Ansiktsbehandling med Decléor

  • | Annica

spa ocean beach club

Förra veckan när jag var på Kreta så bokade jag in en 1,5h ansiktsbehandling till mig och min stora syster. På vårt hotell Ocean Beach club på Kreta. Jag var å hälsade på tjejerna i SPAT förra året och hade kollat in de fina behandlingsrummen men tog aldrig någon behandling då. I år kände jag bara att jag var tvungen att boka in en behandling.
ansiktsbehandling

På SPA´t på OBC så arbetar dom med Decleor. Jag å min syster bokade in oss på varsin 1,5h ansiktsbehandlingar med skalpmassage. Alltså det var sååå härligt.

Extra kul var det att min syster bara varit på en ansiktsbehandling 1 gång förut i livet. Det var när jag gick i skolan och hon kom på elevbehandling, 15 år sen.  Jag skäms att jag inte gett henne någon mer behandling. Men ja, ja nu fick jag skämma  bort henne med en ansiktsbehandling som heter duga.

IMG_0872 Fina behandlingsrum att njuta och koppla av i…

decleor ansiktsbehandling

decleor

Snygg skyltning med solprodukter..

En ansiktsbehandling med Decléor är verkligen en upplevelse för både huden och sinnet. Dofterna är så Gahhhhhhh…. underbara. Det gör liksom hela upplevelsen väldigt speciell med de rena, koncentrerade aromaoljorna och balmerna.
ocean beach club kreta

Kicki som är ansvarig på OBC´s SPA tog hand om mig. Mycket väl hand om mig dessutom. Kicki har även en inspirationsblogg om livet å hudvård som ni hittar här och instagram som ni hittar här!

IMG_0878 IMG_0877 Decleor ansiktsbehandling

Kicki la även in bliss härliga syrsättande ögonmask runt ögonen!

Jag fick en härlig Decléors underbara fuktmask som bara finns i behandling: Hydra Force den är lite som Hydra floral Masken som finns till försäljning fast  flera gånger så koncentrerad med fukt. En riktig fuktbomb och precis vad jag behövde. Jag gillar att den blandas precis innan den appliceras och läggs med gasväv på huden så det känns väldigt speciellt och annorlunda än de masker man lägger hemma. Det gillar jag när man går på salong.

IMG_0882

Jag hade poängterat att jag föredrar mycket massage.. OCH om jag fick det… det vat så skönt och den varade länge… älskade verkligen. Kicki masserade min hud med Decleors Neroli Night Balm som man även kan köpa hem till försäljning. Detta nattbalm passar faktiskt alla hudtyper. Ger både fukt och renar.

neroli night balm

Hela härliga behandlings bordet:=).

Att använda en balm på natten som nattcreme gör mig alldeles varm.. jag älskar tjocka balmiga grejer. Mums. Kolla in denna mega förpackning av Decléors Night Balm Neroli… vem vill inte ha en sån hemma i badrummet å doppa huvudet i innan man ska sova:).

IMG_0887

När behandlingen var klar hade Kicki och hennes kollegor dukat upp med frukt och citron vatten utanför SPAt vid den snygga infinitypoolen och  med havet som utsikt. SÅ underbart.

IMG_0896 IMG_0902 Jag vill ha ett SPA med det läget.. ett hus med det läget… en riktig lisa för själen.

Annica Forsgren, lyster, glow

En påtaglig.. mycket påtaglig grej efter behandlingen var min lyser i huden. GODE GUD säger jag. Faktiskt  helt otroligt vilken glow det blev… den långa massagen i Neroli balmen tror jag var hemligheten…

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

50 svar till “Ansiktsbehandling med Decléor”

  • (50) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Carmen skriver:

    Jeg har booket time hos hudpleier neste uke. 80 min hudpleie. De bruker decleor og lurer da på om jeg skal investere da i litt produkter som blir anbefalt av hudpleier. Jeg er opptatt av gode hudpleierprodukter og da kan jeg vel stole på decleor? Ser ut som du har litt erfaring med decleor? Eller er det andre merker jeg heller bør satse på? Du som hudpleier har vel kanskje noen tips om hvilken hudpleieserie det er verdt og satse på som ikke er så værst innen ingredienser også? huden din er nydelig og etter ansiktbehandling som du har bilde av over her så gløder den jo! Fantastisk ☺️ Ønsker meg også sånn glødende hud alle hudpleiere har!

    • annica skriver:

      Hej Carmen, men vad härligt att gå på behandling. Jag tycker absolut att Decleor är ett superbra val. Det är ett brett märke och aromaoljornas effekt på huden är otrolig. Lyssna på din hudterapeut och har du inte testat nattbalmerna så gör det!

      kram Annica

  2. Isabel Englund skriver:

    Hej fina söta och proffsiga Annika!
    Jag har en helt annan fråga: var kommer din fina topp och ursnygga kjolen ifrån som du har på bilden? Vansinnigt snyggt! Kram! Isabel,

  3. Isabelle skriver:

    Hej! Vilken otroligt fin hy du har! Jag är lite nyfiken på vad du tycker är absolut viktigast i en hudvårdsrutin och som du aldrig missar/hoppar över? Jag har kommit till en punkt nu där jag inser att jag vill ta hand om huden så gott det går i förebyggande syfte. Fyller 24 i juli och vill att min hy ska åldras väl! Samt, har du testat/hört talas om NeoStratas produkter? Är det något att ha?

    • annica skriver:

      Hej Isabelle, Neostratas serie är toppen så bra val! Jag förespråkar serum, serum, serum. Det går ner på djupet i huden och med en creme ovanpå så kan man verkligen få effekt på hudens alla lager. Så jag säger serum under creme. Men mig får du inte tyst på ha h haaa……så jag lägger till en bra rengöring och peeling också ; )

      kram Annica

  4. Sara skriver:

    Hej Annica,
    Jag undrar vilken av dessa serum från La Praire du tycker är bäst Rapid booster eller Liquid caviar, båda är väl antiage?

    • annica skriver:

      Hej Sara, Rapid Booster!!!!!!! Här pratar vi resultat….fast det får man med det andra också, men nu föredrar jag Rapid Booster.

      kram Annica

      • Sara skriver:

        Hejsan och hälsningar från soliga Frankrike=)
        Jag undrar om jag kan ha LP rapid booster och caviar essence eyes under solcremen? Jag har använt Clarins solcreme för ansiktet spf 30 är det någon annan solkräm som passar bättre eller är Clarins antiage solkräm ok?

  5. Ella skriver:

    Hej Decleor solarie för ansiktet kan jag ha det under paula choice dagkräm?använder mig av deras hudvård väldigt bra .har känslig torr hud.upplever mig blank i ansiktet efter några timmar ,är Decleor rose serum för känslig hud bättre ?

  6. Anna Axelsson skriver:

    Åh, så härligt!

    Jag har en fråga angående Decleor aroma night rose d’ orient soothing night balm. Jag har använt det i några veckor och tyckte först att det kändes bra. Nu har jag fått en del knottror på ena kinden och jag funderar på om det kan ha att göra med denna nattcreme. Det kliar inte och svider inte heller. Lite konstigt att det bara är på den ena kinden. Vad tror du, kan det vara nattcremen? Ska jag testa att hålla upp ett tag?

    Tack för en bra blogg!
    Vänligen
    Anna

    • annica skriver:

      Hej Anna, Gemensamt för nattbalmerna är att de är renande så man kan få en liten utrensning, den brukar dock komma på en gång så jag tror att det beror på någonting annat. En orsak kan vara att du uppkommit om du pratar en del i telefon. Kanske låter konstigt men telefonerna är tyvärr riktiga bakteriefällor och kan ge plitor på kinderna upp emot örat. Tänker eftersom du bara fått det på en sida..

      Jag hade fortsatt för att snarare hjälpa huden på traven.

      kram Annica

  7. Helen Söderström skriver:

    Hej!
    Ansiktsbehandling är det bästa jag vet!! Jag som alltid stressar runt är tvungen att varva ner och få njuta lite av att bli ompysslad.
    En fråga, använder ptr viz 1000 serum men paulas choice i övrigt. Börja bli slut på viz serumet. Är laser free bra för en fet hy? Har ju röda ärr från acne så tänkte slå två flugor i en smäll. Behöver inte ett serum med mer fukt i. Vilket är bäst viz 1000 eller laser free? Tycker om viz 1000 men är inte helt frälst. Har förstått att jag aldrig riktigt kommer komma rätt med min feta hy. Min hudterapeut säger att det förmodligen kommer bli bättre ju äldre jag blir (23 år). Använde skin balancing för ett halvår sen och det verkade som att den var för uttorkande istället. Har alla steg i hudvården och min hy är riktigt fin sen jag fick tips av Bryan och dig! Men som sagt inte riktigt nöjd med serumet. Om du har nått annat bättre förslag så mottages det gärna 🙂 i övrigt använder jag ptr cucumber rengöring, PC relief redness relief ansiktsvatten, resist daily pore-refining treatment 2 %, ptr viz 1000 serum, nattkräm resist anti-aging clear skin hydrating, dagkräm pendlar jag mellan hydralight shine-free samt den lila tuben. Min hy är så fin förutom att jag är så fet! Men om laser free skulle passa min hy skulle det var kul att testa!

    Hoppas du haft det bra på din semester! Jag ser redan fram emot nästa gång jag får besöka er 😀 kramar!

  8. Hildes Closet skriver:

    Vad härligt med lång ansiktsbehandling, och vilket glow! Jag blev så inspirerad av glowet du fick från Decléors Night Balm Neroli att jag körde samma i natt (hade ett par småprov liggandes hemma) och det känns fantastisk bra måste jag säga. Själv kan jag inte vänta tills jag ska iväg med jobbet till Österrike i september. Det finns nämligen SPA där som jag hoppas på att hinna med att testa. Sensai Ultimate på 90 minuter låter inte fel 🙂
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Hilde, Kul att få ge dig inspiration till sova gott med en nattbalm. Inspireras av dig med kan jag tala om : ))) Så roligt när någon tipsar om något som man annars kanske hade gått förbi.

      Boka en behandling i god tid innan resan och så ser du till att den blir av. Finns inget tråkigare om man väntar tills man är på plats och så finns det inga tider. Sensais behandlingar är alltid det där lilla extra. Åhh…nu blev jag sugen på en sån, det var länge sedan : )

      kram Annica

  9. Natalie skriver:

    Hej Annica! Hoppas att huden fortfarande är on top �jag Jag
    Jag måste göra en tråkig grej, nämligen ta upp din tid fast det finns en kundtjänst. Men jag har extremt dåliga erfarenheter av er kundtjänst så jag har gett upp det. Finns det förresten någon slags kompensation för att de har rekommenderat mig åt h*lvete fel produkter? trots att jag noga har förklarat att jag har väldigt väldigt torr hy, sagt till dem att två hudterapeuter (en från PTR t.o.m) har sagt att jag behöver fukt och ännu mer fukt så rekommenderar de mig grejer för fet hy. Exakt samma produkter som min kompis blir rekommenderad för sin väldigt feta hy rekommenderar de mig för min jättetorra hy. När jag för andra gången på kort tid blev rekommenderad dessa produkter mot fet hy så tänkte jag att jag gör det enkelt för dem och skriver att jag använder Phytomers hydrasea ultra-moisturizing polarized water Serum, som ni beskriver ger, citat: ”extremt mycket fukt”, och att tycker att den är bra men att den går åt för snabbt då huden suger åt sig den, och undrade om ni hade något med kanske mer fukt ändå, eller en drygare likvärdig produkt. Då fick jag rådet att använda Paulas Choice skin balancing super antioxidant concentrate serum för normal till fet hy. Du kanske kan gissa hur min hy mår nu 🙁 🙁 har även Hydralight dagcreme som mördar min hy totalt, också efter rekommendation (två gånger) från er kundtjänst. Sitter alltså nu med produkter som inte alls funkar för mig, samt en grå och glåmig hy som har en explosion av orenheter, något som jag inte har haft i denna mängd tidigare, hela huden är knottrig av orenheter och finnar. Så mina frågor är: 1. Finns det något ni kan göra åt att jag har fått så dåliga rekommendationer av kundtjänst? 2. Vad fan för jag nu? åt torr hy och finnar alltså. Har bha liquid 2% (huden var torr även innan denna introducerades) men vad kan jag mer använda för att få en slät hy utan alla dessa orenheter? Och vad ska jag göra mot det torra? Enda produkten Jag har nu som funkar är Phytomers serum, nattkrämen för normal/torr hy (moisture boost från PC) är inte heller tillräckligt återfuktande, huden stramar varje morgon, den är dock det enda rimliga jag har blivit rekommenderad.

    FörlåtFörlåtFörlåtFörlåtFörlåt för att jag klagar till dig, men jag kan ju inte direkt vända mig till kundtjänst. Tack för att du gör det här, du är fantastisk <3

    • annica skriver:

      Hej Natalie!

      Vad bra att du hör av dig om än i ett jättetråkigt ärende. Ser allvarligt på ditt mail och din upplevelse som inte är ok. Olika hudar kan svara olika på olika produkter, men i detta fall så borde ett annat serum ha rekommenderats. Är det någonting som SC kundtjänst är kända för så är det just våra pricksäkra rekommendationer. Vi går nu till botten med vad som gått snett hos oss och jag ber förstås om ursäkt. En kompensation är på sin plats!

      Vill nu från hela mitt hjärta hitta en fungerande rutin till dig. För att det ska bli så bra som möjligt perfekt, så behöver jag ställa lite fler frågor. Ber en duktig kollega maila dem till dig och sedan hjälper jag dig vidare. Åter igen så är jag verkligen ledsen att det blivit så här Natalie.

      Tacksam att du hörde av dig. Ett mail är snart på väg till dig!

      kram Annica

      • Natalie skriver:

        Hej igen! Tusen tack för all hjälp, du ska bara veta hur mycket det betyder för mig! Är extremt ointresserad av utseende i övrigt men dålig hy är en sån grej som förstör så himla mycket för mig, du känner säkert igen det. Jag är så himla tacksam och jag vill att du och Elin ska veta det <3 fick paketet idag och huden slurpade åt sig serumet och andades sedan ut i någon slags ro över att slippa törsta, haha 🙂 krämen har hållit huden återfuktad hela dagen och vad fort hudvårdsrutinen gick utan att behöva massa kompletterande produkter för att få hyfsad fukt. Det verkar lovande med andra ord! Tack igen, verkligen! Kram

  10. Sanna skriver:

    Ser härligt ut Annica! Jag älskar Decleor,doften är underbar. Jag har fyllt 40-år och min hud börjar känns lite slapp-den är liksom inte som förut. Kan du tipsa den ”bästa” mirakelprodukten för 40 +,känslig,lite rynkor och fuktfattig hud.
    Visst är det härligt med Sommar,barnen är ledig från skolan och man får umgås med sina nära och kära. Jag läser din blogg varje dag,du ger mig energi och inspiration. Kram Sanna

  11. Linda skriver:

    Hej jag undrar om du har några bra tips på riktigt återfuktande läppcerat? Har väldigt torra läppar och skulle verkligen behöva hitta något som funkar mot det 🙂

  12. A skriver:

    Ser verkligen jättehärligt ut! Jag undrar om du skulle kunna rekommendera några ställen i Stockholm som utför suveräna ansiktsbehandlingar? 🙂 Kram!

  13. Lotta skriver:

    Åh så otroligt underbart för dig!! Jag börjar tänka om ang min Decleorbehandling som jag har bokat till Mallorca på Sunprime! Tog mellanlängden, inte deras längsta som du tog. Tycker du att det är värt att boka om? 😉
    Kram på dig fina Annica!

    • annica skriver:

      Hej Lotta, Du är galen ; ) klart att DU förtjänar den långa behandlingen!!! Du kommer inte ångra dig kan jag tala om. Sen beror det förstås hur mycket man springer på behandlingar men för mig blir det mer sällan så då kör jag all in när det väl blir av. Den var fantastisk.. och fantastiskt klokt av dig att lämna Regnland för Mallis-ha det så härligt!

      kram Annica

  14. Kristina skriver:

    Hej.
    Jag undrar hur mkt man kan blanda olika märken i sin hudrutin morgon/kväll? Jag gillar tex Decleors ansiktvatten väldigt mkt samtidigt som jag också gillar La Prairies Swiss ansiktskräm.

    Tack för all inspiration,
    Kristina

    • annica skriver:

      Hej Kristina, Egentligen kan man inte ge ett helt klart svar på det. Skulle vilja säga att den kombinationen som du hittat och som känns fin för din hud låter helt ok. Att blanda lagom är klokt, dvs hittar du en favorit som din hud älskar så kan den mycket väl fungera ihop med en annan serie. Men att blanda hej vilt brukar inte leda till resultat. Att du gillar Swiss förstår jag, den är som silke för huden. Har du testat La Prairies nya serum…..oh my good vad bra det är!!!!

      http://skincity.se/sv/product/5083/la-prairie-anti-aging-rapid-response-booster

      kram Annica

  15. Lina skriver:

    erbjudanden på PC tack:)

    • annica skriver:

      Hej Lina, missade du erbjudandet för ca en månad sedan ; ) Skriver upp det på önskelistan igen och glöm inte att hålla koll i nyhetsbrevet varje vecka.

      kram Annica

      • Sanna skriver:

        måste påpeka jag har skrivit upp mig på nyhetsbrevet på min profil 45786546 gånger men inga nyhetsbrev:(
        så missar allt??!!! tex så väntade jag så länge på PC erbjudandet men fick inget på min mail och hade kryssat på nyhetsbrev men inget kom till mig:( besviken

        • annica skriver:

          Hej Sanna, Men så trist. Ska se om din mailadress av någon anledning spärrats i systemet. Finns man som godkänd adress så får man alltid utskicken. Ber vår kundtjänst kontakta dig omgående.

          kram Annica

  16. Desire skriver:

    Hej Annica, och tack för en bra blogg. Jag slutade med p-piller för ca 6 månader sedan och upplever efter det att det ofta blir varmt i huden i ansiktet och sticker lite. Jag är rädd att detta är början på Rosacea. Har du någon erfarenhet av Rosacea i samband med att man slutat med p-piller? Borde jag börja igen?

    Hälsningar Desiré

    • annica skriver:

      Hej Desire, tycker inte att du ska oroa dig för rosacea i onödan. Boka en tid hos en hudläkare så kan de avgöra vad stickandet beror på. Att börja med en bra och passande hudvårdsrutin är också att rekommendera. Nu när huden är extra känslig bör du ha produkter för en känslig hud som stärker upp och reparerar. En produkt som är fel i din nuvarande rutin kan irritera din hud som är lätt stressad.

      När man slutar med p-piller så kan hormonerna sätta fart på huden men att man får rosacea av att man slutar med pillren har jag inte hört om. Faktiskt så vet man inte helt säkert vad som triggar igång rosacea även om man misstänker vissa faktorer.

      kram Annica

  17. Therese skriver:

    Hej Annica!
    Är sugen på att testa By Terry Cover Expert Perfecting Fluid Foundation men jag vet inte riktigt vilken nyans som blir bäst.
    Idag använder jag bareminerals Matte – Fairly Light men jag gillar den inte, tycker den kanske är liiite för ljus och tycker även den ger en gul nyans även om den ska vara neutral.
    Tusen tack för en fantastiskt bra blogg, jag lär mig något nytt varje gång 🙂

    • annica skriver:

      Hej Therese, Vad kul att du gillar bloggen!!! Cover Expert är superfin på huden och den nyans som jag skulle rekommendera dig är nr 4. Den är mer neutral i sin ton inte gul. Behöver du en färg som är två nyanser mörkare än Fairly light så väljer du nr 8.

      kram Annica

  18. Annika skriver:

    Överallt skrivs det om fuktkrämer, masker etc. Jag har hittills inte stött på en enda fuktkräm som gör min torra hud nöjd. Feta krämer däremot skänker en viss bättring.
    Är det helt enkelt så att jag är fettfattig och inte fuktfattig och vad har du för tips på feta varianter?
    Har precis testkört ett kit från Paulas choice för rosacea (har Perioral dermatit) och torr hy, inte nöjd med resultatet så nu måste jag prova nåt nytt.

  19. Caroline skriver:

    Hej!

    Jag undrar om du har några erfarenheter av märket Mary Kay?

    Kram

  20. Nina skriver:

    Wow vilken fin glow. Ser och låter underbart med en lång ansiksbehandling

    • annica skriver:

      Hej Nina, det var det verkligen! Ska bli bättre på att gå på behandlingar just för massage, avkoppling och resultat.

      kram Annica