Scrolla för att läsa mer

Sneak peak på hösten..

annica

Sophie har fixat nya fina naglar på mig också denna vecka..

I veckan har jag kollat in sommar och höst nyheter från By Terry, Decleor, bareMinerals, Sensai, Bliss, Elemis, Elisabeth Arden Pro, Matis och Essie. Det här med nyheter är så underbart. Jag blir alltid så upprymd efter att få kolla in nya produkter.

Jag kommer skriva mer om allt lite mer på djupet nr de faktiskt finns att köpa för er men vill ändå dela med mig av min euforiska upplevelse i veckan.

Decleor

Decleor imponerar med sina klockrena lanseringar i höst och generellt tycker jag nog det senaste året. I höst kommer en serie för riktigt trött och utsliten hud. En hand upp någon som känner att det kan vara något?;) Produkter som ger energi, lyster vitalitet. Perfekt för den som jobbar gärnet och stressar mycket. Serien kommer utan ”egen aromessence. Man väljer från befintligt sortiment efter hudtyp vad gäller arom essence. Känslan var magiskt på dessa. De lanserar en två stegs ansiktsmask för mkt torrhy. Hörrni, jag vet att ni, precis som jag älskar när det är mer än bara en ansiktstmask. Denna är salongsvård hemma. Yeyyy!

bliss

Bliss kommer med en ny doft på body butter.. kan skvallra om att den var riktigt god bla hint av svartvinbär.

bareminerals

bareMinerals lanserar en helt ny typ mineral foundation för riktig problem hy. Hudvård i puderform med täckande egenskaper. Jag vet att många kommer jubla över detta. Dessutom i ny smart förpackning med automatisk dosering.

elemis

Elemis kommer med en brightening serie som kommer vara grym på både pigment och för den som mer bara önskar en rejäl dos lyster. Give it tom e säger jag!

terry

By Terry har en spännande produkt för ansikte och kropp för den som önskar en snygg sommarton på huden men inte vill ha en brun utan sol. Lanseras i sommar.. Håll utkik!

IMG_9950

Sensai gör en mega lansering i lite ny kategori. Två eleganta dofter som gör serien komplett. Nu kan du både svepa om huden med silke i din hudvård, makeup och doftmässigt. En Edp och en Edt samma noter men i olika koncentration. Gillar dem mycket.

IMG_9961

Jag och min fd kollega duktiga Anna-Fia som är PR ansvarig för Sensai nu och Manuela Sensais internationella tränare.

En liten hint om hösten från några fina varumärken… and more to come.

11 annica forsgren skincity.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 svar till “Sneak peak på hösten..”

 • (12) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Elisabeth skriver:

  ah, vad spännande!! Blev lite extra nyfiken på By Terrys produkten. 🙂 Can’t wait!

  Med vänliga hälsningar,
  Elisabeth

 2. Hildes Closet skriver:

  Kan inte vänta tills Tea to Tan kommer. Har läst så mycket bra om den. Den borde varit här nu så vi kunde åtminstone låtsas det var sommar 🙂
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Hilde, ja vart är sommaren, typ midsommar snart ju. Fast man vet ju hur midsommaren brukar vara burr. Ge mig sol och värme nu…och By Tarrys Tan ; ) kram Annica

 3. Ann-Charlotte skriver:

  Jag blir jättenyfiken på allihopa, men lite extra vad Sensai har hittat på? 😉
  Kram!

 4. elisabeth R skriver:

  Åh va kul med mer från bare minerals!

  • annica skriver:

   Hej Elisabeh, misstänker att Bareminerals är ditt favoritmärke ; ) Händer massor inom märket, en välbehövlig och spännande uppryckning. kram Annica

 5. Mona Lindström skriver:

  Hur ska vi kunna vänta? Tänk att man alltid hittar ett behov att fyll
  Du måste ha världens bästa jobb.
  Kram Mona

  • annica skriver:

   Hej Mona, Kan tala om att jag HAR världens bästa jobb!!! Sedan är smaken olika så för någon annan ser drömjobbet annorlunda ut. Kan tänka att vi dock har lite samma smak du och jag ; ) kram Annica

 6. Anna skriver:

  Hej Annica! Använder du Elizabeth Arden PRO:s fransserum som ni säljer? du har fina fransar. Om du använder den, hur lång tid tog det innan du såg skillnad från första appliceringen? Med vänlig hälsning Anna

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »