Somrigt rosiga kinder

  • | Annica

Jag har ju skrivit om hur mkt jag gillar By Terrys glaze. De är underbara. Men idag tänkte jag ge ett rouge tips i fast konsistens så att säga. Vet att en del vill ha ett klassiskt rouge. Dvs inte i creme form eller så utan bara ett snyggt rouge.

Jag vill verkligen  puffa för glominerals rouge i färgen Sweet. Det har jag haft från å till i flera år. Jag plockar oftast fram det på sommaren då jag vill ha en varmare mjuk inramning till ansiktet. PÅ vinterns brukar jag faktiskt oftast föredra lite kallare rouge.

Sweet är så snyggt å passar många ger en inte för rosa, inte för rött/orange, inte för brunt och inte för mycket eller för lite färg. Matchar perfekt en lätt BUSAD hud ( dvs en hud som ha lite sommarbrun ton, helst av BUS;) ).

Glittrar inte men ger ett subtilt och vackert skimmer. Tips till er som har svårt att hitta det perfekta sommar rouget och som inte vill ha för markant med rouge men ändå rama in.

IMG_1436 rouge glominerals

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

24 svar till “Somrigt rosiga kinder”

  • (24) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Veronica Forsberg skriver:

    Hej!
    Vad för mascara har du på dessa bilder? Hur många lager har du målat för att få sådan volym? 🙂

    • annica skriver:

      Hej Veronica, jag har en mascara från Sensai Mascara 38 C Volumising och under har jag Sensais Eyelash Base 38 C. Kan vara svårt att säga hur många lager men jag arbetar in produkten tills jag är nöjd med resultatet 🙂 kram Annica

  2. likebatman skriver:

    Du är så otroligt vacker.

  3. Maxi skriver:

    Heej igen ☺
    Skulle behöva en Rougeborste som är bra och lätt att jobba med ☺

    • annica skriver:

      Hej Maxi, då föredrar jag glominerals rougeborste, gloBlush Brush. Den är lätt att applicera med och fungerar till de mesta 🙂 Kram Annica

  4. eva skriver:

    Jag undrar också vilken av Decleors prolagene mask, PTR Firm mask alt Exuviande rejuvinating mask du skulle valt för att få en en riktigt plumpad effekt och fylla ut fina linjer i panna, kinder? Jag fick Prolangene mask vid en ansiktsbehandling men det kanske var massagen också som gav sån fin lyster efter:-) Vill få effekt på både linjer och helst lite lyster med.

    • annica skriver:

      Hej Eva, tillsammans med Paula’s Choice produkter rekommenderar jag att du helst inte kombinerar Exuviance produkter. Peter Thomas Roth masken är kanon om du önskar direkt plummande effekt. Applicera ett generöst lager, låt verka i upp till 1h. Skölj bort överskottet och du ser resultat direkt! 🙂 Kram Annica

  5. eva skriver:

    hej! Jag gjorde nyligen ett nytt hudvårdstest och fick M&M som rekommendation men jag känner nu att jag inte vill ge upp PC riktigt än. Jag har lite känslig hud som är tämligen normal men kan bli blank i pannan samt får acne tämligen ofta med röda ärr som följd. Sen har jag några pigmentfläckar med som hänger kvar. Jag använder PC resist transforming multi corr morgon och kväll under resist lightserumet men efter peel. Nu tittade jag på PC sida och såg att man kan kombinera med t ex retinol preparatet ibland för mer effekt, det finns två retinol som jag förstår det. Det 1% som verkar få superbra recensioner samt den som kallas resist intense wrinkle repair. Kan jag prova lägga till en av dessa tycker du t ex kvällar? Ska jag då ta bort serumet eller transforming multi? Vilken av dem ska jag välja? Är ju sugen testa retinol 1 % som verkar kunna ge bäst effekt också på rynkor!
    Sen undrar jag även om en bra produkt att lägga som highlighter högst på kindbenen som ger bra lyster där? Någon som kan användas kvällstid främst men ibland på dagen om man vill ha lite lyft.

    • annica skriver:

      Hej Eva, du kan absolut välja att lägga till Clinical 1% retinol i din hudvårdsrutin för att öka resultatet och behandlingen. Produkten applicerar du istället för din exfoliernade(BHA/AHA) produkt var tredje kväll till en början. Helst inte oftare första veckorna! Du kan du även skippa PC resist transforming multi correction dessa kvällar. Det räcker med serum och rikt återfuktande creme över.

      Highlighter som ger en riktigt fin lyster:
      http://skincity.se/sv/product/4825/by-terry-cellularose-blush-glace

      Kram Annica

  6. Hanna skriver:

    Hej, jag skulle vilja få lite färg i ansiktet men jag vågar inte använda bus då jag provade sist så fick jag dålig hy. Hade clarins bus droppar i min egen dagcreme. Jag har annars också i vanliga fall problem med aknehy. Vad gör jag för att få lite färg i ansiktet?
    Mvh Hanna

  7. Jessica skriver:

    Finns det någon primer som täcker eller jämnar ut pigmentfläckar pigmentfläckar? Jag har under min graviditet fått stora fläckar med pigmentfläckar och ser alldeles smutsig ut… Jag har även fått fula rödbruna märken efter finnar och även dessa syns MYCKET . Ingen av mina foundations täcker pigmentfläckarna utan att det ser kakigt ut. Jag använder By Terrys cover expert, bareminerals original foundation och Exuviance foundation. Jag set verkligen inte klok ut i ansiktet.. Och jag tänkte därför om det fanns någon primer eller liknande som kunde göra att pigmentfläckarna inte syntes. Finns det något jag kan göra? Jag ammar fortfarande.

    • annica skriver:

      Hej Jessica, vill börja med att gratulera till familjens nytillskott! 🙂 Jag skulle vilja rekommendera dig en primer från Dermalogica som även verkar pigmenthämmande. Titta på den här:
      http://skincity.se/sv/product/2462/dermalogica-skinperfect-primer-spf30

      kram Annica

      • Jessica skriver:

        Åh, tack för ditt svar och för gratulationen, är så himla lycklig!

        Primern verkar toppen, men jag undrar om jag kommer att se skillnad på en gång? Dvs, när jag smörjer på primern, kommer pigmentfläckarna att synas mindre då?

        Vill också förtydliga att jag är mycket noga med uv-skydd och använder det dagligen (den gröna från Rodial). Använder Exuviance som hudvård efter råd från er och är mycket nöjd. När jag slutat amma hoppas jag på att kunna ”bleka” pigmentfläckar och röda märken efter finnarna – självklart med hjälp av er fantastiska expertis på Skincity <3

        • annica skriver:

          Hej Jessica, primern hjälper till att minska framträdandet då den är utjämnande. Men den ger inte så pass mycket täckning att det blir en jättestor skillnad. Men skulle säg att det är ett perfekt alternativ nu när du är gravid 🙂 Exuviance arbetar också på pigmenteringarna så därför tror jag att denna blir kanon. Underbart att du vet vikten av bra solskydd!!! kram Annica 🙂

  8. Sanna Ek skriver:

    Ser fantastiskt fint ut på Annica! 🙂 Älskar rouge, kan inte vara utan det om jag sminkar mig. Kram Sanna

  9. Maxi skriver:

    Hej☺
    Kan man köpa Biodroga Md(anti -redness calming cream) som Travel-Size tänkte testa denoch skulle behöva lite mer beskrivning vad den passar mest ? Jag har torr och känslig hud och börjar få mer och mer kapillärer i ansiktet mest på pannan och under ögonen

    • annica skriver:

      Hej Maxi, just nu har SC denna i travelsize om du köper den i fullsize 🙂
      Jag tycker absolut att du kan använda den efter vad du beskriver om din hud. Produktens fokus ligger på att reparera och stärka upp huden. Lägg gärna till en skonsam rengöring och serum för optimalt resultat.

      kram Annica

  10. Camilla skriver:

    Kära Annica,
    Sensai’s triple touch compact concealer, du vet? Bara själva finishingpudret i denna fantastiska dosa, finns detsamma att köpa separat också? Det är ju bara SÅÅ fantastiskt!!

  11. Annika skriver:

    Kan bara instämma, Sweet är så fin!