Las Vegas & Dermalogica

  • | Annica

IMG_2420

Las Vegas.. förstå gången för mig i Vegas.. hur kul som helst. Dermalogica anordnar stora kongresser för Dermalogica terapeuter världen över. Förra gången var i Los Angeles, självklart var jag där och nu denna gång i Las Vegas. 2 500 hudterapeuter från hela världen var på plats för att uppleva Vegas och för att få ta del av en hel massa spännande föredrag. Allt ifrån rena inspirations föredrag till mindfullness föreläsningar till att få ta del av alla höstens, grymma måste jag säga, lanseringar. Det är speciellt kul att få dem presenterade av skaparen själv. Dr Diana Howard är ju en av hjärnorna bakom Dermalogicas fantastiska produkter. Att få höra historierna om varför och hur just höstens lanseringar blev till gör ju såklart att man får en helt annan känsla för dem.

IMG_2528

Tror ni kommer gilla höstens nyheter från Dermalogica. Jag är så lycklig att jag fick en av varje med mig hem. En av nyheterna är Hydrablur Primer som är den jag började prova. Denna gillade jag! En riktigt återfuktande primer, lite nytt och BRA! Körde den + By Terrys Cover Expert på avslutningsfesten.

IMG_2579

Makeupen satt som en SMÄCK hela kvällen. Riktigt bra match var dessa två. Bifogar ett gäng bilder.. Jag lägger sällan makeup där jag ser mega sminkad ut. Dock trots relativt naturell look har jag många olika steg och grejer.. detaljer och små skiftningar e min grej.

IMG_2526

Resten av nyheterna är en spännande nattprodukt med vitamin A (tänk er Age Reversal Eye Complex.. fast nu kan man få den grymma effekten på HELA ansiktet). Sen mina vänner… något kul, coolt, bra och spännande.. en ansiktsmask baserad på kol som är en fantastisk detox ingrediens. (En liten parantes, kol kommer ni se mkt framöver som trend även i hälsodrycker etc. D.v.s. inga mer gröna drycker, nu ska de vara svarta;).) Innehåller även sulfur och mycket annat nice. Mer om denna inom kort med. Har inga datum för lanseringar så ni får hålla ut ett tag till:). När de lanseras kommer jag också ge er fullständig redogörelse för dessa.

IMG_2444

Ger en härlig bildkavalkad med både hudvård, nyheter, Las Vegas life och ett gäng selfisar (mest för att jag tyckte finishen med primern och foundationen blev så schysst)

Så ladies and gents.. enjoy!

IMG_2385

IMG_2440

Hotell Bellagio.. hur många filmer har man inte sett det i? Kul att se det i verkligheten! Mäktigt måste jag säga.
IMG_2400

Första dagen och mycket shopping.. inga resväskor som ni vet.. De kom lagom till hemfärd:).

IMG_2433

Lite nyinköpt! Tur i oturen med bortkomna väskor. Hehe fick ju möjlighet att prova och utvärdera massa nya produkter. Hamnade i en Armani-butik där det jobbade en grym makeupartist. Hon ”lurade” på mig en ny uppsättning makeup. Kul att prova då jag endast gjort det lite i butik förut. Foundationen gav fin finish lika så lyster cremen som står bredvid. Inget snack om den saken. Foundaton påminde lite om Terrys Cover Expert. Får jag välja väljer jag terrys men Armanis fick helt klart godkänt. Rouget blev ett som liknar mitt från Glominerals rouge jag skrev om för någon vecka sen dvs färgen Sweet. Armanis hette 306 Attitude.

Passade på att köpa och prova PTRs nyhet som kommer någon gång i höst Strawberry scrub. Mums! Som en cremig sorbet på huden. Köpte nya borstar på Sephora. Bra tyckte jag, men det är dyrt med borstar.. blev alldeles kallsvettig när jag skulle betala.. dock håller bra borstar i evigheter om man sköter dem och det gör jag. Dessutom.. för att vara ärlig behövde jag faktiskt en del nya fräscha borstar.

IMG_2430

Fresh roll on har jag läst mycket om. Bra tycker jag. Köpte ju först någon billig då allt var stängt kvällen vi kom. Den var hemsk och åkte i soporna;). Köpte nya solbrillor på Bottega Veneta och passade på att tigga till mig prov på deras nya doft ”Knot” Den var fin dock inte lika god som min nya älsklings doft från Sensai som lanseras  även den i höst (OBS! börja spara till den redan nu för den VILL ni ha). Hajjar ni… Sensai kommer med en doft! det är STOOOORT!! :).  Jag har knappt hunnit smälta det trots att det är flera månader sen jag  var på pressvisningen.

Köpte även Oilless oil från PTR. SÅ grym produkt. Denna fick funka som både ansikterengöring ( ni vet ett löser fett), serum/creme samt återfuktning till armar och ben. Fick begränsa återfuktningen till dessa områden..haha.. annars hade den tagit slut på 3 röda.

På flyget fick jag som tur var elemis härliga ansiktscreme Pro Marine Collagen Creme. Dermalogicas fuktspray Active Moist hade jag i handbagaget. Inte en flygresa utan den. Håller min hud återfuktad hela resan! Även Clarins lipgloss och läppenna hade jag i handbagaget!

Köpte även ett solskydd som jag inte fått med på bild, det blev ett Neutrogena.. det var inget speciellt köpte det första kvällen på supermarket.

IMG_2448

IMG_2459

Maffig kongress-sal med 2500 hudterapeuter. På scen Jane Wurwand grundare till Dermalogica

IMG_2464

Jane Wurwand är en mycket skicklig talare..

IMG_2470

Jag och Micke. Min sambo och kollega på Skincity:). IMG_2503

En toaselfie är aldrig fel:)

IMG_2505

Japp… thats me:)

IMG_2517

Dr Diana Howard presenterar en av höstens spännande nyheter Charocal Rescue Mask!

IMG_2535

Redo för kongress. Lyckats matcha tröjan till väggen.

IMG_2567

I pauserna var massa dermalogica experter redo för att ge lite  facemapping!
IMG_2582 IMG_2586 IMG_2603 IMG_2591

Ok, alla bilder ovan är min makeup till avskedspartyt. Med dermalogicas Hydrablur. En återfuktande rik men LÄTT primer. Riktigt bra. Jag körde med Cover Expert från by Terry.

IMG_2548

Las Vegas by night..

IMG_2605

Alltså grym mat på hotellets sky bar… only in vegas:)

IMG_2614

En fantastisk avskedsfest anordnad av Dermalogica på en av Vegas bästa nattklubbar… Maquee tror jag den hette..

IMG_2617

IMG_2632

Galet glammigt på nattklubben:=) och härligt med 2500 hudisar på en å samma nattklubb!las vegas

Träffade ju så klart lite underbara hudis kollegor… alltid lika kul!!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

25 svar till “Las Vegas & Dermalogica”

  • (25) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Madeleine skriver:

    Hej Annica!!! Tack för årets fina gwp!! Massa gobitar!! Skrev i detta inlägg då jag såg om mister i denna. Skulle inte du vilja göra en video med en massa olika mists? Om man vill ha en för enbart återfuktning, kanske ålderstecken eller så klart James Read h2o, den är ju magisk men kan ju inte överdosera jämt vore trevligt då jag är ny på mistområdet och mina H2O i badrumsskåpet behöver mistsällskap. Ha en fin helg!

  2. Lotta skriver:

    Tack för fantastiska bilder från den magiska LAS Vegas-mässan! Minnen för livet! Härligt för dig och M! 🙂
    Kram Lotta

    • annica skriver:

      Hej Lotta, Min telefon är full med bilder kan jag tala om. Vart man än vände sig så hände något och allt glittrade och det var glamour får golv till tak.. men det får man ju typ aldrig för mycket av he hee..

      kram Annica

  3. Monica skriver:

    Hej!

    Jag skulle behöva tips på ett vårdande o återfuktande serum för min hud. Har lätt rosacea och torr känslig hud.
    Använder Babor’s hudvård och är väldigt nöjd med den.
    Kram Monica

    • annica skriver:

      Hej Monica, många är supernöjda efter att de testat det här serumet. Det blir mitt bästa tips till dig:

      http://skincity.se/sv/product/2749/babor-derma-cellular-ultimate-calming-serum

      kram Annica

      • Monica skriver:

        Hittade ännu ett serum från Babor som verkade vara för känslig hud /babor-calming-sensitive-bi-phase-moisturiziner. Vad är skillnaden mellan den o den som du tipsade om?

        • annica skriver:

          Hej Monica, Det serumet skulle också passa dig. Skillnaden är att Bi-phase inte är lika fullt behandlande på ett akut problem. Det stärker mer upp huden och så tillför det lite mer fukt, så bra om man är riktigt torr. Vet de som har Bi-phase till natten och Ultimate Calming till dagen. Båda är bra men Ultimate är alltså mer behandlande på problemet. kram Annica

          • Monica skriver:

            Tack snälla du för att du så tålmodigt svarar på alla frågor.
            Såg att det va rea på Babor så jag tänkte passa på. Inväntar lön den 25:e så jag hoppas att erbjudandet finns kvar då.
            Kram Monica

  4. Sophie F skriver:

    Nu måste jag fråga:
    *du som förespråkar solskydd så himla mkt och säkert skulle ha råd till bättre…varför köper du neutrogena och har det?! Är ju stark sol i Lv?!

    *du skriver ofta om sensai hydrachange face mist och att du älskar den, varför väljer du då Dermalogica som mist på planet och skriver den är bäst? Pauls på Pauls choise har gett den 1 stjärna och skriver att den är ”multi-irritating”. Vad säger du om det? Hon verkar i övrigt inte alls imponera av Dermalogica.

    * använder du Dermalogica i din dagliga hudvård och vad?

    /Sophie

  5. Erika Alm skriver:

    Hej Annica. Gud så härligt det ser ut!!

    En fråga: ska köpa på mig mer exuviance i helgen (har idag gentle cleansing creme, Vespera, hysrating eye creme, sheer regions fluid, Evening restorative complex. Struntade i soothing toning lotion då en kollega till dej sa den va rätt överflödig med min milda rengöring:)

    Det jag saknar är en peeling och mask. Har en blandhy som känns lite ojämn i ton och lite större porer i t-zon. På morgonen när jag vaknar och under dagen känns min hud rätt oljig i t zon men yttorr med torrhetslinjer på kindben och under ögat. Ska jag satsa på masken från exuviance samt triple mucrodermabrasion eller vilka skulle du rekommendera? Vill liksom ha en mer peeling med sting i att ha en gång i veckan för extra boostar samt en mask. Ge mig tips snälla! 🙂

    Kram Erika

    • annica skriver:

      Hej Erika, såg att min kollega Lena hade svarat på dig i helgen när erbjudandet var aktuellt. Hoppas att du fick svar på dina frågor 🙂 Rejuvenating masque är ett mycket bra alternativ till dig! Kram Annica

    • Johanna skriver:

      Tripple microdermabrasion är JÄTTEBRA! Vart jag än läser om den så får den lovord. Använder den själv och man blir len som en persika 🙂 har också blandhy och blir väldigt lätt yttorr. Brukar använda clay masken efter i 10 minuter, sen serum och någon fuktmask. Har rejuvinating treatment-masken också men använder den knappt efter att jag köpte peelingen för att peelingen är så jädra bra. Dryg är den också, köpte den i februari och kommer nog inte behöva köpa den förns i december/januari igen. Använder den 1-2 ggr i veckan.
      Förlåt, nu blev det här jättelångt men ville bara tipsa 🙂

      • annica skriver:

        Hej Johanna, Jättekul att du tipsar. Rätt har du också, den är sååå bra som så många andra produkter från Exuviance : ))

        kram Annica

      • Erika Alm skriver:

        Tusen tusen tack! Då ska jag köpa den 🙂 det var det jag funderade över, om rejuvenating masken blir lite överflödig då. Visst stämmer de att de inte är stora korn i? Har j lite små finnar ibland vid mens och så. Tusen tack för du tog dig tid att skriva och svara mig – stor kram på dig!

        • annica skriver:

          Hej Erika, Rejuvenating mask är en av mina favoriter och den innehåller inte korn. Microderma-peelingen har korn i sig och ger extra effekt om den används före masken. Som Johanna skriver så behöver man inte peela så mycket med kornen om man har inflammationer, låt den bara ligga ett par minuter istället innan du sköljer av. Lite av en magi som uppstår : )) kram Annica

          • Erika Alm skriver:

            Hej fina Annica och tack för svar !

            De låter som en riktig krutduo från exuviance med masken och triple dermabrasion 🙂 vad tycker du annars om skin rise bionic tonic? Är det mer som en typ av ”touch up”?

            En fråga till jag vore jättetacksam om du besvarade (du som är min skönhetsguru ;))
            Fick förslag från din fina kollega Lena F på olika foundations och fastnade extra för glo minerals luxe men allra främst för by terry sheer expert. Dock har jag en liten delad känsla för den då den känns om en ren SMINK-produkt och inte vårdande samt med spf som GLO minerals luxe foundation. Dock så tänker jag: men kanske foundation en inte spelar en så himla stor roll i de egenskaperna om man har många hudvårdande steg UNDER foundationen med SPF? Då kanske de inte gör nåt att man satsar på en grym produkt som ger jättesnygg sminkning och inte kompromissar på resultatet för att den ska va vårdande, tänker jag rätt? Har idag amazing base som är vårdande men ack så ful på min hy. Gillar verkligen denna från by terry men som sagt – är min hudvårdsrutin nog för att huden ska ha allt anti age ändå? Har som tidigare skrivet exuviance där krämen har spf 35. Ska jag ha Vespera serum under på dagen också eller ska jag satsa på nåt annat under eller över min dagkräm med spf 35 då? Visst använder du sheer expert och vilken nyans? 🙂 Tusen tack på förhand att du tar dig tid att svara. Kram Erika

          • annica skriver:

            Hej Erika, Det stämmer att By Terry inte har spf i sina baser, men de är helt klart vårdande av huden annars hade jag inte godkänt dem till mitt sortiment kräsen som jag är ; ) Båda är superfina och bra för huden och bara du har en spf under din By Terry-foundation så blir effekten bra med vilken som. Jag har nyans: 4. Luxe täcker något mer men kan även läggas supertunt den med. När det kommer till vård under din foundation så är det serum och creme som alltid gäller för bäst vård av din hud : )

            kram och lycka till, Annica

        • Johanna skriver:

          Det är korn i, men dom är små och bara man cirkulerar lätt med fingrarna så går det bra. Du kan stryka på den också och strunta i att skrubba om du har finnar under mensen. Sen när hyn är utan finnar kan du skrubba som vanligt.

          Det var så lite, kram tillbaka till dig och hoppas att du gillar peelingen 🙂

  6. Susan skriver:

    du vet att en av neutrogenas solkrämer
    Blev listad som en av de sämsta solkrämerna ute på marknaden…läste det i en artikel nyligen.

    • annica skriver:

      Hej Susan, jag landade sent kl 23.00 hade endast supermarket öppet. Jag fick mina väskor någon dag senare PROPPADE med bra solskydd. Dessutom skulle jag mest vara inne på en kongress på dagarna. Men ville ha något på armar på vägen dit. OCH nej det fanns typ inget annat att välja på vid den tiden i las vegas:) Kram Annica

  7. Linda skriver:

    Hej Annica!

    Jag är väldigt doftkänslig och därför har Decleor Arome Tonic passat mig väldigt bra. Tyvärr har den ju utgått ur sortimentet och jag står nu utan parfym:(
    Har du något tips på parfym/body mist med mild doft?

    Tack på förhand!
    Linda

  8. Linnea skriver:

    Hej, jag undrar vad du tycker om Estee lauder som märke, jag använder paulas choise i huvård som jag såklart beställer från skin city men jag har varit på jakt efter foundation hur länge som helst och jag har inte hittat rätt förään jag hittade estee lauders double wear light, i färgen 1 tror jag. Jag vet att det alltid är bättre med smin som är från salongsmärken men jag undrar vad du tycker om detta märke?

    Hälsningar

    Linnéa