Med Dermalogica i Las Vegas

  • | Annica

IMG_2370

Tjohoo igår kväll landade jag i Las Vegas. Trött? Neeeej.. haha här går inte att vara trött.  Förra gången jag var iväg med dermalogica var det i LA och då var det typ 800 hudterapeuter från hela världen. Så häftigt.

Las Vegas

Sen följer två spännande kongress dagar med information om kommande nyheter, nya tekniker och teknologier mm. Ska dela med mig så mkt jag kan efter min resa  och givetvis hålla er uppdaterade under resans gång live. Mest blir liveuppdateringar på mitt instakonto ( hudspecialisten) så följ mig där  så ni inte missar något spännande!

Och ja.. om jag går i samma kläder alla dagarna och ser hur guppig som helst ut i håret och ansiktet så är det för att allt vårt bagage kom bort på flygplatsen i London. KUL?!?!? neeeej. Visst vi fick lite kompensation men alltså bara att ersätta mina necessärer med makeup, hudvård och kroppsvård så räcker inte ens en fjärde del av den summan. grr. Jaja jag ska ut och shoppa lite idag. Några saker måste jag bara ha som en foundation, concealer  och lite sånt. Kom så sent igår så bara  supermarkets va öppet det blev en ögonbrynspenna, ögonskuggspalette, brynpenna från Loreal och torrshampo, deo och clear eyes haha.

Sen fick jag som tur var fina elemis mini produkter på flygplanet. Hotellet lånade ut denna fina pyjamas till mig.. så läcker och så har de tvättat mina underkläder och topp express under natten. Allt går man får se  möjligheter i allt .. nu kan jag ju shoppa med gott samvete idag….hehe…

IMG_2380

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

20 svar till “Med Dermalogica i Las Vegas”

  • (20) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Lotta skriver:

    Eftersom jag är en Inbiten Exuviance – användare så undrar jag nyfiket vad jag missar med PC som verkligen har blivit hajpat?!
    Kram Lotta

    • annica skriver:

      Hej Lotta, Exuviance är också hajpat kan jag tala om. Oj, vad mycket kunder vi hjälper med den serien. Ingen är så trogen som en Exuviance-kund. Sen finns det alltid bra alternativ så som PC. Det jag tror att många faller för är resultatet man får med deras dagliga exfolieringar samt att de har ett bra pris. Båda märkena är riktigt bra och ger resultat : )

      kram Annica

  2. Tess skriver:

    Hej!
    Jag är helt kluven ang. om jag ska använda hudvård från Dermalogica eller Paula’s Choice. Vilket skulle du rekommendera till en 23 åring?

    • annica skriver:

      Hej Tess, detta är 2 av SC populäraste märken och så länge du har produkter som är väl anpassade just för din hud kan du komma långt med båda 🙂 Gör gärna mitt hudtest så hjälper jag och mina kollegor dig att hitta produkter som passar just din hud! Kram Annica

  3. Louise skriver:

    Hej! Undrar lite ang Clarins Delectable Self Tanning Mousse med spf 15. Eller andra bus med spf såklart… Hur länge håller solskyddsfaktorn om man inte badar/dushar? Tänkte mest om man måste/bör komplettera solskyddet om man ska ut i solen… Tack på förhand!

    • annica skriver:

      Hej Louise, en solskyddsfaktor med SPF15 brukar vara aktiv högst ett par timmar efter applicering. Ex. bränner man sig i solen utan SPF efter 10 minuter så ger en SPF15 skydd i 15×10 minuter, alltså 150 minuter efter applicering. Nästan 2 timmar 🙂 så innan dess är det dags att smörja in sig på nytt. Kram Annica

  4. Maria skriver:

    Vilken färg på Glominerals Glocamouflage skulle du rekommendera mig som tycker PTR’s CC-cream i färgen light är perfekt?
    Mvh Maria

    • annica skriver:

      Hej Maria, då tycker jag att färgen som heter Naural passar om du har hudton mot rosa. Önskar du att dölja finnar/röda märken så är Golden kanon! 🙂 kram Annica

      • Maria skriver:

        Oj jag fattar inte, Golden eller Natural? om min hudton passar perfekt till PTR cc-cream (använder den ibland även punktvis för att dölja blemmor och märken efter finnar) passar jag då i Natural eller Golden? Jag vill alltså använda den för att dölja lokalt. För den döljer väl tjockare/bättre än cc-cream? Vet inte om jag är gul eller rosa i tonen, är inte så bra på sånt.
        Mvh Maria

  5. Kristin skriver:

    Det där är min mardröm… Har så många produkter som jag måste(!) ha så jag har alltid med mig det nödvändigaste i handbagaget, man får vara kreativ med reseförpackningar och prioritera. Mkt planering med packningen då… Men värt det! Kolla upp om din bank\kreditkortet har reseförsäkring (om du inte redan gjort det) och ha det så kul på eventet!

  6. Johanna skriver:

    Wow vad häftigt med Dermalogica-dagar i Las Vegas! kommer att kolla in din instagram.

    Kan man lägga By Terrys Densiliss foundation i en liten burk och ta med sig när man reser? Jag ska på bröllop och måste packa relativt lätt.

    • annica skriver:

      Hej Johanna, det är bara att hålls utkik så ska jag uppdatera så mycket det bara går 🙂 det går bra, bra om burken går att stänga så att det inte kommer in massa luft i förpackningen. Kram Annica

  7. michaela skriver:

    Hej Annica!

    Jag är igång med att starta upp min egna verksamhet och undrar vilka märken du skulle rekommendera att ta in på en salong?
    Jag är väldigt klyven. Många kollegor arbetar med Dermalogica och Bioline, medans jag har arbetat med Decleor, Exuviance, Murad, Ling och Rodial.
    Har kollat marknaden omkring och där arbetas det med Matis, Decleor och Elizabeth Arden …
    Hur ser du på de? Vill börja med 2 märken som kompleterar varandra bra och som har generösa ”uppstartningserbjudanden” och är lätta att kommunicera med vid ev. frågor som uppstår, och absolut inte krånglar med leveranser varje gång det ska beställas.

    Har arbetat i Köpenhamn och ingen kundkrets i Malmö uppbyggd utan jag startar helt från ”noll” och kommer även ha inhyrda. Affärsplan etc är gjord och har en mentor som tror å min verksamhet så nu vill jag bara känna mig 100% på vilka märken jag ska ta in så tar gärna emot flera förslag och kontaktar alla och bildar en egen uppfattning.

    Verkligen tacksam för svar!
    mvh/ Michaela

    • annica skriver:

      Hej Michaela, vad spännande att du ska start upp med salong. Jan Marini grymt syraresultat inget mys pys kanske men grymma resultat på acne, rosacea etc. Snabb leveranser och har ett bra utbud med produkter. Deras C-esta serie är helt fantastisk!
      Elemis underbart för kropp och ansikte lite mer doft och för de som igen bara vill ha syra och a vitamin etc. Dessutom är dermarome fantastiska att ha att göra med och mkt kul som händer hela tiden både för kunder och för oss terapeuter.

      kram Annica

      • michaela skriver:

        Hej Annica!
        Tusen tack för snabbt svar, har inte själv testat Jan Marini men det måste jag ju genast göra nu, och känns helt klart lite roligare med ett märke som inte alla har och arbetar med.
        Har också varit i kontant med Mene&Moy och Dermaceutic då jag gärna vill arbeta med deras kemisk peels. Kundgruppen där kliniken kommer ligga är helt klart folk som vill SE resultat, men kanske en bra start med Jan Marini iallafall…
        Har sett så bra resultat även där och dom har ju lite roligare hemmaprodukter om jag får säga det själv. 🙂

        Ska ta en titt på elemis också! Blev helt såld efter ditt inlägg med den varma stenbädden på din behandling hos dom. Och känns som 2 bra komplement till varandra. Verkligen!
        … jag har jobbat med Dermarome tidigare när jag köpte in bareminerals så det känns också tryggt och ett stort PLUS. 🙂 🙂

        Tusen tack för din åsikt, ska djupdyka i märkerna och produktutbudet!
        Älskar din blogg! Kram/ Michaela

        • annica skriver:

          Hej Michaela, Jan Marini passar även bra där om man vill ha resultat 🙂 Steg 3 dagligen är toppen för huden! Önskar dig ett stort lycka till med din salong :)) Hoppas att du hittar just dina guldkorn till salongen. Kram Annica

  8. Hildes Closet skriver:

    Men vad surt med bagaget. Tur du har rena underkläder och snygg PJ 🙂 Jag skulle gissa att du får några fina produkter från Dermalogica, och shopping är aldrig fel. Hoppas du får en fin kongress i alla fall.
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Hilde, ja det är lite surt men men snygg PJ är inte helt fel :)) Tack fina du! Hoppas på många spännande nyheter nu, ska försöka hålla er så uppdaterade som möjligt 🙂 kram Annica