Idag – VIP-Event på Skincity

  • | Annica

paula begoun, Annica forsgren, Bryan barron

Tjohho! Som jag längtat till denna dag! Idag kör vi ett VIP-Event på skincity med Paula Begoun grundare till PAulas Choice Skincare och Bryan Barron som är utvecklingschef på Paulas Choice. Paula och Bryan har flugit all the way from Seattle till Stockholm ENDAST för att träffa våra underbara kunder på Skincity och eliten av svenska pressen.

Jag har skrivit det förut och skriver det igen. Jag hade önskat att jag kunnat bjuda in er ALLA. Jag menar det verkligen. Men endast 80 personer kan närvara på eventet så denna gång gick det inte. Jag hoppas att vi på Skincity får möjlighet att inom en snar framtid bjuda in alla underbara kunder och anhängare till oss på något härligt event.

LIVE UPPDATERING!

Hela dagen idag live uppdaterar vi från vårt event på skincitys instagram (skincity.se).

Vi kommer att använda hashtaggen #SKINCITYVIP och även uppmana allt på eventet att göra det. Så om ni söker på den hashtaggen så kommer ni få upp massor av härliga bilder från eventet!

Jag kommer självklart uppdatera hela dagen med på min insta hudspecialisten.

Så häng med oss HEEEELA dagen timme för timme!!

annica forsgren

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

55 svar till “Idag – VIP-Event på Skincity”

  • (55) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Fanny skriver:

    Jag kan inte hålla mig från att kommentera då flera av er som kommenterat är allmänt negativa till denna ”VIP dag” Skincity ordnat.

    Jag fick själv inbjudan men kunde inte gå så jag är såklart ledsen för det, men ska man inte kunna unna de som hade möjlighet att gå för det?

    Det verkar som att ni som är besvikna på att inte få rabatt som kompensation, att det kallas VIP och att det på något sätt skulle vara diskriminerande inte riktigt tänkt till. Tror ni på allvar att Annica och Skincity vill diskriminera alla er som inte kunde gå? Att Skincity är någon slags mänsklig rättighet för alla att ha råd att handla från och besöka? Det är ett ekonomiskt bolag som alla andra och med så generösa rabatter som det erbjuds fattar jag inte hur man kan klaga. Ibland blir man bjuden, ibland inte. Så är det. Nästa gång är det någon annans tur. Gläds lite åt andra, snälla. Jag har svårt att tro att ni hade varit lika negativa till eventet om ni själva fått en inbjudan. Kan inte alla förtjäna att få känna sig lite speciella ibland? Det är väl jättekul att det kallas VIP, men bara för det så betyder det ju inte att resten av oss som handlar på Skincity inte är det, det är ju eventet i sig som är VIP. Varför är det fult att vi andra som inte gick inte får rabatten? Det var ju grym rabatt förra helgen på PC och då kunde man väl handlat om man behövde köpa nya produkter.

    Förlåt men ibland blir jag bara så trött på alla som jämt ska klaga. Vill rikta en stor kram till alla er på Skincity som ordnat så fint för de som fick gå, men också att vi andra fick ta del av det via instagram och din blogg Annica.

    • annica skriver:

      Hej Fanny, Tack för dina fina ord och ditt tänk. Du förstår precis. Trist att det blev så mycket sura miner, jag hade velat dela med mig mer om hur trevligt vi hade det men det verkar bara bli fel så skippar det. Synd för många som gärna velat få en inblick. Ja ja…det har vi släppt nu eller hur och en hel del finns här på bloggen och insta ; ) Dagen var fantastisk och vilka glädjespridare vi hade här hos oss på Skincity i lördags. Har energi i lång tid framöver. Stor kram till dig, hoppas vi ses någon gång framöver Fanny. Det hade varit trevligt! kram Annica

  2. Ann-Charlotte skriver:

    Lite sent, men tusen hjärtligt tack för en helt fantastisk lördag! Oj vad ni har jobbat och fixat för oss, det märks var ert hjärta sitter! Varmaste tack igen, och varm kram till dig Annica och dina fina duktiga kollegor!
    Ann-Charlotte 🙂

    • annica skriver:

      Hej Ann-Charlotte, Tusen tack själv! Underbart att du hade möjligheten att komma till oss. Känns roligt att få bjuda på oss på ett lite annat sätt än det vanliga. Tiden gick sååå fort bara, så man hann knappt prata. Är sååå glad över vårt härliga gäng här på Skincity och det är kul att få ge dem uppskattning via dig : ) kram Annica

  3. Mona Lindström skriver:

    Hej!! Tusen tack för att vi fick komma, det var så otroligt bra ordnat. Roligt att få träffa er alla och en underbar föreläsning. Vi svävade på moln när vi styrde kosan mot Mora igen. Ni är otroliga. Så kundfokuserade, där har många andra aktörer att lära.
    Varma hälsningar från Mona och Jennifer

    • annica skriver:

      Hej Mona och jennifer, Tack för er härliga Beautyboost på ventet!!! Ett gäng skönhetsnördar samlade på liten yta. Det kan inte bli annat än trevligt : ) Såååå roligt att ni tog er tiden att komma. kramar till er båda! Annica

  4. Malin skriver:

    Det var verkligen så lyckat, en stor eloge till dig och alla andra som var med och gjorde denna dag till vad den var.. Jag hade kunnat lyssna på Paula och Bryan ett bra tag till och minglat minst nån timme till, tiden bara sprang iväg..
    Jag är så glad att jag fick möjligheten att komma på detta, så återigen tack för biljetten (jag var en av dom som vann min) och tack för att du tog dig tiden att berätta om din åsikt om mineraloljor för mig..
    En riktigt lyxig dag som jag kommer leva på länge..
    Ha en fin dag! Kram Malin..

    • annica skriver:

      Hej Malin, Jätteroligt att få växla några ord med dig!!! Håller med om att tiden gick fort fööör fort. Effektivitet är lite av mitt förnamn ; ) Roligt att du med så kort varsel hade möjligheten att komma. En värdig vinnare av biljetten! kram Annica

  5. Emma skriver:

    Tack Annica för en jättehärlig lördag! Det var så kul att se hur ni har det på Skincity och träffa hela gänget som jobbar där. Det märks att ni har lagt mer mycket tid och energi på ett göra ett bra event! Fantastiskt kul att höra Paula och Bryan, vilken passion och energi! Det smittar av sig 🙂

    Kramar till er alla och tack för att jag fick komma!

    • annica skriver:

      Hej Emma, Tack fina du!!! Jag ville skapa något roligt och lite speciellt, kul att du hade trevligt. Paula och Bryan inspirerar som få de är nästan inte på riktigt ; ) Jätteroligt att få träffa så många glada härliga kunder. Ni gav mig ny energi och inspiration så nu flödar energin kan jag tala om : ))) Stor kram Annica

  6. Millis skriver:

    Hej 🙂

    Jag fick mejlet om inbjudan till vip-eventet.
    När jag klickade på länken i det så kom jag till en sida på Skincity där jag kunde köpa en biljett till eventet. Jag trodde att det var något som gick ut till alla kunder.
    Visst är det väl så att alla inbjudna har köpt biljett? Bortsett från de som lottades ut?
    Det framgår nog inte riktigt för de som inte fick en inbjudan att de som var där faktiskt köpt en biljett.
    Varför fick inte alla chansen att köpa en biljett kan jag ju då undra.
    Hur som helst ni gör ett grymt bra jobb och jag köper helst mina produkter hos Skincity 🙂

    • annica skriver:

      Hej Millis, Roligt att du hittat till Skincity och min blogg. Det stämmer att man har köpt en biljett till mitt event. kram Annica

  7. Mona skriver:

    Hej Annica

    Jag undrar ifall du vet om PC sälj i Dubai??? då jag bor där på halv tid och vill börja med deras produkter, men tänkte kolla med dig ifall dem finns i Dubai då du varit där? isåfall vilka säljer märket, för dem hudvårdsbutiker jag har kollat med kände inte ens till märket konstigt nog.

    Tack

  8. Johanna skriver:

    Jag tror att det som blir olyckligt i sammanhanget är att det kallas VIP-event. Ett företag måste nog se ALLA sina kunder som lika ”very important persons”. En rabattkod till alla kanske vore en fin gest?

    • annica skriver:

      Hej Johanna, Som sagt alla företag har VIP-event och vi har mycket kampanjer och erbjudanden hela tiden för ALLA. Håll utkik, det kommer flera framöver som kommer göra många lyckliga. Vi får ta bort VIP nästa gång och kalla det för bara enbart event så ingen blir sårad. Det var förstås inte min tanke. In min värld är alla människor viktiga men alla får inte plats på Skincity. Önskar att det gick att ge alla rabatt men att driva företag är ekonomi. Utan ekonomi så finns inte Skincity. Hoppas att du förstår, det är verkligen inte min mening att såra någon. Trist om vi inte ska kunna ge en rabattkod på nästa event till de kära kunderna som får tillfälle att komma den gången. Som sagt jag hoppas att du förstår. stor kram Annica

  9. Petra I skriver:

    Tack för ett underbart evenemang 🙂 Superkul att få komma o träffa er alla o höra på Paula o Bryan. Extra roligt att få träffa Bea som varit min speciella kontakt på Skincity. Kram Petra

    • annica skriver:

      Hej Petra l, Tack själv : ))))) Jag ska förstås hälsa Bea extra från dig, hon är verkligen en pärla!!! kram Annica

  10. stina skriver:

    Tycker det är lite fult!! Att dem får rabattkod och inte andra alltså dem fick gå på eventet och säkert goodibags
    Men andra som inte blev bjudna kan väl få rabattkod?

    • annica skriver:

      Hej Stina, Vi önskat vi kunnat bjuda alla då ni ALLA är lika viktiga för oss. När Paula frågade om hon fick komma och hälsa på oss så jublade jag och sa att då måste vi göra något mer än bara pressevent och internutbildning som det egentligen bara först var tal om. Vi tänkte om Paula kommer hela vägen till Sverige så måste vi ju låta så många vi kan av våra kunder träffa henne… och så föddes iden till att bjuda in våra underbara kunder. Med en kunddatabas på över 100 000 kunder så insåg vi snabbt att vi bara inte kunde bjuda alla av många olika anledningar.

      Vi ville absolut också att det skulle vara i våra lokaler för att ge möjlighet att se hur vi har det. Regler för antal personer i vår lokal (även fast vi streckade rejält på det kan jag säga;) ) var också en faktor vi var tvungna att ta hänsyn till.

      Många företag har kundklubbar som ger poäng och bonusar för att premiera de mest trogna kunderna. I dagsläget har vi inte det på SC för vi jobbar med så mycket attraktiva kampanjer hela tiden som vi erbjuder alla…förstagångskund likväl som de som har beställt från oss i 4 år varje vecka. Samma för alla.

      DOCK när vi var tvungna att göra ett urval till vår träff så kände det mest naturligt att gynna de som varit med oss många år och varje vecka i första hand och så blev beslutet. Eventet blev lyckat och jag hoppas att vi har möjlighet att göra många fler event framöver med många fler kunder. Det är min högsta dröm… tro mig.

      Det är mycket jobb bakom, en stor investering för ett rätt litet företag som oss men värt varenda minut av arbete och varenda krona. Så om framtiden blir som jag vill, så kan det bli fler roliga event att se fram emot.

      kram Annica

  11. Sara skriver:

    Hej,
    Grattis alla ni som fick gå på VIP eventet, vad roligt och spännande för er!
    Vad trist och läsa om de kunder som inte kan glädjas åt andra. Varför ska man ha VIP event och ev rabattkoder om de ges till andra också? VIP är ju tillför att de människorna som är bjudna ska känna sig speciella, just den dagen, nästa gång kanske det är just DU som blir bjuden.
    Jag tycker att på SKINCITY är alla VIP kunder varje dag med sååå bra erbjudanden och grym service fast man inte blev bjuden på eventet! TACK SKINCITY!

    • annica skriver:

      Hej Sara, ditt mail gjorde mig glad! Precis så som du skriver och förstår så har jag skapat eventet som något positivt. Trist att alternativet skulle ha varit att inte göra något alls bara för att man inte alltid kan erbjuda alla allt alltid. Nästa gång är det någon annans tur. Jag vill verkligen ha hit varenda EN men det går inte, rent logistiskt, ekonomiskt.. Får inte heller inbjudningar till allt men jag glädjs gärna med andra som gå på kul grejer. Ser fram emot att få bjuda fler en annan gång : ) kram till dig och din positivitet, Annica

    • Anna skriver:

      Så vi andra vanliga kunder som lägger order för 2000kr är inte speciella?

      • annica skriver:

        Hej Anna, Vi önskat vi kunnat bjuda alla då ni ALLA är lika viktiga för oss. När Paula frågade om hon fick komma och hälsa på oss så jublade jag och sa att då måste vi göra något mer än bara pressevent och internutbildning som det egentligen bara först var tal om. Vi tänkte om Paula kommer hela vägen till Sverige så måste vi ju låta så många vi kan av våra kunder träffa henne… och så föddes iden till att bjuda in våra underbara kunder. Med en kunddatabas på över 100 000 kunder så insåg vi snabbt att vi bara inte kunde bjuda alla av många olika anledningar.

        Vi ville absolut också att det skulle vara i våra lokaler för att ge möjlighet att se hur vi har det. Regler för antal personer i vår lokal (även fast vi streckade rejält på det kan jag säga;) ) var också en faktor vi var tvungna att ta hänsyn till.

        Många företag har kundklubbar som ger poäng och bonusar för att premiera de mest trogna kunderna. I dagsläget har vi inte det på SC för vi jobbar med så mycket attraktiva kampanjer hela tiden som vi erbjuder alla…förstagångskund likväl som de som har beställt från oss i 4 år varje vecka. Samma för alla.

        DOCK när vi var tvungna att göra ett urval till vår träff så kände det mest naturligt att gynna de som varit med oss många år och varje vecka i första hand och så blev beslutet. Eventet blev lyckat och jag hoppas att vi har möjlighet att göra många fler event framöver med många fler kunder. Det är min högsta dröm… tro mig.

        Det är mycket jobb bakom, en stor investering för ett rätt litet företag som oss men värt varenda minut av arbete och varenda krona. Så om framtiden blir som jag vill, så kan det bli fler roliga event att se fram emot.

        kram Annica

  12. Sabina skriver:

    Hejsan!
    Superfin ny sida =) Jag skrev en fråga på någons kommentar och nu kan jag inte hitta varken frågan eller det jag skrev =/ Hoppas att du kan hjälpa mig. Det gällde Maria Åkerbergs jojobaolja och ett tips som någon hade om den =) Hoppas, hoppas att du kan se min fråga och hjälpa mig dit. Tipset var sååå bra.
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Sabina, kul att du gillar det nya upplägget. Mer rent tycker jag : ) Ser att du hittat inlägget nu och jag har svarat på den frågan. kram Annica

  13. Linda skriver:

    Tack för idag! Suveränt arrangemang, kul att få se era lokaler och träffa all trevlig personal och dig Annika. Paula och Bryan var så intressanta att lyssna på och jag känner mig så tacksam att jag fick komma på detta event.

    • annica skriver:

      Hej Linda, Vad glad jag blir i hjärtat att du känner så. Jag går runt med ett fånigt leende idag för att jag hade så roligt-ett riktigt fint minne blev det. Önskar att jag hade fått behålla Paula och Bryan här i Sverige eftersom de är sååå trevliga och sååååå kompetenta. Allt som kommer ur deras munnar är grym kunskap. Roligt att få ha haft dig här! kram Annica

  14. Anna skriver:

    Hej och stoooort tack för idag! Ni är bäst.

    Vänligaste
    Anna

    • annica skriver:

      Hej Anna, TACK fina du!!!!! Så roligt att du tog chansen att komma. Våra kunder ÄR BÄST, du inkluderad! kram Annica

  15. sofie skriver:

    Hej, skriver till dig här i hopp om svar.
    Är så att jag lider av att ha mörka ringar under ögonen och lyckas inte hitta något bra sätt att dölja dessa.
    Är dett något du kan hjälpa mig med?? Har fått så fantastisk fin hjälp av er med huden i övrigt.
    Mejlar gärna över kort om du vill.
    Skulle bli så glad för ett svar!!

    Trevlig kväll och tack för en bra blogg!!

    MVH Sofie

  16. Hildes Closet skriver:

    Tack så mycket för ett otroligt lyckat och bra event. Så glad jag fick möjligheten att komma. Nu blir det webshopping i hotellsängen 🙂
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Hilde, Hemma nu kan jag tänka eller så svirar ni runt på gatorna i Sthlm. Superkul att få träffa dig igen. Som jag sa till en annan kund så glider jag runt med ett fånigt leende idag. Så tacksam för alla fina kunder vi har : ))) Tack för att du tog dig tiden att komma. kram Annica

  17. BigMami skriver:

    Jag måste bara skriva och tacka Er!!
    Jag träffar min syster inte så ofta av olika anledningar och träffade henne nu förra helgen för första gången i år. Det var inte fören då som jag lade märke till att hon hade ovanligt mycket fräknar/pigmenteringar! Eller var det mina som hade minskat?.. I alla fall!
    När jag kom hem så ställde jag mig framför spegeln och kollade… NOGA.. ! Jo visst mina fräknar/pigmenteringae hade blivit blekare och färre!!
    Jag började med Paulas Choice i November/December förra året och det måste vara den som har blekt mina pigmenteringar 😀 Jag kan inte komma på något annat som det skulle kunna bero på.
    Tusen tack!

    • annica skriver:

      Hej BigMami, visst är det härligt med produkter som ger resultat. Har du testat C Spot, den är grym mot pigmenteringar. Superglad för din skull! kram Annica

  18. Majsan skriver:

    Hej Annica! Om jag använder Paulas Choice BHA 2% exfoliering var/varannan dag kan jag ändå använda en enzym peeling utöver det 1-2 ggr i veckan utan att det skadar huden?
    Jag känner mig glåmig och trött i huden efter en lång period av stress i livet.

    Har även fått mörka ringar under ögonen sedan någon månad tillbaka och huden i ögonvrån är torr/flagnar…Är 20 år gammal. 🙁 Använder ingen ögonkräm och har aldrig gjort men har beställt PC ”hydralight daily mineral complex spf 30” som jag fick rekommenderad. Den kunde man även använda till ögonen. Räcker den eller har du tips på någon prisvärd ögonkräm som är bra mot mörka ringar och återfuktande?

    Skulle även vilja ha tips på en grym fuktgivande mask som plumpar upp huden. Kram!

  19. Mikaela skriver:

    Stort tack för ett fantastiskt fint event! Jag hade så roligt och älskade varje minut. Det märktes att ni lagt ner tid på detta och det var verkligen bra planerat! Jättekul att få träffa Paula, Bryan, Dig och alla tjejer hos er! Återigen TACK!! 🙂

    • annica skriver:

      Hej Mikaela, En ära att få träffa dig! Det låg mycket kul planering och fix, så riktigt kul att få köra igång. Vi på SC kände att det blev lyckat och jag hoppas att fler med dig hade kul. Paula och Bryan -Oh my good så kunniga och goa de är : ))

      Tusen tack för att du tog dig tiden att komma! kram Annica

  20. Lina@hotmail.com skriver:

    Hej
    kan vi andra inte få ett tröst pris som ett erbjudande på pc:)

    kramar

  21. Eric skriver:

    Hej! Är kille och undrar vilka produkter du tycker jag borde använda dagligen? Har blandhy, ganska fett och ändå torr med porer. Har du några specilla? Är mest något att skölja och sedan smörja in med efter som ger bra effekt som jag är ute efter 🙂

  22. Thessa skriver:

    Jag ska måla hemma idag och datorn kommer stå brevid mig så jag regelbundet kan klicka på SkincityVip och följa er! Nästa gång kör ni livesändningar ifrån ert event,va? 😉 Ha en härlig dag. Kram Thessa

  23. Anna skriver:

    Borde inte vi andra som inte fick komma på detta event få samma rabattkod som de på eventet ska få?

    • annica skriver:

      Hej Anna, Vi har många erbjudanden och kampanjer varje dag och varje månad. Förra helgen fick alla chansen att handla 20% på hela Paulas Choice sortiment tex. Oj vad det var uppskattat. På eventet ville vi ge en liten extra sak till gästerna som man gör på ett event. Det förväntas av de som kommer. Hoppas att vi kan bjuda in fler en annan gång! Inte ofta vi har exklusiva erbjudanden, tror att det här var enda gången faktiskt. kram Annica

      • W skriver:

        Hej fina Annica!
        Tack för ett fantastisk fint event! Det märktes att det låg mycket planering och omtanke bakom för att få oss att känna oss speciella. Jag är otroligt glad och tacksam över att jag fick chansen att få komma och jag njöt av varje minut. Det märks att för er är varje kund special och VIP, även utan att ni ordnar event. Ni visar det så tydligt genom att svara på frågor med tålamod och omtanke. Du tex brukar alltid svara på ALLA frågor trots att det kanske handlar om samma frågor ställd av olika personer och så är du alltid trevlig, tålmodigt och omtänksam. Sedan är ni supertrevliga när man ringer er . Varje gång efter att jag lägger på luren känner jag mig glad för bemötandet jag fått. Så tack alla fina på Skincity för att ni får oss att känna oss VIP- kunder varje dag året runt! Kram/ W

        • annica skriver:

          Hej W! Meeen vad ditt mail gör mig glad : )))) Det var så himla kul att äntligen få bjuda in kunder till oss och det viktiga är att ni som kom kände att det var lyckat och inspirerande. Att vi dessutom gör dig glad via telefon får mig nästan att bli rörd. De är verkligen superduktiga tjejerna på kundrelationer, de ger sitt allt för att hitta fina hudvårdsrutiner till alla. När än du har frågor så kan du maila, ringa eller chatt med SC, vi finns för att guida till en fin hud. TUSEN TACK för dina fina ord, nu ska hela gänget få ta del av ditt meddelande. STOR KRAM, Annica

      • lovisa skriver:

        ojj missade pc erbjudandet:(