Höstens makeuptrender 2015 – Nyhetsmorgon

  • | Annica

Om ni missade gårdagens tips på nyhetsmorgon så kommer de här. Se inslaget genom att klicka på filmen ovan eller klicka HÄR!

Ger er också allt jag tipsade om i text nedan:)

Annica Forsgren

Höstens makeuptrender innefattar alltså allt från färglatt till mörkt och murrigt, stramt, punkigt och naturligt nakna toner. Det är så många trender som korsas i höst och den ena trenden går faktiskt emot den andra. Det gör det svårare att veta vad som verkligen gäller men är också väldigt roligt för det finns utrymme för alla stilar.

Mycket influenser från 70 talet men även från 50, 60, 80 och 90 talet i uppdaterad tappning. Även futuristiska inslag.
IMG_4023Sammanbiten i taxin på väg till 4an. Sjukt mycket kö och trodde inte jag skulle hinna. Men det gick:).

nyhetsmorgon Annica Forsgren

Skärmavbild 2015-09-22 kl. 20.04.20
Skärmavbild 2015-09-22 kl. 20.02.59

Vissa trender som känns extra starka:

  • Skogen är en stor inspirationskälla – Toner av Jord, bark, Mossa och Sten görs det oändliga tolkningar av.
  • Rostigt tegelrött och Antracitgrått är färger att lägga på minnet.
  • Midnattsblått sägs vara det nya svarta.

IMG_4026

Ögon:

  1. Kakhi & brunt i kombination med frodigt grönt är hett!

Skärmavbild 2015-09-22 kl. 20.04.42

  1. Kajalen kommer tillbaka – måla gärna innanför ögat på vattenlinjen för intensiv /rockig blick. Jättelätt och får gärna se lite slarvigt ut.

Skärmavbild 2015-09-22 kl. 20.05.22

  1. Toppa med blå mascara fantastiskt snyggt till de brända toner & terrakotta.

IMG_4029

Läppar:

  • Allt från nude till Aubergine gothigt vinrött. Absolut trendigast är den tegelstensröda nyans.
  • Från att det varit mycket matta läppar så kommer även en hel del inslag av glans tillbaka.
  • Trend! Ton-matcha läppstift och rouge ger snygg och pigg look.

IMG_3998

Naglar:

Svart, vitt, grått, blått, rött & Metaller. Kombinera gärna med grafiska mönster.

IMG_4025

Hud

Vi pratar om huden som en perfekt kanvas! Foundations som ger fullständigt naturligt resultat utan kanter och skarvar. Till vår hjälp uppdaterar vi makeupväskan med kvalitetsborstar som hjälper oss att få en seamless ”skarvlös” finish.

Ofta brukar jag låta de duktiga makeupartisterna på TV4 fixa den sista touchen på makeupen  och håret men eftersom dagens sändning började så sent så hade jag gott om tid själv på morgonen och gjorde min egen makeup. Vad tycker ni om min look igår?

Skärmavbild 2015-09-22 kl. 20.02.47

 

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

37 svar till “Höstens makeuptrender 2015 – Nyhetsmorgon”

  • (37) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Camilla Dahlkvist skriver:

    Hej
    Såg de snygga sakerna i inslaget, vad heter Chanels ögonskugga, den med 4 färger? Är det den nya höstögonskuggan? Sen undrar jag om Sensais ansiktsprodukter, har alltid använt Shiseidos men de har börjat med lite andra produkter och bytt ut mina favvisar. Jag är känslig för nya produkter just runt ögonen för det känns som det ”drar” i ögonen o att de blir lite rinniga om det kommer för nära runt ögonen, ögonen är lite känsliga. Jag är 47 år gammal och huden kan krackerlera lite om den blir för torr. Lite rynkor har kommit och man har ju ingen acne längre:) Så finns de nga bra produkter i Sensais serie som du kan rekommendera, har haft lite prover från Sensai och de verkar funka. Tack på förhand.
    Camilla

  2. Anne Karlsson skriver:

    Hej och tack för härlig höstinspiration,såg inslaget nu i efterhand!Jag undrar vad för färger/märken du använde på Ulrikas naglar?Himla snyggt.Tack för tipset om by terry’s cellularose Bush glace,tog färgen rose melba och den är en favorit nu som ger fina höstkinder!Har varit tveksam mot mineralpuder också innan jag testade Elisabeth Arden PRO,lägger sej inte i linjer och håller hela dagen.Tack för en toppenblogg,ha en härlig helg!

    • annica skriver:

      Hej Anne, har haft en superhärlig helg, hoppas din också var höstlik : ) Lacket som Ulrika fick på sina naglar var från OPI- venice collection. Kika på den i butik,d et finns måååånga fina färger. kram Annica

  3. Sara skriver:

    Angående presentkort..se tidigare meddelande.
    Lite besviken och snuvad på konfekten!
    Har hela dagen försökt att få utrett via mail och etc. om presentkort och felaktiga priser o euro och sen får jag till svar nyss från Skincity:

    Vi har nu undersökt problemet och jag måste tyvärr meddela att detta är en bugg/fel i vårt system. Tack för att du uppmärksammade oss på detta problem. Det är i nuläget inte möjligt att köpa presentkort i Euro, endast sek.

    • annica skriver:

      Hej Sara, Jag är ledsen att det tog tid att lokalisera vart problemet låg. Som du fått informerat så var det ett tekniskt problem. Mina kollegor ska ha kontaktat dig nu på nytt och jag hoppas att det nu känns ok. Jag ber tusen tusen gånger om ursäkt, verkligen. Jag vill bara ha nöjda glada kunder och jag tackar verkligen för ditt tålamod den här gången!!! Hoppas att vi får ha mer kontakt med dig framöver, tveka aldrig att höra av dig om du undrar över produkter eller om det kommer till funktioner på siten.

      Allt gott till dig Sara!

      STOR kram : ) Annica

      • Sara skriver:

        Hej Annica,
        Det var trist att ni inte säljer presentkort till oss som köper i euros, det var det som jag mest önskade mig till födelsedagspresent av min man=(
        Trots att jag fortfarande känner mig besviken så är Skincity den plats där jag köper majoriteten av mina hudvårds produkter. Ni har en bra service och duktig personal!
        Jag läser din blogg och följer instagram varje dag, jag får mycket nya tips och får läsa intressanta artiklar, super!
        Hoppas att ni får ordnat presenkortet i euros!
        Sist vill jag ännu fråga om tips till något som gör mig hemskt olycklig… Jag har en fin och omskött hud men trots min unga ålder har jag rynkor ovanför läppen, vad finns det för hjälp att få? Trots att jag annars känner mig vacker får det här mig att känna mig gammal och ful! Hoppas att du har något effektivt tips, är realistisk och vet att de inte går att trolla bort..
        Tack för en bra blogg!
        Trevligt veckoslut!
        Kram,
        Sara

        • annica skriver:

          Hej Sara, Tack för dina fina ord, de värmer verkligen. Ingen hellre än jag önskar att presentkortsfrågan gick att lösa med en enkelt knapptryckning. Så uppskattat att du påvisade oss problemet. Alltid många bitar som måste på plats innan man löser en funktion på en site. Kan garantera dig att det kommer en lösning framöver och jag tackar VERKLIGEN för ditt tålamod!!!

          När det kommer till linjer/rynkor kring munnen så måste man ha realistiska förväntningar. Att ta bort rynkor helt gör man bara med botox eller fillers. Vad som är viktigt är att man vårdar huden med en fin rutin och verkligen lägger krut på peeling, masker ett bra serum och creme. Sedan finns det även tillfälliga lösningar som verkar för stunden. Den bästa mot just linjer i det fallet är den här: http://skincity.se/sv/product/1365/peter-thomas-roth-instant-firmx

          Den här kan också läggas i linjer för att få en plumpande effekt och den arbetar mer långsiktigt jämfört med ovan produkt: http://skincity.se/sv/product/2059/carita-supreme-wrinkle-solution-filler-pro3w

          Såg att du beställt en del Jan Marini och det är ett mycket bra val i kampen mot linjerna. Att följa de 5 steg man använder sig av är något jag rekommenderar för bästa resultat. Den här boostern som man applicerar direkt efter rengöring är också en jättebra produkt för att ge huden det bästa: http://skincity.se/sv/product/2981/jan-marini-age-intervention-regeneration-booster

          Vilken du ska välja? Det beror lite på. Peter Thomas Roth om du vill ha en snabb lösning, som ger direkt resultat. Carita är ett bra val oavsett vilka produkter du använder. Arbetar mer långsiktigt men även med direkt verkan. Jan Marini hade jag lagt till om du redan har en hel rutin från märket.

          kram och tack för tålamod, hejarop och för att du troget läser min blogg : )

          Annica

  4. Khlotbjo skriver:

    Du var strålande vacker! Så snygg makeup. Vi satt i personalrummet och tittade (Vasa, Finland) 🙂

  5. Elisabeth skriver:

    Sååå fina färger och inspiration inför hösten! 🙂 Gillade speciellt ditt nagellack från Chanel. Vad skulle du rekommendera för under- och överlack?

    Ha en fin dag!
    Kram,
    Elisabeth

    • annica skriver:

      Hej Elisabeth, Jag kör på lite olika lack. Gillar Sechi vite, By Terrys, Chanels….ja det bor flera i mitt badrumsskåp som du hör.

      kram Annica

  6. Johanna skriver:

    Åh va du är proffsig Annica, alltid säker och väl förberedd! Du är fantastisk! Skönhetsguden måste ha utsett dej till sin brevbärare för du är expert på att inspirera mej, så professionell! Ha en fin dag!

    • annica skriver:

      Hej Johanna, Oj oj oj..du om någon är fantastisk…på att ge komplimanger. Blir så glad och vad kul att få inspirera en så positiv människa : ) Önskar dig ett riktigt härligt veckoslut! kram Annica

  7. JessicaL skriver:

    Hej Annica!
    När du applicerar kajal på övre vattenlinjen, kladdar inte den av sig på den undre linjen då? Det gör det alltid på mig, så det blir liksom lite fläckigt på undre vattenlinjen också.
    /Jessica

    • annica skriver:

      Hej JessicaL, tycker inte att det kladdar av sig. Man får liksom baka in den lite i fransraden och se till att linjen inte är så fuktig när man applicerar. kram Annica

  8. Monika skriver:

    Clarins tegelröda läppstift, vad heter det?
    Tror du det fungerar på någon som är blek med mörkt/svart hår? 🙂

  9. Evelina skriver:

    Så fint sminkad Annica! Love love love!
    Om du får tid får du gärna göra en genomgång av det du använde.
    Älskar att se dig i rutan!
    Kram
    Evelina

  10. Sara skriver:

    Hmm mycket snyggt, vill ha!! Därför kommer jag till mitt nästa ärende…
    Min man skulle ev. Köpa presentkort till mig när jag fyller år från Skincity. Jag är bosatt i Frankrike och tycker det är riskabelt att skicka presentkort hit, kan man köpa elektroniskt presentkort? Det vore en bra ide annars att införa, eller hur?
    Ha en trevlig fortsättning på kvällen!
    Sara

    • annica skriver:

      Hej Sara, vi kikar på ett elektroniskt kort men idag finns det inte tyvärr. Vad ni kan göra är att beställa ett kort och sedan be oss om koden till kortet. Skulle det inte komma fram(extremt ovanligt att de inte gör det) så kan ni självklart handla för det ändå. Ingen blir utan varor eller presentkort..

      Grattis i förskott!

      kram Annica

      • Sara skriver:

        Hej,
        Tack för snabbt svar!
        En sak förbryllar mig fortfarande och jag har skrivit till Skincity om det… Ert presentkort för 1000kr kostade först 143 euro och sedan 133 euro men låter mycket!

  11. Karin skriver:

    Som vanligt ett jättebra inslag och för en gång skull upplevde jag det som att du fick tid att prata om det mesta och det blev inte så stressigt. Jag tänkte faktiskt på din makeup, vad hade du för bas?! Såg väldigt bra ut 🙂

  12. Mona Lindström skriver:

    Som vanligt så var det ett jättebra inslag om höstens trender. Jag älskar dessa höstfärger och har alltid gjort det. Och din makeup var som vanligt perfekt . Tänk om du ändå kunde få ha ett eget tv program om skönhet. Finns ju snart bara matlagning och heminredningsprogram att se på och hur kul är det på en skala i 10 år.
    Hälsningar Mona och alla whippetvalparna

    • annica skriver:

      Hej Mona, åhhhh dina söta valpar bär med mig bilden i huvudet, lyllos! Det är för få program om skönhet, bra sådana som alla kan få tips och råd via. Vore något!

      Tack för dina fina komplimanger : )

      kram Annica

  13. Nathalie skriver:

    Vilka härliga färger! Och du är lika bra som alltid i tvrutan ☺ synd bara att ni inte kan hålla på lite längre.
    Såg på nyhetsmorgon att du hade med dig många fina nyanser av nudefärger på läppstift. Kan du inte visa färgerna lite bättre på bloggen? Himla svårt o klicka hem rätt nyans annars
    soliga kramar från nathalie skaraborg

  14. Lotta skriver:

    Underbart inslaginslag, och färger helt i mitt tycke och smak, kul! Älskar alla höstfärger! Hade du Clarinspaletterna på ögonen el ngt annat? Läpparna? Såg perfect ut, precis i min smak! Kul också att det öppnar upp för många olika stilar, tråkigaste är när alla ser helt likadana ut. Fler och mer mångfald! 🙂
    Tack snyggaste bästa Annica för ett toppenbra inslag! Som alltid! <3
    Kram Lotta

    • annica skriver:

      Hej Lotta, tackar tackar! Clarins fick det bli och till läpparna var det något som jag fick låna lite snabbt på 4:an. Allt gick så snabbt så missade vad det var. Det roliga med makeup är att alla skapar sin stil. Man kan absolut kika på trender och plocka in nytt, men viktigast är att man trivs i det och att det känns bekvämt. kram Annica

  15. Diana skriver:

    Himla snyggt även om jag inte anser mig passa bra i röda färger. 😀 Men allt annat, superfint!!

    • annica skriver:

      Hej Diana, så har jag också tänkt men det finns såååå många nyanser. Du har också en men sen är det det där med att känna sig bekväm ; ) Sällan jag kör helrött men det är fint : )

      kram Annica

  16. Ella skriver:

    Hej undrar vilken brun utan sol går ihop med Exuviance produkter? Har mycket känslig torrhy, och en lättanvänd ögonbryns kräm? Bästa,