mask i detta fall är ju oftast några huvud ingredienser och sen i kombination med ett flertal andra ingredienser skapar slut resultatet och även upplevelsen på huden. Förutom ren fakta om ingredienser och effektivitet så är det ju som ni vet också individuellt vem som upplever vilken produkt mest effektiv/bäst.

24H gold mask

IMG_2832

Jag solar mig i glansen av guld! 😉

Men idag vill jag berätta om denna sprillans nya rykande färska glammiga skapelse….24K GOLD MASK….

Ni har förstått att detta är en anti-aging mask och den passar för alla hudtyper som vill arbeta anti-age. Innehåller rent 24 karats guld och ska appliceras med ett tjockt, tjockt täckande lager. Masken ger omedelbart lyft och en magisk lyster! En riktig askunge mask som direkt ger ett synligt resultat.

Tycker detta är lite utav den ultimata lyxiga anti-age masken, Med både 24 karats guld och kolloidalt guld ger den huden ett lyft, slätar ut, ger fukt samt förser huden med en kraftfull lyster. Ojämnheter blir mindre synliga och den reducerar ålderstecken, som fina linjer och minskad spänst och elasticitet på huden.

Den är riktigt tjock och yummie i konsistensen. Man kan riktigt känna dess förmåga att plumpa och hur den återfuktar återfuktat. Den är liksom tjock och fuktig i känslan på huden.

IMG_2864

Så lite mer om de aktiva ingredienserna, för det är inte bara guldet som gör det…

Rent 24 Karats Guld

 • Förser huden med en fiiiin lyster. Guld “låser in” fukt i huden samt behåller hudens fasthet genom att behålla kollagenproduktionen på en jämn nivå och förhindra nedbrytningen av elastin.

Kolloidalt Guld

 • Mer känd som en mer “aktiv komponent” av guld, hjälper till att ge huden ett lyft, öka fastheten och bygga upp förlorad elasticitet.
 • Föryngrande egenskaper –  positiva inverkan på kroppens viktigaste biologiska funktioner, framförallt ämnesomsättning, cirkulation, håller huden livskraftig, lugnade på nervändar , regenererande och antiinflammatoriska egenskaper

Koffein

 • En antioxidant som hjälper till att strama upp och forma huden synbart och med direkt effekt.

Hyaluronsyra & Glycerin

 • Fuktbevarande komponenter som fyller ut hudytan och ger den en intensiv fukt genom att suga åt sig och behålla fukt från vatten i luften omkring oss.

Peridot

 • En forntida grön ädelsten som är rik på magnesium, hjälper till att ge huden ny energi, förminskar cellnedbrytningen och minimerar ålderstecken orsakade av stress.

IMG_2804

Pimkin enzyme mask Pumkin Enzyme Mask, bra drag i den!

Så här använder du den & Preppar huden innan.

Rengör ansiktet och för bästa resultat alltid peeling innan. Jag vill gärna tipsa om dagens andra pinfärska nyhet Pumkin Enzyme Mask ( dock är det en peeling inte en mask). En del av er har provat Clinical peel and reveal. Denna kommer tyvärr att utgå men ersätts av Pumpkin så vi behöver inte vara så ledsna över det:). I princip samma peeling men lite små förbättringar, den kommer i burk i stället (lite tokigt att byta från tub till burk kanske) men du får mer för pengarna nu så det är ju positivt! Alltså detta är en rätt kraftfull peeling och inte för den med den känsligaste hudtypen. Känns rejält på min hud, riktigt nice. Jag massor ar inte utan låter den bara ligga, men det gör man som man vill. Den kombinerar ju både korn, enzymer och syra. Så en trippelverkande peeling. Doftar så gott av kanel, riktigt juligt och huden blev så jämn efter, inte alls röd utan lugn å fin å lystrig.

IMG_2825Detta är faktiskt i tunnaste laget kände jag man vill liksom ha MUCH av denna!

Sen, applicera ett generöst, alltså riktigt tjockt lager på huden av 24h GOLD MASK, som noggrant täcker hela hudytan. (det skall vara ett riktigt “metalliskt” lager, man skall nästan inte kunna se huden under). Låt masken sitta på i 10 minuter. Skölj av med ljummet vatten. Lägg den upp till 2-3 gånger i veckan. Perfekt att lägga innan festen eller när du vill ha en riktig askungeeffekt.

IMG_2870

24H gold mask peter thomas rothJa, jag är kanske lite knäpp men jag älskar produkter och jag älskar den här så den får en puss av mig:)!

Lite  allmän info om masken  som jag vet ni brukar vilja veta:

 • Den innehåller inte syra och går att kombinera med alla andra märken även syra märken.
 • Den passar även en känslig hud. Är man SUPER känslig så ska man ju alltid hålla sig till produkter speciellt anpassade till det.
 • Det står anti-age och från vilken ålder menas då det? Säg från ca 30+  Men kan användas även av någon som är yngre lite mer någon gång då och då som en askungemask.
 • Den rekommenderas inte att sova med

Annica forsgren i pyjamas och ansiktsmask

Så här såg jag ut i morse när jag skulle gå ut med min hund. TUR att jag inte träffade någon. Oborstat hår, med guldmask och i pyjamas 🙂

Märk.. jag har slarvat… masken ska förstås her heeeela vägen på dekolletaget!!!

11 annica forsgren skincity.se