Scrolla för att läsa mer

24K GOLD MASK

IMG_2805
Alltså sooom jag och ni tror jag med har väntat på denna nyhet. Ni minns när jag var i New York i våras och träffade Mr. Peter Thomas Roth himself och fick känna på denna masterpiece. Sen dess har jag faktiskt längtat och terrat agenten för PTR här i Sverige med frågor om NÄÄÄÄÄR kommer den. Men nu, ja nu är den här!

IMG_2811

24H gold mask
IMG_2812

Grymt bra timing med nu i slutet av november när huden känns lite blek å allmänt trist och inför julens alla fester då man verkligen kan behöva en mask som är lite utöver det vanliga.

24h gold mask

Jag blir mer å mer fascinerad av PTR´s produkter som förutom att de tar fram produkter som man verkligen vill ha så levererar de! Alltså de sista lanseringarna allt från CC-cremen, oilless oil, cucumber rengöringen, Rose masken alltså de är alla så jäkla (ursäkta bra). Och nu denna är liksom huvudet på spiken. Tror jag kallar honom Mr Magic istället i framtiden.
Annica Forsgren Peter Thomas Roth

Jag å Peter på hans kontor i New York i våras!

Så varför är den här masken så bra jämfört mot alla andra anti-age/ fukt /askunge masker?

Alltså som ni vet finns det massor av bra masker har många jag älskar och detta är nu en av dem. Denna innehåller bl. a guld och det är en exklusiv ingrediens som använts i hundratals åt för sina regenererande effekter.

Men är guld då bättre än all andra anti-aging ingredienser som tex stamceller och peptider?

Det finns många bra ingredienser och att säga att den ena är bättre än den andra vill jag inte riktigt göra. Effekten av en produkt eller mask i detta fall är ju oftast några huvud ingredienser och sen i kombination med ett flertal andra ingredienser skapar slut resultatet och även upplevelsen på huden. Förutom ren fakta om ingredienser och effektivitet så är det ju som ni vet också individuellt vem som upplever vilken produkt mest effektiv/bäst.

24H gold mask

IMG_2832

Jag solar mig i glansen av guld! 😉

Men idag vill jag berätta om denna sprillans nya rykande färska glammiga skapelse….24K GOLD MASK….

Ni har förstått att detta är en anti-aging mask och den passar för alla hudtyper som vill arbeta anti-age. Innehåller rent 24 karats guld och ska appliceras med ett tjockt, tjockt täckande lager. Masken ger omedelbart lyft och en magisk lyster! En riktig askunge mask som direkt ger ett synligt resultat.

Tycker detta är lite utav den ultimata lyxiga anti-age masken, Med både 24 karats guld och kolloidalt guld ger den huden ett lyft, slätar ut, ger fukt samt förser huden med en kraftfull lyster. Ojämnheter blir mindre synliga och den reducerar ålderstecken, som fina linjer och minskad spänst och elasticitet på huden.

Den är riktigt tjock och yummie i konsistensen. Man kan riktigt känna dess förmåga att plumpa och hur den återfuktar återfuktat. Den är liksom tjock och fuktig i känslan på huden.

IMG_2864

Så lite mer om de aktiva ingredienserna, för det är inte bara guldet som gör det…

Rent 24 Karats Guld

 • Förser huden med en fiiiin lyster. Guld “låser in” fukt i huden samt behåller hudens fasthet genom att behålla kollagenproduktionen på en jämn nivå och förhindra nedbrytningen av elastin.

Kolloidalt Guld

 • Mer känd som en mer “aktiv komponent” av guld, hjälper till att ge huden ett lyft, öka fastheten och bygga upp förlorad elasticitet.
 • Föryngrande egenskaper –  positiva inverkan på kroppens viktigaste biologiska funktioner, framförallt ämnesomsättning, cirkulation, håller huden livskraftig, lugnade på nervändar , regenererande och antiinflammatoriska egenskaper

Koffein

 • En antioxidant som hjälper till att strama upp och forma huden synbart och med direkt effekt.

Hyaluronsyra & Glycerin

 • Fuktbevarande komponenter som fyller ut hudytan och ger den en intensiv fukt genom att suga åt sig och behålla fukt från vatten i luften omkring oss.

Peridot

 • En forntida grön ädelsten som är rik på magnesium, hjälper till att ge huden ny energi, förminskar cellnedbrytningen och minimerar ålderstecken orsakade av stress.

IMG_2804

Pimkin enzyme mask Pumkin Enzyme Mask, bra drag i den!

Så här använder du den & Preppar huden innan.

Rengör ansiktet och för bästa resultat alltid peeling innan. Jag vill gärna tipsa om dagens andra pinfärska nyhet Pumkin Enzyme Mask ( dock är det en peeling inte en mask). En del av er har provat Clinical peel and reveal. Denna kommer tyvärr att utgå men ersätts av Pumpkin så vi behöver inte vara så ledsna över det:). I princip samma peeling men lite små förbättringar, den kommer i burk i stället (lite tokigt att byta från tub till burk kanske) men du får mer för pengarna nu så det är ju positivt! Alltså detta är en rätt kraftfull peeling och inte för den med den känsligaste hudtypen. Känns rejält på min hud, riktigt nice. Jag massor ar inte utan låter den bara ligga, men det gör man som man vill. Den kombinerar ju både korn, enzymer och syra. Så en trippelverkande peeling. Doftar så gott av kanel, riktigt juligt och huden blev så jämn efter, inte alls röd utan lugn å fin å lystrig.

IMG_2825Detta är faktiskt i tunnaste laget kände jag man vill liksom ha MUCH av denna!

Sen, applicera ett generöst, alltså riktigt tjockt lager på huden av 24h GOLD MASK, som noggrant täcker hela hudytan. (det skall vara ett riktigt “metalliskt” lager, man skall nästan inte kunna se huden under). Låt masken sitta på i 10 minuter. Skölj av med ljummet vatten. Lägg den upp till 2-3 gånger i veckan. Perfekt att lägga innan festen eller när du vill ha en riktig askungeeffekt.

IMG_2870

24H gold mask peter thomas rothJa, jag är kanske lite knäpp men jag älskar produkter och jag älskar den här så den får en puss av mig:)!

Lite  allmän info om masken  som jag vet ni brukar vilja veta:

 • Den innehåller inte syra och går att kombinera med alla andra märken även syra märken.
 • Den passar även en känslig hud. Är man SUPER känslig så ska man ju alltid hålla sig till produkter speciellt anpassade till det.
 • Det står anti-age och från vilken ålder menas då det? Säg från ca 30+  Men kan användas även av någon som är yngre lite mer någon gång då och då som en askungemask.
 • Den rekommenderas inte att sova med

Annica forsgren i pyjamas och ansiktsmask

Så här såg jag ut i morse när jag skulle gå ut med min hund. TUR att jag inte träffade någon. Oborstat hår, med guldmask och i pyjamas 🙂

Märk.. jag har slarvat… masken ska förstås her heeeela vägen på dekolletaget!!!

11 annica forsgren skincity.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

30 svar till “24K GOLD MASK”

 • (30) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Therese skriver:

  Hej Annica,
  Ser tjusigt ut:-)
  Undrar lite det här med masker, hur många tycker du man ska ha hemma egentligen? Jag har en fuktmask,Rodials Dragons Blood Hyaluronic som är grym för min torra hy, men tycker du även man ska gå för en anti age, någon mot acne etc? Eller kör man endast en och samma?
  Tackar för svar!

 2. Sandra skriver:

  Hej Annica,

  Kan en produkt med silicon förvärra acne? Varför har man siliconer i serum och cremer? Har du några bra tips på serum med hyaluronsyra? Gärna i olika prisklasser!

  Kram Sandra

 3. Jenny skriver:

  Hej
  Jag skulle gärna se att du terrar agenturen för PTR så att sulfurmasken och buffing beads för acne kommer åter….. Har nu prövat PC, Exuviance, dermalogica mfl men ingen når upp till PTR standard!
  Tack på förhand (-:

  • annica skriver:

   Hej Jenny!
   Om vi har ; ) men jag vet inte hur och när tyvärr. Testat Men & Moy´s Glycolic mask, den kanske kan bara något för dig när du är van vid en mask med fart i.

   kram Annica

 4. Josefine skriver:

  Hej! Jag har sen snart 2 månader använt produkter från jan marini och tycker dom verkar super! Tänkte höra med dig om man kan använda produkter från dermalogica samtidigt? Har har nämligen en ansiktsmask från det märket men tänkte fråga innan jag använder den så det inte blir problem i huden.. / Josefine

  • annica skriver:

   Hej Josefine!

   Vad roligt att du trivs med Jan Marini det brukar de flesta göra. Har sett sååå fina resultat!!! Du kan absolut använda maskerna från Dermalogica ihop med JM.

   kram Annica

 5. Frida skriver:

  Vilken lyxig gulmask! Vill haaa! Skönt att se att du ser ut ungefär som jag när jag går ut med min hund på morgnarna hihi.

  • annica skriver:

   Hej Frida!
   Komiskt om vi skulle mötas på en promenad en morgon. Då kunde vi liksom kunna nicka lite så godkännande till varandra ha ha haaa…

   kram Annica

 6. susanna skriver:

  Åh vilken lyxmask! 🙂
  Undrar var du köpt din pyjamas annica, tänker främst på den babyrosa ribbade tröjan. Den var superfin!

 7. Lulillan skriver:

  Åh behöver jag någon mer mask tro… jag har ju ett helt gäng i skåpet. Men alla fyller ju sitt syfte! Jag gillar verkligen PTR-produkterna, alla jag provat har varit toppen! Gillar Sulfur-masken när huden är fet och oren eller rose masken när man bara vill ha allmänt finare hy. Denna känns ju verkligen lite mer lyx!

  Hur ofta tycker du man kan lägga mask? Jag brukar oftast göra det ungefär en eller kanske två gånger i veckan förutom när huden är i obalans då jag kan behöva fuktmask oftare. Däremot lermasker och annat mer djuprengörande brukar bli max en gång i veckan. Ska man peela innan även om man använder produkter som redan innehåller viss peeling-effekt? Jag tänker på tex Paulas Choice där exfolieringen ingår som ett steg i rutinen varje dag. Eller kan det bli för mycket? Min hud brukar tåla syror och peeling bra men det är klart att det alltid kan bli för mycket speciellt när man provar nya produkter där man kanske inte riktigt är van hur huden reagerar.

  • annica skriver:

   Hej Lulillan!
   Jag tycker att du tänker helt rätt när det kommer till hur ofta du kan lägga masker. Lyssna på huden precis sås som du gör. Om du använder en daglig exfolierande produkt så skulle jag inte peela extra inför varje mask du lägger. Paulas steg 3 håller döda hudceller borta effektivt så max en gång i veckan med en annan kornpeeling. Att peela för mycket kan rubba den egna balansen i huden.

   kram
   Annica

 8. Khaled skriver:

  Want to buy, men jag har en fråga. Har läst lite på nätet och kollat runt och fått informationen att produkter som kommer i burk förlorar alla nyttigheter då innehållet kommer i kontakt med syre. Paula Begoun förespråkar detta i sina böcker men även på sin site beautypedia. Av att döma av hennes reviews så har en av mina favoritprodukter fått betyget poor. Tycker dock att hon är oseriös då hon har gett alla sina egna produkter bästa betyg och rek sina egna framför alla produkter. Även produkter från paulas choice har inte de bästa recensionerna. Har testat några produkter från hennes och de har varit ok inget speciellt

  • annica skriver:

   Hej Kahled!
   Förstår hur du menar och jag tycker att man kanske kan ta vissa saker med en nypa salt. Vi säljer Paulas serie för att jag tycker att den är grym, sen håller jag kanske inte alltid med om allt som sägs. De märken som jag valt ut till SC är valda just för sina fina resultat och dess innehåll. Jag skulle kunna sälja mängder med märken men jag vill stå för mina val och gör det. Har många Paula-favoriter i mitt badrumsskåp och även en och annan från hennes listor som jag inte släpper för att de är toppen för min hud.

   kram Annica

   • Khaled skriver:

    Hej Khaled var namnet inte Kahled:-) jo jag förstår vad du menar men hon totalsågar alla märken även de flesta av märkena du säljer. Tycker det är fult att marknadsföra sig som den bästa och bästa produkterna och sänka och såga andra totalt. Har kollat igenom hennes sida ordentligt och det är verkligen inte sanning det som skrivs. Så kommer inte fortsätta handla hennes produkter då jag tycker hon kör orimlig propaganda av sitt egna märke men sågar resten av ditt sortiment

    • annica skriver:

     Hej Khaled!
     Jag förstår hur du menar och det är bra att du går på din egna känsla för vad som känns rätt för dig. Det gör jag med. Alla märken har sin filosofi och sin tro på vad som är just rätt/fel. Paula hyllar också många andra märken och deras produkter så allt är inte dåligt. Behöver du tips och råd om andra märken så är det bara att fråga så kan jag hjälpa dig. Inte meningen att slinta på tangenten så att ditt namn blev fel första gången : ))))

     kram Annica

 9. Olga skriver:

  Hej Annica!
  Undrar om det mask passar bra för min torr hud?
  Jag har hemma dushgel 24k gold och den är bra för kroppen.
  Olga

  • annica skriver:

   Hej Olga!

   Är du riktigt torr så hade jag valt PTR´s Camu Camu Sleeping mask istället, den är bäst för den riktiga torrisen : )

   kram Annica

 10. Florenta skriver:

  Hej!
  Först av allt måste jag säga att din blogg är så himla bra! Älskar att du delar med dig av din kunskap! Jag står inför ett dilemma, vet inte om jag ska köpa denna guldmask eller PTR ros stamcell mask! Jag har fet hy med är yttorr också vilken hade du rekommenderat?
  Tusen tack ha det bäst!

  • annica skriver:

   Hej Florenta, tack vad glad jag bli : )))) Jag försöker inspirera och skriva om sådant jag själv gillar. PTR är så bra på masker och ja hade nog valt Rose Stemcell för den ger mest fukt av dem två och även lyster och anti age effekt. kram Annica

 11. Emma skriver:

  Hej Annica!
  Är detta lämpligt för en 14 årig med fin hud (utan finnar mm) att använda?
  Hon har redan produkter för rengöring, dagkräm med uv skydd mm.

 12. Mimmi skriver:

  Hej! Var kan jag köpa guldmasken ifrån? Har du någon direktlänk?

Vanligaste frågorna om NeoStrata

Jag har varit så nyfiken på vad ni tänkt och tyckt om lanseringen av NeoStrata. Jag har varit lite detektiv de senaste dagarna och grottat ner mig i vad ni haft för frågetecken kring märket och tänkte lyfta era vanligaste funderingar, 10 snabba om NeoStrata! Skillnad mellan Neostrata och Exuviance? Dessa två är syskonmärken kan […]

Se hela inlägget »

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »