Missa inte dagens lucka!

  • | Annica

Beaute Pacifique

Visst följer ni väl vår galna ( i positiv bemärkelse ) Julkalender på Skincity.  Idag har vi  35% (!!!!!!) på hela Beauté Pacifique!  Måste tipsa er om mina kroppsfavoriter som alla borde ha speciellt nu under vintern. Dessa har räddat min normalt torra kropp. Får faktiskt skryta med att jag är riktigt bebismjuk på hela kroppen. Torrhet och fnasighet LYSER faktiskt med sin frånvaro. Självklart gör jag peeling innan. Brukar växla lite där vilken jag kör. Antingen La Prairies magiskt lyxiga om jag inte vill ha syra eller  Hot Salt Scrub från Bliss om jag känner mig frusen. Eller Jan Marinis när jag vill gå på med lite syra oxå.

Jag har bloggat om denna härliga body lotion förut som jag då kallade Mr Magic. Ni kan läsa det inlägget HÄR!

Efter detta blogginlägg om Mr Magic så lanserades ju även kroppsoljan. Självklart kan man ha båda separat men när man är riktigt vinter torr så är det så skönt att ha oljan under cremen. Precis som man gör i ansiktet. Borde man alltid göra eg.
IMG_2187

Nyheten Corpus Paradoxe från Beauté Pacifique är ett underbart anti-age kroppsserum/olja. Resveratrol och Procyanidin från vindruvkärnextrakt är två kraftfulla antioxidanter med anti-inflammatoriska anti-age egenskaper som även effektivt motverkar pigmenteringar. Oljan innehåller även squalaneolja från oliver som säkerställer att serumet penetrerar djupt i huden, samtidigt som hudytan blir effektivt återfuktad.

Med sina få rena, koncentrerade och effektiva ingredienser jobbar Corpus Paradoxe aktivt med att förebygga ålderstecken. Det har en lätt konsistens, går snabbt in i huden och är lämpligt för alla hudtyper. Denna kropps olja är lite som Transderma M, PTR´s Oilless oil eller Beauté Pacifiques Paradox Serum är för ansiktet fast för kroppen. Då hajar ni eller hur?

Man kan också göra som jag gjorde när jag var i Dubai.. dvs blanda oljan  med Caritas Guld olja för en maxat snygg lyster  på kroppen nu till julens alla fester. Kom ihåg guldglänsande metaller är HETT HETT HETT!

Idagens lucka som sagt på skincity 35% på hela tutti frutti sortimentet från Beauté Pacifique! 

Pssst! Ni har väl inte heller missat att vi nu erbjuder Clinical produkterna från serien. För dig som vill ha Beauté Pacifique MAXAT

11 annica forsgren skincity.se

 

 

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

47 svar till “Missa inte dagens lucka!”

  • (47) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Sandra skriver:

    Hej Annika,

    Passar Glominerals Globody Bronzer en riktigt blek hud? Det som har med bronze att göra ser oftast onaturligt på mitt ljusa skinn. Jag skulle så hemskt gärna vilja kunna använda produkten efter att jag sett ett gammalt klipp där Tilde de paula på nyhetsmorgon smörjer in ena armen med cremen. Det såg så fint ut:)

    Kram Sandra

    • annica skriver:

      Hej Sandra!

      Jag tycker att den passar alla men man måste ta på lite i taget. Tar man för mycket så blir det inte så snajsigt ; ) Är du ljus ås testa att blanda i din vanliga foundation så blir den lätt att fördela.

      kram Annica

  2. Johanna skriver:

    Hej Annica, jag vill gärna rådfråga dig gällande produkt mot acneärr. Jag har några få acnärr som jag gärna vill få bort och undrar vilken produkt som du tycker fungerar allra bäst?
    Jag har blandhy och jag har haft mina ärr kanske 2år. Tror du drt funkar att använda en produkt som bleker eller tror du att man behöver köra laser? Ärren är lite röd-bruna. Jag har hittat två produkter, antingen peter thomas roth – laser-free resurfacer eller paulas choice – resist skin transforming mult- correction treatment eller rekommenderar du någon helt annan produkt? Tack för en toppenblogg, jag älskar alla tips du ger!

    • annica skriver:

      Hej Johanna!

      Om du inte redan använder produkter med syra i så hade jag valt den här. Den jobbar både på struktur och med att påskynda läkningen: http://skincity.se/sv/product/1399/jan-marini-bioglycolic-bioclear-acne-treatment-lotion

      Har du redan en serie som innehåller syror i någon form så ska du inte blanda in den ovan. Välj då istället PTR´s Laser Free serum. Den produkten hjälper många.

      kram Annica

      • Johanna skriver:

        Stort tack för ditt svar 🙂 jag använder i dagsläget exuviance produkter så då satsar jag på att prova PTR’s produkt. Tack för det fantastiska jobb ni på skincity lägger ner! Stor kram, god jul och gott nytt år!

        • annica skriver:

          Hej Johanna!

          Tack för att du väljer Skincity!!!!!! Stor kram och tack för ditt fina beröm.
          Önskar dig det samma, en God Jul & Ett Gott Nytt År!

          kram Annica

  3. Lilian skriver:

    Hej! Vilken otrolig kalender ni bjuder på! Jag har redan beställt massor och jag känner mig såå nöjd. Idag var jag förstås tvungen att klicka hem guldmasken!! Men jag har en fråga: Jag vet att man kan överpeela huden, men kan man även ”övermaska” den?? Jag har så många härliga masker hemma och det blir att man kör en mask var och varannan dag… Kan det bli för mycket? Jag peelar som vanligt 2 g i veckan.

    • annica skriver:

      Hej Lilian!

      Att överpeela huden är inte att rekommendera. 2ggr/v tycker jag låter jättebra! När det kommer till masker så beror det på vilka masker man har och hur huden upplevs. En känslig hud skulle jag inte hålla på med för mycket. En mer tålig kan gott och väl få en mask varannan dag. Själv kan jag lägga fuktmask flera dagar på raken om jag känner att det behövs. De renande maskerna som tar fett från huden eller de som innehåller starka syror ska man inte använda för ofta…läs på burken eller tuben och följ dess råd : )

      kram Annica

  4. Johanna skriver:

    Hej! Vill skicka en stoooor julkram till dig o din grymma personal! Köpte Exuvianceprodukter i helgen när ni hade de i julkalendern – varorna kom idag! Kanonservice och fint förpackat som vanligt 🙂

    • annica skriver:

      Hej Johanna!

      Åhhh… vi tar emot kramen och så får du en STOOR tillbaka från oss!!!! Roligt att du blev så nöjd! Exuviance gör underverk men det vet du säkert redan : )))))

      kram Annica

  5. Gos skriver:

    Oj, blev 2 ggr. Vill bara tillägga att jag har kombohy och är runt 40 år.

  6. Gos skriver:

    Hej Annica

    Hoppas du kan hjälpa mig.

    Började med Paulas Choise i slutet av sep efter att ha kört Exuviance 3 mån men inte sett något nämnvärt resultat, utan blev bara extremt fet i huden av den, så då bytte jag till PC. Jo pormaskar på näsan blev lite mindre med Exuviance men jag började få småfinnar där istället och på panna vilket jag normalt inte får. Det är som om finnar på kinder och käklinje flyttade dit istället. Varför??

    Efter ha kört exfoliering med PC har jag märkt att ärr försvinner fortare och min hud har fått annan lyster. Men det är fortfarande många pormaskar på näsa dock mindre och får småfinnar i panna och på näsa.Och vid mens och ägglossning får jag några större som ömmar.

    Vad kan jag göra för att få bättre resultat och få bort finnar/pormaskar på näsa och panna?
    Tycker inte exfolieringen och produkterna gör så mycket åt dem.

    Här är min rutin.
    Hydralight cleanser
    Hydralight toner
    Extra strength anti redness exfoliering solotion.(har senaste 2 veckor börjat köra 2 ggr per dag istället för en då jag som sagt fortfarande många pormaskar och inte sett hända så mycket just att förhindra nya finnar . I början körde jag normal strength i några v då jag hade köpt småprov på detta från deras EU-shop. Sen gick jag över till extra strength utan större skillnad)
    På kvällen har jag även resistent skin transforming multi correction treatment
    Någon gång per dag kör jag även resist super antioxid concentrate serum
    På kvällen har jag resist barier repair repair moisturizer ( ibland räcker det med bara skintransforming multi correction då den oxå återfuktar)
    På dagen har jag hydralight dag kräm med Spf.

    Kör PC lermask 2 ggr v och beaute pacifique fruktmask 2 ggr v.

    Min hud är inte alls superfet som den blev med Exuviance vilket är jätteskönt och den har fått fin lyster. Men por och finnmässigt är det ungefär samma som med Exuviance. Men vad ska jag använda för att få bort svarta och vita pormaskar som blir småfinnar?

    Tack för svar snälla du.

    • annica skriver:

      Hej Gos!

      Ibland tar det lite tid innan man hittar den bästa lösningen för sin hud. Man behöver testa olika kombinationer då olika personer inte kan gå efter samma recept. Det du beskriver skvallrar i alla fall om att du är på helt rätt väg.

      Eftersom huden i övrigt verkar ha en fin balans så tycker jag att du fortsätter som du gör. Använd din exfoliering 2ggr/dag såvida du inte blir torr i huden. Känns det som att huden tappar eller tappat fukt så kan inflammationer bildas pga av det. Pormaskar är svåra att få bort helt och hållet så jag rekommenderar att du går på en portömning på salong mellan varven. Tycker ofta att man kan behöva det när man byter märke. Sedan får man räkna med att ett märke behöver ca 6 månader på sig för att visa fullgott resultat.

      Sedan har vi den zon som du får inflammationerna på, pannan. Pannan motsvarar magen och tarmarna. Det är inte så att det är något i din kost som du är känslig mot. En orolig mage kan visa sig med en utrensning i pannan. För mycket mat, socker, gluten, mejeri-produkter är några vanliga livsmedel som lätt irriterar och då kan ge finnar i pannan. Proforbica är bra för att hjälpa kroppen.

      Vill du så testar du någon ny mask för att hitta den din hud svarar bäst på. Den här brukar vara bra både för fukt och för att läka huden under natten så att finnarna lägger sig: http://skincity.se/sv/product/2170/rodial-dragons-blood-hyaluronic-mask

      Kram Annica

  7. Eva skriver:

    Såå bra med er adventskalender!!!
    Jag behöver en rengöring, som helst bara består av ett enda steg dvs tar bort ögonmake-up och inget ansiktsvatten.. jag har märkt att jag slarvar när det är bråttom och tar cesta-rengöringen även till ögonen och får lite irritation då.. Mitt eget fel men jag måste nog köpa en annan variant! Cicameds eller Decleors micellar? Jag vet inte riktigt vilken som är bäst, båda verkar bra. Eller en från PTRs sortiment? Har mer yttorr hud nu på höst/vinter och blandhy i övrigt. Vill att den inte torkar ut men inte heller ger en fetare hinna efteråt.

  8. Therese skriver:

    Hej! Jag är precis i slutspurten av en graviditet och blir omåttligt sugen på någon ny produkt som ger fin lyster i hyn. Jag har PTR:s cc cream och gillar den mycket. Såg din recension av guldmasken och blev sugen på den.. men om jag bara ska välja en enda produkt (rengöring, mask, serum tex?)vilken ska jag välja för att få lite härlig känsla av lyster i hyn? 🙂 Använder i övrigt väldigt olika produkter, nästan aldrig samma heller. Min hy är normal nu men blev lättare fet/torr innan graviditeten. Hälsningar Therese

  9. norah skriver:

    Hej Annica,

    Jag behöver verkligen nu få bukt med min torrhet som stramar och får mig att se rynkig ut trots att jag har blandhy med mycket porer kring näsan.
    Använder nu transderma m både dag och natt, rengöring sensitive skin från mene & moy, phytic på kvällen samt enhanced cream var tredje kväll. På dagen är det facial lotion samt facial sunscreen. Var fjärde natt använder jag camu power sleeping mask från ptr, en gång i veckan 3d mask från sensai och det känns jättebra i två dagar efter 3d masken men sedan blir det likadant igen. Använder även ibland decleors hydra floral multi protection ultra moisturizing & plumping mask på dagen. Har använt mene & moy till och från länge men ordentligt nu sedan början av oktober.
    Tacksam för svar
    Kram
    Norah

    • annica skriver:

      Hej Norah,

      Har man en hud som lätt tappar fukt så måste man nästan alltid arbeta aktivt med det. Känner igen det där att precis när man tycker att nu känns huden maximalt återfuktad så tappar den fukt igen..

      Det första jag tänker på för din del är att Enhanced cream är väldigt aktiv. Testa att ställa den helt åt sidan ett tag och kör bara på Phytic Cream. Din hud skulle kanske även må bra av en ännu mildare rengöring en gång per dag. Tex kan du testa Micellar Oil fr Decleor.

      Jag älskar Transderma M och är det något serum som återfuktar min hud bra så är det just det serumet. Vi är dock olika så kanske att du skulle testa ett annat serum nästa gång. Här kommer tips på en törstsläckare: http://skincity.se/sv/product/2194/phytomer-hydrasea-ultra-moisturizing-polarized-water-serum

      Hoppas du fått lite bra tips : )

      Kram Annica

      • Norah skriver:

        Hej Annica! Tack för svar, ska absolut titta på det produkterna. Jag glömde skriva föresten att jag är 33 år och ville ha lite mer anti age effekt så därför började jag med enhanced cream men som du säger kanske inte funka så bra på mig 🙁
        Jag har även varit lite sugen på att testa paulas choice serien och undrar vad du tycker om det, skulle det passa mig bättre kanske?

        Kram
        Norah

        • annica skriver:

          Hej Norah!

          Ibland ger inte alltid det lite mer aktiva mer resultat. Vila från den en tid och se vad skillnaden blir. Paula är bra men tycker att du fortsätter med M&M så att du ger märket en ärlig chans.

          kram Annica

  10. Jenny skriver:

    Hej
    Jag lyckas inte läsa ut vad som är skillnaden mellan PTR clinical peel and reveal och PTR pumpkin enzyme peel? Trodde den sistnämda ersatte den förstnämda men så verkar ej vara fallet?

    • annica skriver:

      Hej Jenny!

      Det stämmer att den sistnämnda ersätter Peel and Reveal inom kort. Många gillar dock Peel and Reveal så vi kommer sälja den så länge vår leverantör har den kvar. Men på sikt så försvinner den och kvar blir Pumpkin Enzyme.. Skillnaden är inte så stor den nya är något förbättrad men kvar är den mycket effektfulla peelingeffekten som den tidigare har. Ingen peeling för den känslige precis : )

      kram Annica

  11. Natalia skriver:

    Hej Annica, hoppas allt är bra med dig 🙂 Jag undrar över en sak.. Jag har väldigt många svarta pormaskar och småväxta finnar lite här och där och och får enstakade finnar upplappade då och då.. Jag har funderat mycket på Murads produkter och på Dr Babors produkter vilka tycker du är mest effektivast för just mitt besvär.. Har bland hy eller fet hy det vet jag men är inte så jätte säker på vilket av de två jag har men är mer än säker på att jag har något utav dessa två antingen fet hy eller blandhy 🙂 Skulle bli så himla glad om du kunde hjälpa mig 🙂 Betyder så mycket för mig.. För jag vet riktigt inte vilket av dessa två allternativ jag ska ta.. Loads of love. Kindly, Natalia

    • annica skriver:

      Hej Natalia!

      Jag mår bara bra, tack! Jobbar och jobbar men försöker få in lite julstämning här och var. Älskar December månad : )
      Jag hade valt Murads serie i ditt fall. Eftersom du inte riktigt vet vad du har för hudtyp så rekommenderar jag att du gör ett hudtest och önskar MURAD HÄR!

      kram Annica

      • Natalia skriver:

        Hej Annica, thanks 🙂 jo har faktiskt fet hy skrev ner att jag kollade upp det sedan… Dr Babors hudvårdsserie vad är de mest inåtriktade mot? Är de bra mot fet hy? Som mig då som lider av en massa pormaskar och får enstakade finnar då och då? Och gör jag hundtestet lär de rekommendera de du skulle ha rekommenderat alltså det allra bästa? För jag vet att du är proffs inom hudvård och vill såklart få med mig bra produkter.. Men vad skulle du sagt efter att ha fått höra vad min hy lider av.. Har otroligt många svarta pormaskar här och där runt ansiktet mest på näsa haka kinder och kan få finnar upplockade vid kanten av käken kinden hakan ja överallt 🙁 jätte tacksam för svar! Massa kramar

        • annica skriver:

          Hej Natalia!

          Dr Babor är kanske inte det första märke eller den serie som jag skulle välja i ditt fall eftersom du har en fet hudtyp. Serien är mer inriktad på läkning och konsistenserna är lite fetare. Har man en fet hudtyp så går talproduktionen på högvarv och huden kan lätt bli tilltäppt så som du beskriver. Jag hade valt en serie med syror för att reglera detta och för att lösa upp tilltäpptheter. Märken som skulle passa är tex Jan Marini, Mene & Moy eller Paulas Choice.

          Gör ett test och ange att jag ska titta på ditt testsvar. Utefter det så sammanställer jag en rekommendation tillsammans med en kollega. Tror vi kan hitta en jättebra lösning för dig!!!

          kram Annica

    • Natalia skriver:

      Hello, ville bara säga att jag kollade upp det och har fet hy 🙂 skrev att jag hade något mellan fethy eller blandat men har fet hy 🙂 hoppas jag får ett bättre råd nu 🙂 vill veta om dr habit är bra för sådana hudtyper som mig som då har fet hy massa otroligt massa svarta pormaskar och små finnar samt enstakade mellanstora finnar då och då 🙁 mår så dåligt av det blir så nedstämd och känner mig så himla ofräsch hela tiden.. Önskar dig en fantastisk start på veckan 🙂 Lots of love

  12. Sara skriver:

    Hej! Jag är 17 år och har lite olika typer av hudproblem. Jag har förut alltid trott att jag endast haft fet hud & använt mig av produkter för det & alltid varit rädd för att använda produkter som ska ge mkt fukt & liknande då jag blivit så blank ibland. Men nu på senaste har jag dels fått höra att jag har känslig hud, vilket jag nog kan hålla med om när jag tänker efter lite även om det inte är mycket. Jag har även nu under kallare tider blivit lite stram i huden & fått krackelad hud på utsatta(finnar) områden. Yttorr möjlighvis? Sen så har jag mest problem med att jag får finnar & blir blank i T zonen så har då antaligen bland hud. Har även lite pigmentföränsringar & ärr från äldre finnar och undrar nu om man kan kombinera olika slags produkter ifrån decleor?
    Tex
    3-1 cleansing mousse
    Matifying ansiktsvatten
    Brightening serum
    Aroma white C fluid
    Rose d orient nattbalsam
    Peeling
    Clay and herbal mask
    Hydra floral mask

    Om man kan kombinera produkter på detta sätt, är det ovanstående en bra kombo ellee har du några andra förslag?
    Tack på förhand!!

  13. Sata skriver:

    Funkar ej

  14. Karin skriver:

    Hej Annica 🙂
    Jag använder just nu Decleors toning showergel, Phythomers seaweed soap, Maria Ås bodyscrub och Exuviances body lotion. Har nyligen beställt Jan marinis body scrub som jag tänkte testa efter Maria Ås.
    Jag har ganska känslig, tunn hud men jag har problem med pormaskar på axlar och på dekolletaget och lite finnar på rygg och så.
    Ska jag använda någon annan body lotion tycker du eller fortsätta med Exuviances?
    Har också tänkt på om jag ska använda olika krämer till olika områden? Benen kanske skulle gilla lite mer fett. Ska jag komplettera med en kroppsolja kanske?

    Undrar också om Heel repair skulle passa som present till en kompis som har problem med väldigt torra och spruckna händer och fötter? Eller passar någon annan produkt bättre till händerna?

    Vänlig hälsning, Karin.

    • annica skriver:

      Hej Karin!

      En kollega har skvallrat om att du redan hunnit fått svar i helgen på frågan. Inte alltid som jag hinner svara så snabbt så smart att du mailar infon när mitt dröjer…. Jag håller med henne och de råd som hon givit dig : )

      kram Annica

    • Karin skriver:

      Hej igen!
      Glömde bort att skriva att jag köpt Beauté Pacifique Xtra dry fix och undrar om den skulle passa till min kompis som har torra och spruckna händer och fötter?

      Tack för en riktigt bra julkalender!! Verkligen extra spänning i vardagen! 🙂

      • annica skriver:

        Hej Karin!

        X-tra Dry fix borde alla ha hemma den är såååå grym! Torrheten försvinner blixtsnabbt och jag har även hört att de med eksem fått jättefina resultat.

        kram Annica

  15. Anna skriver:

    Håller med mr Magic är fantastisk 🙂
    Skulle gärna vilja ha tips på bra ögonkräm som hjälper till att trolla bort mörka ringar under ögonen och ger mycket fukt. Finns det verkligen nåt som kan förbättra det mörka eller är det bara täcka som gäller? Har testat ett prov på ptr nya ögonkräm men den gav inte tillräckligt med fukt. Tack för en superblogg och härlig kalender, har redan fyndat 🙂

  16. Bea skriver:

    Hej fina Annica, skulle du kunna ta emot en kund nu? Jag är så i behov av detta 🙁 vet varken om jag har fet eller bland hy men något av dessa två är det iallafall.. Har haft problem med min hy i flera år och känner mig så nedstämd pga denna besvär 🙁 känner mig alltid så ofräsch.. Hoppas så starkt på att kunna få hjälp av dig

    • annica skriver:

      Hej Bea!

      Dygnets timmar är för få för att jag ska hinna med att ta emot kunder så som jag gjorde förr, tyvärr : ( Kan inte någon av mina duktiga hudterapeuter få överraska dig? Jag får dagligen hyllningsmail om hur de hjälpt personer med deras hudproblem. Värt att testa eller hur! Börja med att göra ett hudtest och maila eller ring sedan till SC så guidar vi och diskuterar vidare hur man skulle kunna hjälp just din hud. Bifoga gärna bild också! Kollegorna har många års erfarenhet och har stenkoll förstås är de handplockade av mig för deras fina kompetens.

      Testet hittar du HÄR!

      Tycker du att det är svårt att svara på frågorna så väljer du det svar du först kom att tänka på. Frågorna ställs på ett sådant sätt att även om man inte vet vilken hudtyp man har så kan vi läsa mellan raderna och se vilken den verkliga hudtypen är.

      kram Annica

  17. Mia skriver:

    Klickade vilt i morse 😉 kan bara instämma i Mr Magic-den enda kroppslotion som verkligen fungerar-som jag har letat och provat olika krämer,men denna är absolut toppklass-alla andra kroppslotions har jag behövt smörja in mig med 2 gr per dag eftersom huden stramat på benen,med denna är jag bebismjuk tills efter nästa dusch-underbart!

    • annica skriver:

      Hej Mia!

      Du var inte den enda som klickade hem honom. Han är grym och förtjänar beröm och uppskattning. Danskarna har lyckats när de tog fram denna underbaaaara kroppslotion. Bebismjuk var en bra beskrivning!

      kram Annica

  18. Linda skriver:

    Kommer ni ha mellandagsrea? 🙂

    • annica skriver:

      Hej Linda!

      Vi får se hur det blir med det. Julkiten försvinner ett efter ett så frågan är om det blir några kvar i år. Tror inte det faktiskt. Blir det så meddelar vi alla genom nyhetsbrevet.

      kram Annica

  19. Louise skriver:

    Hej Annica,

    Jag använder Mr Magic och anser att du har helt rätt, den är verkligen helt magisk!
    Är 22 år och undrar om även jag kan använda oljan under?
    Mjukare än mjukast vill man ju vara 🙂
    Kram Louise

    • annica skriver:

      Hej Louise!

      Det fungerar jättebra även om man är ung. Man kan aldrig bli för mjuk och återfuktad, eller hur ; ) Oljan är lätt beroendeframkallande och din hud kommer tacka dig.

      kram Annica