Mission Perfection!

  • | Annica

mission perfection serumSå jäkla bra och lite kul namn på Clarins nya lystergivande och uppljusande serum: Mission Perfection Serum.

Detta serum föll jag pladask för när jag blev introducerad för det och har ni kört det ett par veckor och gillar skarpt. Låt mig berätta..

Mission Perfection Serum   är ett uppljusansande serum som  reducerar alla typer av  fläckar på huden som pigmentfläckar, märken efter finnar, ärr, acne. Det är inget blekande serum som ändra din huds egen ton utan ljusar bara upp missgärningar på huden.

Detta serum är även perfekt för dig som vill ha ett riktigt najs lysterserum. Perfekt om man kanske fått lite brun ton på huden i sommar som övergått till mer grå trist trött ton Eller om man inte fått någon sol på sig alls å huden känns grå och trist på grund av det.clarins mission perfection serumHuvudingredienser

 

Acerola extrakt ( från körsbär)

-Kraftfullt växtextrakt som blockerar budbärarna och förhindrar uppkomsten av mörka fläckar.

Hexylresorcinol

-Reducerar produktionen av melanin. Hexylresorcinol är ett av de ledande korrigeringsingredienserna mot  mörka fläckar.

Mission Perfection jobbar med att plocka fram lystern på två sätt. Både biologiskt med hjälp av fruktsyror, ginko extrakt och hyaluronsyra samt optiskt med ljusreflekterande pigment. Detta gör att man både får en direkt effekt och en långverkande effekt.

Produkten passar alla hudtyper och åldrar och är alltså ett serum som används under ordinarie hudcreme.

Konsistens och doft

En mycket lätt cremig konsistens som blixtsnabbt absorberas av huden. Doftar mycket milt och behaglig lätt blommigt.

mission perfection

 

11 annica forsgren skincity.se

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

55 svar till “Mission Perfection!”

  • (55) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Emilia skriver:

    Hej!
    Jag har börjat med ett läkemedel som heter acnatac och jag undrar om jag kan fortsätta med min dermalogicarutin? Jag använder bara acnatac på natten, efter att jag tvättat av med dermalogicas cleanser. Därefter inget mer. På morgonen tvättar jag ansiktet med dermalogicas cleanser igen och följer upp med serum, dagkräm och solskydd från Dermalogica. Någon gång i veckan kör jag med dermalogicas exfolierande kräm och mask också. Hur låter detta tycker du?
    Kram Emilia

    • annica skriver:

      Hej Emilia, Denna innehåller aktivt A-vitamin och skulle därför vara försiktig med produkter som har en exfolierande effekt på huden. Så mycket fukt och lugnande produkter nu så går det bra 🙂 Kram Annica

  2. Louise T skriver:

    Kære Annica
    Tak for en god blog! Jeg har et spørgsmål om Exuviance’s produkter til pigmentforandringer.

    Jeg planlægger at blive gravid og har pigmentpletter i panden og på kinderne, som har været der i mange år. Min kosmetolog har anbefalet to produkter: OptiLight Essential 6 Serum og OptiLight All-Over Dark Spot Minimizer SPF 25. Må jeg bruge dem ved graviditet og amning? Hvis nej, hvilke produkter vil du anbefale?

    Stort kram
    Louise

  3. Ines skriver:

    Hej!

    Jag har lite ärr och mörka fläckar efter finnar i ansiktet. Använder just nu krämer från Eucerin eller Clinique men nu har jag beställt detta serumet och lite andra produkter från Clarins för att få bukt på min sommarslitna och fläckiga hy.
    -Clarins Mission Perfection Serum
    -Clarins HydraQuench Cream-Mask Dehydrated
    -Clarins Cleansing Gentle Refiner Exfoliati
    -Clarins Cleansing Gentle Foaming Cleanser

    Nu är det bara dag- natt och ögonkräm som fattas. Jag undrar om du kan tipsa mig om några bra som passar ihop med Clarins produkter. Tänkte om det finns någon budgetvariant. Eller kan jag fortsätta använda Eucerins dag- och nattkräm Even Brighter tillsammans med det här Mission perfection serumet?

    Har en till fråga. Har även mörka fläckar/ärr av finnar på överarmarna och dekolletaget. Skulle man kunna använda detta serumet där också eller har du några andra förslag på vad jag skulle kunna göra.

  4. Hanna skriver:

    Hej Annica!
    Jag har precis börjat använda epiduo gel mot mina irriterade finnar på kinder och haka och vet sedan tidigare att man blir så oerhört torr i huden. Jag behöver både en ny cleanser och hudkräm som kan kombineras med epiduo och återfukta huden utan att blockera porerna. Jag ar tidigare använt la roche posay physilogical cleansing gel som är super snäll mot huden, men tydligen har den utgått ur sortimentet. Har du någon annan cleanser som du kan rekomendera som är snarlik med LRP? Tacksam för svar!
    Kram 🙂

  5. Anna skriver:

    Ok, tack! Jag tänkte kanske på Exuviance Skin brightening gel, ska jag använda den tycker du, eller behövs något mer?
    Stor kram!

  6. Anna skriver:

    Hej Annica,

    Jag velar ständigt mellan Maria Åkerberg och Exuviance, är 43 år med en del pigmenteringar på nedre delen av kinderna, ner mot käkbenet. När jag kör med Exuviance får jag nästan direkt en del större finnar strax under hakan, de ger sig liksom inte..?
    Tycker MÅ’s hudvård känns väldigt behaglig att använda men vill ha bästa resultat, har nu börjat med serum C och Night créme för att jobba på pigmenteringarna. Dagtid Face Lotion More.
    När jag använder Exuviance så har jag Vespera, Evening Restorative på natten och Sheer Refining dagtid.
    Vilket är bäst för mig, tycker du? Kram!

    • annica skriver:

      Hej Anna, det kan vara svårt att säga vilket märke som kommer att fungerar bäst. För att få så bra resultat som möjligt rekommenderar jag att du använder produkter anpassade efter just din hudtyp. Då kan du komma långt med båda. Men oftast något snabbare med Exuvaince, därför kan också utrensningen bli något mer påtaglig och oftast en period man bara behöver ta sig förbi. Exuvaince har även dagligt solskydd i sina dagcremer vilket är A och O för att arbeta effektivt på pigmenteringar. Kram Annica

      • Anna skriver:

        Tack för svar! Vilken produkt anser du är bäst för att få bort pigmentfläckar på ansikte och kropp?

        • annica skriver:

          Hej Anna, det kan vara svårt att välja en separat produkt för detta. Men en kombination av exfoliering, mjukgörnade och solskydd så kan man komma långt 🙂 Exuviance, Jan Marini, Paula’s Choice och Eliabeth Arden pro har tänkt på dessa steg och passar därför bra för detta. Kram Annica

  7. Sandra skriver:

    Hej Annica ! Jag använder produkter från exuviance och jag använder inget serum just nu, har haft vespera förut men ville prova något nytt och undrar om jag kan använda just den här ?

  8. Malin M skriver:

    Hej Annica! Först: Tack för väääääääärldens bästa blogg och hemsida! Ni är så otroligt duktiga och kompetenta att man inte kunde bli mer trygg med era råd och tips! 🙂

    Till min fråga: Jag undrar vilken produkt du rekommenderar av detta serum från Clarins och Peter Thomas Roth Laser Free Resurfacer? De verkar snarlika så har svårt att bestämma mig. Har små röda/mörka ärr på kinderna från finnar/kvisslor som jag klämt (ajabaja!) som jag vill försöka bli av med. Har dock inte fet hy utan är rätt så yttorr med små porer. Har även små röda ytliga blodkärl som jag tycker förstör helheten med en fin hy vid b. la näsvingarna.

    Min dagliga hudvård består av dermalogica normal/torr hy + daily microfoliant.

    Vilken skulle du rekommendera?

    Kram Malin

    • annica skriver:

      Hej Malin, det är två stycken fantastiska serum som jag verkligen tycker om. Om du inte har börjat med något av de tycker jag absolut att du kan börja med detta från Clarins, då det ger en så fantastisk lyster. Eftersom du har Daily microfoliant från Dermalogica så innehåller den syror kan det vara bra att lägga den åt sidan 2 veckor innan du börjar med detta serum. Tusen tack för dina otroligt fina ord!! :))))) Kram Annica

  9. lotta skriver:

    Hej Undrar om jag kan använda detta serumet med PC ? Har aha gelen varje kväll , tack på förhand kram

    • annica skriver:

      Hej Lotta, jag rekommenderar att man helst inte kombinerar olika syrabaserade produkter från olika märken som arbetar exfolierande på huden. Men om du väntar 2 veckor med din AHA-syra kan du gärna ge denna ett försök och se vad du tycker 🙂 Kram Annica

  10. Emma skriver:

    Hej
    Jag hoppas du kan ta din tid och hjälpa mig med ett problem, skulle uppskattas stort!!!

    Jag Har/tror Keratosis pilaris på över armarna och det blir inte bättre av något jag använt, jätte jobbig senaste året har det varit som värst !!! massor av röda små prickar som känns och syns på överarmarna .
    Vad ska jag göra och använda för bästa resultat! eller ska jag söka hudläkare! Jag har kört med servetterna från PC så du vet funkade inte alls, körde med dem i 6 mån.
    i duschen och efter vad ska man använda för bästa resultat?

    Tack snälla/Emma

    • annica skriver:

      Hej Emma, jag försöker alltid hjälpa till när jag har tid 🙂 ibland kan svaren ta lite längre tid men jag försöker alltid komma med ett svar. Det kan vara bra att uppsöka en hudläkare så att det kan sätta en diagnos på vad det är. Om du känner att du testat produkter för KP kan det vara något annat som fin hud behöver behandlas för. En annan sak som är viktig när man arbetar på KP är fukt, riktigt återfuktande och reparerande cremer! Kram Annica

  11. Annika BG skriver:

    Hej Annica,

    Om man skulle jämföra i resultat hur bra det här serumet är gentemot t.ex. peter thomas roth laserfree serum och transderma R, vad skulle du säga?

    Jag använder idag PC och är ganska nöjd förutom att mina röda märken efter acnen är kvar. Dom är rätt envisa dom! Och jag undrar ifall det här serumet skulle kunna hjälpa mig eller någon annan? Pc funkade riktigt bra i början på typ halva ansiktet men har inte haft samma effekt andra halvan av ansiktet, haha!

    Tror det var det jag undrade! Hoppas du får en underbar resa i Las Vegas!

  12. Ella skriver:

    Hej

    Vilken av denna och vespers serum är bäst? Har exuciance i övrig rutin men denna låter ju bara så grym!!! Vill åt lyster lyster lyster och. ..ännu mera lyster!!

  13. Heléne skriver:

    Använder PC Resist serie och har varje morgon och kväll serum såklart. Skulle jag byta ut PCs serum (mörkblå) eller ha Clarins serum också, efter PCs? Har fått pigmentfläckar under ögonbryn och på överläppen har jag plötsligt upptäckt!!! Tack!

    • annica skriver:

      Hej Heléne, om du använder dig av Paula’s Choice exfolierande produkter kan det vara bra att vara försiktig med andra produkter som arbetar på exfolierande på huden. Paula’s Choice Vitamin C spot treatment är en toppen produkt för pigmenteringar 🙂 Kram Annica

  14. Sofi skriver:

    Går det bra att blanda detta serum med tex PC övriga produkter?
    PC’s serum upplever jag som lite mer basic, iaf på egen hand, skulle vilja ha nåt mer spännande/mer resultat, kan detta vara en bra kandidat?

    • annica skriver:

      Hej Sofi, det kan vara lite beroende på vilka produkter du använder dig ifrån Paula’s Choice sortiment. Då denna produkt innehåller en mängd fruktsyror kan det vara bra att vara försiktig med andra syror med exfolierande effekt! Kram Annica

  15. Sanna skriver:

    Ser många ställa frågor om man kan använda syror tillsammans med den och den produkten, förstår inte detta riktigt… ska man undvika vissa produkter om man använder en med syra?
    Sen undrar jag om man kan använda för mycket syror och vad som kan hända då?
    Konstigt ställda frågor kanske 😛

    • annica skriver:

      Hej Sanna, jag rekommenderar att man helst inte kombinerar olika exfolierande syror från olika märken. Tänk även på att behandla huden med syror efter din hudtyp för att få en bra effekt 🙂 för mycket syror kan göra huden mer känslig, extra solkänslig och tunn. Kram Annica

  16. Ella skriver:

    Bidroga md lift serum ,går det att ha under Exuviance produkter? Känslig torr hy ha det bra

  17. Lotta skriver:

    Åh detta serum har jag suktat efter när jag såg att det var på g! 🙂 Det låter super! Min fråga är om det jobbar mer uppljusande än vad Exuviance serum gör? Jag brukar oftast ha Vespera till natten ihop med C-vitamin pulvret, Collagen på dagen, ibland Opti Light dagtid. Vad får jag mer ut av detta än av mina Exuviance, plus de andra olika serumet i skåpet som tex Transderma R eller Biodroga MD vitamin C? Nytt är ju alltid spännande och kul! 🙂
    Ha en härlig helg i vår vackra skärgård!
    Kram Lotta

    • annica skriver:

      Hej Lotta, vilken härlig kombination du har från Exuviance du har!! :)) det tycker jag låter som en mycket bra kombination för din hud för att arbeta på pigmenteringar. Eftersom du har flera steg från Exuviance som arbetar på detta så tror jag att du kommer att få bäst effekt som du använder dig av idag. Biodroga MD Vitamin C kan du alltid lägga till för att boosta huden lite extra under en period 🙂 Kram Annica

  18. Sanna skriver:

    Hej

    Har en fråga hoppas du kan hjälpa mig med, jag använder PC
    Men har dermalogicas dagcreme Dermalogica
    Dynamic Skin Recovery SPF50 som jag gillar, till min fråga

    Vilken PC dag kräm är i samma konsistens, den som är mest lik dermalogicas kräm.

    Tack/Sanna

  19. Sofia skriver:

    Hej Annica
    Min fråga har inte direkt med inlägget att göra men behöver verkligen din hjälp! Har genom en himlans massa mail och chattande med dina stjärnor till kollegor fått en otroligt fin hjälp med att byta till exuviance som hudvprdsrutin då min hud blev så konstig efter jag fick barn och började bli mer grådaskig, torr men samtidigt fet och fick massa utslag på käklinjen, större och mindre finnar en del riktigt djupa som tog tid att få bort. Nu är dem borta så det är inte riktigt problemet utan problemet är att jag känner mig lite torr i huden och huden stramar samt alltid känns röd och ”brännande”. Började med exuviance för ca 1,5 månad sedan och detta har jag upplevt nästan från start men har tänkt att de nog kanske blir bra. Har gjort hudtestet än en gång och blir rekommenderade samma produkter. När Jag lägger på ansiktsmask- vilket jag gör minst en-2 gånger i veckan (PC röda fuktmask eller BP instant hydrating masque) säger det bara slurp så är masken borta. Under masken samt även under dag och nattkräm har jag vespera serum. Jag känner mig inte helt nöjd med min nya serie exuviance, min hud känns fortfarande lite ”dull” (förlåt vet inte bästa översättningen på svenska) och porerna är fortfarande stora och huden ojämn och liksom törstig. Men det värsta och tråkigaste är att jag ovanpå detta dessutom alltid kan se en rödhet i huden sedan några veckor tillbaka som aldrig lägger sig, huden känns alltid lite ”varm” och brännande/kliande och liksom aldrig helt i balans. Snälla vill du hjälpa mig vidare i mitt huddilemma? Mvh

    • annica skriver:

      Hej Sofia, det är vanligt att huden hamnar i obalans efter en graviditet. Det är mycket hormoner i kroppen som lätt kan göra att huden hamnar i obalans. Så detta tror jag kan ha haft en påverkan under bytet av hudvårdsrutin som gjort att huden har påverkats. Jag rekommenderar dig att försöka hålla dig till Exuviance och helst inte blanda in andra märken, även masker, under en period och se om det blir bättre. Exuviance har helt fantastiska egenskaper men huden behöver nog bara några få veckor till för att komma i balans. Försämring av huden i form av torrhet och plitor, pluppar och finnar kan blomma upp pågår oftast i 2 månader så innan dess kan det vara bra att härda ut så att de har fått en ärlig chans. Du skulle kunna lägga till Exuviance AntiRredness serum på de partier där du upplever att huden blossar nu under invänjning och Vespera serumet i resten av ansiktet. Jag håller tummarna för dig och hoppas att din hud snart är åter i balans. Kram Annica

      • Sofia skriver:

        Tack för svar Annica! Jag undrar över detta med parfymen i exuciance, kan det vara en faktor till min hudirritarion? Jag tycker inte dofterna är så tilltalande som mer naturliga dofter i tex dermalogicas produkter och har av dels den anledningen funderat på att gå över till paulas choise istället som är parfymfritt om jag förstått det rätt? Min rengöring från exuciance (gentle clearing créme) så jag står i valet och kvalet om jag ska börja testa paulas choise rengöring som första steg i bytet där, vad tror du? Gör jag helt fel? En på skincity rekommenderade mig produkter ur resist serien, är 28 år, även den clinical retinol produkten. Är dessa de jag borde satsa på tycker du isf med min hudtyp (jag ammar)?

        Jag kanske gör helt fel som vill byta från exuciance till PC?!

        Tusen tack på förhand!

        • annica skriver:

          Hej Sofia, mängden parfym är mycket liten i dessa produkter och Exuviance är anpassade för en reaktiv hud och detta ska därför inte skapa irritation i huden. Är man däremot allergisk mot parfym ska man vara försiktig mot alla typer av parfymer. Det stämmer att Paula’s Choice produkter är helt doft och parfym-fria! Du kan absolut välja att testa rengöringen i kombination med dina Exuviance produkter för att få testa på Paula’s Choice. Clinical retinol rekommenderar jag att du avvaktar med tills att du har vant in dig med de övriga produkterna. Önskar du mer effekt kan du sedan lägga till denna produkt i din hudvårdsrutin efter 4-6 månader. Resist-serien i övrigt går bra 🙂 Nu när du ganska nyligen har börjat med Exuviance tycker jag att du ska försöka ge produkterna iallafall 4-6 månader. Lycka till! Kram Annica

          • Ella skriver:

            Hej igen och tusen tack för svar. En SISTA fråga bara sen ska jag inte tjata nåt mer 🙂 men har så mycket stora porer på kinder (under ögat mot näsan) och panna samt haka. Dom syns både med och utan mineralsmink. Finna de nån produkt som kan användas för rengöra och stänga porerna så dom syns mindre? Lika mer smink, vad skulle vara bra att använda där? Känns som amazing base framhäver dom. Usch! Tack på förhand!

          • annica skriver:

            Hej Ella, porer finns för att huden ska kunna absorbera och släppa ifrån sig olika kroppsvätskor och exempelvis produkter. Porernas storlek har ofta en ärftlig faktor, precis som att man har en specifik hudtyp. Det finns produkter som kan ge en effekt på porstorlek och arbeta på hudstrukturen. Jan Marinis primer är helt fantastisk och en primer jag ofta använder som bas:
            http://skincity.se/sv/product/1908/jan-marini-age-intervention-prime

            Kram Annica

  20. Helen skriver:

    Hej! Måste bara berömma er för ert arbete, gjorde hudtestet idag och fick svar på knappa en timme. Ringde sedan in och fick lite hjälp och förklaringar, Anna var supertrevlig och väldigt hjälpsam! Tyckte det var så fantastiskt att det gick så snabbt och under den timmen lärde jag mig mer än vad jag gjort under mina research hemma och på stans affärer.
    Tack för all hjälp och ska göra mitt allra bästa för att bara hålla mig till er på Skin city för ni förtjänar verkligen era kunder!

    Mvh Helen

    • annica skriver:

      Hej Helen, åh vad glad jag blir att du känner så och att du fick den hjälp som du behövde! Du är alltid välkommen tilbaka :)))) kram Annica

  21. Eva skriver:

    Hej
    Jag håller på att byta hudvård från Maria Åkerberg till Biodroga MD (rekommendation efter hudtest) Frågade i chatten om jag kunde ha olika hudvårds märken på mask och peeling vilket var ok om det stämde med syran… Exuviance Rejuventing Treatment Gasque som jag funderade på passade ihop med mina Biodroga produkter. Hade ingen aning om att de inte skulle kunna passa ihop!!

    Nu undrar jag är det syra i Maria Åkerberg hudvård som inte passar med Biodroga MD?

    Eftersom jag ännu provar så att nya hudvårdsserien passar mig och blandar de båda märkena i min dagliga hudvård.

    Hur kan man se så olika produkter passar ihop syramässigt?

    Passar alla hudvårdsprodukter som krämer, peeling, serum, masker ihop inom samma hudvårds märke?

    Du tipsar om så många spännande produkter i bloggen, som tex serumet i dagen inlägg.
    Många frågor blev det.

    Mvh Eva

    • annica skriver:

      Hej Eva, så länge dina produkter från Biodroga MD inte innehåller några exfolierande syror går det bra att kombinera med masken från Exuviance. Maria Åkerberg har inte många produkter som innehåller exfolierande syra men om du känner dig osäker på vilka produkter får du gärna maila till info@skincity.se så hjälper mina duktiga kollegor dig vilka produkter det gäller som passar dig hud. Det går bra att kombinera flera syrabaserade produkter inom samma märke så länea produkterna passar din hudtyp. Lycka till med Biodroga MD nu! 🙂 Kram Annica

  22. Th skriver:

    Hej! Jag så börja använda en kräm mot acne som heter acnatac, jag undrar om jag kn använda toner samtidigt? Har produkter från exuviance (rengöring, toner, återfuktning). Ska endast använda krämen på kvällen efter rengöring, men då kanske man kan använda sin toner på morgonen?

    Mvh th

    • annica skriver:

      Hej Th, jag rekommenderar dig att helst försöka undvika att blanda olika syrabaserade produkter. Eftersom effekten av syrabaserade produkter sitter i går det inte att kombinera dessa även om man applicerar den ena på kvällen och den andra på dagen. Det kanske istället behövs göra en justering av din nuvarande effekt för att få ökad effekt 🙂 kram Annica

  23. Mikaela skriver:

    Skulle du rekommendera detta serum mot pigmentfläckar som uppstått under en graviditet? Jag använder Exuviance och funderar på OptiLight, Transderma R eller kanske denna nya från Clarins. Detta nya serum är kanske för ”snällt”?

    Hur lång tid efter en graviditet måste man vänta innan man behandlar sina pigmentfläckar?

    Tack för en bra blogg.

    Kram Mikaela

    • annica skriver:

      Hej Mikaela, hyperpigmenterade områden på grund av graviditet tenderar oftast att blekna gradvis när man fått barn eller slutat amma, men ibland kan det ta tid. Så jag skulle rekommendera solskydd och återapplicering av solskydd. Eter amning skulle du kunna börja behandla huden. Transderma R är en riktigt bra produkt mot pigmenteringar men om du redan använder dig av Exuviance kan det vara bra att göra en justering där för att arbeta mer på pigmenteringarna 🙂 Tips Skin brihtening gel:

      http://skincity.se/sv/product/1696/exuviance-skin-brightening-gel

      Kram Annica