Min makeup!

  • | Annica

Min makeup

Många av er undrade vad jag hade använt för makeup på den här bilden ovan som jag la ut på instagram för ett par dagar sen. Lovade er att ni skulle få listan på produkter. Här kommer den.

Primer: Jan Marini Age Intervention Prime

Foundation: By Terry Cover Expert nummer 4

Concealer: By Terry Touche Velotee nr 2.

IMG_8216

Ögonlocks primer/ Skugga:  Bare Minerals 5 in 1, i färgen Soft Shell

Bronzing: Sensai Bronzing Powder nr 1

IMG_8215

Glow: By Terry Blush Glaze i färgen 4

Denna använder jag under ögonbrynet, runt ner mot tinningen och ovanför rouget högt upp på kindbenet

Rouge: By Terry Blush Glaze i färgen 3

IMG_8214

OBS! BÅDE Concealern i nr 2, rouge och Glow är  TYVÄRR RESTADE FRÅN BY TERRY. ÄR ni intresserade av dem. Maila mina kollegor på info@skincity.se så sätter de upp er på lista och meddelar er när dessa kommit in.

Ögonbrynspenna: Sensai Brow Pencil i färgen Greish brown

Mascara base: Sensai Mascara eyelash base

Mascara: Sensai Volymising

IMG_8217

Eyeliner penna: By terry ombre blackstar i färgen Bronze Moon.

Penna till vattenlinjen: By terry Crayon Khol Terribly i färgen svart

Veil: By terry Hyaluronic Powder

Läs gärna mer om flera av mina by terry favoriter  HÄR!

Alla produkter är inte med på bilden.. är ute på resande fot nu och fick inte med allt!

Min makeup

Som alltid för att få ett bra resultat med makeup är  det superviktigt att sköta om huden väl med bra hudvård. Den dagliga rutinen är viktigast men även att man göra peeling och masker. Utan en bra välvårdad grund  är det svårt att få ett fint resultat. Med detta menar jag inte att man behöver ha en felfri hud. Men oavsett hur om man har hud problem eller inte så måste man  ha bra produkter för din hudtyp/tillstånd för att få ett så bra resultat som möjligt med makeupen

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

37 svar till “Min makeup!”

  • (37) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Ann-Charlotte skriver:

    Tack för underbar produktlista där många av mina favoriter är med! Tycker dock att de ser lite bättre ut på dig än på mig av nån särskild anledning!! 🙂
    Stor kram,
    Ann-Charlotte

  2. Jennifer skriver:

    Du är flawless! Måste fråga ang pudret från by terry som alla hyllar. Den innehåller talk – täpper inte det till och kan ge finnar?

  3. JessicaB skriver:

    Hej fina Annica!
    Jag äter ffa roaccutan men låg dos. Har babor neuro sensitive rengöring + creme. Transderma M serum på kväll under creme och 2ggr/v rodial dragon blood hydra mask.
    Min creme var slut ett tag och använde masken som dagcreme då, suddade verkligen ut linjerna 😉
    Skulle jag våga mig på transderma M serum+ rodial dragon blood hydra moisturiser? Eller kommer det bli för lätt på min hy då jag till och från är torr pga roaccutanet?

    Skrivit om frågan till dig några ggr nu då den inte syns sen på din blogg….. gör ett nytt försök nu 😀
    Må så gott och varm kram!

    • annica skriver:

      Hej JessicaB! På egen risk så kan du testa. Eftersom huden är i bättre balans nu så skulle jag tro att det kan fungera galant, då huden svarar fint på masken. Testa en av dem till att börja med och varva med Neuro så att du vänjer in din hud. Lycka till och meddela gärna hur det gick om du vågar testa! kram Annica

      • JessicaB skriver:

        Hej, Tack för ditt svar 🙂
        Jag vågar nog inte börja med rodial dragon blood hydra creme…. Efter en del velande och tänkande fram o tillbaka ringde jag er kundtjänst igår och fick kanon hjälp av Beatrice. Hon rek. att istället dagtid lägga till Babor Intensifier Couperose Serum under neuro creme, så nu har jag beställt det serumet och väntar på paketet 😀
        Tack för att ni är så himla bra!!!!!
        Varm kram

    • JessicaB skriver:

      Tänkte serumet och dragon blood hydra creme endast dagtid, babor neuro sensitive kväll.

  4. Christine skriver:

    Hej Annica 🙂

    Vilken är din absoluta highlighter/lyster produkt? Alltså att lägga på kindbenen, under ögonbrynet och kanske eventuellt lite i pannan om du nu gör så? Jag behöver tips på just highlighter/lyster produkt för detta ändamål 🙂 Spelar ingen roll om det är i puder eller krämform.

    Vet du, såhär, på rak arm – vilken skillnad det är på By Terrys Cover expert i nr 4 och nr 7? Jag tycker de ser så lika ut då man tittar på swatches.. Vilken av dem är ljusast och vilken av dem går mest åt det gula hållet?

    Kram till dig

    • annica skriver:

      Hej Christine, Klart jag ska bjussa på min absoluta lyster-favvo just nu…för de kan variera. Den brukar dock alla bli nöjda med, nyansen är den som heter luster: http://skincity.se/sv/product/2539/glominerals-gloshimmer-brick

      4:an och 7:an påminner om varandra men 7:an är en nyans mörkare bara. Det vanliga är att om man tex har 4:an på vintern och sedan önskar lite mer färg på sommaren så hoppar man upp till sjuan. Båda är lätt gula i sin nyans, 7:an något mer : )

      kram Annica

  5. Nathalie skriver:

    Din hy ser underbar ut! Jag är jättesugen på att prova by terry! Söker en foundation BB eller cc som ger lättare täckning och massor lyster? Nathalie

  6. Viktoria skriver:

    En fråga till, när kommer Beaute Pacifiques solskydd ut och vet du vilken sorts skydd det kommer att vara i den, fysikaliskt eller kemiskt? Är så nyfiken på detta!

  7. Viktoria skriver:

    Hej!
    Har en liten fundering. Om man har Beaute Pacifique super 3 booster som nattkräm, kan man ha Transderma M under utan att den minskar effekten av krämen? Att den skulle blockera absorptionen typ? Det står att super 3 boostern ska appliceras på torr hud och att man evt kan ha en fuktkräm ovanpå, men under då?

    • annica skriver:

      Hej Viktoria, Man kan lägga serum under Super3 boostern men helst ska man ha den närmast huden utan någonting under. Lägger du Transderma under så spär du helt enkelt ut effekten av den. Det är en väldigt bra produkt så jag hade haft den ensam eller om den inte räcker så lägg en creme ovanpå. Kanske kan du ha Transderman på dagen istället : ) kram Annica

  8. Madeleine skriver:

    WOW – vad snygg du är!!
    En fråga om rengöring! Jag brukar köra rengöringar med lite ”krut” i; MD:s, Mene&Moy, Dermaceutic, Exuviance, ja du fattar. Men nu har jag provat Maria Åkerbergs Foaming Wash Gentle, och måste säga att jag verkligen gillar den! Lite lik Dermalogicas Special Cleansing Gel på ngt vis. Men är detta för mesigt för min hy? Blandhy, med stora porer i T-zonen. Kan jag köra på denna och sen komplettera med lite krut genom Jan Marinis bioglycolic Bioclear lotion? Tack för en superblogg!!! Kram Madeleine

    • annica skriver:

      Hej Madeleine, Varför byta om den känns så bra!? Jag hade fortsatt och sedan använd Bioglycolic om din hud gillar den kombinationen. Wash Gentle har verkligen blivit en storfavorit från det att den lanserades. Grymt bra är den och ibland kan hud få vila lite från syror tycker jag.

      kram Annica

  9. Ida skriver:

    Riktigt snygg sminkning, du ser så fräsch och ung ut i hyn! Vilket leder mig in på mina frågor.
    Jag är 22 år och använder mig för tillfället av Exuviance produkter för känslig hy med mycket fokus på fukt då jag simmat i 12 år 7 dagar i veckan vilket resulterat i yttorr, känslig men ändå oljig hy med ganska mycket blemmor. Nu är nästan alla problem helt borta!
    Men då jag vill bibehålla min fina hy även vid 30, 40, 50+ och har läst att händer, dekolletage, knän och armbågar är de områden förutom ansiktet som åldras snabbt så undrar jag vilka produkter man ska använda för dessa områden i min ålder.
    Räcker det med dag och nattkräm + den eventuella ansiktsskrubben på dekolletaget eller är det på med allt som gäller redan nu? Eller ska jag använda en specifik dekolltageprodukt?
    Hur ska jag ta hand om mina händer?
    Knän och armbågar?

    Solskydd är såklart givet, har aldrig solat mycket då jag är en blekfis och har efter att ha läst dina inlägg om sol börjat använda BUS, vilket jag var himla skeptisk till förr (ska aldrig mer sola mitt på dagen säger jag bara!). Ska man ha specifika produkter för dessa områden eller hur ska man tänka?

    Sista frågan, ursäkta för ett mega långt inlägg men du kan så mycket! Exuviance, har dom inga solskydd? hittar inga med spf 30-50 vilket jag tycker är så himla tråkigt för tycker annars att deras produkter är superbra!

    Tack!
    Ida

    • annica skriver:

      Hej Ida, Tack vad snällt av dig : ))))) Riktigt roligt att höra att du fått balans i din hud. Nu gör du klokt i att fortsätta med samma märke som din hud bevisligen gillar. Eftersom du är så pass ung så ska du inte gå över till Exuviances anti age. Du ska istället tänka på att det du gör varje dag påverkar din hud till att inte åldras lika snabbt….det om något är att förebygga åldrande. För kraftfulla produkter kommer bara stressa din hud. Vad du absolut kan lägga till är Vespera serum, det är en riktigt bra produkt om du vill förebygga åldrande. Ta det även på hals och dekolletage. Applicera även din dag och nattcreme där.

      Exuviance har spf i sina dagcremer 30 och 35, sedan har de även detta skydd som alla Exuviance-fans använder sig av:

      http://skincity.se/sv/product/1701/exuviance-sunguard-spf-50

      Till kroppen väljer du en kroppscreme med pha förstås för att bibehålla och bygga upp fukten samt för att förebygga åldrande. Man blir otroligt slät av den och super om man tränar mycket för den absorberas snabbt: http://skincity.se/sv/product/1674/exuviance-hydrating-hand-and-body-lotion

      kram Annica

  10. Gabriella skriver:

    Hej fina Annica, jag har en fråga ang Exuviance heel repair fotkräm.. Ska den endast appliceras på hälen eller kan man applicera den över hela foten både under foten samt på framsidan av foten? Hur bör den appliceras på bästa sätt så att man får dessa mjuka fräscha fötter?? För jag har fått vårdnader på hälen 🙁 trist nog! Tacksam för din hjälp. Mvh Gabriella

    • annica skriver:

      Hej Gabriella, Cremen är super och jag smörjer den på hela fötterna. Ta lite extra på de partier där du har förhårdnader så som hälarna etc. Har man riktigt torra fötter så är det morgon och kväll som gäller för dig. På områden som hälarna smörjer du lite extra. Jag rekommenderar att du behandlar i några dagar först för att syran ska få mjuka upp huden ordentligt, sedan filar du fötterna ordentligt och fortsätter smörja en gång per dag eller efter varje dusch. kram Annica

      • Gabriella skriver:

        Tack snälla kan jag köra med peeling och filning när jag väl använder krämen nu varje morgon och kväll eller bör allt det undvikas?? Både peeling och femling alltså? Och för bäst resultat vad bör jag ta på fötterna? Speciella florsocker eller plastpåse och sen strumpor vad är ditt bästa tips? Kram

        • annica skriver:

          Hej Gabriella, Beroende på hur dina fötter ser ut så kan du absolut båda lägga cremen som peelar och filning. Fila försiktigt bara för man kan fila för mycket om man inte är försiktig. När väl förhårdnaden är borta så ska du inte fila för ofta och smörja gör du morgon och kväll tills det att huden är fin. Efter det så underhåller du med cremen efter dusch eller varje eller varannan kväll. Kram Annica

    • Gabriella skriver:

      Btw, vad är det bästa man kan göra för att få silkeslena fräscha fötter efter applikation utav fotkräm? Sockor påsar och isåfall vad föt slags sockor? Något du kan rek som jag bör göra för ett snabbt resultat så att jag gör det på bästa sätt 🙂 Massor med kramar och tack för en underbar blogg!!

  11. Hannah skriver:

    Hej! testade by terry cover expert som jag fick tips om, men den funkar inte riktigt på mig:(
    jag vet inte om det kanske beror på min dagkräm eller vad det är, men den liksom.. klumpar sig nästan på huden så att de blir lite pudrigt, om du förstår? och sen blir jag blank på näsan och hakan, väldigt synd då jag gillade hur den kändes på huden annars!
    jag har en blandhy, inte speciellt torr nånstans men sminket rinner lätt av efter ett par timmar. har tidigare provat hudvård från ett märke som heter SUKI, som fungerade rätt så bra, men jäklar så dyrt det var.. så nu har jag Maria Åkerbergs testkit för blandhy som jag upplever fungerar rätt så bra, dock blir jag lite yttorr istället.

    Så nu till mitt önskemål, har du någon ide om hur jag ska få en foundation att sitta längre än 3 timmar? spelar ingen roll om de är i flytande eller puderform. ska tillägga att jag inte har några problem med hyn annars, så helst inte en foundation med hög teckning.

    Totalt älskar din blogg för övrigt!!:D

  12. Anna skriver:

    Kan inte klara mig utan pudret från by Terry 🙂 Skulle vara kul att också läsa om vilka hudprodukter du använder. Din hud strålar!

  13. Hanna skriver:

    Hejsan! Jag skulle bli jätteglad om du kunde svara på det här! Jag undrar vad du tycker om Dermalogicas hudvårdsserie Clear Start? Är det någonting du skulle rekommendera till en tonåring med lite finnar och en fet hy med torra partier?
    En önskning skulle vara ett inlägg om den här hudvårdsserien med dina tankar och åsikter.Det skulle vara intressant och hjälpsamt.
    Tack i förhand!

    • annica skriver:

      Hej Hanna, Jag har faktiskt aldrig testat den serien så vore inte rättvist att ge det bu eller bä. Dermalogica brukar dock leverera så borde vara bra! kram Annica

  14. Frida skriver:

    Åh vilken snygg make! Vilken fantastisk hy du har också! Jag gillar verkligen make up trenden nu med mycket lyster,fukt och inte så täckande. Bara måste testa by Terrys foundation härnäst!!! Pudret är ju amazeballs som någon uttryckte det här på bloggen:) Kram F

    • annica skriver:

      Hej Frida, Tack för komplimangen! Många serum, masker och cremer som absorberats i min hud under åren som gått ; ) Gillar också trenderna nu vare sig det gäller makeup, hud, hår eller inredning. kram Annica

  15. Men gud kvinna!! Kan man vara så snygg och så vacker samtidigt? Vad fin du ser ut. Vilken grym blandning av produkter, jag kan inget alls om smink känns det som. Är för feg att slänga pengar i skön och prova på nya grejer. Har åkt på så mycket nitar och sen sitter jag där med nya produkter, som jag inte gillar och måste köpa en annan.. det blir dyrt. :/
    Men jag gillar dina tips.

    • annica skriver:

      Hej Diana, Men hur gullig är inte du! Tack snälla för de fina orden. Kika in på bloggen mellan varven så ska jag se till att inspirera dig : ) kram Annica

  16. Helen skriver:

    Vad fina produkter! Älskar mitt puder från by Terry. Har bollar med dig fram och tillbaka nu ett tag. Har äntligen kommit fram till vilken dagkräm som passar min yttorra hy. Ett par dagar var jag matt och bra i hyn men nu verkar det som jag blir fet för att krämen är för tjock. Känner mig återfuktande fast blir Glansig. Antar att jag Behöver ett återfuktande serum och hydralight kanske skulle fungera ovanpå. Har läst gott om viz1000 från Peter Thomas Roth fast du kanske rrekommenderar mig att använda från PC eftersom min dagliga rutin är därifrån. Serumet ska vara ren fukt. Annars blir jag glansig för att det är för fett! Är så glad att jag är påväg att hamna rätt.

    • annica skriver:

      Hej Helen, Det är så kul med pudret från By Terry för alla verkligen ÄÄÄÄÄlskar det, jag med! Det låter som att ett fuktserum skulle kunna ge din hud mer balans och VIZ-serumet är toppen för de som även blir blanka. Rekommenderas varmt och jag tror att det kan hjälpa dig!

      kram Annica