Scrolla för att läsa mer

Maxat skydd i solen!

antioxidanter, solskydd, paulas choice

Tillbaka hemma i Sverige efter en härlig inspirationsresa. Tänkte ta och berätta lite om några av de skydd jag hade dagtid på min hud när jag var i Dubai.

solskydd, skincity.se

Under veckan testade jag Elizabeth Arden PRO Triple Action Protector SPF50 och Paula´s Choice Super Light Daily Wrinkle Defence SPF30. Två stycken extraordinärt bra solskydd som är så mycket mer än bara solskydd så jag vill inte ens kalla dem det.

solskydd, skincity, annica forsgren

Dessa två skydd är olika i sin uppbyggnad men har många likheter. Jag skulle säga att det båda är DD-cream. Daily Protection creams med ett annat ord.

De är riktigt hudvårdande och har en lått tonad färg som bara ger en lätt utjämnande effekt på huden. Ingen foundation av något slag. Den tonade färgen är liksom transparant och ger ingen täckning utan bara smälter in fint på huden som får en mer ”even look” hudvårdande. Du kan ha dessa OAVSETT hudton, så bra!

DD-creamsDet som dessa pärlor har gemensamt är:

 • De ger ett toppklassigt skydd för solens strålar. Både UVA & UVB.
 • De är fysikaliska skydd
 • De täpper absolut inte till en endaste liten por.
 • De är super tunna och lätta på huden, bara smälter in
 • De innehåller antioxidanter som skyddar huden från fria radikaler
 • De jobbar mot åldrandet av huden på många olika sätt
 • De ger ett jämnare utseende av huden

Elizabeth Arden PRO

Lite mer om Elizabeth Arden PRO Triple Protector SPF50

Det Elizabeth Arden PRO Triple Protector SPF50 har som extra bonus är DNA reparerande ingredienser som hjälper huden att reparera skador. Detta system som finns i denna produkt är väldigt unikt och komplext och är också en av orsakerna till priset är högre på denna produkt

DD-creams

DNA Enzyme Complex™är ett högpotent proteinskyddande antioxidantkomplex och ett bredspektrumsolskydd med SPF 50. Enligt en klinisk studie publicerad i The Journal of Drugs in Dermatology1 minskar den revolutionernade skyddande tekniken av huden i Triple Protector SPF50 de effekter av solskada som förknippas med förtida åldrande av huden.

Passar alla hudtyper och speciellt om man vill förebygga åldrande.

PAULA'S CHOICE RESIST SUPER-LIGHT DAILY WRINKLE DEFENSE SPF 30

Lite mer om Paula´s Choice Super Light Daily Wrinkle Defence SPF30

Passar alla hudtyper; Jobbar anti-age mot rynkor och åldrad hud, bra på eksem, rodnad, rosacea; förstorade porer, fet hud, acne och extra känslig hud. Detta är en silkeslen lotion som är perfekt om man vill ha ett fullgott solskydd som är superlätt på huden.

PAULA'S CHOICE RESIST SUPER-LIGHT DAILY WRINKLE DEFENSE SPF 30

För den är verkligen superlätt precis som namnet skvallrar om. Ger ett skonsamt mineralbaserat solskydd med brett spektrum. Rik på antioxidanter som stimulerar kollagenproduktionen. Super bra även för dig med bland till fet hud som får panik av kladdiga solcremer. Här har du ditt solskydd!

PAULA'S CHOICE RESIST SUPER-LIGHT DAILY WRINKLE DEFENSE SPF 30

Det jag gillar med Paula´s är att den även är anpassad och rekommenderas att användas runt det fina känsliga ögonpartiet. Stort plus! Jag vill gärna ha SPF30 där men de flesta rena ögonSPF har endast SPF15.

Jag testade det och satte rätt nära ögat för att jag ville se om jag fick någon sveda eller så men icke. Gick hur bra som helst även när jag hoppade i badet och det rann kring ögonen. Kände inget!

Lite extra bonus är att den också tackvare sin formulering är riktigt bra att ha som foundation primer. Så har man inbakat SPF30, praktiskt. BB primer kallas det va?;).

Skincity sunscreen

Båda dessa trots sina höga SPF och fysikaliska filter är så otroligt lätta och sköna på huden att det är ren magi. Du som förknippar fysikaliskt skydd med att se ut som man har en vitmask på sig kan glömma det. Dessa blir osynliga på huden.

Jag har gamla pigmenteringar som jag fick när jag var gravid. Det jag upptäckt är att fysikaliska skydd är det bästa just för att förhindra pigmenteringarna att bli synliga igen så fort solen tittar fram. Det finns en hel del forskning kring detta också och jag skulle vilja påstå att jag av egenerfarenhet upplever att det är så. Solskydd med bara eller mestadels fysikalist solskydd är bäst för de som lider av pigmentförändringar.

Vill lägga till en viktig sak. Trots att de är lätt hudfärgade, tonade så passar det även UTMÄÄÄÄRKT till killar. Ingen makeup detta så man ser absolut inte sminkad ut. Jag lät både min pappa och sambo provade och de gillade dem och såg själva att det inte syntes på huden även om visst motstånd först. De gillade så mkt att de ville ha mer så det tar jag som ett bra betyg.

Paulas choice & Elizabeth arden PRO

För att ytterligare skydda och vårda min hud mot friaradikalangrepp körde jag Paula´s Resist Super Antioxidant Concentrate Serum. I just love it! Även det kan man köra runt ögonen vilket jag självklaaares gjorde.

 • Detta serum har en grym blandning av flera väldokumenterade antioxidanter, en cellkommunicerande peptid, hudidentiska ingredienser och kraftfulla anti-irriterande ämnen i en silkeslen formulering. Passar därför också perfekt till känslig, röd rosacea hud.
 • Absorberas snabbt ger en så härlig silkeslen yta.

My favorite sunscreen

Hudens funktioner att reparera sig förbättras så den kan generera friskt kollagen. Kan användas som serum som jag gjorde men också som primer efter creme innan makeup.

Vilken jag gillade mest.. ahhha… försökte verkligen känna efter men jag måste säga att jag gillar dem lika mycket.

Så.. sammanfattningsvis dagen bestod av lite tips för alla er som ska dra på utlandssemester i vinter. Men inte bara det. Ohh nej. Dessa båda och serumet kan användas VARJE dag för att ge huden ett fullgott skydd. Och svaret är JA, även på vintern! 🙂

Avslutar detta soliga inlägg med lite sommarsoliga inspirationsbilder från Dubai!

IMG_1986

IMG_2243

Fullpackad med solskydd och badgrejer till kidsen

IMG_2285

Magiskt vid vattenbrynet..

IMG_1722

Två bra strandkompisar! Skincityväskan med solskydd och mina flipflops!

IMG_2400

Poolhäng! Ni har väl sätt att vår fina skincityväska som man får (19kr) om man väljer inflygning i vår kassa är i samma Übercoola material som bikinierna från Triangl. Love it!

IMG_2282

Lite mer skugga,sand, guld och leo…grrrr

fun in dubai

Fun in the sun;)

11 annica forsgren skincity.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

47 svar till “Maxat skydd i solen!”

 • (47) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. DeMarkey skriver:

  åh den där måste jag kolla upp. Har PC produkterna men inte den du visar på bild. Måste ha ! älskar väskan!

 2. Madelene skriver:

  Hej,

  Jag har en del acneärr och har tidigare blivit rekommenderad att enbart använda spf 50 i ansiktet. Hur stor skillnad gör egentligen 30 och 50? Skulle jag kunna använda PC? Använder till vardags produkter från exuviance och har fortfarande en del problem. Tack för inspirerande inlägg!

  Madelene

  • annica skriver:

   Hej Madelene!
   Du gör helt rätt i att skydda huden med en spf när du har acneärr. Mer om skillnaderna på 30 och 50 kan du läsa i ett tidigare inlägg som jag gjort. Det är en skillnad men den är inte så stor som du kommer se. Läs gärna mer ingående HÄR!

   Tycker inte att du ska blanda Exuviance och Paulas Choice för mycket möjligen bara under en övergångsperiod om du ska byta märke. Det för att de produkter som verkligen är effektiva mot acne (bl a exfolieringarna) har syror i sig. I värsta fall kan de krocka med dina produkter som du har hemma och det blir inte bra för din hud.
   kram Annica

 3. Jenni skriver:

  Åh så härligt! Älskar Dubai! <3
  Blev lite sugen på serumet, vilken ålder skulle du rekommendera att den passar till? Jag är 29 🙂 Och eftersom den är lite primer-aktig antar jag att det kanske är någon silikon i, kan det ändå funka för en tilltäppt och oren hud?
  Tusen tack för din fina blogg och fantastiska Skincity!
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Jenni,
   Vill du jobba åldersförebyggande så kan du absolut använda serumet redan nu. Det är rackarns bra! Det stämmer att det är silikoner i men de täpper inte på något sätt till huden. Molekylerna i produkten ligger på huden så att den kan andas. Tack fina Jenni för att du läser min blogg!
   kram Annica

 4. Jessica B skriver:

  Hej! Vilken underbar semester ni verkar haft 🙂
  Jag äter ju roaccutan sen ett tag tillbaka och fått bra resultat på väldigt låg dos och läkaren anser att det inte behöver höjas, kan tom börja med lokalbehandling medicinsk salva (men du vet ju mina framgångar med dessa ;-))
  Har varit konsekvent i 6mån nu med babor neuro rengöring + creme och trots roaccutan har jag inte torkat ut i hyn, endast läpparna. Saknar ibland att kunna varva med en rengöring som ej lämnar en fet hinna efter sig som jag upplever att det blir nu till och från, kanske att syramanteln i huden stabiliserat sig??? Tror du att jag kan varva in då och då, kväll alt. morgon, jan marini c-esta cleansing gel, eller något annat förslag? Märker dock att roaccutanet biter inte på PMS-finnarna vid mens, men får typ 1-2 nu så jag ska inte klaga och däremellan är det lugnt 😉
  Tack kära du!

  • annica skriver:

   Hej Jessica!
   Vad roligt att höra att din hud stabiliserats!!! Vem får inte 1-2 finnar vid mens…vi är många så tycker inte att du ska lägga så mycket fokus kring behandling av det i detta läge. Fortsätt med din rutin precis om du gör, det värsta som du kan ställa din hud inför nu när din hud svarat så bra är att byta rutin. Så håll kvar vid det som fungerar. Kommer det ett bakslag vilket det kan göra så fortsätter du ändå med Neuro-serien. C esta Cleanser är bra men jag hade inte gått på med den nu. Möjligen att du alternerar med den HÄR!

   kram Annica

 5. Sandra skriver:

  Hej Annica,

  Jag köpte Biodroga MDs kit med en rengöring som skulle passa en känslig hy, efter rekommendation av dig. Köpte såklart via skincity.se som är min favoritbutik på nätet. Tyvärr fick jag en allergisk reaktion med blossande hy som svider ordentligt. Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Har du något tips? Finns det någon möjlighet till retur av produkterna trots att jag öppnat dem?

  Kram Sandra

  • annica skriver:

   Hej Sandra!
   Om du inte redan kontaktat vår kundtjänst på Skincity så gör det nu. info@skincity.se Tjejerna hjälper dig omgående : )

   kram Annica

   • Sandra skriver:

    Hej Annica,

    Tack för att du svarade på min fråga! Uppskattas mycket:) De där solskyddet ser spännande ut och den nya skincity-väskan är jättefin. Tur att jag beställde den!

    Kram Sandra

 6. Kimberley skriver:

  Spännande:) jag är på jakt efter något mot mina röda ärr från acne. Dom lyser genom all makeup och jag gillar det inte. Undrar vad du rekommenderar av ptr laser serum eller serumet från pc som också är mot ärr?
  Använder biodroga annars

  • annica skriver:

   Hej Kimberley!
   Du har läst på märker jag, kul! Båda produkterna som du nämner är riktigt effektiva. Det är egentligen lite sak samma vilken du väljer så båda påskyndar läkning effektivt: ) Laser Free är den SC säljer mest av.

   kram Annica

 7. Cilla skriver:

  Hej!
  Blir så glad att se två fysikaliska skydd vilket jag länge letat efter. Svårt dessutom med något annat än fysikaliskt om man ev visas i länder kring ekvatorn. Har dock några frågor:
  1. Är något av dem vattenfasta?
  2. Har tidigare alltid köpt skydd med zinkoxid ända tills för ngr år sedan då bl.a. MD Formulations skydd förbjöds inom EU pga av zink i form av nanopartiklar. Zinket har vad jag förstått ändå kunnat ingå i kosmetika i nanopartiklar men då just för den kosmetiska effekten och inte i syfte av solskydd och den solskyddande effekten blir mer en bieffekt. Hur funkar det i de ovannämnda solskydden som båda innehåller zinkoxid:
  -Är det nanopartiklar(vilket jag iofs hoppas på då jag slipper den vita hinnan på min mörka hudton)?
  -Har zinket solskyddande el kosmetisk huvudfunktion i produkterna?
  Ja d blev visst flera frågor i en:)
  3. Funkar båda produkter verkligen bra på en mörk hudton? – använder Bare Minerals färg golden tan.
  4. Är PC bättre om man är känslig i form av att man ofta reagerar med plitor/orenheten på solskydd?
  Blev många frågor där, stort tack för ditt svar på förhand!

  • annica skriver:

   Hej Cilla!
   Här kommer svar på dina frågor om UV-skydden.
   De innehåller inte zinkoxid i nanostorlek, men båda är lite tonade så man blir inte vit av dom. De ger heller ingen färgad ton så passar alla ljus som mörk. Zinkoxiden i båda produkterna fungerar som ett mekaniskt mineral solskyddande medel. De är inte vattenfasta så det är återapplicering som gäller : ) Slutligen så har jag bara hört gott om att PC´s Uv-skydd fungerar bra även för de som lätt får plitor, absolut. Generellt så är produkterna lätta i sin formula vilket de hudtyperna som reagerar brukar föredrar.
   kram Annica

 8. Daniel skriver:

  Hej Annica du har fått mig helt hooked på hudvård! 😀 Är sugen på testa på Paula’s choice. Har använt mig utav Jan Marini tidigare. Blir dock lite dyrt nu när man är student.. Vilka produkter skulle du rekommendera?

  Använde dessa ifrån Jan Marini

  Bioglycolic Facial Cleanser
  Bioglycolic Bioclear Face Lotion
  Transformation Face Serum
  Antioxidant Daily Face Protectant SPF 33
  C-Esta Eye Repair Concentrate

 9. Lena skriver:

  Hej! Vilken bra information om skolskydd för ansiktet. Men jag undrar också vad du använder till resten av kroppen och till dina barn där solen är så stark. För inte använder du väl dessa till hela kroppen?

  Detta är ju inte en reseblogg, men hur åker ni till Dubai (charter, reguljärt) och vilket hotell bor ni på? Är det något du vill tipsa om? Vi är lite sugna på att åka dit nämligen.

  Tack för en superblogg!

  Lena

 10. JennyS skriver:

  Åhhh vad sugen jag blir på att testa PC. Har nu Exuviance sedan 1 år tillbaka efter att ha gjort hudtestet. Inkl Vespera och allt. Är nöjd men vill jobba mer på rynkor under ögonen och stora porer. Går det ens att jämföra dessa märken?
  Sedan undrar jag hur ovanstående 2 alternativ står sig jämfört med din Jan Marini solskyddsfavorit som du bloggade om innan sommaren? Jag hade bestämt mig för att testa den i sommar men velar nu och vill prova PC.
  Längtar efter julkalendern nu. Ska bli spännande. Har redan en lång lista…. Ha det gott. Kram

  • annica skriver:

   Hej Jenny!
   Du kan absolut jämföra dessa märken. De är båda två topp-presterande sådana : ) Vilket just din hud svarar bäst på vet man först efter att man provat. Vespera-serumet brukar många älskar just för att huden blir mer slät och porerna minskar. Du vet att man kan ha den kring ögonen också med en ögoncreme ovanpå. En riktigt bra ögon-treat!

   Jag har då fleeeera favoriter och JM´s Uv-skydd är en annan favvis som jag inte övergivit. Alla de jag nämnt är superbra, vårdar ger ett bra skydd osv. Många gillar ett riktigt lätt skydd och vill du ha det så hade jag valt Paulas : )

   kram Annica
   kram Annica

 11. Jenny skriver:

  Åhh glömde fråga då jag har lite funderingar på det här med hudton. Du skriver att den passar alla. Det sas att Decleor DD skulle passa alla men den var för ljus för mig som är mörkhyad och kommer från Indien. Alltså riktigt brun. Funkar PC ändå? Tusen tack för hjälpen!!!

 12. Elin skriver:

  Hej annica!
  Vilket solskydd är bäst utav JAN MARINI
  ANTIOXIDANT DAILY FACE PROTECTANT SPF 30
  och PAULA’S CHOICE
  EXTRA CARE NON-GREASY SPF 50?
  Väljer mellan dessa två!

  Innehåller någon av dessa fysikaliskt skydd? Behöver ett solskydd som är skyddande mot pigmentfläckar, då jag har stora sådana. Plus att den behöver smälta in i huden utan att bli glansig 🙂 kanske är för mycket begärt! Kram

  • annica skriver:

   Hej Elin!
   Båda är bra..otippat svar va ; ) Ingen gör huden glansig utan de absorberas fint. Båda är kemiska solskydd och jag tror att du blir jättenöjd med vilket som. Paula´s har ett högre UV-skydd så ett bra val med tanke på pigmenteringarna : )
   kram Annica

  • Elin skriver:

   Tror du missade min fråga 🙂 kram

   • annica skriver:

    Hej Elin,
    Klart att du ska få svar : ) Kommer strax.. sitter i möten fram och tillbaka idag så svarar lite i taget när jag får en ledig stund : )
    kram Annica

 13. Maria skriver:

  Hej! Jag har precis börjat använda Biodroga MD clear + 24 h care combination och måste säga att det är den mest fantastiska produkt jag använt, så effektiv utan att irritera. Min hy ser tio ggr bättre ut på bara några få dagar. Nu till min fråga, använder just nu ptr laser free serum under men skulle vilja ha nåt mer återfuktande under natten, kan du rekommendera serum från Biodroga MD till mig?

 14. alexandra skriver:

  Hej,

  jag är i 35 års åldern och har ljus tunn hud som är torr, samtidigt som jag är allergisk mot dofter speciellt ros.
  Kan tex inte ha biotherm eller by terrys Foundation pga doftallergin.

  Det finns så himla mycket märken att välja på nu. Så jag blir förvirrad.

  Jag vill ha ett märke som gör behandlingar också hos hudterapeuter och funderar på exuviance, Elizabeth arden pro eller dermaceutic.

  Har inte hört så mycket om Elizabeth arden pro än. Den är ju mycket dyrare än dom andra. Är den snäppet vassare?

  Hälsningar,

  Alexandra

 15. Louise skriver:

  Hej Annica,

  Jag är en riktigt solskyddsnörd och är extremt noggrann med solskyddsfaktor samt keps, solglasögon, sarong osv.
  Menar du att man använder PC serumet på morgonen innan du smörjer in dig med PC spf?
  Jag har haft Dermalogicas protection 50 sport.
  Vad föredrar du om du jämför dem två?
  Tack på förhand!

  Kram Louise

  • annica skriver:

   Hej Louise!
   Det låter som att du beskriver mig…

   Jag har alltid serum under creme. Känns annars som att jag går ut utan byxor ; ) Dermalogicas Sport är också en favorit. Tycker att den är minst lika bra. Vill man variera sig som jag brukar göra med UV-skydd så är Paulas´s super.
   kram Annica

 16. Charlotte skriver:

  Hej Annica!
  Tack för en bra blogg!
  Vilka produkter rekommenderar du om man har problem med yttorrhet och ytliga blodkärl? Har en blandhy som lätt blir fnasig så här års.

 17. Helen skriver:

  Hej!
  Jag måste bara få berätta att du har en otroligt bra personal! Ni löser alltid mina problem och mer därtill! Hälsa ett extra tack till Lena som hjälpte mig att få necessären. 🙂

  • annica skriver:

   Hej Helen!
   Vad roligt att höra att du känner dig så nöjd. Jag instämmer de är grymma och Lena är en pärla. Ska genast hälsa till henne, hon kommer bli superglad : )
   kram Annica

 18. linda skriver:

  Behöver jag solskydd på dagen nu när det är grått och molnigt ute ? Undrar också om jag behöver spf när jag bara är inomhus som man är vissa dagar 🙂 Jag brukar låta huden vila när jag ändå är inomhus då jag tycker att min hud blir bättre då. Sen undrar jag även om jag behöver solskydd när jag sitter vid min dator? Jag blir väldigt röd framför den.

  Undrar också om jag behöver en nattkräm varje natt eller om det är bra för huden att vila ibland ?

  Har också märkt att huden under mina ögon blir skrynklig och svullen när jag använder ögonkräm . Vad kan det bero på ? har testat lite olika och det blir samma sak varje gång.

  Har märkt att min hud kan bli bättre ibland av att bara låta den vila så blir lite förvirrad vad som är bäst. Att använda krämer eller inte krämer:)

  • annica skriver:

   Hej Linda!
   Om du har rätt produkter så ska du kunna använda dom två gånger om dagen och de ska ge resultat. Man kan säga att generellt så behöver huden inte UV-skydd dagtid såvida du bara är hemma och tar det lugnt. MEN sitter man vid en dator så är det att föredra, en del är mer känsliga och du säger att du dessutom blir röd. Någon annan kanske inte blir röd men de påverkas ändå. För din del så absolut!

   Jag rekommenderar att du ska använda en nattcreme som passar din hudtyp. Upplever du att din hud behöver vila så har du fel creme idag. Natten brukar vara den bästa tiden att använda produkter eftersom huden “städas” nattetid. Med bra hudvård kan man få superfina resultat både morgon och kväll bara man hittar rätt. Tänk dig liknelsen att det går utmärkt att borsta tänderna med enbart en tandborste dvs det fungerar, men tar man tandkräm på borsten så blir resultatet desstå mer perfekt.

   kram Annica

 19. hj skriver:

  Hej! Har du något tips på en bra läpp-peeling? Finns det någon som tar bort döda hudceller kemiskt (syra) och inte med stora korn?

 20. Amanda skriver:

  Åh vad passande, jag fick just en ny favorit från Bliss häromdan då jag fick hem deras nya Micromagic! 🙂 http://skincity.se/sv/product/4178/bliss-micromagic
  Den var verkligen magic! Så skönt rivig på huden, man verkligen känner hur den river bort de gamla glåmiga hudcellerna och låter de nya stråla fram, huden känns så otroligt ren, len o fräsch efteråt! 🙂 Gav verkligen min trötta hud nytt liv med snygg lyster, me like! Den trollade verkligen fram det bästa i min hud i alla fall, absolut en ny favvo:)))

Lucköppning Klairs 30%

  På jakt efter glass-skin till hud? Tänk glow-y, daggig, plumpad ja baby-mjuk hud, det är vad dagens lucka erbjuder! Klairs produkter innehåller maximal koncentration av högpresterande vitaminrika växtextrakt som broccoli, svarta vinbär och kål samt peptider och naturliga oljor. Varje hudtyp förbättras genom att byggas upp från grunden.  Från dagens lucka vill jag tipsa om […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Exuviance 25%

Äntligen! Dagens lucka bjuder på hela 25% från Exuviance. Idag får ni verkligen se till att bunkra upp med sina favoriter för hela vintern och kanske utforska nya spännande produkter ifrån serien. Ja man blir lixom aldrig besviken när det kommer till Exuviance. Utöver er vanliga rutin med märket eller om ni helt enkelt vill […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »