Snyggt skydd till läpparna!

  • | Annica

Resist lipgloss SPF40 Jag blev sååå glad när jag för ett par månader sedan fick veta att Paula´s Choice skulle lansera ett snyggt lipgloss med härlig mjuk shine med SPF40. Det är ju lite av ett halleluja moment. Tycker ni inte det. Alltså det är faktiskt riktigt svårt för att inte säga omöjligt att hitta en schyst vårdande och snygg läpp-produkt med högt solskydd. Kan ni komma på något från något annat märke? Jag kan inte det. Absolut finns det lite mer klassiska läpp cerat i stickform (typ) av både bättre och sämre kvalitet med SPF. Men INTE en snyggt gloss. Och INTE så högt SPF. Och INTE både vårdande och snyggt med så högt SPF.

Läpparna är ju supertunna och känsliga för sol och läpplinjen är ju de ställen vi ser rynkor och linjer först. Men inte bara läpplinjen alltså man känner ju mer åren hur hela läpps sjunker ihop och linjer och runkor med framträdande. Solen är ju en stor bov till uppkomsts av linjer det vet vi. Men jag upplever mina läppar ser fylligare å slätare ut med detta gloss!

IMG_8648

Så varmt välkommen säger jag och jag tror ni med mig till RESIST Lip Gloss SPF40.

Läpparna får verkligen en mjukgörande behandling med vårdande antioxidanter och närande oljor. Om ni gillar Clarins Natural Lip Perfector så kommer ni gilla denna. Smaken/doftern påminner faktiskt lite och samma mjuka känsla på huden med 100% garanterat ICKE kladd. Jag är lite allergisk mot lipgloss som kladdar. Denna gör liksom Clarins inte det.

Det blir snygg glossig lyster och mjuk härlig känsla på läppen.  Glosset innehåller dessutom vårdande kokosötsolja, Retinyl Palmitat (antioxidant, Vitamin E (antioxidant), Adenosine & Lecithin (cellkommunicernade ingredienser) m.m….MUMS!

SPF40 skyddar läpparna mot solskador medan de fuktgivande ingredienserna gör läpparna mer motståndskraftiga för yttre påverkan.  Finns i nyanserna Clearshine och Sheer Pink.  Jag gillar båda. Ett ofärgat är alltid bra att ha och Sheer pink är veklingen sheer  och lätt i tonen.  Ser mörkare ut på bilden än vad det blir på läppen. Båda passar fint att använda bara som de är eller ovanpå ett läppstift.  för extra fin glans och plumpad effekt.

IMG_8649

Jag anser att det är ett ”Must Have” för sommaren!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 svar till “Snyggt skydd till läpparna!”

  • (10) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. tilde skriver:

    Vet inte om det beror på stress kraftig viktnedgång pga separation eller för att jag börjat med cerazette som gjort att jag fått ökad behåring på överläppen och haka. Undrar om du vet någonting som är milt man kan ta bort håret på? Har vaxat överläppen förr och då får jag alltid små små finnar i varje hårsäck.

  2. JessicaB skriver:

    Hej Annica,
    Vårsolen är härlig men så stark, märker det så tydligt nu under roaccutankuren….
    Vad tror du om elemis liquid layer sph 30 över babor neuro creme? Eller finns det risk att elemis täpper till och inte passar en acnebenägen känslig hy fastän roaccutan? Om ej den är bra för mig har du något annat tips? Tack och kram

    • annica skriver:

      Hej Jessica, Jag hade absolut testat Liquid Layer, den är grym. Återapplicera gärna under dagen om du vistas ute en längre stund. Viktigt att skydda din hud extra nu. Bra val av creme! kram Annica

  3. Mona skriver:

    Hej! Hoppas du kan hjälpa mig såhär i sista minuten!

    Tänkte göra en ordentlig beställning här nu mesans ni har lite fina erbjudanden och en goodiebag osv..

    Anyway. Jag är 33 årig småbarnsmamma. Ganska normal i hyn. Känslig på kinderna och lite torr ibland. MYCKET svarta porer på näsan och jättemycket runt om vingarna. Har stora ”hål” där. Även lite porer på hakan och mellan ögonbrynen.

    Känner att åren börjar sätta sina spår nu och all solning i mina unga dar gör sig bemärkt nu. Har fina (fula) linjer i pannan och runt ögonen.

    Är även väldigt röd vid näshålorna och i ögonvråna.

    Funderar på Dermalogigas antiage serie? Vad tror du? Behöver som sagt heeeela paketet.

    Så tacksam för svar!
    Mvh

    • annica skriver:

      Hej Mona, Dermalogica är toppen och jag hade satsat på ett riktigt bra serum för att ge huden ny energi.

      En rutin skulle kunna se ut så här: Ultracalming Cleanser och mist, Renewal booster, Dynamic Skin Recovery på dagen och Skin Smoothing på natten. Total eye som ögoncreme blir toppen och som peeling hade jag valt Daily microfoliant. Lycka till!

      kram Annica

  4. Camilla skriver:

    Jag som trodde (hoppades att vi skulle få se hur dem båda ser ut på läpparna) 🙂 Men detta låter väldigt intressant! Precis vad jag behöver som allt för ofta har torra, nariga och spruckna läppar, förmodligen inte bara av köld utan även av solens strålar! Egentligen lite konstigt att det inte finns mer av denna vara när det finns i nästan oändligheter till resten av ansiktet! 🙂

    • annica skriver:

      Hej Camilla, Får slänga på mig dem någon dag så får du se ; ) Den färgade ger en lätt ton av färg, inte täckande på något sätt : ) kram Annica

  5. Anna Wahlberg skriver:

    Ser toppen ut! Det finns ju alternativ, t ex från Elizabeth Arden Eight hour cream lip protectant men skyddet är bara spf 15. Hur som helst bra. Sen finns ju Maybelline Baby lips med spf 20 – men då finns en del på ingredienslistan som många vill undvika. Dior, Mac Cosmetics och Clinique har också fler alternativ med med skydd spf 10-15. Så den här fråna Paula’s Choice spelar nog lite i sin egen liga! Bra!!!

    • annica skriver:

      Hej Anna Wahlberg, Håller med det finns många läpprodukter med spf, men spf40 kan man ju inte annat än älska. Heja Paula! kram, Annica