Hejdå Sverige & Hej Las Vegas

  • | Annica

Ragdoll LA

 

Nu på arlanda. Detta ska bli skoj! Håll utkik på insta där jag kommer uppdatera flitigt om min resa! Reser alltid superbekvämt. Inget får sitta åt + stödstrumpor is a MUST! Idag med min nya älsklingströja från Ragdoll-LA och lite loose brallor från H&M.  Älskar också min stora väska från LV. Där får mkt beauty magazines plats;).

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 svar till “Hejdå Sverige & Hej Las Vegas”

  • (12) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Susann skriver:

    Hej

    Jag har för mig att du för en tid sedan rekommenderade någon form av ett mycket tunnt papper som var sammanpressat i en tablettform , vilken man skulle lägga i lite av sitt favoritansiktsvatten, veckla ut och lägga på ansiktet som en fuktboost.
    Var hittar jag dessa ?

  2. Rebecca skriver:

    Hej!
    Du är en sann inspirationskälla & förebild!!

    Jag vill bara fråga, är så mycket prat om folk som tar Melanotan-kurer (egendosering) och skulle vara väldigt intressant att höra din åsikt och hur du ställer dig till sådant!! 🙂

    Hör att många säger att det är helt naturligt och används som medicin i vissa länder till dem som har väldigt ljus hud o har lätt för att bränna sig.

    Men som sagt, skulle vara kul att höra din förklaring och åsikt!! 🙂

    • annica skriver:

      Hej Rebecca, detta inte är något jag rekommenderar alls faktiskt. Vet för lite om vad som händer på sikt vid användning. Vet någon det än?? Nej. Stay away säger jag. Just när det kommer till mediciner så ska man nog vara försiktig speciellt när man inte vet följderna. Finns så mycket bra hudvård som hjälper till med mycket 🙂 Betakaroten är jättebra att börja med inför sommaren så att man inte bränner sig lika lätt. Kram Annica

  3. Jessica skriver:

    Vad ska man tänka på när man får finnar och pormaskar av minsta lilla men önskar använda primer?
    Jag vill att primern ska göra så att mitt mineralpuder sitter bra, men framförallt ”dölja” porerna på kinderna runt näsan då just mineralpuder alltid alltid förstörar upp mina porer.

    Jag tycker att det är svårt att få till mineralpuder då huden aldrig blir helt ”torr” efter att jag smort in mig med dagkräm (om jag inte väntar flera timmar men vem har tid med det? Att applicera en flytande foundation går hur bra som helst eftersom att den är just flytande och inte ett torrt puder som dagkrämen i huden suger åt sig), kan en primer används för att ”torka upp” huden innan mineralpuder appliceras? Jag har snustorr hy (samt väldigt yttorr), så det kan nog inte vara en primer för torr hy.

  4. Jessica skriver:

    Såg på Instagram att väskorna försvunnit, så surt! Hoppas att de kommit till rätta nu!

    Jag använder Exuviance som ’bashudvård”. Men min absoluta favoritmask är Elemis Herbal Lavendel Repair mask, den gör verkligen att jag får betydligt mindre finnar och tilltäpptheter. Nu idag läste jag att man med fördel kunde exfoliera huden innan man lägger Lavendelmasken. Hemma har jag Exuviance Triple microdermabrasion Face Polish som jag använder en gång i veckan.

    Elemis Herbal Lavendel Repair mask använder jag två gånger per vecka och om jag då vill exfoliera huden innan, kan jag då använda mig utav Exuviance Triple microdermabrasion Face Polish innan, dvs TVÅ gånger per vecka och då alltid efterfölja med Elemis-masken?

    Min Triple microdermabrasion Face Polish mask håller på att ta slut, och om jag nu kan använda den innan Elemis-masken men ändå behöver köpa en ny peeling, vilken utav Exuviance Triple microdermabrasion Face Polish och Elemis Papaya Enzym peeling är att föredra INNAN Elemis Herbal Lavendel Repair mask?

    / Jessica

    • annica skriver:

      Hej Jessica, ja det är surt men vad ska man göra.. 🙂 Elemis är en stor favorit då den är så pass lugnade för huden. Det går jättebra att använda denna mask efter varje gång som du har exfolierat huden. Den lugnar en stressad hud nästan omgående. Jag tycker att du kan fortsätta med Exuviance Triple microdermabrasio om du har en tålig hud 🙂 Kram Annica

      • Jessica skriver:

        Om du bara ska rekommendera en utav de två peelingarna till mig som använder Exuviance som bashudvård, men har Elemis Herbal Lavendel Repair som absoluta favoritmask – vilken skulle du välja då? Exuviance Triple microdermabrasion Face Polish eller Elemis Papaya Enzym peeling? Är Elemis bättre om man är känslig menar du?

        • annica skriver:

          Hej Jessica, ja det stämmer att den är något mer anpassad för en känslig hud. Exuviance Triple microdermabrasion Face Polish funkar till en allmänt känslig om man inte masserar in den utan använder den som en mask. Kram Annica

  5. S.M skriver:

    Hej och välkommen hem 🙂
    Har använt ekologisk hudvård (Estelle & Thild) de senaste åren, men har beslutat mig att gå över till Dermalogica efter att ha fått höra att ekologisk hudvårdsprodukter oftast inte är tillräckligt effektiva om man vill ha resultat.
    Har hunnit skaffa cleanser och skin smoothing och letade nu efter Multi-Active toner på internet och hittar då detta: http://www.paulaschoice.com/beautypedia-skin-care-reviews/by-brand/dermalogica/skin-health/_/Multi-Active-Toner

    Fortsätter leta efter info på nätet och hittar Skin City, som ju erbjuder bla Paulas Choice (visste inte att det gick att få tag i i Sverige) och din blogg. Känner mig alldeles villrådig, ÄR Dermalogica bra? El ska jag satsa på exv Paulas Choice/annan ekologisk hudvård?

    Mitt ”problem” har alltid varit att jag haft väldigt glansig hud, speciellt i t-zonen. Med snällare produkter, bla rengöringsmjölk och ekologiska produkter, så har det blivit bättre, men fortfarande väldigt glansigt i perioder, kanske pga hormoner/temperaturomslag/annat.
    På senare år har jag även fått mycket småfinnar, knottror, pigmentfläckar och känt att jag nog behöver mer effektiva produkter och letat efter någon annan serie att använda. Det är viktigt att försöka använda så mycket ekologiskt som möjligt, men samtidigt vill jag ha en hudvård som är effektiv.. Hoppas du kan ge lite tips och råd? Tack för en bra blogg!!

    • annica skriver:

      Hej S.M, jag fick information att du även hade skickat ett mail till mig och mina kollegor på SC. Läste igenom svaret och hoppas att du kan gå vidare med din hudvårdsrutin. Kram Annica 🙂