Scrolla för att läsa mer

Vinterhud behöver vinter vård!

IMG_7011
Hur känns er hud? Är det torrt som fnöske no matter what?

Många känner så på vintern. Vad man än gör så är det torrt. Dock oftast när jag pratar med de som säger att de gjort allt. Så märker jag att de har det inte ändå eller de har gjort det fast med fel produkter för deras hud.

Att hitta rätt produkter för just sin specifika hud är ju nästan det svåraste när det kommer till hudvård och också då som en följd den vanligaste orsaken till att man inte upplever att man blir hjälpt i huden av sina produkter. Som sagt i rubriken och även som föregående inlägg handlade om vinterhud behöver vintervård!

IMG_7006

Två produkter jag tänkt skriva om länge är dessa jag tänkte lyfta idag. Två riktigt smöriga saker från Beauté Pacifique.

Du som älskar den där smöriga balmiga majsiga känslan på produkter.. för dig är dessa heaven. Två riktiga klimatcremer, en för kropp och en för ansikte UTMÄRKTA för dig med torr hud, känslig hud, mogen hud, problem med eksem occh /eller psoriasis. Eller bara för dig som önskar en mega rik creme att skydda och nära huden med vintertid. En riktigt skön skyddande klimatcreme.

D-Force Risk Management Anti-Age Day Creme och D-Force Risk Management Enriched Moisturising Body Creme… (ohh my så långt ordet var;)) är alltså två rikigt vassa klimatbalmer utmärkta för den där torra fnasiga och lite känsliga vinterhuden som är i desperat behov av mega mycket vård.

IMG_7009

Båda dessa produkter tillför huden naturligt D-vitamin (från avokado-olja) samt innehåller squalaneolja ( min favvo-ingrediens), A-vitamin som reparerar, motverkar åldrande och har god effekt på solskador. De innehåller också E-vitamin, som fungerar som en antioxidant.

IMG_7008

Ansiktscremen appliceras tunt om morgonen. Krämen skall helt absorberas av huden inom loppet av några minuter gör den inte det har du tagit för mycket:).

Trots dess rika konsistens gifter den sig utmärkt och går in mycket fint i huden. Känns rik men inte kladdig.

Jag har en vän som hade jobbig psoriasis på benen som blivit så fin av denna i kombo med Beautes  kroppsolja samt att hon vadade 1-2 ggr/vecka i Phytomers härliga badsalt av frystorkat havsvatten.

 

11 annica forsgren skincity.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

44 svar till “Vinterhud behöver vinter vård!”

 • (44) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Hildes Closet skriver:

  Jag tror jag har lyckats bra denna vintern med att anpassa hudvården efter årstiden. Huden har inte alls ballat ur som den brukar, och även mina ögonlock har klarat sig. Jag tror det beror på att jag använd Decleors Micellar oil som pre-clense på kvällen, samt att det är bara den jag använt på morgonen. Serum har jag lagt lager på lager, samt att fuktmask och fuktserum varit en viktig del av rutinen. Skönt är det åtminstone att släppa undan det torra.

  D-Force Risk Management Enriched Moisturising Body Creme måste jag köpa till min mamma.
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Hilde, Säger som jag brukar…rengöringen kan var helt avgörande för en lyckad hudvårdsrutin : ))) Att ha en för tuff om man tex lätt tappar fukt är ett big no no. Älskaaaar Micellar Oil!!!

   Kul att få höra om din mammas resultat med D-Force sedan : )

   kram Annica

 2. Linnea ivarsson skriver:

  Hej, tack för en bra och inspirerande blogg! Jag har en fråga angående ekologisk hudvård. Jag använder i dagsläget exuvianse: remgöringsmjölken, soothing toning lotion, vespera serumet, multi proetective day créme, och age reverse hydra firm som nattcreme samt hydrating eye complex. Jag har fått ett ökat intresse för ekologisk hudvård då jag har lagt om min kost helt, jag är allergisk och har fått ibs mage på det så fet enda som hjälper har jag kommit fram till är en helt plant baserad kost, genom att äta så rent som jag gör nu så började jag kolla igenom vad jag egentligen stoppar på min hud som senare åker in kroppen…. Jag vet att alla produkter är testade mot farliga ämnen men det kan vara spännande att testa något ekologiskt alternativ till det jag använder i dag, och jag undrar vad du skulle rekommendera? Jag är 22 år och har en ytorr hud som är känslig och som lätt får lite små finnar här och var. En blandhud som lätt blir lite blank i t zonen men torr på kinderna. Speciellt under vintern känns huden som att den stramar… Tacksam för svar/ linnea

 3. JennyS skriver:

  Har inte haft ngr direkta problem i vinter tack och lov. Har jobbat med bra fuktmasker. Förra vinter var en katastrof men jag använde nog som du säger fel produkter.
  Men nu är det händerna OMG. Jobbar med peeling och många lager kräm om dagarna men vilket är ditt hetaste tips för händerna? Still testing here…..

  • annica skriver:

   Hej JennyS, händerna är ett evigt pågående projekt under vintern tycker jag. Skrev ett inlägg för en tid sedan om min egna favorit-treat för att få mjuka händer. Kika HÄR!

   kram Annica

 4. Charlotte skriver:

  Hej Annica!

  Blev riktigt sugen på den ansiktscremen! Är på jakt efter två produkter: dels nåt som kan läka och dämpa rödblossande finnar. Får ibland utbrott på halsen. Dels en produkt som kan dämpa rödblossighet i huden, en primer som kan jämna ut hudtonen innan foundation. Vore mycket tacksam för hjälp 🙂

 5. Sandra skriver:

  Hej Annica,

  Efter att Elin på kundtjänst skämde bort mig fullständigt genom att skicka ett stort prov på PAULA’S CHOICE
  HYDRALIGHT SHINE-FREE DAILY MINERAL COMPLEX SPF 30:) Tyvärr lämnar hydralight en vit hinna över mitt ansikte, samt smular när jag applicerar den på huden. Tråkigt då jag älskar PC! En plastikkirurg sa i en intervju att white-cast går att undvika genom att använda sig ut av nanopartiklar i physikaliska skydd.

  Jag har använt kemiska skydd förut som tex Evy Technology som jag tycker mycket om men nu vill jag testa något nytt, särkilt då airlessförpackningen känns lite klumpig. Känner du till något kemiskt skydd som kan passa en känslig hy som för övrigt är fritt från eteriska oljor, parfym och fett? Vill inte smörja in mig med något som triggar acne.

  Kram Sandra

  • annica skriver:

   Hej Sandra, Vad skumt att den blir vit och smular sig för det har inte jag upplevt. Vit är den men efter att man masserat in den så tycker jag inte att det syns. Kanske någon kombo men annat serum under cremen som gör att den rullar på huden. Upplevelsen kan alltid variera från person till person..

   Hmm..vad ska vi hitta på. Testat någon av dessa:

   http://skincity.se/sv/product/4564/paulas-choice-resist-youth-extending-daily-mattifying-fluid-spf-50

   http://skincity.se/sv/product/1383/dermaceutic-k-ceutic

   http://skincity.se/sv/product/4434/paulas-choice-skin-balancing-ultra-sheer-daily-defense-spf-30

   kram Annica

   • Sandra skriver:

    Hej Annica,

    Vad konstig men jag kan inte svara på din sista kommentar i denna tråd om solskydd. Inlägget du skrivit om BPs tjusiga kornblåfärgade burkar stängs igen. Tokigt nog kan jag svara på dina kommentarer längre upp i tråden. Nu till min fråga. Om man har både problem med tilltäpptheter och är reaktiv vilken av cremerna är bäst? Finns det någon möjlighet att köpa prover på skincity, då jag vill minimera risken att det blir fel.

    Kram Sandra

    • annica skriver:

     Hej Sandra, det har varit lite knas med bloggen under helgen. Förhoppningsvis fungerar det bättre nu : ) D Force är en ordentligt rik creme så tveksamt om du kan ha den om du lätt får tilltäpptheter. Hmmm….tror inte att den blir jättebra då den är avsedd för en mer torr hud. Tyvärr så kan man inte köpa prover i dagsläget, hade varit smidigt förstås särskilt för er som lätt reagerar. kram Annica

   • Sandra skriver:

    Hej Annica,

    Tack för att du tagit dig tid att svara på mitt inlägg. Vilken skillnad är det på dessa solskydd? Om jag förstått det rätt så är dessa dag/24h crèmer. Jag vill gärna kunna fortsätta med Paula’s Choice RESIST Moisture Renewal Oil Booster och Paula’s Choice Earth Sourced Antioxidant-Enriched Natural Moisturizer då det två produkterna kompenserar så magiskt bra för den fukt jag förlorar varje gång jag applicerar bensyol peroxid i ansiktet. Jag är rädd att det blir för kladdigt med flera fuktcrèmer. Kanske skulle ett separat skydd vara bättre, dvs solskydd som inte inbakad i “fukt” crémer. Vad tror du?

    Kram Sandra

    • annica skriver:

     Hej Sandra, Jag hade inte valt att enbart lägga ett solskydd som enda creme utan det är bättre vårdnadsmässigt att ge huden en dagcreme med solskydd. Det för att ge huden så pass mycket vård som möjligt…hoppas att du hänger med på mitt resonemang ; ) Det som är bra med Paulas spfer är att det finns de som är riktigt lätta om det är det behov du har. Om du menade att du ville ha Earth Sourced även på dagen så kan du lägga en av de lättaste dagcremerna ovanpå som innehåller spf, det kommer inte ge för mycket fukt om du väljer en som är lätt. Skillnaderna eller det som sticker ut för respektive spf som jag tipsat om är att Resist är extra bra om man lätt får tilltäpptheter, är superlätt och den av cremerna som förebygger åldrande bäst. K Ceutic är den som lugnar och reparerar huden bäst, bra om man är reaktiv. Är något mer fyllig utan att vara fet. Skin Balancing är den som är allra lättast. Känns cremig men när den absorberats vilket den gör snabbt så är den verkligen ultralätt på huden-känns inte. Har egenskaper som passar en fet/blandad hud som ev har tilltäpptheter. För mer exakt info om ingredienser osv så finns ingredienslistor presenterade på samtliga. Bra om man riktigt vill botanisera bland dem. kram Annica

    • Dominique skriver:

     Hej Sandra!

     Jag har känslig kombinationshy med yttorrhet. Jag har provat PC resist-youth-etc spf 50 och deras skin balancing spf 30 och de är lättare än någon annan solkräm jag har provat (och det är många!).

     • annica skriver:

      Hej Dominique och Sandra, jag instämmer, de är superlätta. Tack för att du delar med dig Dominique : ) kram till er båda, Annica

  • Sandra skriver:

   Ska stå *fysikaliska skydd inte *physikaliska skydd

   Glömde tala om att jag försöker undvika nanopartiklar och därför undrar om vilka alternativ bland de kemiska skydden ni skincity säljer:)

 6. L skriver:

  Lade en beställning för 3 dagar sedan och än har den inte skickats. Vad har hänt med er snabba service?

  • annica skriver:

   Hej L, Jag vill gärna hjälpa mig men då behöver jag dina uppgifter, återkom med ett ordernummer så ska jag genast se vart din order befinner sig. Du kan också ringa eller maila SC kundtjänst så får du ett blixtsnabbt svar : ) Mitt intresse är lika stort som ditt att du ska få en snabb leverans. Efter helgens storkampanj tog leveranserna någon extra dag men vi är på banan igen och är det något vi värnar om så är det kvickhet. Som sagt återkom med info så att vi ges chansen att hjälpa dig! kram Annica

 7. Viktoria skriver:

  Hej!
  Inga problem med torrhet alls här sedan jag gick över till Paulas Choice. Kan till och med använda den starkaste Retinolen utan att huden har reagerat! Hennes olja är fantastisk och har nog hjälpt en del också 🙂
  Nu tänker jag hålla mig till detta märke ett bra tag framöver, superbra!

  • annica skriver:

   Hej Viktoria, Åhh vad glad jag blir att du hittat den perfekta rutinen. Oljan har blivit mångas vinter-räddning. Och hur bra är inte retinolen : ))) kram Annica

 8. Marcella skriver:

  Hej underbara Annica! Jag frågade om bästa tips på Murad för fet hy och du skrev ner en rengöring kan du rekommendera en bra dagkräm, ansiktsvatten, nattkräm med? Som skulle funka utmärkt för mig..=) vore så snällt av dig.. Allt som behövs och som är riktigt fantastiska från Murad men som ej torkar ut =) vill beställa så fort som möjligt =) kan jag förresten använda lermaskar då och då med dessa produkter från Murad? Kramar i massor bästa hudterapeuten ever!

  • annica skriver:

   Hej Marcella, Vill gärna hjälpa dig men bäst är att du gör ett hudtest så att vi får in all info som behövs för att ställa en komplett rekommendation. Vill inte göra en chansning. Gör ett test, önska Murad och skriv att jag ska tittat på rekommendationen innan terapeuten skickar iväg den så gör jag gärna det : ) Är mån om att det ska bli så bra som möjligt. Du kan absolut lägga lermask då och då. kram Annica

 9. Eva skriver:

  Jag har Beaute Pacifique ansiktskräm metamorfhose och jag behöver solskydd som ska vara tunt och inte ge min panna ett “blänk”. Metakrämen ger supermasken kinder men i pannan är den näääästan lite för krämig för min hud. Har haft paulas choice skin balancing dagkräm över men den är slut snart. Har en PC Resist solskydd/dagkräm hemma. Är hennes kräm passande att ha över metamorfhose? Tänkte annars på Elisabet Ardens solskydd som verkar toppen, alt Rodials? Vad tror du! Vilket är bäst för blandhud. Kan jag på dagen använda enbart EA eller PC solkrämer? Sen måste jag säga att micellaroil är super nu på vintern!

 10. Karin skriver:

  Hej Annica!

  Tänkte bara höra om du ska vara med i Nyhetsmorgon något framöver?
  Det är så kul när du är med och pratar om hudvård och make up 🙂

  Kram, Karin

 11. Jessica skriver:

  Hej Annica!
  Kom precis från en ansiktsbehandling på en salong i min stad, jag har ganska mycket problem med min hy och efter att jag gjorde skincitys hudtest så började jag använda mig av exuviance produkter och känner mig nöjd med dem! Men sen så beställde jag inte någon peeling och så frågade min hudterapeut mig ifall jag hade någon peeling och vilka märken jag använde så berättade jag ju vilka jag har osv. Hon rekommenderade då att jag skulle köpa en peeling från dermalogics “gentle cream exfoliant” som är AHA baserad. Men då gick jag in och läste på om exuviance och de är väl PHA syra i dom? Så då blev jag fundersam för vet att du skrivit att man inte ska blanda syror…. Borde jag inte lyssnat på min hudterapeut och köpt den peelingen för hon visste ju att jag annars använder exuviance eller är det inte fel att blanda dessa syror? Från en förvirrad tjej….

  Men tack för en fantastisk blogg och stora engagemang!

  • annica skriver:

   Hej Jessica, Jag tycker inte att man ska blanda syror för mycket i den dagliga hudvårdsrutinen. Att man lägger till en peeling en gång i veckan eller en mask med lite syra i kan fungera beroende på hudtyp och produkt. Din terapeut har gjort bedömningen att det funkar på din hud så då skulle jag gå på hennes råd. Man får se lite från fall till fall och testa sig fram. kram Annica

 12. Ann-Charlotte skriver:

  Jag har kört på ungefär samma produkter denna vinter som förra och trodde jag hade rätt bra koll på min yttorrhet, men nej då. Den är helt otrolig, aldrig varit med om värre! Sååå galet trist! Jag har bytt till vinterskruden som jag brukar, men det är antagligen andra faktorer än enbart produkterna som det beror på.
  Jag tycker att det skulle vara intressant om du skrev något inlägg om hur yttre och inre faktorer påverkar oss och vår hy.
  Kram Ann-Charlotte

  • annica skriver:

   Hej Ann-Charlotte, Tack för tips! Min specialkompetens är hudvården och där går jag all in….om du missat det ; ) Sen som du säger så är det många faktorer som påverkar kost, hormoner, mediciner, miljö, arv….listan kan göras lång. Det kanske kommer ett inlägg framöver om det “lilla” området. kram Annica

 13. Olivia skriver:

  Hej Annica! har verkligen fått riktigt trist vinter hy och har nu på senaste använt mig av Decleor. Det har funkat bra för mig ett tag, men nu märker jag att effekten avtar och att min hy är kaos. Har fastnat lite för Barbor. Essential Care mouister serum och Neuro sensitiv intense calming cleanser ligger just nu i varukorgen. Kan man kombinera dessa två när man vill bekämpa riktigt känslig och torr hy? Är student och kan inte köpa 5 olika produkter med en gång,vilket är tråkigt då de såklart ger bättre resultat att köpa en hel serie. Men tänkte testa märket nu i början o se om min hy reagerar bra. Har bara hört bra saker om Barbor, men dina expert tips skulle uppskattas! Kram 🙂

 14. Karin N skriver:

  Hej!
  Din blogg har gjort mig nyfiken på massa fina hudvårdsprodukter! Så, jag har testat en del baserat på dina tips och tycker jag har fått bättre ordning på huden. Men jag har det som jag tror ni kallar bekymmersrynkor – finns det någon mask eller serum som hjälper mot dom? Har du tips på en ögonmask i cremeform mot tex mörka ringar och som små vitaktiga, upphöjda prickar under ögonen?

  Ha det fint!

  • annica skriver:

   Hej Karin, Bekymmersrynkor har de flesta av oss och en bra rutin som du använder morgon och kväll är det viktigaste. Serum under creme är grunden. Vilka produkter som blir absolut bäst för dig beror på vad du har för hudtyp och också lite din ålder. Gör gärna ett hudtest på SC och ange bekymmersrynkor som ditt “bekymmer” ; ) så får du en bra guidning. Mot mörka ringar kan jag tipsa om den HÄR!

   De upphöjda vita prickarna kan jag inte riktigt avgöra vad de är när jag inte ser de framför mig. Om de är fyllda med talg, milier så kan en ögoncreme motverka uppkomsten av nya och en hudterapeut kan ta bort de som redan finns där. kram Annica

 15. Maria skriver:

  Vill bara hylla Paulas Choice 1 % bha-gel som jag använt i ca två månader nu. Låt er inte luras av den låga procenten, den har gjort underverk för min hy!

  Visst blev min hy bra för att sen bli sämre och sen ännu bättre (och har fortsatt vara helt fantastiskt fin) men så är det ju med många nya produkter.

  Min hy känns inte tilltäppt längre, porerna har minskat enormt och pormaskar syns knappt till. Finnar får jag knappt och när min hy blir lite halvtaskig (sådär en gång i månaden) så går det över väldigt fort.

  Jag är verkligen så glad att jag inte gav upp utan höll ut och bytte ut lite andra produkter istället. Använder active moist från dermalogica morgon och kväll och ultracalming cleanser (också från dermalogica) som rengöring. Hade en rengöring för fet och känslig hy som torkade ut min hud alldeles för mycket och ihop med bha-gelen så insåg jag att det inte fungerade därför bytte jag ut den mot en mer mild rengöring och det älskade min hy!

  Paulas choice ansiktskräm från Hydralight serien köpte jag samtidigt men det är jag inte så förtjust i – just nu. Den är inte tillräckligt återfuktande och det ser ut som den smular sig något när jag applicerar min mineralfoundation. Väntar till vår/sommar och testar den då 🙂

  • annica skriver:

   Hej Maria, Tjihuuuu vad glad jag blev av ditt mail! ..och TACK för att du ger din hud tid. Jag tjatar men det vanligaste felet är att man ger upp för tidigt. Huden behöver tid och grattis du fick ett resultat!!!! Underbart : )))) kram Annica

 16. Alexandra skriver:

  Hej! Jag har Jan Marinis cesta serum, bioglycolic bioclear och transformation serum. Älskar serien, har hjälpt min hud i massor! Men nu har jag även införskaffat transderma a och undrar hur jag ska använda serumet, i vilken ordning, kvällstid?

  Kramar Alexandra

 17. linda skriver:

  hej !Jag använder Exuviance produkter men har blivit allergisk mot nattkrämen och vespera tyvärr 🙁

  Är det skadligt för min hud att fortsätta använda multi protective day creme UTAN att använda nattkrämen sen på kvällen?Jag tänker att nattkrämen bygger upp huden.

  Just nu använder jag bara dagkrämen och rengöringen och ingen nattkräm.

  Jag verkar bara tåla Exuviance då jag testat andra märken men reagerar på dem :/

  MVH Linda

  • annica skriver:

   Hej Linda, Jag skulle rekommendera dig att göra ett allergitest så att man får reda ut vad det är du inte tål. Verkar konstigt att du inte skulle kunna ha några andra märken. Bäst är att ha en nattcreme men i detta nu så får det blir enbart dagcreme. Gör så att du tills vidare rengör morgon och kväll och efter det applicerar dagcremen. Och som sagt kolla upp vad du reagerar på så kan jag hjälpa dig att hitta ett bra alternativ så att din rutin blir mer komplett. Biodroga MD har tex en serie som heter Hyper sensetive som många med reaktiv hud klarar.

   kram Annica

 18. Jens skriver:

  Köpte anti age krämen till ansiktet och älskar den:D Känns konstigt men nu ser jag faktiskt fram emot den här vintern:D

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »